• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکارهایی برای کسب سود از بورس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این خبر درسته یعنی واقعا اینقد سود داشتن یا بزرگنمای کردن طبق معمول . به نظرت احتمال داره امسال هم همین حوزه ها رشد خوبی بکنن یا پارسال رشد خودشونو کردن بازدهی شون کم میشه وامسال سال کدوم حوزه ست ؟

http://isna.ir/fa/news/93062414355/در-یکسال-گذشته-کدام-بازارها-سود-آور-بودند

خب دوست عزیز آمار و ارقام درسته اما اینکه این رشد ها در چه محدوده ی زمانی از این یکسال رخ داده هم مهم هست در واقع رشد صعودی اعلام شده در طول یکسال با شیب ثابت و یکنواخت همراه نبوده
مسلما نمیشه این آمار رو به سال آینده تعمیم داد یا برعکس خلافش رو برای سال بعد پیش بینی کرد

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
منظورم اینه که مثلا طرف پولشو ( منظورم پول مازاد که میخواد قدرت خریدش حفظ بشه در قیاس با تورم و یه سود معقول و اگرم شد بالا بکنه ) هم چند قسمت کنه و هر چند کم بزاره تو بخشایی که پارسال سود اور بودن و احتمال سوداوری شون هم تو مقطع یک ساله هست بهتر نیست ( مثلا پولو یک ساله نذاره بانک و یک ساله بزاره تو چند حوزه اخر سال نقد کنه ( نه اینکه هر چند ماه سهامو بفروشه باز بخره ) اینجری از 25 % بانک بیشتر گیرش میاد
نظرت چیه کلا در باره این روش خرید خرید الان و فروش سال بعد مگر اینکه وسط سال سهام اون بخش ضرر زیاد بده که مجبور بشی بفروشی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
منظورم اینه که مثلا طرف پولشو ( منظورم پول مازاد که میخواد قدرت خریدش حفظ بشه در قیاس با تورم و یه سود معقول و اگرم شد بالا بکنه ) هم چند قسمت کنه و هر چند کم بزاره تو بخشایی که پارسال سود اور بودن و احتمال سوداوری شون هم تو مقطع یک ساله هست بهتر نیست ( مثلا پولو یک ساله نذاره بانک و یک ساله بزاره تو چند حوزه اخر سال نقد کنه ( نه اینکه هر چند ماه سهامو بفروشه باز بخره ) اینجری از 25 % بانک بیشتر گیرش میاد
نظرت چیه کلا در باره این روش خرید خرید الان و فروش سال بعد مگر اینکه وسط سال سهام اون بخش ضرر زیاد بده که مجبور بشی بفروشی
دوست عزیز استراتژی های مختلفی وجود داره
بستگی داره شرایط شما چطور باشه و در معاملات بورس با دید کوتاه مدت یا میان مدت یا بلند مدت بخواین وارد بشین
اینکه کدوم بهتره کدوم بدتره معنی نمیده
بعضیا با دید بلند مدت سهام میخرن بعضی هم نوسان گیری میکنن اینو شرایط شخص تعیین میکنه و سرمایه ش
بنابراین سهامی که من با قصد کوتاه مدت میخرم شاید به کار شما که میخوای یه سهم رو یکسال نگه داری نخوره
به نظرم شرایطمون رو براتون ارسال کردم
اگر مایل بودین در خدمتتون هستیم

farshid61

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون می شم شرایط رو برای من هم ارسال کنید

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
لطف کنین برای منم ارسال کنید
ممنون

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
داداش بي زحمت برا ماهم بفرست

سپاس

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
کماکان سیگنال اولتون رایگان هست؟
اگر اینطور هست منتظر سیگنال هستم
و همینطور شرایط و میزان کارمزد برای سیگنالهای بعدی.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
کماکان سیگنال اولتون رایگان هست؟
اگر اینطور هست منتظر سیگنال هستم
و همینطور شرایط و میزان کارمزد برای سیگنالهای بعدی.
پ خ شد

ارسال شده توسط نیوآیپد سیمکارت خور ۶۴ گیگ فروشی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا