آدرس اونور؟ :lol: :lol: :lol:به نقل از farhad12 :آدرسش هم سريه؟ :lol:
forum.caspianblog.com
آدرس اونور؟ :lol: :lol: :lol:به نقل از farhad12 :آدرسش هم سريه؟ :lol:
گمونم كادر فني بسته شده باشه و كسي نتونه اضافه بشه. اما اگه ايده جالبي دارين يا كارخاصي ميتونين انجام بدين همينجا عنوان كنين. دست همه رو به گرمي ميفشاريم. :blush:به نقل از m_amin :پس بریزیم اونور یا نه
آى ول اين كاره!به نقل از daftarekhaterat :دست همه رو به گرمي ميفشاريم. :blush:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از roozbeh :آى ول اين كاره!![]()
فشار فشاره ها :lol:
دوتاشون بچه تهرونند, يه يزدي دارن, يه گيلاني, يه نفر هم از نيشابوراکی اگه بسته شده که هیچ ایشالا موفق شین خوب حالا کادر فنی رو بگین ما هم بدونیم
چرا ميخندي؟به نقل از كم پشت :دوتاشون بچه تهرونند, يه يزدي دارن, يه گيلاني, يه نفر هم از نيشابوركمكشون ميكنه
![]()
:lol: (البته احتمالا") :wacko:
شركت فرا مليتي به حساب مياد! بعدا ميشه كلي پز همين قسمتش رو داد!به نقل از كم پشت :دوتاشون بچه تهرونند, يه يزدي دارن, يه گيلاني, يه نفر هم از نيشابوركمكشون ميكنه
![]()
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:به نقل از كم پشت :دوتاشون بچه تهرونند, يه يزدي دارن, يه گيلاني, يه نفر هم از نيشابوركمكشون ميكنه
![]()
به نقل از daftarekhaterat :شركت فرا مليتي به حساب مياد! بعدا ميشه كلي پز همين قسمتش رو داد!![]()
![]()
![]()
من چاكرت هستمبه نقل از roozbeh ::hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
من كه افتخار ميكنم با ديوويد كار كنم!
ايشالله چشمبه نقل از m_amin :ايول بچه ها حالا چي شد برنامه رو خريدين يا نه اگه خارجي رو راه انداختين منم تبليغ ميخوام
از قول تاپيك : من چيكاره بيدم؟ :blink:به نقل از fotocopy :اگه به داش دیوید گیر بدین تاپیک رو میبندم :lol: :lol:
آقايي از خودتهبه نقل از davidmors :من چاكرت هستم
نوكرتم
خيلي آقايي![]()
در ضمن بايد بگم به نيشابور زياد گير نديد كه من حساسم :hmm:
آقا من فروم كاسپين بلاگ كه ميرم قسمت تبليغاتو نميبينمبه نقل از roozbeh :آقايي از خودته![]()