من روزبه هستمبه نقل از babakweb :نه نظرخواهي لازم نيست.
من هم با روزبه (بهروز!) موافقم. شماره ي 3
آهان!به نقل از roozbeh :من روزبه هستم![]()
من با ثبت شركت موافقم.به نقل از babakweb :آهان!![]()
به نقل از roozbeh :گزينه 3
اول بهتره نرم افزار خريده بشه و سايت هم راه بيوفته!
اگه كار گرفت بعدا به فكر شركت و اين جور چيزا باشين
تاييد ميشه!به نقل از davidmors :من با ثبت شركت موافقم.
اما فكر كنم فعلا زوده (البته من با خوندن نظر دوستان در تصميمم تعديل كردم )
و نظرم اينه فعلا بياييد فقط روي كيفيت كار كنيم و با همين هاست فروشها و ... كنار بياييم تا بعد.![]()
ممنون بابك جان. اينهم لينكش:به نقل از babakweb :امروز شرق در صفحه ي رسانه مطلب فوق العاده جالبي در مورد تبليغات اينترنتي داره كه خواندنش به تمامي دوستان خصوصا دوستان پيگير اين تاپيك توصيه مي شه.
عالي مي شه. كاملا موافقم.به نقل از daftarekhaterat :ممنون بابك جان. اينهم لينكش:
http://sharghnewspaper.com/831125/html/media.htm
راستي به نظر من خيلي خوب ميشه اگه بتونيم در كنار اين سايت يه سري مقالات در مورد تبليغات ارائه كنيم. اينجوري بازار مناسبي براي مجموعه سايت فراهم ميشه.![]()
خب حالا ديگه چي مونده؟! در مورد چي بحث كنيم؟!
موافقم. اينها مسائلي نيست كه همه بدونن. در ضمن لازمه كه كادر خودمون رو تكميل كنيم و ببنديم.به نقل از ads :نظر مقالات تبليغاتي خيلي خوبه.
تا الآن تصميات در كل اين شده كه نرم افزار رو بخريم و سايتو راه بنداريم و از هاست و ... كه با اينترنت سروكار دارند تبليغ بگيريم.
الان مونده نام سايت و طريقه فروش تبليغ (تعداد كليك - تعداد نمايش و ...) و طريقه تقسيم سود و ضرر كه فكر كنم اگه اينها يه جاي خصوصي تر مطرح بشه بهتره (مثلا يكي بياد و phpbb رو روي هاستش نصب كنه و يه انجمن خصوصي توش ايجاد كنه.)
كاملا درسته!به نقل از daftarekhaterat :موافقم. اينها مسائلي نيست كه همه بدونن. در ضمن لازمه كه كادر خودمون رو تكميل كنيم و ببنديم.
من و مامانم اينا.. :blush:به نقل از babakweb :كاملا درسته!
خب كيا تو كادرن؟ بقيه برن بيرون تا سكانس خوب از آب در بياد!
آقا شرمنده.به نقل از ads :اگه موافق باشين بريم روي فروم كاسپين بلاگ. اونجا يه انجمن درست كردم. اگر موافقين كه عضو بشيد و نام كربريتون رو بگيد تا دسترسي به انجمن رو براتون درست كنم. http://forum.caspianblog.com البته بابك قبلا عضو شده و دسترسيش هم ميزونه.
راستي بالاخره چند نفر شديم اينها رو مي دونم كه هستن: 1- بابك 2- محمد (دفتر خاطرات) 3- به روز (روزبه از دست اين بابك) 4- ديويد 5- خودمبقيه رو مطمئن نيستم اگه كس ديگه اي هم هنوز پايه است بگه به اطلاعاتم اضافه بشه.