• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر من وارد كردن شركتهاي خارج از سايبر رويا پردازي نيست. ما بايد اين كار رو انجام بديم. ما بايد بازاريابي قوي داشته باشيم و اين قدرت رو داشته باشيم كه اين شركتها رو به دنياي سايبر بكشيم. شركت ها و موسسات چاپ و نشر خودروسازان آژانسهاي مسافرتي و... مي تونن سوژه هاي خوبي باشن. شما به همين پرشن بلاگ نگاه كن با بازاريابي قوي كه داره تونست تبليغ شكلات و كشت قارچ رو بگيره.
دفتر كار يه جورايي هزينه ها رو خيلي مي بره بالا كوچكترين جايي رو كه بخواهي اجاره كني زير 150 تومان تو ماه نيست كلي هم پول پيش و چك مي خواهد مگر اينكه يكي از ما همچين جايي سراغ داشته باشه و به خودمون اجاره بده و باهامون مدارا كنه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آؤه میتونیم اونا رو هم بکشیم وسط تازه کلی از شرکتهای اینترنتی هست که تبلیغ میدن یا حتی مغازه های بزرگ کاکپیوتری من کلی تبلیغ از مغازه های پایتخت دیدم البته فک کنم بدونین کجاست

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
نظرتون در مورد به ثبت رسوندن يه شركت چيه؟!
از اين جهت ميگم شركت كه طرف مقابل بيشتر روي ما حساب باز كنه وگرنه شركتي خواهد بود كه فعلا دفتر كار نداره. به مشكلاتش مي ارزه؟!

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از daftarekhaterat :
نظرتون در مورد به ثبت رسوندن يه شركت چيه؟!
از اين جهت ميگم شركت كه طرف مقابل بيشتر روي ما حساب باز كنه وگرنه شركتي خواهد بود كه فعلا دفتر كار نداره. به مشكلاتش مي ارزه؟!
براي ما كه تجربه اينكارها رو نداريم فكر كنم ثبت شركت يه مقدار سخت باشه كسي از قوانين اون آگاهي داره؟ تنها چيزي كه من مي دونم اينه كه هزينه اش بين 40 تا 60 هزار تومنه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
فقط بايد مجامع صنفي بري و كاري كه ميخواي بگي اونها هم ميگن به كدوم صنف مربوط ميشي و ميري دنبالش.
منظورم اين بود كه آيا به نظر شما فايده اي داره يا نه؟! مثلا وقتي بريم آگهي بگيريم به جاي اينكه بگيم از طرف سايت فلاني اومديم ميشه گفت از طرف شركت مثلا تبليغ گستر!!! اومديم. :happy:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
1. با ثبت شركت موافقم.
2. به نظر شما يك سايت اينترنتي مي ره تو تلويزيون تبليغ بده؟ همين طور مثلا بخاري فلان يا جارو برقي فلان نمياد تو اينترنت تبليغ بده. اين مرز بين رسانه هاست و كاملا منطقي هستش.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ميگم اول بدون شركت شروع كنيم!
اگه گرفت شركت هم بزنيم!
من شركت ثبت كردم يه بار!همه فوت و فنهاشم ميدونم!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بچه ها یه خبر بدم واسه اونیی که با ایگلد مخالف بودن خوشحال شن
بیشتر ای اس پی ها سایت ایگلد رو فیلتر کردند
در ضمن بابا شرکت فکر کنم اولش نه به قول روزبه اگه گرفت اونوقت

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از roozbeh :
اگه گرفت شركت هم بزنيم!
موافق :cool:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از m_amin :
فيلتر ايگلد: بهتر!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
جدا؟ :lol: آي اس پي من كه تمام سايتها از جمله اوركات و.. رو فيلتر كرده هنوز اين كارو نكرده پس منبع خبر احتما خودت بودي!!! :happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد اينكه سايت ايگولد https هست اگه ميتونستن فيلتر كنن ميرفتن nopath رو كه اونم با https
هست فيلتر ميكردن كه من نرم از طريق اون سايت گويا رو بخونم :)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از roozbeh :
اگه گرفت شركت هم بزنيم!
تاييد ميشه... :rolleyes:

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از babakweb :
1. با ثبت شركت موافقم.
2. به نظر شما يك سايت اينترنتي مي ره تو تلويزيون تبليغ بده؟ همين طور مثلا بخاري فلان يا جارو برقي فلان نمياد تو اينترنت تبليغ بده. اين مرز بين رسانه هاست و كاملا منطقي هستش.
با قسمت دوم اين پست مخالفم. در ايران همچين چيزي وجود نداره به دو دليل: 1- ممنوع بودن تبليغ سايتهاي اينترنتي غيردولتي در تلوزيون 2- سطح پايين درآمد سايتهاي ايراني كه توانايي پرداخت هزينه هاي سرسام آور تلوزيوني را ندارند.
ولي در سطح بين الملي سايتهاي اينترنتي نظير ياهو در تلويزيون هم تبليغ مي دهند. اين را نمي توان مرز بين رسانه ها دانست.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
درسته. ولي خب به نظر من بايد متمركز بشيم روي هوست فروش ها و ال جي و سايت هايي مثل بيمكث و تبيان (از اين جهت كه بودجه دارند!!!)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
درسته. ولي خب به نظر من بايد متمركز بشيم روي هوست فروش ها و ال جي و سايت هايي مثل بيمكث و تبيان (از اين جهت كه بودجه دارند!!!)
موافقم. الجي و بيمكث و چند تا سايت ديگه مفهوم حضور توي اينترنت رو فهميدن. هاست فروشها در اولويت هستن. اما واقعا نميشه مثلا از ايران خودرو انتظار داشت كه بياد ماشين سمند رو توي اينترنت تبليغ كنه! يه حد و مرزي تا اندازه اي وجود داره..

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اتفاقا ميشه انتظار داشت از ايران خودرو چون سايپا ال نود رو رو اينترنت تبليغ كرده.
بدون شركت ثبت شده هم نميتونيم انتظار بازدهي بالا داشته باشيم.
با بچه كه طرف نيستيم كه بياد الكي تبليغ بده.
در مورد مكان هم اگه مكاني نداشته باشيم بايد قيد اين كار رو در حد وسيع (اون چيزي كه شما تو فكرش هستيد ) بزنيم.
در ضمن من نظرم يك مقداري نسبت به مرز رسانه ها مخالفه . تا حدودي با ADS موافقم . :blink: (نظرم عوض شد )
موفق ميشيم به شرطي كه قواعد رو رعايت كنيم.
مطمئن باشيد بدون دفتر و شركت ثبت شده به جايي نميرسيم. ;)
حداقل به جاهاي خوبي نميرسيم.
چون كسي اعتماد نميكنه.
;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين ديويد جان. من خودم پيشنهاد شركت رو دادم اما ميبينم كه در اول كار ميتونه يه خرج اضافه باشه. البته به ثبت رسوندن شركت آنچنان كار مشكلي نيست. شايد اسم يه شركت كه بياد وسط خيلي ها حرفه اي تر برخورد كنن اما در مورد دفتر كار.. فعلا نميشه زياد روش مانور داد.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از daftarekhaterat :
ببين ديويد جان. من خودم پيشنهاد شركت رو دادم اما ميبينم كه در اول كار ميتونه يه خرج اضافه باشه. البته به ثبت رسوندن شركت آنچنان كار مشكلي نيست. شايد اسم يه شركت كه بياد وسط خيلي ها حرفه اي تر برخورد كنن اما در مورد دفتر كار.. فعلا نميشه زياد روش مانور داد.
نه عزيزم
من نظرم اين نبود كه حتما
گفتم با اون فكر هايي كه شما داريد حتما
وگرنه همين جوري الكي كه دفتر كار نميخواد
;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
حالا اگه كار راه افتاد م به اميد خدا حسابي گرفت و خواستيم دفتر كار بزنيم همه بلند ميشين هر روز مياين اينجا :D :D
چون من مدير عاملم ديگه :cool: از جام تكون نميخورم :rolleyes:
:happy:

بالا