• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از roozbeh :
حالا اگه كار راه افتاد م به اميد خدا حسابي گرفت و خواستيم دفتر كار بزنيم همه بلند ميشين هر روز مياين اينجا :D :D
چون من مدير عاملم ديگه :cool: از جام تكون نميخورم :rolleyes:
:happy:
:blink: :blink:

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
خيلي ببخشيد که لخت و پاپتي مي پرم وسط بحثتون.
يه سري تجربياتو بايد در اختيارتون بذارم.
براي اينکه بتونيد قراردادهايي با شرايط مالي خوب ببنديد بهتره( بخوانيد: واجبه) که شخص حقوقي باشيد. يعني شرکت- سازمان يا ارگاني دولتي ( يا غير دولتي) باشيد.
( اينو به شخصه تجربه کردم . تاکيد مي کنم يک شخص حقوقي خيلي بهتر و راحت تر از يک شخص حقيقي مي تونه قرار داد ببنده. چرا؟ چون از نظر قانون اعتبار به مراتب بيشتري داره.).

خوب شما در حال حاضر يک شخص حقوقي هستيد ولي دفتري نداريد. خوب باز هم شانستون نسبت به يک شخص حقيقي تفاوت چنداني نکرده. چرا؟ چون مني که به عنوان نماينده شرکت X مي خوام با شما براي تبليغات قرارداد ببندم بايد چيزي ببينم که باور کنم شما يک شرکت( يا سازمان) معتبر هستيد, نه از اين شرکت هايي که يک شبه کرکره رو بالا ميدن و يک شبه پول ها رو چپو مي کنند.

نتيجه: يک شخص حقوقي با مکاني ثابت شانس به مراتب بهتر و بيشتري براي دريافت تبليغات بيشتر و بهتر دارد.

\\\\\\\\\\\\\///////////////////////
يکي از دوستان پرسيده بود براي ثبت يک شرکت چه بايد کرد؟
پاسخ:
کار خاصي لازم نيست.
چند نفر( حد اقل دو نفر) با هم چمع مي شند. به اداره ثبت شرکت ها مراحعه مي کنند, پس از طي مراحل قانوني( که اگه وارد باشند حداکثر يک روز وقت مي بره) يک شرکت تجاري با مسئوليت محدود ثبت مي کنند.
بعدش شما بايد از صنف مربوطه جواز بگيريد. که اون ديگه به ظرايط اون صنف بستگي داره.
در کل راحت ترين بخش ماجرا همين ثبت کردن شرکته.( اينو بر اساس 3 بار ثبت کردن شرکت مي گم. حالا مي پرسه چرا 15 بار؟ خوب هر 3 بار متاسفانه در انخاب شرکا دقت لازم رو نکرده بودم. و الان هم در حال ثبت چهارميش هستم. خدا کنه اين يکي ديگه جواب بده).
//////////////////****************\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
بابک جان هيچ مرزي بين رسانه ها در هيچ جاي دنيا نيست. متاسفانه غير از دلايلي که ads برشمردند, کارگزاران تبليغاتي در ايران به فکر آسانترين و کم هزينه ترين راه براي خودشون هستند. به ثورتي که با صرف کمترين هزينه و زحمت, بيشترين سود رو ببرند.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
بسيار ممنون كه وقت گذاشتين و تجربياتتون رو در اختيار ما قرار دادين.
راستي توي جمع ما شخص حقوقي پيدا ميشه؟! ترجيحا با شماره بازرگاني! :eek: :happy:

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
خواهش قابلي نداشت..
در ضمن اگه کاري بود در خدمتم( حداکثر تا يه ماه ديگه شرکت + کد اقتصادي).

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از kami :
خيلي ببخشيد که لخت و پاپتي مي پرم وسط بحثتون.
يه سري تجربياتو بايد در اختيارتون بذارم.
براي اينکه بتونيد قراردادهايي با شرايط مالي خوب ببنديد بهتره( بخوانيد: واجبه) که شخص حقوقي باشيد. يعني شرکت- سازمان يا ارگاني دولتي ( يا غير دولتي) باشيد.
( اينو به شخصه تجربه کردم . تاکيد مي کنم يک شخص حقوقي خيلي بهتر و راحت تر از يک شخص حقيقي مي تونه قرار داد ببنده. چرا؟ چون از نظر قانون اعتبار به مراتب بيشتري داره.).

خوب شما در حال حاضر يک شخص حقوقي هستيد ولي دفتري نداريد. خوب باز هم شانستون نسبت به يک شخص حقيقي تفاوت چنداني نکرده. چرا؟ چون مني که به عنوان نماينده شرکت X مي خوام با شما براي تبليغات قرارداد ببندم بايد چيزي ببينم که باور کنم شما يک شرکت( يا سازمان) معتبر هستيد, نه از اين شرکت هايي که يک شبه کرکره رو بالا ميدن و يک شبه پول ها رو چپو مي کنند.

نتيجه: يک شخص حقوقي با مکاني ثابت شانس به مراتب بهتر و بيشتري براي دريافت تبليغات بيشتر و بهتر دارد.

\\\\\\\\\\\\\///////////////////////
يکي از دوستان پرسيده بود براي ثبت يک شرکت چه بايد کرد؟
پاسخ:
کار خاصي لازم نيست.
چند نفر( حد اقل دو نفر) با هم چمع مي شند. به اداره ثبت شرکت ها مراحعه مي کنند, پس از طي مراحل قانوني( که اگه وارد باشند حداکثر يک روز وقت مي بره) يک شرکت تجاري با مسئوليت محدود ثبت مي کنند.
بعدش شما بايد از صنف مربوطه جواز بگيريد. که اون ديگه به ظرايط اون صنف بستگي داره.
در کل راحت ترين بخش ماجرا همين ثبت کردن شرکته.( اينو بر اساس 3 بار ثبت کردن شرکت مي گم. حالا مي پرسه چرا 15 بار؟ خوب هر 3 بار متاسفانه در انخاب شرکا دقت لازم رو نکرده بودم. و الان هم در حال ثبت چهارميش هستم. خدا کنه اين يکي ديگه جواب بده).
//////////////////****************\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
بابک جان هيچ مرزي بين رسانه ها در هيچ جاي دنيا نيست. متاسفانه غير از دلايلي که ads برشمردند, کارگزاران تبليغاتي در ايران به فکر آسانترين و کم هزينه ترين راه براي خودشون هستند. به ثورتي که با صرف کمترين هزينه و زحمت, بيشترين سود رو ببرند.
آقا كامي ممنون كه تجربياتت رو در اختيارمون گذاشتي شما لخت و پاپتيتون هم خاطرخواه زياد داره ;)
با چيزهايي كه كامي گفت واجب شد يه شركت ثبت كنيم و يه جايي داست و پا كنيم :wacko: ثبت شركت كه مي گن كاري نداره. مي مونه جا و مكان كه يه راه حل براي ما اجاره يه اتاق توي يه اداره هست البته چندان كلاسي نداره و براي فقير فقراست (انديشه سازان هم از اينجا شروع كرد) ولي فكر كنم بهترين انتخاب براي ما باشه.شايد بتونيم تو شركت آقا كامي يه اتاق بگيريم. مي مونه يه مسئله اساسي ديگه كه كي بره كركره رو بده بالا فكر كنم اين از همه سخت تر باشه.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ads :
آقا كامي ممنون كه تجربياتت رو در اختيارمون گذاشتي شما لخت و پاپتيتون هم خاطرخواه زياد داره ;)
با چيزهايي كه كامي گفت واجب شد يه شركت ثبت كنيم و يه جايي داست و پا كنيم :wacko: ثبت شركت كه مي گن كاري نداره. مي مونه جا و مكان كه يه راه حل براي ما اجاره يه اتاق توي يه اداره هست البته چندان كلاسي نداره و براي فقير فقراست (انديشه سازان هم از اينجا شروع كرد) ولي فكر كنم بهترين انتخاب براي ما باشه.شايد بتونيم تو شركت آقا كامي يه اتاق بگيريم. مي مونه يه مسئله اساسي ديگه كه كي بره كركره رو بده بالا فكر كنم اين از همه سخت تر باشه.
شرکت لاقل به 100 هزار تومن سرمايه اوليه داره

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
شرکت لاقل به 100 هزار تومن سرمايه اوليه داره
فرمايش درست! پس اينهم تصويب ميشه. مخالف تاسيس شركت نبود؟!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
نه نبود! آقا بحث رو پي بگيريد تاپيك بياد بالا!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
حالا يه سوال اساسي! به نظرتون اين كار صرفه اقتصادي داره؟!! شما چرا ميخواين توي اين طرح شركت كنين؟! لطفا تمام كساني كه ميخوان شركت كنن خودشون جواب بدن تا بفهميم هدفشون از اينكار چيه. در ضمن لطفا جمله تاييد ميشه و من هم موافقم رو به كار نبرين. ميخوايم ببينيم چقدر توي اين كار جدي هستيم. ;)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
من مخالف شركت هستم.
البته ببخشيد كه يه كم دير مي گم. ولي ثبت شركت و راه اندازي يك شركت هزينه ها رو بسيار بالا مي بره مثلا فقط براي ثبت شركت يه چيزي حدود 50-60 هزار تومان بايد خرج كرد. براي گرفتن جواز از صنف مربوطه هم به غير از هزينه هاي معمولي و قانوني بايد مقدار قابل توجهي هم خودياري پرداخت كرد (يكي از دوستانم براي گرفتن جواز يك مغازه معمولي مجبور شد 100 هزار تومان خود ياري پرداخت كند). اجاره كردن يك جاي نچندان مناسب و خوب حداقل بين 100 تا 150 هزار تومان در ماه هزينه دارد. مبله كردن همان جا بالاي 200-300 هزار تومان هزينه دارد. فكر نكنم كسي بين ما باشه كه بتونه تمام وقت در اون مكان حضور داشته باشه پس به يك منشي هم نياز داريم كه اون هم بالاي 100 هزار تومان در ماه هزينه دارد. هزينه متفرقه ديگر مانند پول تلفن و برق و... بماند. با اين چيزها كه گفتم به نظرم ثبت شركت چندان براي ما مناسب نباشد. درسته كه ما به اعتبار نياز داريم و شركت هم اعتبار مي آورد ولي هزينه اين اعتبار بسيار زياد است اگر احتمال سودهي اين كار بالاي 60-70 درصد بود به ريسكش مي ارزيد ولي فكر نكنم احتمال موفقيت ما به 50% هم برسد. در صورتي كه اين هزينه هاي اضافي را نداشته باشيم مي توانيم مدت زيادي هم با ضرردهي (كه البته چندان زياد نخواهد بود) سر كنيم و به تصحيح عملكرد خود بپردازيم ولي در صورتي كه اين هزينه هاي اضافي را داشته باشيم زود از پادرمي آييم چون هر ماه مجبوريم حداقل 300 هزار تومان خرج شركت كنيم.
ولي راه حل چيست؟ به نظر من بهترين راه حل قرارداد بستن با شركت هاي بزرگ و كوچك تبليغاتي است ما مي توانيم آنها را راحتتر از تبليغ دهندگان متقاعد كنيم و اطمينان آنها را جلب كنيم. اينطور هم مي توانيم از نيروها و مكان آنها استفاده كنيم و هم اينكه از سود خود آنها را شريك مي كنيم و در صورتي كه نتوانيم تبليغ جذب كنيم از اين بابت ضرري هم نمي دهيم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين ما نميخوايم فعلا دم و دستگاه خودمون رو زياد گسترش بديم فقط و فقط ثبت يه شركت به ثبت برسه كه بتونيم از اسم اون جهت مقاصد!!! خودمون استفاده ابزاري كنيم. همين. با اين هم مخالفي وجود داره؟! لطفا همين الان بگين! :eek: ;)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
فكر نكنم يك شركت بي جا و مكان با يك فرد حقيقي زياد فرق داشته باشه.
تا ببينيم بقيه چي مي گن

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از ads :
فكر نكنم يك شركت بي جا و مكان با يك فرد حقيقي زياد فرق داشته باشه.
تا ببينيم بقيه چي مي گن
آقا من که همون اول حرفهای کامی رو گفتم تحویل نگرفتید
بابا منو دست کم نگیرید :lol:
در ضمن محل شرکت شهرستان باشه چطوره؟
توی شهرستان ما شیک ترین محل ها برای شرکت ماهی 50 تومن درمیاد.
منشی هم با تسلط به کامپیوتر و ... ماهی 30 تومن.
اینا رو جدی گفتم ها.
همین قیمته

ads

Registered User
لایک‌ها
6
شهرستان شما كجا هست؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از davidmors :
آقا من که همون اول حرفهای کامی رو گفتم تحویل نگرفتید
بابا منو دست کم نگیرید :lol:
در ضمن محل شرکت شهرستان باشه چطوره؟
توی شهرستان ما شیک ترین محل ها برای شرکت ماهی 50 تومن درمیاد.
منشی هم با تسلط به کامپیوتر و ... ماهی 30 تومن.
اینا رو جدی گفتم ها.
همین قیمته
كجايي مگه؟ :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اي بابا.. به نظر يه شخص حقوقي ميتونه فعلا كارمون رو راه بندازه. لازم نيست رييس مايكروسافت باشه فقط يه شركت ثبت بشه به نظرم بسه. آقايون و خانومها! راي گيري نهايي ميكنيم.
1. ثبت شركت
2. ثبت شركت و راه اندازي دفتر
3. هيچكدام

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
هیچکدام
موافق نیستم فایده نداره

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
اي بابا.. به نظر يه شخص حقوقي ميتونه فعلا كارمون رو راه بندازه. لازم نيست رييس مايكروسافت باشه فقط يه شركت ثبت بشه به نظرم بسه. آقايون و خانومها! راي گيري نهايي ميكنيم.
1. ثبت شركت
2. ثبت شركت و راه اندازي دفتر
3. هيچكدام

گزينه 3
اول بهتره نرم افزار خريده بشه و سايت هم راه بيوفته!
اگه كار گرفت بعدا به فكر شركت و اين جور چيزا باشين

بالا