• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
:eek: ارزون ترينش 299 دلاره! يعني حدودا 263 هزار تومان. جدا نمي ارزه. فكر كنم با نصف اين پول بشه نرم افزارهاي بهتري پيدا كرد.
راستي اون نرم افزارهاي هات اسكريپتز رو هم زير و رو كنيد لطفا. اونجا هم نرم افزارهاي پولي داره ولي فكر كنم قيمتاش معتدل تر باشه!
اگه هم نشد... به نظر من تلفيقي از يك سيستم اي كامرس (كه اتفاقا چندتا از بچه ها قبلا يك نسخه ي فارسيش رو بيرون داده بودند) با يك سيستم تبليغاتي بتونه چيز خوبي در بياد.
خدمت فرهاد12: عزيز دل همه ي سايت هاي معتبر از اين جور راه ها پول مي پذيرند در ضمن بسياري از سايت هاي معتبر فارسي از خارج از كشور مديريت مي شن. لطفا فقط تا نوك دماغتون رو نبينيد.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از babakweb :
:eek: ارزون ترينش 299 دلاره! يعني حدودا 263 هزار تومان. جدا نمي ارزه. فكر كنم با نصف اين پول بشه نرم افزارهاي بهتري پيدا كرد.
راستي اون نرم افزارهاي هات اسكريپتز رو هم زير و رو كنيد لطفا. اونجا هم نرم افزارهاي پولي داره ولي فكر كنم قيمتاش معتدل تر باشه!
اگه هم نشد... به نظر من تلفيقي از يك سيستم اي كامرس (كه اتفاقا چندتا از بچه ها قبلا يك نسخه ي فارسيش رو بيرون داده بودند) با يك سيستم تبليغاتي بتونه چيز خوبي در بياد.
خدمت فرهاد12: عزيز دل همه ي سايت هاي معتبر از اين جور راه ها پول مي پذيرند در ضمن بسياري از سايت هاي معتبر فارسي از خارج از كشور مديريت مي شن. لطفا فقط تا نوك دماغتون رو نبينيد.
آره اين جوري با اين قيمت نميصرفه!
البته من مشكلي ندارم !ممد بگه پرداخت ميشه!
ولي چرا گير داديم ما به php ؟
اكثر اين سايت ها (مشابه ايراني) با asp يا aspx كار ميكنند! يه سايت ايراني هم بود تو اين زمينه .اسمش رو يادم نيست!(ممد واسه دانلود فور يو گرفته بود قبلا) من واسه سايت خودم ادز گرفته بودم ازش! كاراييش جالب بود! تعداد كليك ها رو ليست ميكرد و به صورت نمودار نشون ميداد!
ولي وقتي كه پروكسي ست ميشد از كار مي افتاد!
من ميگردم يه زره دنبال اون!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از roozbeh :
آره اين جوري با اين قيمت نميصرفه!
البته من مشكلي ندارم !ممد بگه پرداخت ميشه!
ولي چرا گير داديم ما به php ؟
اكثر اين سايت ها (مشابه ايراني) با asp يا aspx كار ميكنند! يه سايت ايراني هم بود تو اين زمينه .اسمش رو يادم نيست!(ممد واسه دانلود فور يو گرفته بود قبلا) من واسه سايت خودم ادز گرفته بودم ازش! كاراييش جالب بود! تعداد كليك ها رو ليست ميكرد و به صورت نمودار نشون ميداد!
ولي وقتي كه پروكسي ست ميشد از كار مي افتاد!
من ميگردم يه زره دنبال اون!
اوكي :cool:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
پس شما همون اي كمرس رو با كرديت كارت راه بنداز ;) جالبه كه شما هنوز فرق يه سايت اوپن سورس بنام اي كمرس كه براي فروش محصول استفاده ميشه رو با نرم افزار مديريت تبليغات نميدوني :happy:
و هنوز نرم افزار مورد اطمينان رو پيدا نكرده سر payment process اون مشكل داري :cool:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از farhad12 :
پس شما همون اي كمرس رو با كرديت كارت راه بنداز ;) جالبه كه شما هنوز فرق يه سايت اوپن سورس بنام اي كمرس كه براي فروش محصول استفاده ميشه رو با نرم افزار مديريت تبليغات نميدوني :happy:
و هنوز نرم افزار مورد اطمينان رو پيدا نكرده سر payment process اون مشكل داري :cool:
عزيز من...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آقا فرهاد از شما بعيده.. اينقدر با بقيه كل كل نكنين.. :eek:
فوقش اينه كه چيزيهايي كه بلد نيستيم رو به هم ياد ميديم. اين روش درستي براي گفتگو نيست. شما هم اگه چيزي ميدونين بهتره به بقيه بچه ها ياد بدين. :eek:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا تاپيك رو از بحث اصلي خارج نكنين!
دوس ندارم پرينتر اينجا پيداش شه! :D
منظور از پرينتر= فتوكپي :rolleyes: :lol:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از roozbeh :
لطفا تاپيك رو از بحث اصلي خارج نكنين!
دوس ندارم پرينتر اينجا پيداش شه! :D
منظور از پرينتر= فتوكپي :rolleyes: :lol:
من كه داشتم درباره ي موضوع صحبت مي كردم... اين آقاي فرهاد بحث رو عوض كرد... من جواب ايشون رو مي تونم بدم ولي براي اين كه بحث عوض نشه چيزي نمي گم...
يك پيشنهاد ديگه: تو هات اسكريپتز سرچ كنيد: Google Ads نتايج خوبي مياره!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اگه دعوا ادامه پیدا کنه تاپیک رو میبندم ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
پرينتر جون ان كارو نميكني شما :D دعوا نبود اصلا :rolleyes:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
من كه داشتم درباره ي موضوع صحبت مي كردم... اين آقاي فرهاد بحث رو عوض كرد... من جواب ايشون رو مي تونم بدم ولي براي اين كه بحث عوض نشه چيزي نمي گم...
يك پيشنهاد ديگه: تو هات اسكريپتز سرچ كنيد: Google Ads نتايج خوبي مياره!
با جستجو باز هم زسيديم به inclick . راستي اين ميگه كه تا 30 روز برنامه اش مجانيه و براي استفاده تجاري با ما تماس بگيرين! كسي ميتونه اين برنامه رو نصب كنه و يه امتحاني روش انجام بده؟!
http://www.inclick.net/inclick_ad_server.html?pageid=cost

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از daftarekhaterat :
با جستجو باز هم زسيديم به inclick . راستي اين ميگه كه تا 30 روز برنامه اش مجانيه و براي استفاده تجاري با ما تماس بگيرين! كسي ميتونه اين برنامه رو نصب كنه و يه امتحاني روش انجام بده؟!
http://www.inclick.net/inclick_ad_server.html?pageid=cost
روزبه (همان بهروز!) جان كار خودته!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اصلا از نقد وبحث ناراحت نميشم و .... خوب بريم سراغ بحث اين تاپيك نظر منم همينه از همين اسكريپتها شروع بشه و تازه مرحله فارسي شدنش طي بشه بعد استراتژي عضو گيري اون رو بررسي كنيد البته هر اسكريپتي باشه اول چك كنيد كه با آي پي كار كنه و گر نه فايده نداره

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از babakweb :
روزبه (همان بهروز!) جان كار خودته!
نگين به من بهروز! اگه ميخواين فحش بدين به من بگين بهروز :eek:

لينك دانلودش كجاست؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
دارم دانلود ميكنم!
الان پورت هاي آپ لودم با حجم بالا بستست! فردا ساعت 2 آمادست واسه تست!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
راستي تو سايتش Demo دراه كه :blink:
نصب كنم؟ :cool:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
دمو؟! خودش گفته كه با تمام امكانات هست فقط 30 روزه هست. من محدوديت خاصي نديدم. :eek:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
دمو؟! خودش گفته كه با تمام امكانات هست فقط 30 روزه هست. من محدوديت خاصي نديدم. :eek:
ممد جون لوكال نصب كردم!
فكر نكنم چيز مالي باشه خداييش!
ولي بازم اگه بخواين نصب ميكنم!

بالا