• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
باعث زحمتت ميشه اما اگه ميتوني يه جايي نصبش كن بتونيم روش بحث كنيم. حداقل يه چيزهايي ازش ياد ميگيريم. :rolleyes:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از roozbeh :
نگين به من بهروز! اگه ميخواين فحش بدين به من بگين بهروز :eek:

لينك دانلودش كجاست؟
ببینم روی فرید به دیوار بهرو.ز که فوحش نا*** نیست که؟؟:eek::eek::eek::eek::eek:
چجوری می خواهین تستش کنین:rolleyes:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اونجوري كه من برداشت كردم توي سايتش نوشته كه شما نميتونين ليسانس سيستم از ما رو بخرين و برين بلكه هميشه درصدي از سود سيستم شما به ما تعلق ميگيره!!! :blink: :(

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
اونجوري كه من برداشت كردم توي سايتش نوشته كه شما نميتونين ليسانس سيستم از ما رو بخرين و برين بلكه هميشه درصدي از سود سيستم شما به ما تعلق ميگيره!!! :blink: :(
آقا خيلي مزرفه! باهاش رو لوكال ور ميرم!
اگه بخوايم بخريم هم 500 دلار تموم ميشه! :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از roozbeh :
آقا خيلي مزرفه! باهاش رو لوكال ور ميرم!
اگه بخوايم بخريم هم 500 دلار تموم ميشه! :blink:
:wacko: :blink: :wacko:
جدي؟! پس چرا اينهمه توي هات اسكريپت خاطرخواه پيدا كرده بود؟! :eek:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا من كه قبلا گفتم
inclick مذخرفه.
در ضمن رو هيچ هاستي نتونستم نصب كنم.
optimizer ميخواد.
من خودم رو لوكال باهاش ور رفتم.
آشغال .
والسلام
در مورد كرديت كارت و غيره من راه خوب و رايگاني پيدا كردم :cool:
سايت bravenet پردازش كارت اعتبار براي سايت رو به رايگان ميده.
اين حل شد.
بريم سر نرم افزار
خدمت بابك جون گل
وقتي تو هات اسكريپت ميزني google adsense اون نرم افزار هايي رو برات مياره كه در حقيقت ابزارهاي كمكي ادسنس هستند.
من يكي ديدم 99 دلار كه هوشمند بود.
فكر كنم خوب بود.
ولي مشكل فارسي بود پابرجاست.
طبق ليسانسش نميشه نرم افزار رو هيچ گونه تغييري داد و با اين حال بايد گفت كه فارس رو ساپرت نميكنه.
بهتره يكي پيدا كنيم كه هوشمند و ارزون باشه.
فوقش تبليغات بنر و غيره رو شكل متني در مياريم و به خوردش ميديم.
در ضمن دليل استفاده از php اينه كه من همه رو گشتم.
فقط تو قسمت php و perl چيزهايي گير مياد كه خوب باشند.
و php بهترين نرم افزار هاي اين كار رو داره.
آقا فعلا چيزي يادم نمياد.
بازم چيزي يادم اومد ميزنم ;)

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بچه ها یه سر به این سایت بزنین سایت یه برنامه نویس فکر کنم بتونه یه کارایی براتون بکنه
http://www.zmstudio.net/

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از m_amin :
بچه ها یه سر به این سایت بزنین سایت یه برنامه نویس فکر کنم بتونه یه کارایی براتون بکنه
http://www.zmstudio.net/
:blink: اين سايت كه چيزي نداره! ميشه منظورتون رو دقيق تر بگين؟ :eek:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از davidmors :
آقا من كه قبلا گفتم
inclick مذخرفه.
optimizer ميخواد.
آشغال .
گفتم كه ;)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توي همين فوريوم برنامه نويسهاي خوبي هست چرا از اونا دعوت به همكاري نميكنيد؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب اين كاري كه مي خواهيم بكنيم خيلي عظيمه. :blink:
در ضمن آقايون لطفا به جاي اينكه نظر بدين مثل منو :cool: روزبه بريد دنبال كار :lol: ;)
ممنون ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اينو ببينيد! دانلود كردم! فكر كنم همون چيزي باشه كه دنبالشيم!
http://www.dotnetads.com
پولشم قابلتون رو نداره 900 دلار در مياد :D

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از davidmors :
آقا من كه قبلا گفتم
inclick مذخرفه.
optimizer ميخواد.
آشغال .
والسلام
در مورد كرديت كارت و غيره من راه خوب و رايگاني پيدا كردم :cool:
سايت bravenet پردازش كارت اعتبار براي سايت رو به رايگان ميده.
اين حل شد.
بريم سر نرم افزار
خدمت بابك جون گل
وقتي تو هات اسكريپت ميزني google adsense اون نرم افزار هايي رو برات مياره كه در حقيقت ابزارهاي كمكي ادسنس هستند.
من يكي ديدم 99 دلار كه هوشمند بود.
فكر كنم خوب بود.
ولي مشكل فارسي بود پابرجاست.
طبق ليسانسش نميشه نرم افزار رو هيچ گونه تغييري داد و با اين حال بايد گفت كه فارس رو ساپرت نميكنه.
بهتره يكي پيدا كنيم كه هوشمند و ارزون باشه.
فوقش تبليغات بنر و غيره رو شكل متني در مياريم و به خوردش ميديم.
در ضمن دليل استفاده از php اينه كه من همه رو گشتم.
فقط تو قسمت php و perl چيزهايي گير مياد كه خوب باشند.
و php بهترين نرم افزار هاي اين كار رو داره.
آقا فعلا چيزي يادم نمياد.
بازم چيزي يادم اومد ميزنم ;)
آره موافقم. بايد يه جوري به خوردشون بديم!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از babakweb :
آره موافقم. بايد يه جوري به خوردشون بديم!
منم كه موافقم! :D فقط نوع به خورد دادن مهمه :blink:
:D

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
اين دات نت ادز عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيه حرف نداره فقط يك ذره گرونه! اگه پولش قابل پرداخته كه بخريمش بهش بديم بره!

ads

Registered User
لایک‌ها
6
من يه كم دير از اين تاپيك خبردار شدم.
دوستان عزيز به غير از بحث فني و برنامه به كاربرده شده شما بايد به فكر بازاريابي و گرفتن تبليغات هم باشيد. مشكل بزرگ Adsbag در نظر نگرفتن اين نكته بود. شما شايد الآن فكر كنيد با 5 ميليون كاربر اينترنت در ايران و هزاران سايت اينترنتي فارسي زبان مشكلي از بابت بازاريابي و گرفتن تبليغات نداشته باشيد ولي وقتي وارد اين كار مي شويد مي فهميد كه كساني كه براي تبليغ محصولات خود در تلويزيون ثانيه هزاران تومان (بسته به زمان پخش متفاوت است) مي پردارند حاظز نيستند حتي 10 هزار تومان براي تبليغات در اينترنت بپردازند. حتي شركتهاي تبليغاتي هم از تبليغات اينترنتي پشتيباني و حمايت نمي كنند.من براي گرفتن تبليغ براي ادزبگ به بعضي از شركتهاي تبليغاتي پيشنهاداتي داده ام ولي جواب همه آنها منفي بوده است و دلايلي عنوان كرده اند كه بسيار مسخره و از روي بي اطلاعي است مثلا يكي از اين شركتها گفت كه من به مشتريان خود پيشنهاد مي كنم به دنبال تبليغات اينترنتي نروند! يكي ديگر عنوان كرد كه تبليغات اينترنتي در ايران به درد نمي خورد! دليل ايشان هم بسيار جالب بود ايشان دليل آوردند كه چون هنوز كارت اعتباري و خريد كاملا اينترنتي در ايران وجود ندارد تبليغات در اينترنت براي ايرانيان به درد نمي خورد مگر اينكه خريد كاملا اينترنتي در ايران مرسوم شود! (البته من نمي دانم از نظر اين مشاور تبليغاتي تبليغات در تلويزيون و روزنامه به چه درد مي خورد چون حتي در پيشرفته ترين كشورها هم خريد با كارت اعتباري از تلويزيون و روزنامه هنوز راه نيفتاده است). خلاصه اينكه به فكر گرفتن تبليغات هم باشيد.

اگر واقعا همه كساني كه در اينجا فعال هستند و نظر مي دهند پايه كار باشند و عزمشون هم جزم باشه كه اين كار رو بكنن من هم هستم و آماده به سرمايه گذاري مي باشم (البته يه كم). در ضمن براي شروع اينكار مبلغ 1000$ مبلغ زيادي نيست كه بعضي دوستان با تعجب به آن نگاه مي كنن.

بابك جان مي شه بگي اين دات نت ادز از چه جهاتي عاليه؟

روزبه جان مي شه بگي اين مبلغ 900 دلار رو از كجا اوردي؟ من گرون ترين ليسانسي كه ديدم 399 دلار بود.

اين دات نت ادز دمو نداره؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر واقعا همه كساني كه در اينجا فعال هستند و نظر مي دهند پايه كار باشند و عزمشون هم جزم باشه كه اين كار رو بكنن من هم هستم و آماده به سرمايه گذاري مي باشم (البته يه كم). در ضمن براي شروع اينكار مبلغ 1000$ مبلغ زيادي نيست كه بعضي دوستان با تعجب به آن نگاه مي كنن.

منم همينو ميگم ولي كسي گوشش بدهكا نيست

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ads :
روزبه جان مي شه بگي اين مبلغ 900 دلار رو از كجا اوردي؟ من گرون ترين ليسانسي كه ديدم 399 دلار بود.
با اجازه شما از جيب مهرداد در آوردم :eek:
دانلودش كن! تو ريد ميش نوشته :eek:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام. گويا يه ليسانس 49 دلار هم براي يكسال داره. بچه هايي كه بانك اطلاعاتي كار كردن بيان در مورد اينكه آيا واقعا صرف ميكنه 100 دلار اضافه بابت بانك SQL پرداخت يا نه. در مورد بقيه مشخصاتش هم همينطور:
1ihpjd

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از ads :
من يه كم دير از اين تاپيك خبردار شدم.
دوستان عزيز به غير از بحث فني و برنامه به كاربرده شده شما بايد به فكر بازاريابي و گرفتن تبليغات هم باشيد. مشكل بزرگ Adsbag در نظر نگرفتن اين نكته بود. شما شايد الآن فكر كنيد با 5 ميليون كاربر اينترنت در ايران و هزاران سايت اينترنتي فارسي زبان مشكلي از بابت بازاريابي و گرفتن تبليغات نداشته باشيد ولي وقتي وارد اين كار مي شويد مي فهميد كه كساني كه براي تبليغ محصولات خود در تلويزيون ثانيه هزاران تومان (بسته به زمان پخش متفاوت است) مي پردارند حاظز نيستند حتي 10 هزار تومان براي تبليغات در اينترنت بپردازند. حتي شركتهاي تبليغاتي هم از تبليغات اينترنتي پشتيباني و حمايت نمي كنند.من براي گرفتن تبليغ براي ادزبگ به بعضي از شركتهاي تبليغاتي پيشنهاداتي داده ام ولي جواب همه آنها منفي بوده است و دلايلي عنوان كرده اند كه بسيار مسخره و از روي بي اطلاعي است مثلا يكي از اين شركتها گفت كه من به مشتريان خود پيشنهاد مي كنم به دنبال تبليغات اينترنتي نروند! يكي ديگر عنوان كرد كه تبليغات اينترنتي در ايران به درد نمي خورد! دليل ايشان هم بسيار جالب بود ايشان دليل آوردند كه چون هنوز كارت اعتباري و خريد كاملا اينترنتي در ايران وجود ندارد تبليغات در اينترنت براي ايرانيان به درد نمي خورد مگر اينكه خريد كاملا اينترنتي در ايران مرسوم شود! (البته من نمي دانم از نظر اين مشاور تبليغاتي تبليغات در تلويزيون و روزنامه به چه درد مي خورد چون حتي در پيشرفته ترين كشورها هم خريد با كارت اعتباري از تلويزيون و روزنامه هنوز راه نيفتاده است). خلاصه اينكه به فكر گرفتن تبليغات هم باشيد.

بابك جان مي شه بگي اين دات نت ادز از چه جهاتي عاليه؟

اين دات نت ادز دمو نداره؟
سلام
اقا شرمنده كه اينو ميگم و به بحث هم ربطي ندارم دلم از اين adsbag چون خونه دارم مي گم :D
اقا نكنه اين پولو از ما ها كه از سيستمت پاك كردي پول دراوردي و سايتت رو اينطوري معرفي كردي
خوبه ما هم بريم اين سيستم مثل شما رو نصب كنيم و بدون اين كه براي كيلك پول بديم هم يوزر جمع كنيم وبازديدم رو ببريم بالا (به نظر من اين كار خوبي نيست منظورم adsbag است :hmm:

بالا