گمون نكنم. چون گزينه دانلود جايي نديدم. شما روي همون سايت امتحان بكن. نظرت رو هم بگو.به نقل از farhad12 :ميشه روي لوكال امتحانش كرد؟
رو لوكال نميشه! تست كردم من! باحاله! بخريم؟به نقل از daftarekhaterat :گمون نكنم. چون گزينه دانلود جايي نديدم. شما روي همون سايت امتحان بكن. نظرت رو هم بگو.
روزبه جون بذار همه تست كنن. بعد هم بايد terms of use رو بخونيم. شايد چيزهايي توش نوشته شده باشه مثل تغيير زبان يا... يه خرده بيشتر بايد تحقيق كرد.به نقل از roozbeh :رو لوكال نميشه! تست كردم من! باحاله! بخريم؟
اين دابيلو تري متر فوق العاده است. ديگه بهترين از اين پيدا نمي شه. من ذوق زده شدم! فكر نمي كردم چيزي به اين توپي اصلا وجود داشته باشه!به نقل از daftarekhaterat :
اين w3matter چيز خوبي به نظر مياد ميتونين وارد سيستمش به صورت دمو بشين. حتما امتحانش كنين. امكانات خوبي داره. مخصوصا ads كه تجربه اينكار رو قبلا داره.
در ضمن من يه تبليغ متني فارسي هم ساختم هيچ مشكلي نداشت. سيستمش هم به گمونم قابل فارسي شدن هست.
براي وارد شدن به قسمت دمو:
http://site.w3matter.com/demo/index.php?section=user&action=login
Admin Login: [email protected]
Password: password
حتما امتحان كنين. بعدش نگي نگفتي! :blush:
تصحيح: دابليو تري متر!به نقل از babakweb :اين دابيلو تري متر فوق العاده است. ديگه بهترين از اين پيدا نمي شه. من ذوق زده شدم! فكر نمي كردم چيزي به اين توپي اصلا وجود داشته باشه!
ديگه از اين به بعد بحث رو بكشونيم به جذب تبليغات...
ببين گفته اگه از ليسانس 249 دلاري استفاده ميكنين و هر گونه تغييري بخواين توي سيستم بدين بايد حتما به شرايط قرار داد توجه كنين:به نقل از babakweb :راستي دفتر خاطرات عزيز من ترمز آو يوزي در اون سايت نديدم...
مرسي الان مي بينم.به نقل از daftarekhaterat :ببين گفته اگه از ليسانس 249 دلاري استفاده ميكنين و هر گونه تغييري بخواين توي سيستم بدين بايد حتما به شرايط قرار داد توجه كنين:
This is the best and quickest way to get started with Advertising on your site. Please note that the service does not include any customization of RevSense™. For additional customization services, please contact us and we will be happy to work something out. Please be sure to read our license agreement.
صفحه شرايط هم اينه:
http://www.w3matter.com/license
بهروز خودتي يو با رفيقات! :hmm:به نقل از ads :بهروز خان دانلود كردم ولي توي ريدمي هم چيزي در اينباره نديدم مي شه بگي دقيقا كجاش نوشته؟ در ضمن فكر نكنم تو سايت يه قيمت بدن يه جاي ديگه يه قيمت ديگه.
اساس نامه رو خوب اومدي!به نقل از farhad12 :245 دلار با سا پورت باشه خيلي خوبه چون در مورد customization هم بعدا ميشه بهشون مراجعه كرد
اين سايت فوريوم يا قسمت testemontrail نداره؟ چون ممكنه بزنن زير تعهدشون. خوب اگه اسكريپت انتخاب شده مسائل بعدي كه خيلي مهمتر هست بايد روش بحث بشه! مثل اينكه جايگاه هر كس توي سايت و نحوه فعاليت و وظايف و تقسيم درآمد و.... بايد يه اساسنامه محكم نوشته بشه كه بعدا حرف توش نباشه
روزبه جان من بيشتر! (فعلا نوشابه باز كنيم!)به نقل از roozbeh :اساس نامه رو خوب اومدي!
من مدير كل!
ممد معاون! :lol:
فرهاد ميره دنبال مشتري خارجي
ديويد هم ور دست خودم كار ميكنه! (آخرش سايت رو به تجارت الكترونيكي ميكشيم)
بابك هم كه من نوكرشم شخصا
اين تاپيك رو كجا باز كردي؟به نقل از daftarekhaterat :گوشت قربوني رسيد! لطفا به تايپيك سايت معتبر تبليغاتي در فوروم پرشين تولز مراجعه كنيد!
بابا هنوز نه به داره نه به باره...
فکر کنم الکی گفت تاپیکی نیست کهبه نقل از babakweb :اين تاپيك رو كجا باز كردي؟
فارسيه ديگه! سيستم رو فارسي مي كنيم!به نقل از m_amin :فکر کنم الکی گفت تاپیکی نیست که
شما که میگفتین خارجی نیست فقط فارسی پس چی میگین دوباره
ولی اگه همه جوره باشه خیلی به نفعتونه