• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
گمون كنم هر كدوم ما از شهري باشيم. ملاقات حضوري كمي مشكله. اما هنوز مراحل زيادي وجود داره. مثل نحوه بازاريابي انتخاب دومين مناسب نحوه جذب مشتري سمت هركدام از دوستان و... نحوه تقسيم غنائم! :D

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آره بابا هنوز هیچی نشده بچها بگین دیگه نضرتون درباره تبلیغات واسه اینکار کجاها بهتره در ضمن میخواین چه نوع پولی قبول کنین فقط پول خودمون یا از ایکارنسی هم استفاده میکنین

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از daftarekhaterat :
گمون كنم هر كدوم ما از شهري باشيم. ملاقات حضوري كمي مشكله. اما هنوز مراحل زيادي وجود داره. مثل نحوه بازاريابي انتخاب دومين مناسب نحوه جذب مشتري سمت هركدام از دوستان و... نحوه تقسيم غنائم! :D
در اين بين شروع كنيد به پيشنهاد دادن اسم و نام دامين!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صد درصد بايد ايكارنسي هم باشه چون هنوز تو ايران از نظر پرداخت پول در اينترنت مشكلات زيادي هست
البته اگه طرح شتاب روي اينترنت بياد مشكلات زيادي حل ميشه اما الان ايگولد هم انتخاب مناسبي هست
چون بسياري از وبلاگها رو پوشش ميده

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
در اين بين شروع كنيد به پيشنهاد دادن اسم و نام دامين!
خب به نظرتون اسم دومين ايراني باشه يا خارجي؟ نسبت به وجود كلمه ads توي اسم دومين نظر موافقي دارين؟! در دات كام بودنش كه حرفي نيست (اگه بشه). در مورد استفاده از اسم پرشين يا ايران توي دومين نظرتون چيه؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
خب به نظرتون اسم دومين ايراني باشه يا خارجي؟ نسبت به وجود كلمه ads توي اسم دومين نظر موافقي دارين؟! در دات كام بودنش كه حرفي نيست (اگه بشه). در مورد استفاده از اسم پرشين يا ايران توي دومين نظرتون چيه؟
persianada
adspersian

ads

Registered User
لایک‌ها
6
متاسفانه يك ساعت بعد از اينكه اون پست رو فرستادم يادم اومد كه هركي از يه جاييه. ولي درجواب اونايي كه مي گن خيلي چيزها هنوز مونده من نظرم اين بود كه اين چيزها زودتر حل بشه چون يك ساعت حضوري كار يك روز تو اين فروم رو انجام مي ده.
persianads خوب بود ولي توسط http://persiansolutions.com قبلا ثبت شده و اون يكي هم چنگي به دل نمي زنه.
به نظر شما اگر اينجا دامين پيشنهاد بديم منطقيه؟ چون ممكنه قبل از اينكه ما ثبتش كنيم يكي ديگه بره ثبتش كنه؟
نظرتون درباره Ir. چيه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نظر شما اگر اينجا دامين پيشنهاد بديم منطقيه؟ چون ممكنه قبل از اينكه ما ثبتش كنيم يكي ديگه بره ثبتش كنه؟
موافقم. بهتره اينجا در موردش بحث نكنيم. البته ميتونيم در مورد موارد ديگه اي بحث كنيم. چون وقتي كار نهايي شد ميشه رفت و هاست و دومين و سيستم رو با هم خريداري كرد كه به صرفه تر باشه.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
persianads.ir
يا
persianads.com
:blink:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
موافقم. بهتره اينجا در موردش بحث نكنيم. البته ميتونيم در مورد موارد ديگه اي بحث كنيم. چون وقتي كار نهايي شد ميشه رفت و هاست و دومين و سيستم رو با هم خريداري كرد كه به صرفه تر باشه.
انگار اين بابا داره با ديوار حرف ميزنه! :eek:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته در مورد موضوعات مهمتر بحث بشه

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
اوكي. بريم سراغ ديگر مسائل. فقط يك چيزي: پيشنهاد مهرداد باحال بود. موافقم!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
کیا موافقن با قبول ایکارنسی مثل ایگلد من فکر کنم این مهمه چون خیلیا به خاطر سختی پرداخت ب بانک و فیش از این حرفها اصلا منصرف میشن اما ایگلد خیلی راحت هست تقریبا همه رو هم پوشش میده یه رای گیری کیا موافق کیا مخالف

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نظر من تعداد افرادي كه ايگلد دارند خيلي زياد نيست. اكثرا افرادي كه روشهاي كليك ايميل و اتوسورف و.. را امتحان كرده اند يك حساب ايگلد دارن. اما روش چندان فراگيري نيست. اما يه حساب سيبا چيزي هست كه اكثر مردم دارند. از اين جهت گفتم سيبا كه بيشترين مشتري رو بانك ملي و حسابهاي سيبا داره. البته ميشه ديگر حسابهاي فراگير بانكها رو هم پوشش داد.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب صد در صد اين حسابهاي عابر بانك و عضو شتاب ارجحيت دارن ولي در كنارش گزينهايي مثل ايگولد و .. ميتونه طيف وسيعي از سايتهاي كسب درآ/د رو براي گرفتن تبليغ پو شش بده

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از farhad12 :
خوب صد در صد اين حسابهاي عابر بانك و عضو شتاب ارجحيت دارن ولي در كنارش گزينهايي مثل ايگولد و .. ميتونه طيف وسيعي از سايتهاي كسب درآ/د رو براي گرفتن تبليغ پو شش بده
دوستان من براي قبول كردن ايگلد و كارت اعتباري ميتونم كارهايي بكنم ;)
براي هاست و دومين هم من هستم.
سرور ما 100% uptime هست و سرعت بالايي داره.
;)

بالا