دومين هاي مورد نظر منبه نقل از davidmors :دوستان من براي قبول كردن ايگلد و كارت اعتباري ميتونم كارهايي بكنم![]()
براي هاست و دومين هم من هستم.
سرور ما 100% uptime هست و سرعت بالايي داره.
![]()
adzir.com
iradz.com
adz-ir.com
ir-adz.com
adz.info
دومين هاي مورد نظر منبه نقل از davidmors :دوستان من براي قبول كردن ايگلد و كارت اعتباري ميتونم كارهايي بكنم![]()
براي هاست و دومين هم من هستم.
سرور ما 100% uptime هست و سرعت بالايي داره.
![]()
مي شه بگي چرا؟ اگه مشكل خاصي داره بگو.به نقل از babakweb :من با ايگلد موافق نيستم.
ميتونم پروسس كارت اعتباري رو توس سايتمون داشته باشيم.به نقل از ads :مي شه بگي چرا؟ اگه مشكل خاصي داره بگو.
ما به يه روش پرداختي نياز داريم كه كاملا آنلاين باشه. اگه بشه با بانك سامان و خدماتي كه مي ده كار كرد كه خيلي عالي مي شه. وگرنه فكر كنم ايگلد يه راه حل مناسب براي ما باشه البته در كنار روش ديگه اي مثل پرداخت با چك و يا واريز به حساب.
درسته كه ايگلد يه روش فراگير نيست ولي هر كس مي تونه براحتي يه حساب ايگلد باز كنه.
ديويد جان مي شه بگي چه كارهايي براي ايگلد و كارت اعتباري بكني؟
به نظر من بهتره دامين توش چيزي نداشته باشه كه اون رو به ايران و فارسي بودن ربط بده.
واسه كارت اعتباري خيلي بايد اعتماد طرف مقابل رو جلب كرد. خارجيها هم وقتي ميخوان از كارتشون استفاده كنن تمام جوانب احتياط رو رعايت ميكنن چه برسه به ايرانيهاي متقلب...به نقل از davidmors :ميتونم پروسس كارت اعتباري رو توس سايتمون داشته باشيم.
خيلي مشكل نيست.
در ضمن ميتونيم با كاش يو (cashu) هم كار كنيم.
فكركنم چيز خوبي باشه.![]()
نه منظورمون اين نيست كه خودمون كارت اعتباري استفاده كنيم.به نقل از daftarekhaterat :واسه كارت اعتباري خيلي بايد اعتماد طرف مقابل رو جلب كرد. خارجيها هم وقتي ميخوان از كارتشون استفاده كنن تمام جوانب احتياط رو رعايت ميكنن چه برسه به ايرانيهاي متقلب...
گمونم بشه در كنار حسابهاي بانكي يه گزينه هم به ايگلد اختصاص داد![]()
من با اين جمله موافق تر هستم. ايگلد يه جورهايي كلاس كار رو مياره پايين. بابا ما ميخوايم با آدم حرفه اي ها كار كنيم. آدمهايي كه معني تبليغات و جذب مشتري رو درك ميكنن. نه كساني كه صبح تا شب كارشون كليك روي ايميل و ديدن تبليغات و درآوردن يك سنت و دو سنت از اتو سورف هست! (حداقل براي زماني اينجوري بودن. چون تنها مصرف ايگلد توي ايران همين بوده)به نقل از babakweb :بي خيال ايگلد بشيد لطفا. حداقل براي شروع.
آقا من ماني بوكرز Money Bookers رو پیشنهاد میکنم به جای ایگلد.به نقل از m_amin :اره منم با فرهاد موافقم واسه ایرانیها پول پرداخت کردن خیلی سخت اگه این سیستمها راه نیافته خیلیها به خاطر همین مساله بی خیال میشن حالا چه سیتمهایی رو واسه پرداخت پول و دریافت پول پیشنهاد میکنین
دفتر جون ازت بعيدهبه نقل از daftarekhaterat :ببينيد رفقا.
حتي گوگل هم با اون شركت عريض و طويلش چك بانكي رو ميفرسته در خونه تون! وگرنه خيلي راحت ميتونست با كارت اعتباري كار كنه. يا با كش يو يا با ايگلد يا... چك بانكي يعني پول به بچه نميديم! يعني كلاس! يعني بالاي 18 !![]()
با اين حال باز هم هرچي اكثريت بگه.
نه!؟! پس انتظار ميرفت كه براي دريافت پول هر كسي يه چك بفرسته به شركت گوگل؟! خب معلومه كه دريافت و پرداخت 2 مقوله جدا از هم هستن. حرف من اينه كه حتي براي اينكه به افراد پول پرداخت كنه از روشهايي استفاده ميكنه كه دو جغله بچه نتونن وارد بازي با تبليغات بشن. ما خيلي راحت ميتونيم با يه شماره حساب سيبا مشكل دريافت پول رو براي خودمون حل كنيم. اما براي واريز پول به حساب به نظر من بهتره فعلا از ايگلد يا مشابهش استفاده نكنيم.به نقل از davidmors :دفتر جون ازت بعيده
براي پرداخت چك ميفرسته آي كيو
براي دريافت كارت اعتباري استفاده ميكنه.
در ضمن سايت هاي خيلي بزرگي كاش يو رو قبول دارن![]()
آقا اينطور كه بوش مياد .... :happy:به نقل از daftarekhaterat :نه!؟! پس انتظار ميرفت كه براي دريافت پول هر كسي يه چك بفرسته به شركت گوگل؟! خب معلومه كه دريافت و پرداخت 2 مقوله جدا از هم هستن. حرف من اينه كه حتي براي اينكه به افراد پول پرداخت كنه از روشهايي استفاده ميكنه كه دو جغله بچه نتونن وارد بازي با تبليغات بشن. ما خيلي راحت ميتونيم با يه شماره حساب سيبا مشكل دريافت پول رو براي خودمون حل كنيم. اما براي واريز پول به حساب به نظر من بهتره فعلا از ايگلد يا مشابهش استفاده نكنيم.
حالا قهر نكن ديويد جان.. :happy:به نقل از davidmors :آقا اينطور كه بوش مياد .... :happy:
هر وقت راه افتاد منو خبر كنيد واسه اينكه بهتون تبليغ بدم.
ممنون![]()