• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از davidmors :
دوستان من براي قبول كردن ايگلد و كارت اعتباري ميتونم كارهايي بكنم ;)
براي هاست و دومين هم من هستم.
سرور ما 100% uptime هست و سرعت بالايي داره.
;)
دومين هاي مورد نظر من
adzir.com
iradz.com
adz-ir.com
ir-adz.com
adz.info

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از babakweb :
من با ايگلد موافق نيستم.
مي شه بگي چرا؟ اگه مشكل خاصي داره بگو.
ما به يه روش پرداختي نياز داريم كه كاملا آنلاين باشه. اگه بشه با بانك سامان و خدماتي كه مي ده كار كرد كه خيلي عالي مي شه. وگرنه فكر كنم ايگلد يه راه حل مناسب براي ما باشه البته در كنار روش ديگه اي مثل پرداخت با چك و يا واريز به حساب.
درسته كه ايگلد يه روش فراگير نيست ولي هر كس مي تونه براحتي يه حساب ايگلد باز كنه.
ديويد جان مي شه بگي چه كارهايي براي ايگلد و كارت اعتباري بكني؟

به نظر من بهتره دامين توش چيزي نداشته باشه كه اون رو به ايران و فارسي بودن ربط بده.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از ads :
مي شه بگي چرا؟ اگه مشكل خاصي داره بگو.
ما به يه روش پرداختي نياز داريم كه كاملا آنلاين باشه. اگه بشه با بانك سامان و خدماتي كه مي ده كار كرد كه خيلي عالي مي شه. وگرنه فكر كنم ايگلد يه راه حل مناسب براي ما باشه البته در كنار روش ديگه اي مثل پرداخت با چك و يا واريز به حساب.
درسته كه ايگلد يه روش فراگير نيست ولي هر كس مي تونه براحتي يه حساب ايگلد باز كنه.
ديويد جان مي شه بگي چه كارهايي براي ايگلد و كارت اعتباري بكني؟

به نظر من بهتره دامين توش چيزي نداشته باشه كه اون رو به ايران و فارسي بودن ربط بده.
ميتونم پروسس كارت اعتباري رو توس سايتمون داشته باشيم.
خيلي مشكل نيست.
در ضمن ميتونيم با كاش يو (cashu) هم كار كنيم.
فكركنم چيز خوبي باشه. ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از davidmors :
ميتونم پروسس كارت اعتباري رو توس سايتمون داشته باشيم.
خيلي مشكل نيست.
در ضمن ميتونيم با كاش يو (cashu) هم كار كنيم.
فكركنم چيز خوبي باشه. ;)
واسه كارت اعتباري خيلي بايد اعتماد طرف مقابل رو جلب كرد. خارجيها هم وقتي ميخوان از كارتشون استفاده كنن تمام جوانب احتياط رو رعايت ميكنن چه برسه به ايرانيهاي متقلب...
گمونم بشه در كنار حسابهاي بانكي يه گزينه هم به ايگلد اختصاص داد ;)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از daftarekhaterat :
واسه كارت اعتباري خيلي بايد اعتماد طرف مقابل رو جلب كرد. خارجيها هم وقتي ميخوان از كارتشون استفاده كنن تمام جوانب احتياط رو رعايت ميكنن چه برسه به ايرانيهاي متقلب...
گمونم بشه در كنار حسابهاي بانكي يه گزينه هم به ايگلد اختصاص داد ;)
نه منظورمون اين نيست كه خودمون كارت اعتباري استفاده كنيم.
در حقيقت ميشه با يك سايت ثالث كه هر دو طرف بهش اعتماد دارن اين كارو كرد.
مثل خيلي سايتهاي خارجي
;)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
بي خيال ايگلد بشيد لطفا. حداقل براي شروع.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
راستی یادم رفت بگم خودمم موافقم
فکر کنم رای ها برای ایگلد فلن
4 به دو یا 4 به ی کونیم باشه چ.ن دفتر خاطرات بعدا راضی شد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
بي خيال ايگلد بشيد لطفا. حداقل براي شروع.
من با اين جمله موافق تر هستم. ايگلد يه جورهايي كلاس كار رو مياره پايين. بابا ما ميخوايم با آدم حرفه اي ها كار كنيم. آدمهايي كه معني تبليغات و جذب مشتري رو درك ميكنن. نه كساني كه صبح تا شب كارشون كليك روي ايميل و ديدن تبليغات و درآوردن يك سنت و دو سنت از اتو سورف هست! (حداقل براي زماني اينجوري بودن. چون تنها مصرف ايگلد توي ايران همين بوده) :eek: البته من خودم هم ايگلد دارم ولي ترجيح ميدم هرجا پول ميخواد به حسابم واريز بشه با حساب بانكي باشه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم موافقم اما اگه بخواهيم قبل از جا افتادن طرح پول الكترنيك فقط با سيستمهاي بانك ايراني و يا كارت اعتباري كار كنيم مشكل جدي در جذب مخاطب خواهيم داشت

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اره منم با فرهاد موافقم واسه ایرانیها پول پرداخت کردن خیلی سخت اگه این سیستمها راه نیافته خیلیها به خاطر همین مساله بی خیال میشن حالا چه سیتمهایی رو واسه پرداخت پول و دریافت پول پیشنهاد میکنین

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از m_amin :
اره منم با فرهاد موافقم واسه ایرانیها پول پرداخت کردن خیلی سخت اگه این سیستمها راه نیافته خیلیها به خاطر همین مساله بی خیال میشن حالا چه سیتمهایی رو واسه پرداخت پول و دریافت پول پیشنهاد میکنین
آقا من ماني بوكرز Money Bookers رو پیشنهاد میکنم به جای ایگلد.
خارجی ها باهاش خیلی کار میکنن.
مثل ایگلده ولی کارت های اعتباری رو هم قبول میکنه و معتبره.
برا ایرانیا هم کاش یو و حساب های بانکی
این شتاب رو هم بیخیال شید
شرایطش کمر شکنه
(وثیقه و ضمانت و شرکت ثبت شده و .... ) ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببينيد رفقا.
حتي گوگل هم با اون شركت عريض و طويلش چك بانكي رو ميفرسته در خونه تون! وگرنه خيلي راحت ميتونست با كارت اعتباري كار كنه. يا با كش يو يا با ايگلد يا... چك بانكي يعني پول به بچه نميديم! يعني كلاس! يعني بالاي 18 ! ;)
با اين حال باز هم هرچي اكثريت بگه.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ببينيد رفقا.
حتي گوگل هم با اون شركت عريض و طويلش چك بانكي رو ميفرسته در خونه تون! وگرنه خيلي راحت ميتونست با كارت اعتباري كار كنه. يا با كش يو يا با ايگلد يا... چك بانكي يعني پول به بچه نميديم! يعني كلاس! يعني بالاي 18 ! ;)
با اين حال باز هم هرچي اكثريت بگه.
دفتر جون ازت بعيده
براي پرداخت چك ميفرسته آي كيو
براي دريافت كارت اعتباري استفاده ميكنه.
در ضمن سايت هاي خيلي بزرگي كاش يو رو قبول دارن ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از davidmors :
دفتر جون ازت بعيده
براي پرداخت چك ميفرسته آي كيو
براي دريافت كارت اعتباري استفاده ميكنه.
در ضمن سايت هاي خيلي بزرگي كاش يو رو قبول دارن ;)
نه!؟! پس انتظار ميرفت كه براي دريافت پول هر كسي يه چك بفرسته به شركت گوگل؟! خب معلومه كه دريافت و پرداخت 2 مقوله جدا از هم هستن. حرف من اينه كه حتي براي اينكه به افراد پول پرداخت كنه از روشهايي استفاده ميكنه كه دو جغله بچه نتونن وارد بازي با تبليغات بشن. ما خيلي راحت ميتونيم با يه شماره حساب سيبا مشكل دريافت پول رو براي خودمون حل كنيم. اما براي واريز پول به حساب به نظر من بهتره فعلا از ايگلد يا مشابهش استفاده نكنيم.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
نه!؟! پس انتظار ميرفت كه براي دريافت پول هر كسي يه چك بفرسته به شركت گوگل؟! خب معلومه كه دريافت و پرداخت 2 مقوله جدا از هم هستن. حرف من اينه كه حتي براي اينكه به افراد پول پرداخت كنه از روشهايي استفاده ميكنه كه دو جغله بچه نتونن وارد بازي با تبليغات بشن. ما خيلي راحت ميتونيم با يه شماره حساب سيبا مشكل دريافت پول رو براي خودمون حل كنيم. اما براي واريز پول به حساب به نظر من بهتره فعلا از ايگلد يا مشابهش استفاده نكنيم.
آقا اينطور كه بوش مياد .... :happy:
هر وقت راه افتاد منو خبر كنيد واسه اينكه بهتون تبليغ بدم.
ممنون ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از davidmors :
آقا اينطور كه بوش مياد .... :happy:
هر وقت راه افتاد منو خبر كنيد واسه اينكه بهتون تبليغ بدم.
ممنون ;)
حالا قهر نكن ديويد جان.. :happy:
به نظر من يكي از مهمترين بحث هايي كه بايد بشه اينه كه سايتهاي قبلي ايراني كه در زمينه تبليغات كار ميكردن چرا ناموفق بودن؟! آيا مورد موفقي سراغ دارين؟ علت موفقيتش چي بوده؟! اين مساله خيلي مهمي هست.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
من با دفتر خاطرات موافقم. بايد مثل گوگل باشيم. ايگلد يه جورايي تبديل به بچه بازي شده. بي خيال ايگلد بشيد. بريم سراغ بقيه ي بحث ها. اونهايي هم كه طرفدار ايگلدن خودشون تو كار كليك رو تبليغ و... هستند.

ads

Registered User
لایک‌ها
6
ديويد جان اين بحث رو خودت شروع كردي حالا مي خواهي بري؟ ببين اينجا اسمش روشه بحث و تبادل نظر. من خودم تا ديروز روي ايگلد پا فشاري مي كردم و طرفدارش بودم ولي حالا مخالفش هستم. به نظر من مشكل اصلي در دريافت پول هستش تا پرداخت اون. پرداختش رو خودمون مي تونيم قدم رنجه كنيم و بريم بانك پول بريزيم به حساب يا اينكه چك بفرستيم روشش تو جذب publisher يا همون نمايش دهنده زياد مهم نيست. مشكل اصلي توي دريافته چون اگر مشتري قرار باشه براي 5 يا 10 هزار تومن پاشه بره بانك و توي صف باشه منصرف مي شه و قيد اين كار رو مي زنه. به نظر من قرارداد با يه شركت معتبر براي استفاده از كارت اعتباري بين المللي خيلي عاليه ولي چون تعداد كمي از افراد توي ايران كارت اعتباري بين المللي دارن بهتره يه روش مكمل ديگه هم دركنارش داشته باشيم. نمي دونم چند نفر سايت pardakht.com رو ديدن و با اون آشنا هستن. اين سايت و شركتش وابسته به اداره پست هستن وسعي دارن كه مشكل پرداخت رو حل كنن به اين صورت بعد از دريافت سفارش ميان جنس رو از فروشنده تحويل مي گيرن و به خريدار مي دن و پولش رو از اون مي گيرن و بعد ماهي يك يا دو دفعه با فروشنده تصويه حساب مي كنن. ما هم مي تونيم به نوعي از اين خدمات استفاده كنيم. ما چيز مادي براي فروش نداريم فقط پست مي ره اونجا و پول رو تحويل مي گيره همين. البته من نمي دونم كه شرايط ما رو قبول مي كنن يا نه ولي اگه موافق ها تعدادشون زياد باشه مي تونم باهاشون تماس بگيرم.

ads

Registered User
لایک‌ها
6
الآن كه سايتش رو نگاه كردم ديدم كه انگاز قبول مب كنه چون يه سايت آگهي هم داره باهاشون كار مي كنه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نظر شما پرداخت بايد ماهيانه باشه؟! يعني اگه 10 هزارتومن سر ماه شد بايد پرداخت بشه؟! خود گوگل هم يه مينيموم پرداخت 100 دلاري داره.

بالا