• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه سايت معتبر در زمينه تبليغات (تبادل نظر)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از daftarekhaterat :
به نظر شما پرداخت بايد ماهيانه باشه؟! يعني اگه 10 هزارتومن سر ماه شد بايد پرداخت بشه؟! خود گوگل هم يه مينيموم پرداخت 100 دلاري داره.
فكر كنم اشتباه متوجه شديد. منظورم اينه كه پست پولي كه ما از مشتري (كسي كه تبليغ به ما سفارش مي ده) مي خواهيم بگيريم از او مي گيرد و ماهيانه با ما تسويه حساب مي كند.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
من چند روز مسافرت بودم!
خيلي دير رسيدم مثل اينكه!
قضيه ايگولد چيه؟ :blink:
ايگولد بازي اگه ميخواين كنيد من نيستم!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
1. نمي خواهيم ايگلد بازي كنيم.
2. پرداخت ماهيانه باشد!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
1. نمي خواهيم ايگلد بازي كنيم.
2. پرداخت ماهيانه باشد!
يعني اگه 1265 تومن درآمد داشت سر ماه به حسابش واريز كنيم؟! گمون نميكنم كار جالبي باشه ضمن اينكه سود دهي كار رو مياره پايين. :eek:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
نه نه... يك مينيمم پرداخت داشته باشيم... مثلا 15000 تومان.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من با دفتر خاطرات مافقم اگه یه مینیمو داشته باشه بهتره یعنی مثلا مینیموم 20000 تومان و سر ماه هر کی رسید پرداخت کنیم و هر کی نرسید بمونه تا ماه بعد اینجوری فکرکنم خوب باشه حالا بقیه ببینن چی بهتره

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
تا حالا مينيموم 40 هزار تومن مال adsbag بوده كه من يادم نمياد كمتر از اين داشته باشيم. البته 40 تومن هم براي ايرانيها كمي زياده.. خوبه پس در مورد مينيمم هم توافق داريم. :)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
اگه طرف اعتمادش جلب بشه حتي اگه مينيمم رو بذاريم 100000 تومان مشكلي پيش نمياد...

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
پرداخت ماهيانه نه!

يه سقف پرداخت داشته باشيم !

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي خوام مايوس شيد اما سايتهاي كه فقط در زمينه تبليغات(فارسي) مي خواستند آرزوهاي بزرگي رو برآورده كنند الان تبديل به يك سايت كود اكسچنج شدن :( نمونه آخريش هم همين iran adword كه بعد از چند ماه رااندازي تنها چند سايت و وبلاگ كوچيك با 5 هزار تومن ازش تبليغ خريدن يعني حتي پول هاستش هم درنيومده!
پس راه حل چيه؟ :f34r: با اجازه همه من مي خوام تاپيك جديدي رو در آينده نزديك باز كنم و در اون مدلهاي كسب درآمد رو بررسي كنم اشكالي كه نداره؟ ;)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از roozbeh :
پرداخت ماهيانه نه!

يه سقف پرداخت داشته باشيم !
فكر كنم همه سر مسئله مينيمم پرداخت توافق داشته باشيم. بهتره باز برگرديم سر چگونگي دريافت پول.
خوش برگشتي هنري رفته بودي تعطيلات آخر هفته.

راستي ديويد اگه آشتي كردي بگو اين http://www.moneybookers.com چطور كار مي كنه و كارها و خدمات و شرايطش چيه؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از farhad12 :
نمي خوام مايوس شيد اما سايتهاي كه فقط در زمينه تبليغات(فارسي) مي خواستند آرزوهاي بزرگي رو برآورده كنند الان تبديل به يك سايت كود اكسچنج شدن :( نمونه آخريش هم همين iran adword كه بعد از چند ماه رااندازي تنها چند سايت و وبلاگ كوچيك با 5 هزار تومن ازش تبليغ خريدن يعني حتي پول هاستش هم درنيومده!
پس راه حل چيه؟ :f34r: با اجازه همه من مي خوام تاپيك جديدي رو در آينده نزديك باز كنم و در اون مدلهاي كسب درآمد رو بررسي كنم اشكالي كه نداره؟ ;)
به نكته ي خوبي اشاره كردي... ولي مديريت رو ببين: محمد، روزبه و حسين! اينا كارشون رو بلدن...! بهتر از ايران اد ورد و موارد مشابه!

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از farhad12 :
ما اينجا داريم بحث مي كنيم و همه جوانب رو بررسي مي كنيم ممكنه اين بررسي حتي چند ماه طول بكشه و چندين نفر هم با طرز فكر متفاوت و تجربه هاي مختلف با هم دارن همفكري مي كنن و هر كس هم بخواهد مي تونه وارد اين بحث بشه. همه اينكارها براي اينه كه به مشكل و شكست نخوريم.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از babakweb :
به نكته ي خوبي اشاره كردي... ولي مديريت رو ببين: محمد، روزبه و حسين! اينا كارشون رو بلدن...! بهتر از ايران اد ورد و موارد مشابه!
منو مديريت؟ :blink:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي مديريت رو ببين: محمد، روزبه و حسين! اينا كارشون رو بلدن...! بهتر از ايران اد ورد و موارد مشابه!
مديريت رو هم معلوم كردين؟ :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
بابا هنوز مونده به مدير و منشي و جاروكش برسيم! :lol:
به نظر من حتما بايد علتهاي عدم موفقيت سايتهاي فعلي و قيلي كه در اين زمينه در ايران فعاليت داشتن رو بررسي كنيم. وگرنه همون راهي رو ميريم كه بقيه رفتن. :eek:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
بابا هنوز مونده به مدير و منشي و جاروكش برسيم! :lol:
به نظر من حتما بايد علتهاي عدم موفقيت سايتهاي فعلي و قيلي كه در اين زمينه در ايران فعاليت داشتن رو بررسي كنيم. وگرنه همون راهي رو ميريم كه بقيه رفتن. :eek:
من جاروكشي رو با جان و دل ميپزيرم!
فقط يكي هم بيارين آب بپاشه! :D

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ايران موقعي كه هنوز كسي مايل نيست مالكيت معنوي رو رعايت كنه و حق لايسنس نرم افزاري رو بده كه شايد چندين نفر چندين ماه روش زحمت فراواني كشيده باشن ديگه نميشه انتظار داشت كه بيان و براي تبليغات اينترنتي هزينه كنن حتي خود اونهايي كه سايت دارن و به اصطلاح توي باغ اينترنت هستن ديگه بقيه شركتها و افرادي كه هنوز اصلا نميدونن تجارت الكترنيك چي هست بماند

بالا