• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی فلافلی-سلف سرویس

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
ببخشید میشه بگید هر دونه قرص فلافل اونجا چقدر درمیاد(چند تومن)؟
در مورد دستور پختش ، دستور پخت مخصوص خودتون دارید؟(یعنی سری هست؟)
توی هر نون ساندویچی چندتا فلافل میذاری؟
من هنوز شروع نکردم به کار
هر فلافل حدود 12 13 تومان در میاد خودم یک کیلو نخود گذاشتم فقطم یک روز گذاشتم بمونه و زیادم بکینگ پودر نزدم حدود 150 تا قرص شد(دقیق ترشو بعدا میگم)
دستور پختم دیروز درست کردم خیلی خوشمزه شد فقط یکم خشک شد ک باید بیشتر اب بزنی و بکینگ پودر بیشتر بزنم همه میگفتن خیلی خوشمزش
توی اهواز , لشکر یکی بود سیبزمینی و بادمجون همینجوری که دوستمون گفت ورق ورق سرخ میکرد خعلییی عالی :general606: .... میریخت تو ظرفای سلف سرویس.
دقت کردی همشون سمبوسه هم میدن؟ تو فکرش نیستی؟
به نظر من برای هر مغازه ای که بخوای بزنی ... توی جای شلوغ باید اجاره دو سه ماه اولو داشته باشی تو جیبت..(بدبینانه ترین حالت) اگه جاش خلوت باشه که بازم بیشتر احتیاط کن.
سمبوسه خیلی سخته درست کردنش اره شاید سمبوسه هم اضافه کنم معلوم نیست
در مورد سیب زمینی اینا هم هنوز تصمیمی نگرفتم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
کسی نمیدونه الان لشکر اباد قیمت چنده؟گرون کردن یا همون 1000 تومانه؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
آقا چقد شهرتون فلافل ارزونه 1500 تومن یزد فلافل 3 سه ستایی 2500 تومن فلافل سلف 3000 تومن 4 تایی
خیلی گرونه دیگه تهرانم 4 یا 5 تایی 2000 ت و 2500 ت هست
خیلی گرون میدن اجاره یه مغازه مگه چقدره؟اینجا ک من مد نظرمه 3500 اجارشه

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
اتفاقا اجاره ها هم زیاد نیست فوقش ماهی 1 تومن .یه خیابونی داره به اسم سلمان نصف مغازه هاش فلافل فروشی هستن همه هم عرب عراقی و لبنانی و عمانی و سوریه ای .یعنی یه ایرانی بیاد مغازه بزنه نزدیک اینا عمرا بتونه رقابت کنه

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
فلافل 1000 تومن [emoji15][emoji15]
بغل میدون تجریش یه سلف سرویس هست زده 7 تومن
مشتریاشم همه مردم بودن نه فقط بچه مایه دارا !
اون دیگه چه سودی داشته [emoji16]

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اهواز 1500 تومنه
شما به مواد فلافلت فلفل سیاه، فلفل قرمز، اندکی سویا اضافه کن اون موقع بهت قول میدم هیچ فلافلی از نظر طعم قدرت رقابت پیدا نمیکنه. توی یکی از شهرستانهای خوزستان فلافلی خوردم که خود لبنان هم فکر نکنم لنگش باشه. رمز موفقیتش هم مقداری سویا (در حدی که باعث نشه فلافل چسبندگیش هنگام سرخ کردن کم بشه) و فلفل قرمز زیاد + فلفل سیاه
شما یاد بگیر خیار شورت رو خودت بندازی، با خیار های بزرگ، خیلی واست به صرفه ترِ و اگه راه بیوفتی خیار شور هات خودش جذب مشتری میکنند. دقیقا اینجایی که میگم همین کار رو میکنه
واسه سس انبه هم پودر انبه نیازِ، خوزستان که فت و فراوون هست، کیلویی 7 تومن بود. با آب قاطی میکنی و یکم سرکه و .... میجوشونی تا تبدیل به سس بشه.
و اما....
اصلا خسیس بازی در نیار، سالاد، کلم، خیار خرد شده، بزار. ملت حرصشون میزنه هی پر میکنن. همین مشتریت رو زیاد میکنه.
بادمجون سرخ شده هم میتونی کنار الباقی مخلفاتت داشته باشی.
هر فلافل رو حداقل 2 بدی بازهم سود کردی. فقط قیمت گوجه یکم شخمی شده....

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اتفاقا اجاره ها هم زیاد نیست فوقش ماهی 1 تومن .یه خیابونی داره به اسم سلمان نصف مغازه هاش فلافل فروشی هستن همه هم عرب عراقی و لبنانی و عمانی و سوریه ای .یعنی یه ایرانی بیاد مغازه بزنه نزدیک اینا عمرا بتونه رقابت کنه
یه جای دیگه بزنید این قیمتا نجومیه

فلافل 1000 تومن [emoji15][emoji15]
بغل میدون تجریش یه سلف سرویس هست زده 7 تومن
مشتریاشم همه مردم بودن نه فقط بچه مایه دارا !
اون دیگه چه سودی داشته [emoji16]
هر فلافل اگه اجارش خیلی نجومی نباشه فکر نکنم 2500 بیشتر واسش بیفته(باکیفیت ترین مواد رو بزنه)

اهواز 1500 تومنه
شما به مواد فلافلت فلفل سیاه، فلفل قرمز، اندکی سویا اضافه کن اون موقع بهت قول میدم هیچ فلافلی از نظر طعم قدرت رقابت پیدا نمیکنه. توی یکی از شهرستانهای خوزستان فلافلی خوردم که خود لبنان هم فکر نکنم لنگش باشه. رمز موفقیتش هم مقداری سویا (در حدی که باعث نشه فلافل چسبندگیش هنگام سرخ کردن کم بشه) و فلفل قرمز زیاد + فلفل سیاه
شما یاد بگیر خیار شورت رو خودت بندازی، با خیار های بزرگ، خیلی واست به صرفه ترِ و اگه راه بیوفتی خیار شور هات خودش جذب مشتری میکنند. دقیقا اینجایی که میگم همین کار رو میکنه
واسه سس انبه هم پودر انبه نیازِ، خوزستان که فت و فراوون هست، کیلویی 7 تومن بود. با آب قاطی میکنی و یکم سرکه و .... میجوشونی تا تبدیل به سس بشه.
و اما....
اصلا خسیس بازی در نیار، سالاد، کلم، خیار خرد شده، بزار. ملت حرصشون میزنه هی پر میکنن. همین مشتریت رو زیاد میکنه.
بادمجون سرخ شده هم میتونی کنار الباقی مخلفاتت داشته باشی.
هر فلافل رو حداقل 2 بدی بازهم سود کردی. فقط قیمت گوجه یکم شخمی شده....
مرسی داداش بابت راهنمایی
متاسفانه اینجا قیمت پایینه هزینه هام بالاس
قیمت هر فلافل 1000 تومانه

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
فلافل عجب بحثی شده !!!

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
فرمول خیارشورم بذار من واست بگم چون خیارشورای من تو فامیل و آشنا مشتری دارن در حد تیم ملی:D
18 پیمانه آب+1 پیمانه سرکه+1پیمانه نمک+سیر و ترخون و شوید به میزان لازم برای یه دبه 20 کیلویی 20 حبه سیر از وسط نصف کنید ترخون و شوید هم نهایت 200 تا 500 گرم با ساقه هاشون میشوری میزاری سر دبه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
فرمول خیارشورم بذار من واست بگم چون خیارشورای من تو فامیل و آشنا مشتری دارن در حد تیم ملی:D
18 پیمانه آب+1 پیمانه سرکه+1پیمانه نمک+سیر و ترخون و شوید به میزان لازم برای یه دبه 20 کیلویی 20 حبه سیر از وسط نصف کنید ترخون و شوید هم نهایت 200 تا 500 گرم با ساقه هاشون میشوری میزاری سر دبه
دمت گرم
پیمانه چی؟اندازه پیمانه چقدر باشه
بعد این بعد چه مدتی اماده میشه
و اینکه خیارها باید چ اندازه ای باشند بزرگ باشه خراب نمیشه؟

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
فرق نداره بستگی به اندازه ظرفت داره منظور اینه که هیجده بیستم آبه یک بیستم سرکه یک بیستم نمک.خیار بزرگ برات میصرفه چون ارزون تره.دو هفته تا یک ماه بسته به جاش جا میوفته فقط شما باید دوره ای مثلا هر هفته به میزان مصرف یک هفته درست کنید تا دستتون بسته نمونه این هفته که جدید گذاشتید مال هفته های قبل رو مصرف کنید یعنی نه اینکه یک بار درست کنید مصرف کنید و دوباره درست کنید منتظر باشید تا جا بیوفته

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اگر از دوستان کسی تا حالا خودش تو خونه فلافل درست کرده و خوب شده دستورش را اینجا بنویسه

من از سایتهای اینترنتی دستور تهیه‌اش را دیدم و درست کردم ولی خوب نشد!

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام
فرق نداره بستگی به اندازه ظرفت داره منظور اینه که هیجده بیستم آبه یک بیستم سرکه یک بیستم نمک.خیار بزرگ برات میصرفه چون ارزون تره.دو هفته تا یک ماه بسته به جاش جا میوفته فقط شما باید دوره ای مثلا هر هفته به میزان مصرف یک هفته درست کنید تا دستتون بسته نمونه این هفته که جدید گذاشتید مال هفته های قبل رو مصرف کنید یعنی نه اینکه یک بار درست کنید مصرف کنید و دوباره درست کنید منتظر باشید تا جا بیوفته
بعد برای خیار بزرگ این ک میگن باید با میخ بزنی سوراخش کنی تا خراب نشه دلیلش چیه؟اون چطوریه پس؟

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
شهر ما خیلی کوچیکه تا پارسال هم فلافلی نداشت اصلا
امثال 5 6 تا فلافلی زدن یکی که همین کنار خونمونه مغازه خریده 50 تومن اول هیچی تو مغازش نبود الان مغازش پر شده از فر اجاق یخچال اومده میگه مغازه بزرگتر باید بگیرم جواب نمیده
مطمئن باش سود داره چه جورم سود داره
طرف تا ساعت 12 شب بکوب فلافل میزنه
فلافل هاشم 2تومنی 2500 بعد با پنیر 3 تومن در کنارش هات داگ و اینا هم میزنه
روز های اول یه هفته فلافل 2 تومنیش رو هزار میداد برای جذب مشتری

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
بعد برای خیار بزرگ این ک میگن باید با میخ بزنی سوراخش کنی تا خراب نشه دلیلش چیه؟اون چطوریه پس؟
اون برا خیارهای خیلی بزرگه که شوری و سرکه بهتر داخلش نفوذ کنن شما همون دونه ای 100 -150 گرمیشم پیداکنید نیازی به سوراخ کردن نداره درثانی اول باره از شما میشنوم پوسته از بین بره خیار زود نرم میشه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اینجا فلافل 6500 تومانه :general304::general304::general304::general304: روزی 200 300 تا شاید بفروشه طرف! خودشم ساندویچش میکنه! الله وکیلی خوشمزس!

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
اینجا فلافل 6500 تومانه :general304::general304::general304::general304: روزی 200 300 تا شاید بفروشه طرف! خودشم ساندویچش میکنه! الله وکیلی خوشمزس!

6500 تومن مگه نخوداش مهندس و دکترن چه خبره

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اقا اين غذاهاي آشغال رو نخوريد! خداييش فلافل چي داره؟ نه پروتيينِ درست حسابي نه ويتامين. يه مشت نخود و روغن و كلسترول!! بعد ميگن چرا اينقدر سرطان زياد شده! من يك بار تو عمرم فلافلي رفتم تا ديدم جلوم زد تو روغن از مغازه زدم بيرون!! برادرانه توصيه ميكنم رژيم غذاييتون رو عوض كنيد!

Sent from my iPhone using Tapatalk

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
شهر ما خیلی کوچیکه تا پارسال هم فلافلی نداشت اصلا
امثال 5 6 تا فلافلی زدن یکی که همین کنار خونمونه مغازه خریده 50 تومن اول هیچی تو مغازش نبود الان مغازش پر شده از فر اجاق یخچال اومده میگه مغازه بزرگتر باید بگیرم جواب نمیده
مطمئن باش سود داره چه جورم سود داره
طرف تا ساعت 12 شب بکوب فلافل میزنه
فلافل هاشم 2تومنی 2500 بعد با پنیر 3 تومن در کنارش هات داگ و اینا هم میزنه
روز های اول یه هفته فلافل 2 تومنیش رو هزار میداد برای جذب مشتری
مشکل من اینه ک باید 1000 بدم
به فکرم رسیده در کنار فلافل چیزای دیگم بذارم

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان یه طز تهیه فلافل توپ رو بذارید میخوام بذارم برآورد هزینه کنیم

بالا