مهم نیستاينترنت رايگان ؟
الان هركس و ناكسي اينترنت داره
اين گزينه جز مسخره كردن چيزي نداره
تبلیغ دیگه . فقط یه چیزی باید بنویسی . کسی هم که واسه اینترنت نمیاد فلافلی
مهم نیستاينترنت رايگان ؟
الان هركس و ناكسي اينترنت داره
اين گزينه جز مسخره كردن چيزي نداره
اخه مياد يه فلافل بخورهمهم نیست
تبلیغ دیگه . فقط یه چیزی باید بنویسی . کسی هم که واسه اینترنت نمیاد فلافلی. طرف یه چند دقیقه میاد و میخواد بخوره و بره . حالا اون وسطا بخواد ایمیلی چیزی چک بکنه
دادا تهران بهتره ولی متاسفانه به خاطر یک سری مشکلات شخصی نمیتونم وگرنه تهران بزنی خیلی بهترهاستارتر بیا تهران یه فلافلی بزنیم با این اجاره های که شما گفتید تهران هم میشه مغازه گرفت
تو همین شهر ما توی منطقه ی اصلی ک بازاره و کلی پاساژ و مغازه کناره همه فلافلی هاش فقط بعدظهر 300 400 تا میفروشن صبحم به همین مقدار600 تا خیلی زیاده من مبنارو تقریباً رو 200 تا گرفتم..
یه جا مثل انقلاب تهران فکر کنم 600 تا بتونه بده..
الان یه ساندویچ ساده 5000-6000 تومنه زیر 3000 نده
(فلافل بدون سلف و دارن 3000 میدن تو تهران)
کرایه ها وحشتناکه تو تهران امروز رفتم طرف گیشا 80 تومن ماهی 5-6 تومن !!:general208:
دوستان جواز فست فود راحت میدن؟؟
کجا باید برم چقدر هزینه داره؟؟
اخه مياد يه فلافل بخوره
بشينه گوشيشو ابديت كنه كه هزينش ميشه ١٠ برابر فلافل
داداش الان اجاره هاشون در چه حدیه ک میدن 1500؟اهواز 1500 تومنه
شما به مواد فلافلت فلفل سیاه، فلفل قرمز، اندکی سویا اضافه کن اون موقع بهت قول میدم هیچ فلافلی از نظر طعم قدرت رقابت پیدا نمیکنه. توی یکی از شهرستانهای خوزستان فلافلی خوردم که خود لبنان هم فکر نکنم لنگش باشه. رمز موفقیتش هم مقداری سویا (در حدی که باعث نشه فلافل چسبندگیش هنگام سرخ کردن کم بشه) و فلفل قرمز زیاد + فلفل سیاه
شما یاد بگیر خیار شورت رو خودت بندازی، با خیار های بزرگ، خیلی واست به صرفه ترِ و اگه راه بیوفتی خیار شور هات خودش جذب مشتری میکنند. دقیقا اینجایی که میگم همین کار رو میکنه
واسه سس انبه هم پودر انبه نیازِ، خوزستان که فت و فراوون هست، کیلویی 7 تومن بود. با آب قاطی میکنی و یکم سرکه و .... میجوشونی تا تبدیل به سس بشه.
و اما....
اصلا خسیس بازی در نیار، سالاد، کلم، خیار خرد شده، بزار. ملت حرصشون میزنه هی پر میکنن. همین مشتریت رو زیاد میکنه.
بادمجون سرخ شده هم میتونی کنار الباقی مخلفاتت داشته باشی.
هر فلافل رو حداقل 2 بدی بازهم سود کردی. فقط قیمت گوجه یکم شخمی شده....
امروز دارم میرم قیمت کنم ایشاا... بعد از ظهر بهتون میگمچرا کسی جوابم رو نمیده یعنی اینقد سوالم سخت بود؟
ممنون داداشخوب خدود 4-5 میلیون لوازم میخواد
تابلو تبلیغاتی و صندوق و... 2-3 میلیون
1-2 تومن هم مواد اولیه میخواد برای یه هفته اول
در حال حاضر حدودا 800 تومن هزینه هر ساندویچ فلافل میشههزینه ی هر فلافل چقدر میشه؟چقدر سودشه؟
جایی که ما هستیم فلافل 2000 تومان هست.هر ساندویچ 1000 تومن شایدم بیشتر سودشهچقدر هر فلافل سودشه؟
من چندین روش رو تا به الان تست کردم.و دستور پخت رو میگن؟
4 تاتوی هر نون ساندویچی چندتا فلافل میذاری؟
روزی چندتا ساندویج میفروشی چقدر پول پیش و اجاره میدی درآمدت در ماه چقدر خوشگل:general703:
حایی که من زندگی میکنم حدود 17 هزار نفر جمعیت داره.حدودا 8 ساندویچی و 7 8 تا دکه فلافلی داره.تو فاصله 100 متری مغازه من 4 تا دکه فلافلی و یه ساندویچیهروزی چندتا ساندویج میفروشی چقدر پول پیش و اجاره میدی درآمدت در ماه چقدر خوشگل:general703:
حایی که من زندگی میکنم حدود 17 هزار نفر جمعیت داره.حدودا 8 ساندویچی و 7 8 تا دکه فلافلی داره.تو فاصله 100 متری مغازه من 4 تا دکه فلافلی و یه ساندویچیه
فروش من زیاد خوب نیس.روزی به زور 30 تا.
پیش و اجازه ندارم چون مغازه مال خودم.درامد ماهیانیه چیزی حدود 1 تومن الی 1/5