• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی فلافلی-سلف سرویس

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اينترنت رايگان ؟

الان هركس و ناكسي اينترنت داره
اين گزينه جز مسخره كردن چيزي نداره
مهم نیست
تبلیغ دیگه . فقط یه چیزی باید بنویسی . کسی هم که واسه اینترنت نمیاد فلافلی:D . طرف یه چند دقیقه میاد و میخواد بخوره و بره . حالا اون وسطا بخواد ایمیلی چیزی چک بکنه

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
مهم نیست
تبلیغ دیگه . فقط یه چیزی باید بنویسی . کسی هم که واسه اینترنت نمیاد فلافلی:D . طرف یه چند دقیقه میاد و میخواد بخوره و بره . حالا اون وسطا بخواد ایمیلی چیزی چک بکنه
اخه مياد يه فلافل بخوره
بشينه گوشيشو ابديت كنه كه هزينش ميشه ١٠ برابر فلافل

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
استارتر بیا تهران یه فلافلی بزنیم با این اجاره های که شما گفتید تهران هم میشه مغازه گرفت
دادا تهران بهتره ولی متاسفانه به خاطر یک سری مشکلات شخصی نمیتونم وگرنه تهران بزنی خیلی بهتره

600 تا خیلی زیاده من مبنارو تقریباً رو 200 تا گرفتم..
یه جا مثل انقلاب تهران فکر کنم 600 تا بتونه بده..
الان یه ساندویچ ساده 5000-6000 تومنه زیر 3000 نده
(فلافل بدون سلف و دارن 3000 میدن تو تهران)
کرایه ها وحشتناکه تو تهران امروز رفتم طرف گیشا 80 تومن ماهی 5-6 تومن !!:general208:

دوستان جواز فست فود راحت میدن؟؟
کجا باید برم چقدر هزینه داره؟؟
تو همین شهر ما توی منطقه ی اصلی ک بازاره و کلی پاساژ و مغازه کناره همه فلافلی هاش فقط بعدظهر 300 400 تا میفروشن صبحم به همین مقدار
به نظر من اسم در بره و خوب کار کنی و بتونی همه قشرها رو جمع کنی 600 تا زیاد نیست

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اخه مياد يه فلافل بخوره
بشينه گوشيشو ابديت كنه كه هزينش ميشه ١٠ برابر فلافل
:D اینترنتش ماهی 25 تومن باشه روزی 833 تومن میشه + هزینه برق که ناچیزه = 1000 تومن . دیگه روزی 1000 تومن که پولــــــــــــــی نیست o_O:D . اگه روزی 400 تا 3500 تومن بفروشه , به نسبت فروش روزانه 0.071 درصد میشه ! اصلا به چشم نمیاد . سرعت پایین میتونه بگیره که طرف دان نکنه و اینقدر سرعتش پایین باشه که اصلا نتونن وصل بشن . :D مشتری که رمز میخواد رمز اشتباه بهش بدی :general403: مودم رو خاموش روشن بکنی که طرف اعصابش خورد بشه . هر وقت هم که تموم میشه تا یه چند روز تمدید نمیکنی :general210: .
بعد ایناش مهم نیست . من 90 درصد جاهایی که تا الآن رفتم اینترنت داشتن ولی کسی وصل نمیشه . میان میخورن و حرف میزنن و میرن . مهم اینه که توی تبلیغات یه آیتمی اظافه شده و میتونه باهاش انرژی مثبت رو به مشتری بده . ممکنه برای طرف اصلا هم مهم نباشه ولی خود به خود حس خوبی ایجاد میشه .
خیلی از تبلیغاتی که میبینیم هم به این شکل هستن . مثلا اونی که میگه " در صورت نارضایتی پس میگیریم " و طرف یه جنس 40 هزار تومنی میگیره رو احتمال اینکه کسی پس ببره خیلی کمه . از خونه بخوای تا اون شرکت یا مغازه بری , منتظر وایسی ببینن , جنس رو یا عوض بکنن یا واقعا پس بگیرن ( اگه واقعیت داشته باشه و اون لحظه دبه نکنن ! ) , فرم و امضا و اینجور چیزا رو اگه لازمه انجام بدی و بری خونه چند ساعت وقت آدم طلف میشه اونم واسه 40 تومن ! تازه اگه پس بگیرن :D . حالا اگه یکی پا فشاری بکنه و گیر بده تا پس بگیرن تعدادشون نسبت به کل مشتری ها خیلی کمه مثلا از 1000 تا مشتری شاید یک نفر هم این کار رو نکنه . بعد اون طرف هم رو هوا یه چیزی نگفته . میدونه حداقل اثر رو داره یا اگه قرار باشه خراب بشه بعد از اون زمان گذاشته شده هستش !

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اهواز 1500 تومنه
شما به مواد فلافلت فلفل سیاه، فلفل قرمز، اندکی سویا اضافه کن اون موقع بهت قول میدم هیچ فلافلی از نظر طعم قدرت رقابت پیدا نمیکنه. توی یکی از شهرستانهای خوزستان فلافلی خوردم که خود لبنان هم فکر نکنم لنگش باشه. رمز موفقیتش هم مقداری سویا (در حدی که باعث نشه فلافل چسبندگیش هنگام سرخ کردن کم بشه) و فلفل قرمز زیاد + فلفل سیاه
شما یاد بگیر خیار شورت رو خودت بندازی، با خیار های بزرگ، خیلی واست به صرفه ترِ و اگه راه بیوفتی خیار شور هات خودش جذب مشتری میکنند. دقیقا اینجایی که میگم همین کار رو میکنه
واسه سس انبه هم پودر انبه نیازِ، خوزستان که فت و فراوون هست، کیلویی 7 تومن بود. با آب قاطی میکنی و یکم سرکه و .... میجوشونی تا تبدیل به سس بشه.
و اما....
اصلا خسیس بازی در نیار، سالاد، کلم، خیار خرد شده، بزار. ملت حرصشون میزنه هی پر میکنن. همین مشتریت رو زیاد میکنه.
بادمجون سرخ شده هم میتونی کنار الباقی مخلفاتت داشته باشی.
هر فلافل رو حداقل 2 بدی بازهم سود کردی. فقط قیمت گوجه یکم شخمی شده....
داداش الان اجاره هاشون در چه حدیه ک میدن 1500؟
چون خودم دیدم سیب زمینی و بادمجون و ... هم میذارن

imon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
یه راهنمایی کنید راه اندازی فلافل چقد هزینه داره با اجاره مغازه کار ندارم هزینه هایی که باید بشه مثل تهیه یخچال و فر و مواد اولیه و...
با تشکر

imon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا کسی جوابم رو نمیده یعنی اینقد سوالم سخت بود؟

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
خوب خدود 4-5 میلیون لوازم میخواد
تابلو تبلیغاتی و صندوق و... 2-3 میلیون
1-2 تومن هم مواد اولیه میخواد برای یه هفته اول

imon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب خدود 4-5 میلیون لوازم میخواد
تابلو تبلیغاتی و صندوق و... 2-3 میلیون
1-2 تومن هم مواد اولیه میخواد برای یه هفته اول
ممنون داداش
اگه جواب این چند تا سوال رو بدونم برای این کار استارت مینم اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه
1-برای کاهش جذب روغن به فلافل چکار کنم؟
2-برای اینکه فلافل تو یه روغن خرد نشه یا به اصطلاح وا نره باید چکار کنم؟
3-ببرای بهتر شدن طعم فلافل چه ادویه ایی استفاده کنم؟
4-برای ماندگاری زیاد مواد اولیه بدون افت کیفیت چکار کنم؟(یعنی اگه بخوام مواد اولیه ای که درست کردم برای یک هفته درست کنم و استفاده کنم چکار کنم)
با تشکر

imon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
زیر بنای مغازه ای که بخواییم برای فلافلی بزنیم باید چقد باشه (حداقل متراژ)

fariman69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
این بحثو که دیدم خیلی برام جالب بود واسه همین به خودم زحمت دادم عضو شدم.
من حدود 6 ماه هست ساندویچی دارم.سعی میکنم به تک تک سوالاتون جواب بدم.

fariman69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هزینه ی هر فلافل چقدر میشه؟چقدر سودشه؟
در حال حاضر حدودا 800 تومن هزینه هر ساندویچ فلافل میشه
250 تومن نون
بقیش هم سالاد و روغن و کوکو های فلافل
چقدر هر فلافل سودشه؟
جایی که ما هستیم فلافل 2000 تومان هست.هر ساندویچ 1000 تومن شایدم بیشتر سودشه

fariman69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
و دستور پخت رو میگن؟
من چندین روش رو تا به الان تست کردم.
ولی چیزی که در حال حاضر یه مدته دارم میسازم این جوریه
نخود-پیاز-فلفل دلمه-نمک زردچوبه بکینگ پودر ادویه فلفل قرمز
نخود رو با اب شیرین خیس کن.حدودا7 8 ساعت.چرخش کن.ترجیحا دوبار.پیاز خیلی زیاد.1 کیلو نخود 750 گرم پیاز-یه دونه فلفل دلمه.همینا.اگه دیدی خوب هم نمیاد یه ذره ارد هم بریز توش

fariman69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روزی چندتا ساندویج میفروشی چقدر پول پیش و اجاره میدی درآمدت در ماه چقدر خوشگل:general703:
حایی که من زندگی میکنم حدود 17 هزار نفر جمعیت داره.حدودا 8 ساندویچی و 7 8 تا دکه فلافلی داره.تو فاصله 100 متری مغازه من 4 تا دکه فلافلی و یه ساندویچیه
فروش من زیاد خوب نیس.روزی به زور 30 تا.
پیش و اجازه ندارم چون مغازه مال خودم.درامد ماهیانیه چیزی حدود 1 تومن الی 1/5

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
حایی که من زندگی میکنم حدود 17 هزار نفر جمعیت داره.حدودا 8 ساندویچی و 7 8 تا دکه فلافلی داره.تو فاصله 100 متری مغازه من 4 تا دکه فلافلی و یه ساندویچیه
فروش من زیاد خوب نیس.روزی به زور 30 تا.
پیش و اجازه ندارم چون مغازه مال خودم.درامد ماهیانیه چیزی حدود 1 تومن الی 1/5

یه فلافل فروشی داره اینجا (ساری) حدودا من از خودش شنیدم و شلوغی مغازشو دیدم با اینکه کناره 8 تا فلافل فروشی دیگه هست روزی راحت 400 تا میفروشه!!!!
شما یکم پول دستت اومد برو یه شهر نزدیکتر مغازه بزن از 10 صبح باش تا 2 شب مطمئن باش فلافل فروشی به شدت سود خالص و خیلی خوبی داره،کاربلد هم هستی خوبه....

بالا