• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل برای کنترل اعصاب

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
البته اطرافیانم زندگی رو برای من جهنم کردن :rolleyes:

نه خیر اینو بخاطر خودخواهی خودت میگی :| درواقع تو برای اطرافیان جهنم میکنی، البته تو یه محیط بسته بطور مثال خانواده! چون همش باید منتظر این باشن که از یه حرف و حرکتشون یه چیزی درآری. و این باعث میشه به مرور از جمع بندازنت بیرون و ضرر بزرگی میبینی.

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
نه خیر اینو بخاطر خودخواهی خودت میگی :| درواقع تو برای اطرافیان جهنم میکنی، البته تو یه محیط بسته بطور مثال خانواده! چون همش باید منتظر این باشن که از یه حرف و حرکتشون یه چیزی درآری. و این باعث میشه به مرور از جمع بندازنت بیرون و ضرر بزرگی میبینی.

من خودم کلا تو جمع نیستم. ولی قبول دارم زندگی رو برای بعضی اطرافیانم جهنم کردم. خانواده که البته به چیزشون هم نیست اعصاب خوردیای من ولی هم اتاقیام خیلی حساب میبرن. :دی

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
خب بالاخره ویوی رو در این محفل گرم این روزها میبینیم به به..
ببین همشهری،توقعت از بقیه بالاست.اینجوری بگم انتظار داری اگه واسه کسی جون میدی اونم در شرایط مشابه همین کارو واست انجام بده در حالی که اصلا اینجوری نمیشه،میخوای اگه واسه کسی مخصوصا نزدیکترین دوستت سنگ تموم گذاشتی اونم واست همینکارو کنه در حالیکه نمیکنن.سعی کن این انتظارتو کم کنی و همینطور واسه بقیه حتی نزدیکترین دوستات زیاد کاری انجام ندی که انتظارات خودتو ازشون بالا ببری.
یه مثال واست بزنم،بانوی من تا الان هرچی از دستش بر اومده واسه دوستاش کرده،تو امتحان ارشد گذاشته دوستش که کنارش نشسته بوده از رو دستش بزنه و دوستش به همین خاطر دانشگاه (آزاد) قبول شده وگرنه اصلا نمیشد حالا دوستش نمیکنه حتی یه کار واسش پیدا کنه با اینکه بابای دوستش پارتی زیاد داره یا مثلا بانو یه جای خیلی خوب پارتی داشت رفت واسه کار یکی دیگه از دوستاشو هم برد که اونو هم معرفی کنه ولی حالا فهمیده دوستش رفته یه جای بهتر آشنا پیدا کرده و شمغول شده بدون اینکه چیزی بگه یا حتی بانو رو هم ببره معرفی کنه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من خودم کلا تو جمع نیستم. ولی قبول دارم زندگی رو برای بعضی اطرافیانم جهنم کردم. خانواده که البته به چیزشون هم نیست اعصاب خوردیای من ولی هم اتاقیام خیلی حساب میبرن. :دی
خوبه خودتم فهمیدی :|
زیاد سخت نیست فقط باید کمی آستانه تحملت رو ببری بالا و سطح خودخواهی رو بیاری پایین. حرف و کارای بقیه رو حتی اگر برخلاف میلت هست و حتی اگر مطمئنی صد در صد اشتباهه هم قبول داشته باشی. حتی اگر اشتباهه! نمیتونی تحمل کنی؟ سکوت کن یا محل رو ترک کن تا آرامش مجدد بگیری.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یاد بگیر با تفاوت عقیده کنار بیایی
هر موقع تونستی به این فکر کنی شاید بقیه درست می گند می تونی راحت با بقیه کنار بیایی
مشکلت اینه همه رو از دید خودت می بینی
باید هر کس رو از دید خودش دید

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
بخاطر اینه که فصل جفت گیریت دور شده اعصاب نداری
:Dآقا استارتر عزیز اعصابت داغون میشه؟خوب مثلا وقتی دوستت این کارو میکنه یا هر کی میره رو اعصابت بگیر سفت بزنش اینقدر راحت میشی
البته اگه خودت کتک بخوری باز ناراحت میشی ولی اینکارو بکن آخرش به نتیجه میرسی فوقش وقتی کتک بخوری میفهمی نباید با این چیزا اعصابتو داغون کنی

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
اگه وضع مالیت خوبه به یه روانکاو مراجعه کن بعد اگه جواب مثبت گرفتی مارو هم خبر کن تا بریم:دی

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
اگه وضع مالیت خوبه به یه روانکاو مراجعه کن بعد اگه جواب مثبت گرفتی مارو هم خبر کن تا بریم:دی
نه بابا اونا چیزی سرشون نمیشه ندیدی تو فیلما فقط میگن تا 10 بشمر،20 تا نفس عمیق و ...
چند جلسه میری جیبت فک کنم خالی بشه اونوقت اعصابت بیشتر داغون میشه

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
خب بالاخره ویوی رو در این محفل گرم این روزها میبینیم به به..
ببین همشهری،توقعت از بقیه بالاست.اینجوری بگم انتظار داری اگه واسه کسی جون میدی اونم در شرایط مشابه همین کارو واست انجام بده در حالی که اصلا اینجوری نمیشه،میخوای اگه واسه کسی مخصوصا نزدیکترین دوستت سنگ تموم گذاشتی اونم واست همینکارو کنه در حالیکه نمیکنن.سعی کن این انتظارتو کم کنی و همینطور واسه بقیه حتی نزدیکترین دوستات زیاد کاری انجام ندی که انتظارات خودتو ازشون بالا ببری.
یه مثال واست بزنم،بانوی من تا الان هرچی از دستش بر اومده واسه دوستاش کرده،تو امتحان ارشد گذاشته دوستش که کنارش نشسته بوده از رو دستش بزنه و دوستش به همین خاطر دانشگاه (آزاد) قبول شده وگرنه اصلا نمیشد حالا دوستش نمیکنه حتی یه کار واسش پیدا کنه با اینکه بابای دوستش پارتی زیاد داره یا مثلا بانو یه جای خیلی خوب پارتی داشت رفت واسه کار یکی دیگه از دوستاشو هم برد که اونو هم معرفی کنه ولی حالا فهمیده دوستش رفته یه جای بهتر آشنا پیدا کرده و شمغول شده بدون اینکه چیزی بگه یا حتی بانو رو هم ببره معرفی کنه.

من توقعم از بقیه بالا نیست، ولی اگه از کسی اعصابم خورد شد، بهش میگم، اونم با لحن تند. در واقع من از دیگران هیچ توقعی ندارم.

خوبه خودتم فهمیدی :|
زیاد سخت نیست فقط باید کمی آستانه تحملت رو ببری بالا و سطح خودخواهی رو بیاری پایین. حرف و کارای بقیه رو حتی اگر برخلاف میلت هست و حتی اگر مطمئنی صد در صد اشتباهه هم قبول داشته باشی. حتی اگر اشتباهه! نمیتونی تحمل کنی؟ سکوت کن یا محل رو ترک کن تا آرامش مجدد بگیری.

یاد بگیر با تفاوت عقیده کنار بیایی
هر موقع تونستی به این فکر کنی شاید بقیه درست می گند می تونی راحت با بقیه کنار بیایی
مشکلت اینه همه رو از دید خودت می بینی
باید هر کس رو از دید خودش دید

منظورم این بود که کلا زندگی و دیگران رو به چیزم بگیرم و از دست کسی حرص نخورم. با سعی که چیزی درست نمیشه، بازم اعصابم خورد میشه. میخوام کلا بی خیال باشم.

:Dآقا استارتر عزیز اعصابت داغون میشه؟خوب مثلا وقتی دوستت این کارو میکنه یا هر کی میره رو اعصابت بگیر سفت بزنش اینقدر راحت میشی
البته اگه خودت کتک بخوری باز ناراحت میشی ولی اینکارو بکن آخرش به نتیجه میرسی فوقش وقتی کتک بخوری میفهمی نباید با این چیزا اعصابتو داغون کنی

چی میگی شما؟ من به طرف مقابل درگیری :)دی) گفتم بی شعور. میخواست دق کنه، رنگش زرد شد.

اینم فکر خوبیه. کلیه مو که فروختم یه سر پیش روانکاو هم میرم. :D

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
منظورم این بود که کلا زندگی و دیگران رو به چیزم بگیرم و از دست کسی حرص نخورم. با سعی که چیزی درست نمیشه، بازم اعصابم خورد میشه. میخوام کلا بی خیال باشم.

از تو بعیده! فکر کن بقیه یه مشت میمونند که از لحاظ تکاملی یه چند مرحله ای ازت عقب ترند مسلما آدم عاقل از دست عقب افتاده ها و میمونا عصبانی نمیشه:دی

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
سر چیزای مسخره. مثلا اینکه من گرممه، دوستم سردشه و شوفاژ رو باز میکنه، یا به حالت جیغ یهو میزنه زیر خنده و ...

دوستت هم روانیه =))

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
میدونی مشکلت چیه ویوی،
مغرور و خودخواه هستی ولاغیر یعنی اینکه فقط میخوای حرف خودت باشه توجه نمیکنی که نظر بقیه چیه و به چیزتم نمیگیری

silva14

Registered User
لایک‌ها
454

تایید میشه!!
بهترین راه برای یه دختر عصبی ازدواجه!!
چون هم انرژی مضاعفش با مرد تخلیه میشه!! و هم با دیدن ثبات روحی مرد در مقابل مشکلات از نظر احساسی نسبتا به تعدل میرسه
که فلسفه ازدواج تکمیل نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف هست
مرد از نظر عاطفی تلطیف پیدا کنه
و همچنین از بحرانهای احساسی و عاطفی شدید زن تا حدودی کاسته شه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شوهرش چه گناهی داره آخه
4628.gif
خواهشا اول درمان کنید خودتونو بعد ازدواج کنید
4628.gif