• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل برای کنترل اعصاب

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
گیر دادی به جفت گیری فک کنم خیلی مستند نیگاه میکنی:D
شوخی کردم آواتارت منو کشته

جدی میگم
توی ازدواج و تشکیل خانواده رفتار انسان ها بطور غیر مستقیم با حیوانات مشترکه

عامل بیشتر اعصاب خوردی ها همین نداشتن جفته

آدم به سنی میرسه که حتی بدون جفت به مادر و پدر و خواهرش هم پرخاش میکنه و عصبی میشه
با جفت گیری زندگیت هفدار میشه و اعصاب کمی راحتتر

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
جدی میگم

آدم به سنی میرسه که حتی بدون جفت به مادر و پدر و خواهرش هم پرخاش میکنه و عصبی میشه
میخام برم زن بگیرم البته فک کنم اعصابمو بریزه به هم بی خیال نمیخاد مجردی صفاش بیشتره ;)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جدی میگم

تایید...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
میخام برم زن بگیرم البته فک کنم اعصابمو بریزه به هم بی خیال نمیخاد مجردی صفاش بیشتره ;)

مجرد بودن تا یه فصلی برات صفا داره و تک رنگه
ولی فصلش که بگذره بی قرار میشه که زندگیت باید جهت بگیره بنابرین وقتی میبینی تو خیابون زن و شوهر دست همو گرفتن تو هم با خودت میگی خوش بحالشون

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اره داشت یادم میرفت ابجی ویوی ما فمنیسته
یعنی دنبال احقاق حقوق پایمال شده زنا هست
خدا به داد شوهره برسه رسما یونش میزاره:D
همه جا و هر لحظفه به فکر احقاق حقوق بر باد رفته خودشه است!!
احتمالا بعد عملیات ج ن س ی برگرده بگه حالا نوبت منه :D
جسارت منو ببخشید!!

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
اره داشت یادم میرفت ابجی ویوی ما فمنیسته
یعنی دنبال احقاق حقوق پایمال شده زنا هست
خدا به داد شوهره برسه رسما یونش میزاره:D
همه جا و هر لحظفه به فکر احقاق حقوق بر باد رفته خودشه است!!
احتمالا بعد عملیات ج ن س ی برگرده بگه حالا نوبت منه :D
جسارت منو ببخشید!!

25r30wi.gif

ازدواج روش مزخرفیه برای ادامه زندگی.

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
از تو بعیده! فکر کن بقیه یه مشت میمونند که از لحاظ تکاملی یه چند مرحله ای ازت عقب ترند مسلما آدم عاقل از دست عقب افتاده ها و میمونا عصبانی نمیشه:دی

خب من درباره مردم همچین فکری نمیکنم عزیزم.

پ.ن: البته اجداد اولیه انسان میمون نبودند، بلکه نیای مشترک داشتند با میمون. :rolleyes:

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
مجرد بودن تا یه فصلی برات صفا داره و تک رنگه
ولی فصلش که بگذره بی قرار میشه که زندگیت باید جهت بگیره بنابرین وقتی میبینی تو خیابون زن و شوهر دست همو گرفتن تو هم با خودت میگی خوش بحالشون
اوه زدی تو خال دقیقا همین فکرا به سرم میزنه عاشقم ولی با این وضع اقتصادی نریم بهتره

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
خب من درباره مردم همچین فکری نمیکنم عزیزم.

پ.ن: البته اجداد اولیه انسان میمون نبودند، بلکه نیای مشترک داشتند با میمون. :rolleyes:

وای یادمه تو بخش گفتگوی ازاد یه تاپیک زده بودی راجب نظریه تکاملی بود ککه اجداد انسان به میمون برمیگرده !! غوغا شد تو تاپیک بعد یه چند صفحه بستنش!!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
25r30wi.gif

ازدواج روش مزخرفیه برای ادامه زندگی.

وقتی پیر شدی و فلسفه خلقت زندگی که خداوند برای بقای بشر در نهاد انسان گذاشته رو میفهمی

اونوقته که پی به آیات قرآن میبری

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
باید تسلط بر خودتو بیشتر کنی

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
حالا به غیر از تسلط سعی کن یکم بیخیال باشی
رلکس رلکس

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
اگر عصبی شدن رو مرحله به مرحله طی کرده باشی در طی سالیان ..... دیگه کامل از بین نمیره ...زده یه قسمتایی رو داغون کرده

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
راه فارماکولوژیک میخوام. :happy:

به هیچ راه فارماکولوژیکی دورادور اعتماد نکنید
100 تا دارو نام ببرم اما شاید یکیش هم بدردتون نخوره
کلردیازپوکساید
لورازپام
زاناکس
اوراپ یا پیموزاید
فلوکستین
ترانیل ساپرومین
ایمی پرامین
کلومی پرامین
پرگابالین
سیتالوپرام
و....

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
369292_421.jpgstres100.jpg

خواه چهار ساله یا چهل ساله ، همه ما بارها عصبانی شده ایم. اما فردی كه در طول زندگی نیاموزد چگونه بر خشم خود مسلط شود ، روابط را خدشه دار و دوستان و اطرافیان را آزرده خاطر می سازد.

"طغیان خشم" راهی است برای ابراز احساسات. اما این طغیان های احساسی خیلی هم كار ساز و مؤثر نیستند. حتی كودكان هم می دانند وقتی كنترل خود را از دست می دهند در نهایت احساس خوبی نخواهند داشت.
بنابراین آنها به جای انتخاب خشم و عصبانیت ، می توانند دلیل عصبانیت خود را بگویند. به محض این كه دلیل عصبانیت كودك خود را فهمیدید، می توانید به او در كنترل كردن احساساتش كمك كنید.با توجه به اینکه درون ویوی ما هم
کودکی بیش نیست!!
باید برگردیم به کودکی تو و ریشه یابی بشه بر طبق نظریه فروید عقده های روانی حاصل واپسزدگی میل ج ن س ی است!! که این مورد به زندگی هر شخص بر می گرده!!! و می تواند اثار سوئی را در دوران نوجوانی

بگذارد!!

در زیر مهمترین عواملی را كه در عصبانیت كودكان نقش دارند، آورده ایم. یه فلش بک به زندگی گذشته اشکار می کند که رفتار های ما نشات گرفته از چگونگی تشکیل

شخصیت ما در دوران کودکی می باشد!!

خصیصه های ذاتی

مواقعی كه فرد عصبانی می شود، میزان عصبانیت او را غالباً شخصیت او معین می كند. حالات فوق العاده حساس ، سركش ، بی دقت، پرتحرك یا پرخاشگر بودن می تواند بخش رشد یافته ای از یك شخصیت سالم و یا در نهایت یك مبارزه جو باشد. نكته مهم این است كه با پی بردن به ضعف رفتاری فرزندتان می توانید پرخاشگری ها را به نقاط قوت تبدیل كنید. وقتی كه كودك عصبی در مورد چیزهایی عصبانی می شود كه دوست صبور او اصلاً به آن موارد توجهی ندارد ، در این صورت شما نیازبه زمان بیشتری دارید تا جایگزین هایی را به جای عصبانیت به او بیاموزید.
tba28.gif
مراحل رشد
زمانی كه كودك در مرحله رشد فیزیكی یا اجتماعی قرار دارد زمینه بیشتری برای پرخاشگری و عصبانیت در او ایجاد می شود. مراحل مختلف رشد ، عوامل خشم متفاوتی دارند. وقتی به كودك خود كه به كاسه توت فرنگی دست درازی كرده، می گویید:" الان اجازه خوردن آنها را نداری"، عصبانی می شود.

ولی فرزند بزرگتر شما تحمل جواب مشابه را دارد به دلیل این كه او صبر و بردباری را در خود پرورانده است.

tba28.gif
جنسیت: به طور كلی، پسرها خشم خود را راحت تر از دخترها ابراز می كنند و شاید یك توجیه فرهنگی برای آن وجود داشته باشد. به احتمال زیاد والدین و مربیان از پسرها فوران خشم را انتظار دارند و از آن چشم پوشی می كنند در صورتی كه گریه رنجورانه یك دختر عصبانی مورد قبول آنهاست. اما كودكان در هر دو جنس نیاز به یادگیری كنترل خشم دارند.

tba28.gif
زندگی خانوادگی
به طور كلی ناراحتی یك كودك به دلیل جدایی والدین ، بیماری ، مرگ ، تولد خواهر یا برادر، تغییر منزل و یا دیگر اتفاق های مهم زندگی ، اغلب در او پنهان می ماند و با بروز عصبانیت و پرخاشگری به كودك آسیب می رساند. زیرا او احساس می كند مورد آزار و اذیت واقع شده و سعی می كند این احساس را منتقل كند. اگر كودك لطیفه ای برای مهار كردن موقعیت حاد روحی بگوید و یا كوله پشتی برادرش را پرت كند ، به هر حال این رفتارها به میزان زیادی به الگوی رفتاری خانواده اش بستگی دارد. مخصوصاً این رفتارها در خانواده هایی شایع است كه خشم، داد و فریاد و پرخاشگری هایی مثل " به هم زدن در" در آنها مشاهده می شود. در بیشتر خانواده هایی كه در مقابل احساسات ، اتفاقات و هیجانات ناآرام و سركوبگر هستند، الگوی دیگری وجود دارد. " الگوی كودكان رفتارهایی است كه آنها در اطرافشان می بینند."

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
درود دوستان.
من یه مشکل دارم اونم اینکه بعضی وقتا میرم تو جوِ وحشتناک بودن، بدجنس بودن و ...
بیشتر وقتا خیلی آروم و مهربون و خوش اخلاق و گُلم، همیشه هم به خودم میگم که نباید به خاطر چیزای مسخره و بی مورد عصبی بشم و انرژی خودم و دیگران رو با دعواهای بچگانه هدر بدم، ولی باز پیش میاد که به خودم میام و میبینم وسط یه جدل خونین با دوستی صمیمی هستم. چه روشی رو پیشنهاد میدید که من همیشه حواسم به اعصابم و به رفتارم باشه؟ و بتوونم جوی که توش قرار دارم رو به سمت آرامش خودم هدایت کنم. آیا دارویی وجود دارد که با خوردن آن بتوان کنترل اعصاب خود را به طور کامل در اختیار داشت؟

پ.ن: دعواها اغلب به خاطر مسایل کوچک و بی اهمیت و مسخره و خنده داره.

سپاسگزارم​
:wub::wub::wub:

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
کاربر silva14 ;)ممنون بله همه به دوران کودکی بستگی داره

بالا