من خودم اولین درامدم بعد از ولچرخیدن بی منفعت و شکستخورده در اینترنت و یا درامدای ناچیز یا اسکم سایت مانیتورنگ هایپ زدم و شروع به فعالیت کردم و خوبیش اینه که درامد باهاش از همون اولای کار هر چند ناچیز شروع میشه هزینه هاست ماهی 30 تومن است الان و من خودم با فعالیت در این زمینه کم کم درامدم بیشتر شد و یه سرمایه خیلی خوب دستمو گرفت زدم تو خط ارزهای دیجیتال و بیتکوین و دیگه ازون کار هم کشیدم در ولی تا ماهی چند میلیون تومن درامد هم رسیدم و الان دیگه خیلی وقته که کار نمیکنم و تقریبا داره خاک میخوره هنوز دلم نیومده ببندمش گفتم شاید روزی باز خواستم سر حوصله بیام و نیاز بشه برگردم به اینکار میتونم یکی از مانیتورهامو بفروشم به شما و خودتون باهاش کسب درامد کنید قیمتش هم 2 میلیونو 500 هزار تومن است که پول دامنش تنها الان حدودا 600 هزار تومن است و اسکریپتش هم تنهایی 3 میلیون تومن است و این قیمتی که میگم خیلی مفته واقعا و قیمت 5 سال پیشه .
خواستید میتونید بخرید از من یکیشو و شروع به کار کنید و ایمیل تبلیغاتی هست یکی از ارایی که میکنید میدید به هایپای جدید که مشخصه تو المون نت هستند همشون روزی دو سه بار هر چی هایپ میاد جدید چک میکنید و ایمیلی که میدمتون رو ارسال میکنید براشون اونا هر کدوم بخوان جواب میدن و شما اددشون میکنید و روزانه به دلار یه مبلغی میگیرید و ساپورتشون میکنید .
الان خیلی وقته کار نکردم ولی فک کنم تو همون ماه اول که شروع کنید دسکم به درامد روزانه 10 الی 30 سنت میرسید یعنی حدود روزانه 5 تا 8هزار تومن همون اولای کار که با فعالیت منظم و خوب مدام بالاتر میره خیلی بهتر از سایتهای دیگست که امکان به درامد رسیدن باهاشون خیلی سخت و امکانش کمه و اغلب به درامد نمیرسید کلی هم هزینه و زحمت میکشید ولی بیفایده .
نمونه یکی از سایتاtrusthyip.com