تو نت یکی نوشته با هزار بازدید 2 دلار درآمد داری یکی میگه 100هزار بازدید 10 هزار دلار درآمد داری خلاصه من حسابی گیج شدم
اینکه کدوم کشور رو به عنوان ای پی ثابتت استفاده میکنی تو درآمدت تاثیر داره یا بازدیدهات از اون کشور؟
و یه موردی هم تو سایتا نوشته که من اینطوری متوجه شدم بنظرتون درست متوجه شدم؟
نوشته بود از تگ هایی که استفاده میکنید میزانی درآمد کسب میکنید مثلا اگه از تگ 17 دلاری استفاده کنید هر 13 بازدید از طریق اون تگ برای شما 1 دلار درآمد خواهد داشت اینطوریه؟یا اشتباه متوجه شدم ؟
سلام..
مخلصم..
هرچی میگم بر اساس تحقیقاتمه که مقدار زیادیش از همین تاپیکه....اگه نصفه ناقص هست باید ببخشی..
در مورد سوال اولت بستگی داره خودت چه روشی رو انتخاب کنی.. یه روش هست به ازای هر هزار بازدید دو دلار الی 4( یا فکنم 7) دلار بهت میده..
که این بستگی به عوامل زیر داره:
نوع کانالت (آموزشی..تفریحی..پزشکی و ..)
مدت زمان اون کلیپ.. مدت زمانی که مخاطب از کلیپ ها می بینه.. یعنی یک کلیپ 10 دقیقه یی رو چند دقیقش رو می بینه..
و میزان استفاده از آهنگ ها و ویدیو های کپی شده در کارت ..
. یعنی هوش مصنوعی داره و میفهمه اون قسمتی کلیپت رو از یک کلیپ دیگه توی یوتیوب کپی کردی..(دوستم میگفت حداکثر 15 ثانیه اجازه داری از یک آهنگ لایسنس دار در طول کلیپت استفاده کنی.. ) و این رو هم بگم تقریبا اصلا اجازه نداری از فیلم ها و کلیپ هایی که حق کپی رایت دارن استفاده کنی..باید کاملا تولید کننده واقعی باشی وگرنه حسابتو بلاک میکنه..(برای کلیپ هایی که بخوای باشون درآ»د زایی کنی این حساسیت رو داره وگرنه اگه یه کانال همینطوری بزنی کارت نداره.)
نوع دوم درآمد زایی بر اساس پورسانت از فروش تبلیغی هست که روی کلیپ هات گذاشته میشه..حالا بسته به شانست که کاربرا چقدر روی اون تبلیغ کلیک کنن و خرید کنن..ممکنه یکی دو خرید انجام بشه..ممکنه هزار خرید انجام بشه..البته اونم میتونی با تعیین نوع موضوع کانالت تعیین کنی چه نوع تبلیغاتی رو روی کلیپ ها بذارن که فروش بیشتری داشته باشی..
در مورد آیپی ثابت نمیدونم..ولی کشوری رو که از خودت معرفی میکنی و میگی ساکن اونجا هستی مهمه..چون تبلیغاتش بر اساس همکاری های فروش برای فروش به مردم همون کشوره.. مثلا شما اگه کشورت رو عراق بزنی..اونجا خرید اینتنتی کمه و مردمش هم به نسبت خیلی کشور های دیگه کمتر میرن یوتیوب و کلا درآمدت کمتر میشه نسبت به کشور های توسعه یافته..
در مورد تگ اطلاعی ندارم ولی روی جذب مخاطب توی سرچ هایی که میکنه مسلما به شدت موثره..