درود
میگم تو پست اولت بزن ویندوز 8 به بالا ساپورت نمیکنه
من 8.1داشتم نشناختشون زدم 7 ریختم شناخت
دستت درد نکنه ممنون
در چند پست بالا هم به شما حق میدم اتفاقا خصلت بدی ندارید خوبه تو این دوروزمونه چون بعضی از مردم هستند که از این دانش سوئ استفاده کنن
دوستانی که رایتر لایتون خریدن
لطف میکنید بگید چجوری برنرمکسو ورفی کرد
مشکلم اینه که رایت میشه ولی ورفی نمیشه لطفا تجربتونو برام pm کنید
دمه شما گرم
درودسلام خسته نباشید عزیز من یکی می خوام فقط یه سوال : با هر رایتر تعداد محدودی میشه لیبل زد یا نه قیمت آخر + شماره حساب برام پ خ کنید لطفا ممنون
تو یه سایتی دیگه به اسم شما قیمت زده بود 35
درودسلام داداش میگم بکاب این رایتررو داری بدی به من
اخه یه اتفاق عجیب رخ داده از 624 تغییرش دادم 124 عجیبه نباید تغییر پیدا کنه ولی شددرود
جناب زرین زدین ترکوندین ؟
بکاپ موجوده اما در پست های قبل و در پخ به دوستان اعلام شده که در اختیار کسی قرارداده نمیشه .
امیدوارم بابت پاسخ صریح بنده منو ببخشید
موفق و موید باشید
یا حق
دروداخه یه اتفاق عجیب رخ داده از 624 تغییرش دادم 124 عجیبه نباید تغییر پیدا کنه ولی شد
چون سخت افزارش فرق میکنه اگه بتونی که ممنون میشم بکابو بدی چون نمیشه برگردوند
اره داداش ولش کن درستش کردم حقیقت اینه که همون روز اول که رایتر رسید دستم رایت کردم 17تا دیسک سوزوندم همشون هم روی 50%ورفاری میسوخت روی ورباتیم و همچنین aone ولی با کمک یکی از دوستان 124ریختم بازم میسوخت ولی امروز فلش کردم بهدرود
دوست عزیزم هیچ فرقی نمیکنه سخت افزار.
کی همچین حرفی زده که متفاوته؟؟؟
همونجوری که روی ۱۲۴ رفتید روی ۶۲۴ دوباره برید .
من نمیدونم چه کاریه اخه شما عزیزان این کارو میکنید.رایتری که کارشو میکنه و تموم قابلیت هاش فعال هست بخواین تغییر فریمور بدید .
در هر صورت جناب زرین با اینکه عزیز ما هستی متاسفانه نمیتونم فایل بک اپ خدمتتون بدم در پست های قبلی توضیح بابت این اخلاقم دادم
موفق و موید باشید
یا حق
دروداره داداش ولش کن درستش کردم حقیقت اینه که همون روز اول که رایتر رسید دستم رایت کردم 17تا دیسک سوزوندم همشون هم روی 50%ورفاری میسوخت روی ورباتیم و همچنین aone ولی با کمک یکی از دوستان 124ریختم بازم میسوخت ولی امروز فلش کردم به
624بدون کاستوم فریموار رایت کرد و همچنین با نرم افزار پی لود بدون سوخت رایت رایت کردم
مرسی بابت رهنمایی دوستان و غیره