mohamad zarin
Registered User
سفارش منم امروز رسید ببخشید دیر اعلام کردم
هنوز نزدمش به کامی
هنوز نزدمش به کامی
درودداداش اگه کاسب نیستی بگو نیستم دیگه چرا تلفنتو جواب نمیدی؟امروزم دوباره همون ساعت 18 که گفته بودین زنگ زدم جواب ندادین.منم یوزر معمولی نیستم بهش نیاز دارم برا کارم.اذیتمون نکن.شمارمم تو پست قبلی گذاشتم برات که باز اگه نتونستی جواب بدی شما تماس بگیری با من.مگه هزینه اش چقدر میشه ؟بگو بدم
درودمیگم یه درایوری چیزی نداری ویندوزم نمیشناستش میتونی منو راهنمایی کنی؟
دروداحتمالا با ویندوز 8.1 مشکل داره شما رو این ویندوز تست زدید؟
با کدوم سیستم بهتر مچه؟ رو ماشین مجازی نصب کنم میشه رایت زد؟
درودشرمنده یه سوال دیگه قابلیت قابلیت لایت اسکریپ چه فرقی با قابیلت لیبل تگ داره هر دو مگه لیبل نمیزنن روی cd
درودلطفا شرایط و قیمت تعداد رو برای من بفرستید متشکر
درودرایتر بنده هم رسید
با تشکر از استارتر محترم
سلام بسته بنده هم رسید 1لایتون که زدمش شناختش ویه پلکستور که اون هم برخلاف ظاهرش به همین مارک شناخت البته رایت نکردم باهاشون ولی درمورد قدرت خوندشون من دو سری بازی داشتم که رایتر خودم که پیونیر بود نمیخوندشون وخال ینشونشون میداد اینارو یکیش رو گذاشتم توی پلکستور ویکیش رو توی لایت ان وهردوشون راحت خوندشون وسرعت کپیشون هم بنظرم خیل یبهتره از پیونیر .تشکر ازرفیق خوبموندرود
بسته های دوستان به شرح زیر ارسال شد
دوست خوبم جناب مهدوی از کاشان 29645008711945568421
یا حق
درودسلام بسته بنده هم رسید 1لایتون که زدمش شناختش ویه پلکستور که اون هم برخلاف ظاهرش به همین مارک شناخت البته رایت نکردم باهاشون ولی درمورد قدرت خوندشون من دو سری بازی داشتم که رایتر خودم که پیونیر بود نمیخوندشون وخال ینشونشون میداد اینارو یکیش رو گذاشتم توی پلکستور ویکیش رو توی لایت ان وهردوشون راحت خوندشون وسرعت کپیشون هم بنظرم خیل یبهتره از پیونیر .تشکر ازرفیق خوبمون
درودرایتر های من هم رسید ممنون
هر دو تست شدند و سالم
فقط دوست عزیز از چه ورژن لایتون برای برنر مکس کردن پلکستور ها استفاده کنم ؟
درودیکیش رو به فنا دادم چون عجله کردم دیگه سیستم نمیشناستش
یکیش رو برنر مکس کردم بدون مشکل
اون یکی هیچ راهی نداره که درست بشه ؟