• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

hossein007

Registered User
لایک‌ها
3
درود
کاملا موافقم ، کابوکی 7 سال پیش غوغا بود حتی تا 4 سال پیش هم خوب بود ، الان به معنای واقعی به مشتریاش کم لطفی می کنه ، حیف ، واقعا جای خوبی برای سوخاری دوستان بود ...مرسی شیشولی
درسته بچه ها کیفیتش اومده پایین ولی بازم از برندهای دیگه که ادعاشون میشه سوخاریشون خیلی خوبه مثل سوپر استار بهتره!!!!

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درسته بچه ها کیفیتش اومده پایین ولی بازم از برندهای دیگه که ادعاشون میشه سوخاریشون خیلی خوبه مثل سوپر استار بهتره!!!!

سوپراستار رو من اوایلش رفتم به نظرم معمولی بود رو به پایین بود مرغش . دیگه هیچ کدوم از شعبه هاشونرفتم و نمی رم . تازه شعبه پارک وی بود که کلی تاپ بود مثلا !! مرغ سوخاری فقط تی تو = میرداماد-دفینه . چند ساله کیفتش به همون خوبی مونده و اصلا تغییر نکرد این یعنی احترام به مشتری

hossein007

Registered User
لایک‌ها
3
سوپراستار رو من اوایلش رفتم به نظرم معمولی بود رو به پایین بود مرغش . دیگه هیچ کدوم از شعبه هاشونرفتم و نمی رم . تازه شعبه پارک وی بود که کلی تاپ بود مثلا !! مرغ سوخاری فقط تی تو = میرداماد-دفینه . چند ساله کیفتش به همون خوبی مونده و اصلا تغییر نکرد این یعنی احترام به مشتری
اونجا من جدیدا نرفتم. اوایل که تازه افتتاح شده بود رفتم غذاش خوب بود. فضای بزرگ و خوبیم داره!

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
خب من مدت خیلی زیادیه که نرفته م اس اف سی ، ولی ، فکر نکنم هیچ موقع مزه عالی ساندویچ های زینگر سوپریمش از یادم بره ...:cool:

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
چند روز پیش به اتفاق یکی از دوستان رفتیم پیتزا داوود. اولین پیتزا فروشی تهران. خیلی تعریف ازش شنیده بودم.
وقتی پیچیدم داخل کوچه فکر کردم در سال 1350 زندگی می کنم!همه خانه ها قدیمی بودند . یک مغازه یک دهنه کوچک با 6 صندلی در داخل مغازه و یه سری جعله نوشابه در بیرون مغازه.و کلی نوشابه شیشه ای!
برعکس همه تعریف هایی که شنیده بودم به نظر من اصلا خوب نبود. کالباس استفاده شده در پیتزا از توع مارتادلا (همون کالباسی که همیشه توی ساندویچ های مدرسه بود و الان فکر کنم کیلیویی 6 تومن باشه!) بود . از قارچ و سبزیجات و ... هم خبری نبود. یک لایه نان ، کلی کالباس و پنیر!! ضمنا با همان کالباس ها از شما پذیرایی می شد.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
چند روز پیش به اتفاق یکی از دوستان رفتیم پیتزا داوود. اولین پیتزا فروشی تهران. خیلی تعریف ازش شنیده بودم.
وقتی پیچیدم داخل کوچه فکر کردم در سال 1350 زندگی می کنم!همه خانه ها قدیمی بودند . یک مغازه یک دهنه کوچک با 6 صندلی در داخل مغازه و یه سری جعله نوشابه در بیرون مغازه.و کلی نوشابه شیشه ای!
برعکس همه تعریف هایی که شنیده بودم به نظر من اصلا خوب نبود. کالباس استفاده شده در پیتزا از توع مارتادلا (همون کالباسی که همیشه توی ساندویچ های مدرسه بود و الان فکر کنم کیلیویی 6 تومن باشه!) بود . از قارچ و سبزیجات و ... هم خبری نبود. یک لایه نان ، کلی کالباس و پنیر!! ضمنا با همان کالباس ها از شما پذیرایی می شد.

احتمالا به خاطر نوستالژی ای که داشته این همه ازش تعریف شده:دی

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
بی خودترین غذا، بی ادب ترین پرسنلی که تا حالا تجربه کردم امشب، رستوران مدراس (غذای هندی که فقط اسمش رو یدک می کشه) تو مجموعه رستوران های راه چوبی (جنب پارک آب و آتش) بود.
نمی گم رستوران زیاد می رم، اما اکثر رستوران های تهران رو تجربه کردم، مثل چی پشیمونم که وقتمون رو اونجا هدر دادیم، شاید 30 دقیقه هم اونجا نبودیم، خودتون حساب کنید دیگه عمق فاجعه رو!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

احتمالا کوچه بعدی بود شما اشتباه رفتی :دی

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
احتمالا به خاطر نوستالژی ای که داشته این همه ازش تعریف شده:دی
راستش تجربه به من ثابت کرده که رستوران ها و یا اغذیه فروشی هایی که نوستالوژیک هستند ، کیفیت خوبی ندارند! مثلا نمونش فری کثیف هست. یه مدتیه که از مغازه بقلیش خرید می کنم .با اینکه خلوت تره اما کیفیتش واقعا بهتره. یا مثلا کیفیت هایدا گرم خیلی بهتر از اینها هست

احتمالا کوچه بعدی بود شما اشتباه رفتی :دی

:D

jillehjan

Registered User
لایک‌ها
4
پرپروک پیتزا پنجره ای و مرغ سوخاریاش خوشمزس امتحان کنید
برخورد پرسنل عالیه حتی صندوقدار موقع سفارش غذاهای جدید رو معرفی میکنه گارسون ها هم چند بار چک می کنند که چیزی لازم نداشته باشی
البته فعلا شعبه گیشا می رم

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
Kentaki faghat zarrin(tehran pars)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دونار کبابش مالی نیست
ولی من شخصا اگه ماهی 2-3 بار نرم زرین واسه کنتاکیهاش دچار افسردگی مزمن میشم!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
اگر جمهوری سمت علاالدین کاری داشتید بدونید که غذا خوری خوب پیدا نمیکنید مگر 2 تا یکیش نرسیده به علاالدین حدود 50 متریش تو جمهوری سر کوچه لاله رستوران آپادانا واقعا غذاش عالی بود یکی هم بعد پل حافظ تو کوچه نمیدونم چی چی تهیه غذای کترینگ پارسا که برای بیرون غذا داره و رستوران نیست.

mosafer1

Registered User
لایک‌ها
28
اين تاپيك رو دسته بندي كنيم بهتره
مثل فست فود
رستورانهاي لوكس
و...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بهترین رستوران در شرق تهران رو معرفی می کنید سمت تهرانپارس اون ورا ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
هانی تو هایپر خیلی غذاهاش خوفه :-D
کلا هانی زنجیره اییه دیگه،شعبه یافت آبادشم غذاهاش واقعا خوش مزس
و البتت در فست فود ید طولایی دارم،خواستی بگو بحثو باز کنم :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
رستوران ايتاليايی اگه میخاین برین فقط دلچه ويتا! من عاشقه پاستاهاشم سس پاستاش رو هیچ جا نخوردم
رستوران فرانسوي هم فقط آنتروكت استيك سوپرش و سالادش عالیه
لوشاتو هم لابسترش خوشمزس
وای گشنم شد :cheff:

بالا