• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان رستوان گرد بفرمایید که : رستوران ترکی اجاق باشی ( پاسداران -دیباچی ) خوبه ؟ کیفیت غذاهاش چطوره ؟ می خوام برم .نظرات سازنده شما اساتید لازمه

alen2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
restoran khane kochak bi nazire
:Dman ke kheyli dost daram kh sindokht fatemi

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
درود
خب با تشکر از مهندس میلاد برای پیشنهاد لوشاتو
من و رفیقم امشب رفته بودیم لوشاتو ، فقط بگم جاتون خالی ، معرکه بود ، جای پارک راحت ، فضای رستوران و ساختمونش خوشگل ، رفتار کارکنانش عالی و مؤدبانه ، اتمسفر سالنش محشر بود ، صندلی ها و میز عالی و ارگونومیک خوب ، اصلا خسته نمی شدی ...نوع و ولوم موزیک که پیانو بود مناسب و از همه بهتر نور سالن که خیلی کم و شیک بود ...
موقع نشستن می ایستن کت هاتونو میگیرن و همون زمان برای هر نفر یک لیوان نوشیدنی میارن که مخلوطیه از آب آلبالو ، آب پرتقال و کمی لیموناد ...بعد که منو ها رو آوردن و انتخاب کردین ، براتون نون تست و کره میارن ...
منوی سوپ : من سوپ پیاز فرانسوی و دوستم کنسومه قارچ انتخاب کرده بود که سوپ پیازش عالی بود ، دوستم هم از کنسومه ش تعریف کرد...
منوی اردور سرد : من کرپ بادمجان انتخاب کرده بودم ...................

سلام پیمان جان . آقا من اتفاقی این تاپیک رو باز کردم و از خوندن پستات مخصوصآ این یکی واقعآ لذت بردم . بی نظیر توصیف می کنی اتمسفر رستوران رو . انگار خودمم واستادم اونجا از پشت پنجره به میز شما زل زدم . :D
فقط در حیرتم که چطور این همه غذا رو نوش جان کردی =)) دست مریزاد . :cool:

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام پیمان جان . آقا من اتفاقی این تاپیک رو باز کردم و از خوندن پستات مخصوصآ این یکی واقعآ لذت بردم . بی نظیر توصیف می کنی اتمسفر رستوران رو . انگار خودمم واستادم اونجا از پشت پنجره به میز شما زل زدم . :D
فقط در حیرتم که چطور این همه غذا رو نوش جان کردی =)) دست مریزاد . :cool:
سلام عمو
قربونت ، اصلا قابلتو نداشت ;)
لطف داری به من ، البته پیمان بمیره که دیگه تهران نیستش که بره توی رستورانها و بیاد براتون تعریف کنه ، اما اگه پیش بیاد ، براتون از رستورانهایی که قبلا رفتم و توی این تاپیک صحبتش نشده می نویسم که بشناسین ...
بعدش هم به تاپیک شکموها خوش اومدی ، اینها که چیزی نیست اینجا رفقا همه از من خوش اشتهاترن ....

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
پیمان @
آقا ما منتظر بهره جویی از تجربیات گرانبهای شما هستیم :دی

فقط دو تا سوال برام پیش اومد !
برای رفتن به رستوران لوشاتو ، برای یک نفر ، باید رزرو صورت بگیره یا میز خالی هم پیدا میشه ؟ ( برای شام تو پنج شنبه شب ها )
دوم اینکه من زیاد تجربه ی رستوران گردی تو ایران رو ندارم و با آدابش آشنا نیستم :| فقط یکی دو باری هانی و نایب رفتم قدیما . خواستم ببینم توو رستورانی مثل لوشاتو هم به مثل رستوران های خارج ، باید 10 - 15 درصد از بیل چک رو به عنوان تیپ و انعام به گارسون داد یا زیاد رایج نیست همچین چیزی تو ایران ؟ چون چیزی حدود 20 - 30 تومن می شه :|

پیشاپیش ممنون .

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
پیمان @
آقا ما منتظر بهره جویی از تجربیات گرانبهای شما هستیم :دی

فقط دو تا سوال برام پیش اومد !
برای رفتن به رستوران لوشاتو ، برای یک نفر ، باید رزرو صورت بگیره یا میز خالی هم پیدا میشه ؟ ( برای شام تو پنج شنبه شب ها )
دوم اینکه من زیاد تجربه ی رستوران گردی تو ایران رو ندارم و با آدابش آشنا نیستم :| فقط یکی دو باری هانی و نایب رفتم قدیما . خواستم ببینم توو رستورانی مثل لوشاتو هم به مثل رستوران های خارج ، باید 10 - 15 درصد از بیل چک رو به عنوان تیپ و انعام به گارسون داد یا زیاد رایج نیست همچین چیزی تو ایران ؟ چون چیزی حدود 20 - 30 تومن می شه :|

پیشاپیش ممنون .
درود عمو
شما میتونین رزور بکنین از قبل ، که آدرس و شماره تلفن و ای میل رستوران رو هم میتونی گوگل سرچ کنی و هم این که توی همون سایت فیدیلیو پیداش کنی ، ولی ، بستگی داره که چند نفری میرین، چون این رستوران بزرگیه و چند تا لانج داره ، میتونه مهمونهای دو ، سه یا چهارنفره رو راحت بپذیره ولی اگه یکدفعه ای مثلا 10 نفر بدون رزرو برید ممکنه مشکل پیش بیاد ، اینو ما از همون اینفورمیشنش پرسیدیم ، برای یک نفر ، من اصلا توصیه نمی کنم که بری ، چون این رستوران اصلا اون تیپی نیست که یک نفر بره بشینه و غذاشو بخوره و بعدش هم بگه خدافظ شما ، البته که آدم آزاده هر کاری دوست داره بکنه ولی خواستم عرض کنم که این رستوران معمولا برای قرار گذاشتن و بیش از یک نفره رفتن هست ...یعنی امبیانسش اون مدلیه ، حالا خود دانی
در مورد تیپ ، میدونی که تیپ دادن یه تصمیم شخصیه و تو ممکنه که دوست داشته باشی اصلا تیپ ندی ، 10 تا 15 درصد تیپ خیلی زیاده ، خیلی ، من 5 % شنیده م ولی بازم میگم تو مجبور نیستی تیپ بدی ، ما اون شب دقیقا 8 % تیپ دادیم اون هم بخاطر این که خیلی حواسشون به من بود ! ولی اجباری نیست ، شما اگه تیپ کم هم بدی یا اصلا ندی کسی نمیاد مدیر رستورانو صدا کنه که بیا این آقا پول نمیده! ضمن این که اینجا با یه نفر طرف نیستی که ، یکی نون کره میاره یکی غذا میاره یکی دیگه سفارشتو می گیره ، تو هم در آخر یه مبلغی که دوست داری به مبلغ غذات اضافه می کنی و روی میز میذاری بدون این که اونها رو ببینی و واکنششون رو بفهمی میری بیرون ، پس راحت باش و از غذات لذت ببر.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
درود عمو
شما میتونین رزور بکنین از قبل ، که آدرس و شماره تلفن و ای میل رستوران رو هم میتونی گوگل سرچ کنی و هم این که توی همون سایت فیدیلیو پیداش کنی ، ولی ، بستگی داره که چند نفری میرین، چون این رستوران بزرگیه و چند تا لانج داره ، میتونه مهمونهای دو ، سه یا چهارنفره رو راحت بپذیره ولی اگه یکدفعه ای مثلا 10 نفر بدون رزرو برید ممکنه مشکل پیش بیاد ، اینو ما از همون اینفورمیشنش پرسیدیم ، برای یک نفر ، من اصلا توصیه نمی کنم که بری ، چون این رستوران اصلا اون تیپی نیست که یک نفر بره بشینه و غذاشو بخوره و بعدش هم بگه خدافظ شما ، البته که آدم آزاده هر کاری دوست داره بکنه ولی خواستم عرض کنم که این رستوران معمولا برای قرار گذاشتن و بیش از یک نفره رفتن هست ...یعنی امبیانسش اون مدلیه ، حالا خود دانی
در مورد تیپ ، میدونی که تیپ دادن یه تصمیم شخصیه و تو ممکنه که دوست داشته باشی اصلا تیپ ندی ، 10 تا 15 درصد تیپ خیلی زیاده ، خیلی ، من 5 % شنیده م ولی بازم میگم تو مجبور نیستی تیپ بدی ، ما اون شب دقیقا 8 % تیپ دادیم اون هم بخاطر این که خیلی حواسشون به من بود ! ولی اجباری نیست ، شما اگه تیپ کم هم بدی یا اصلا ندی کسی نمیاد مدیر رستورانو صدا کنه که بیا این آقا پول نمیده! ضمن این که اینجا با یه نفر طرف نیستی که ، یکی نون کره میاره یکی غذا میاره یکی دیگه سفارشتو می گیره ، تو هم در آخر یه مبلغی که دوست داری به مبلغ غذات اضافه می کنی و روی میز میذاری بدون این که اونها رو ببینی و واکنششون رو بفهمی میری بیرون ، پس راحت باش و از غذات لذت ببر.
ممنون پیمان جان بابت راهنمایی هات . =)
آقا کدوم قرار گذاشتن و بیش از یک نفره رفتن ؟ شما به عکس زیر توجه کن :
alone1.jpg
13060IMM302%5B1%5D.gif
به هر حال بعید می دونم فرصت دیگه ای پیش بیاد که بتونم همچین چیزی رو تجربه کنم . تنهایی هم بیش تر می چسبه به ما .
بازم ممنون بابت حسن توجهت . تنکس .

پ ن : باز هم عذرخواهی می کنم بابت آف تاپیک هام =))

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
کمتر آدم متاهلی پیدا می شه برای خرید به میدان هفت تیر نرفته باشه :rolleyes: الته تعداد مجرد ها هم کم نیستند :D
کلا معتقد هستم که به جز تعداد محدودی از رستوران ها ، هیچ رستوران یا فست فود در میادین اصلی شهر وجود نداره و دلیل هم ساده هست! جای شلوغ و محل گذر نیازی به کیفیت خوب برای فروش نداره و در هر صورت فروش داره.
چند تایی فست فود توی میدان هفت تیر هست .از کباب ترکی و مرغ بریانی زیر هتل مروارید تا فست فود های شرق میدان.
اما هیچ کدام نمی تونند یه وعده غذای خوشمزه در اختیار شما قرار بدن
غذای خوشمزه می خواهید؟باید اندکی پیاده روی کنید! نترسید..بیشتر از کالری دریافتی قرار نیست کالری بسوزونید تا به غذای خوب برسید.البته فکر نکنید یک رستوران فوق شیک با کلی گارسون های پاپیون زده در انتظار شماست!!!:p
اینجا کبابی بهار است:D یک چلوکبابی معروف برای ساکنین خیابان بهار.
در اولین نظر ، هر روزی از هفته که شما تشریف ببیرید با یک صف طولانی در جلوی مغازه مواجه هستید .کسانی که می خواهد غذا بخرند و ببریند خونشون میل کنند :D
کبابی دو طبقه هست.هر طبقه حدود 20 صندلی داره.طبقه اول برای مجرد ها و طبقه دوم برای خانواده !میز هایی کوچک با صندلی های فلزی .اگر دو نفر هستید روی میز شش نفره ننشنید چون توی این رستوران جا حکم کیمیا رو داره و ممکن هست چند نفر مهمان میز شما بشن.
سرویس شامل ماست (خیلی خوشمزه!) پیاز و نان داغ (همان جا پخته می شه ) نارنج و پیاز هست.
کلا هیچ شلوغی بی حکمت نیست.این رو وقتی می فهمید که اولین لقمه کباب رو بخورید.کباب با گشوت گوسفند و خوشمزه با بوی ذغال.
جوجه کباب شامل یک جوجه درسته و خوشمزه
جای پارک به سختی گیر میاد.
گارسون؟کبابی هست دیگه :D
برای دو نفر 20 تومن همراه داشته باشید

سلام

امروز با همسرم رفتیم کبابی بهار کوبیده ش بسیار خوشمزه بود

یک پرس شامل دو سیخ کوبیده یک عدد نان داغ ، پیاز ، فلفل ، ماست و نوشابه 8000 تومان

bleu2u4u

Registered User
لایک‌ها
0
هركي يه بار بره موسيو (پدر ژامبون ايران) ديگه هر وقت از جمهوري رد شه حتما يه سر هم به موسيو ميزنه
من خودم از دوران دبيرستان (تقريبا 8-9 سال پيش با موسيو اشنا شدم ولي فكر كنم خيلي قديمي تر از اين حرفا باشه)
منو: فقط ژامبون.(ده تايي ميشه)
قييمت: از ٢٥٠٠ به بالا
كيفيت:نونش نازك و كوچيك ولي پر كالباس (بيشتر از هايدا)
چيزهاي جالب: باحال ترين نكته موسيو فلفلاشه . يه سيني پر فلفل كه نصفش گاز زده است :دي
يه نكته جالب ديگه هم اينكه موسيو هنوز نوشابه و ماءالشعير شيشه ايي سرو ميكنه
ادرس: خيابون ١٢ فروردين ١٠-١٥ متر پايين تر از جمهوري

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام . یه خاطره براتون تعریف کنم 2 سال پیش با دوستم رفتیم استادیوم بازی پرسپولیس رو ببینیم بعد از تموم شدن بازی داشتیم بر میگشتیم گفتیم کجا بریم غذا بخوریم رفتیم لمزی تو خیابون ولیعصر ما هم در کل 20 تو جیبمون بیشتر پول نبود . آقا تا وارد رستوران شدیم همه ما رو نگاه میکردن با او وضع قرمز بودنمون .... پرچم و ..... یه خانوم اومد گفت بله ... دوستم گفت غذا دارین ( مردیم از خنده ) گفت بله بشینید اونجا ما هم پسرای خوبی بودیم رفتیم نشستیم آقا منو رو آورد قیمت ها یا خدا یه پیتزا معمولی سفارش دادیم یعنی یکی برای دونفر 18 هزار تومان .... برای نوشیدنی هم آب معدنی سفارش دادیم ............:).............. لمزی نرین پیتزاشم معمولی بود ......... عجب شبی بودا ..........

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
پایینتر از حافظ یکی از رفیق هام برد منو اونجا به اسم موبی دیگ بود فکرکنم سلف سرویس بود غذاش خوب بود

پیتزا هم پپروک میگن خوبه ولی تست نکردم

یدونه کبابی دم مغازمون هست صاحبش ریس صنف کباب و غذا اینها هست غذاشم خوبه و گیلانه ازش ماهی سفید شکم پر گرفتم حرف نداره

ولی هیچی به غذای مادرم نمیرسه

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
ولی هیچی به غذای مادرم نمیرسه
10000+ Like

واقعا غذای مادر یه چیز دیگه اس ...

من اکثر رستوران هایی لوکس (نایب و هانی و سفیر . آریانا و شاندیز و .... ) غذا خوردم با اینکه غذاهاشون واقعا خوبه اما هرچی باشه به غذای خونه اونم با دستپخت مادر نمیرسه !!

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
پيتزا خورا اين چند تا جا رو از دست ندن

١- دكتر آرين (ميدون فاطمي)

٢- پرپروك به خصوص استيك و فلفلش (سعادت آباد و گيشا)

٣-بيگ بوي (عباس آباد)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danial_84

Registered User
لایک‌ها
16
اگه اهل رستوران ايتاليايي هستيد حتما ريسوتو بريد غذاش عاليه مخصوصا پيتزاش قيمتشم نسبت به كيفيتش خيلي خوبه
سعادت اباد خيابان ٣

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
10000+ Like

واقعا غذای مادر یه چیز دیگه اس ...

من اکثر رستوران هایی لوکس (نایب و هانی و سفیر . آریانا و شاندیز و .... ) غذا خوردم با اینکه غذاهاشون واقعا خوبه اما هرچی باشه به غذای خونه اونم با دستپخت مادر نمیرسه !!

من مخالفم بعضی اوقات حوصله ندارن غذا خوب درست کنن سنبل میکنن میره ... مگه مهمون داشته باشه .....

hossein007

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من سوخاری کابوکی جزء اولین و معروف ترین رستوران های عرضه کننده مرغ سوخاریه.
مزه و شکلش کاملا با جای دیگه متفاوته!
سوخاری خورها یه بار امتحانش می ارزه.
در ضمن حواستون باشه اینجا یه غیر از سوخاری چیزه دیگه ای نداره.

میدان تجریش-ابتدای خیابان سعد آباد

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
به نظر من سوخاری کابوکی جزء اولین و معروف ترین رستوران های عرضه کننده مرغ سوخاریه.
مزه و شکلش کاملا با جای دیگه متفاوته!
سوخاری خورها یه بار امتحانش می ارزه.
در ضمن حواستون باشه اینجا یه غیر از سوخاری چیزه دیگه ای نداره.

میدان تجریش-ابتدای خیابان سعد آباد

3-4 سال پیش مشتریش بودم هر شب . دیگه کیفیتش اومد پایین اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست !! با اینکه هر روز از دمش رد میشم و حسرت می خوررم

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
3-4 سال پیش مشتریش بودم هر شب . دیگه کیفیتش اومد پایین اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست !! با اینکه هر روز از دمش رد میشم و حسرت می خوررم
درود
کاملا موافقم ، کابوکی 7 سال پیش غوغا بود حتی تا 4 سال پیش هم خوب بود ، الان به معنای واقعی به مشتریاش کم لطفی می کنه ، حیف ، واقعا جای خوبی برای سوخاری دوستان بود ...مرسی شیشولی

برتر

Registered User
لایک‌ها
17
امروز به رستوران استرلينگ واقع در بلوار دادمان، شهرك غرب رفتم و سفارش يك تكه ماهي به همراه سيب زميني، سس تار تار، كچاب و سالاد كلم را دادم به قيمت 7000 هزار تومان به همراه يك قوطي نوشابه كوكاكولا به قيمت 700 تومان. كيفيت خود ماهي تعريفي نداشت، بسيار كوچك بود، بخش زيادي از آنهم شامل پوست سوخاري ميشد، خانم گارسن گفته بود از ماهي كاد كه در سواحل شمال زندگي ميكند استفاده ميكنند ولي مزه ماهي بيشتر شبيه ماهي هاي صيد شده در شمال و جنوب ايران بود تا مزه جديد.
من قبلا در اتريش ماهي و سيب زميني خورده بودم مزه غذا بسيار متفاوت بود با آنچه در استرلينگ خوردم. در ضمن مقدار سيب زميني بسيار زياد بود و البته خوشمزه.
همچنين هزينه اضافه ايي تحت عنوان حق سرويس، ماليات و... اخذ نشد. در مجموع بیش از یك بار رفتن توصیه نمیشه.

Last edited:
بالا