shisholi
Registered User
دوستان رستوان گرد بفرمایید که : رستوران ترکی اجاق باشی ( پاسداران -دیباچی ) خوبه ؟ کیفیت غذاهاش چطوره ؟ می خوام برم .نظرات سازنده شما اساتید لازمه
درود
خب با تشکر از مهندس میلاد برای پیشنهاد لوشاتو
من و رفیقم امشب رفته بودیم لوشاتو ، فقط بگم جاتون خالی ، معرکه بود ، جای پارک راحت ، فضای رستوران و ساختمونش خوشگل ، رفتار کارکنانش عالی و مؤدبانه ، اتمسفر سالنش محشر بود ، صندلی ها و میز عالی و ارگونومیک خوب ، اصلا خسته نمی شدی ...نوع و ولوم موزیک که پیانو بود مناسب و از همه بهتر نور سالن که خیلی کم و شیک بود ...
موقع نشستن می ایستن کت هاتونو میگیرن و همون زمان برای هر نفر یک لیوان نوشیدنی میارن که مخلوطیه از آب آلبالو ، آب پرتقال و کمی لیموناد ...بعد که منو ها رو آوردن و انتخاب کردین ، براتون نون تست و کره میارن ...
منوی سوپ : من سوپ پیاز فرانسوی و دوستم کنسومه قارچ انتخاب کرده بود که سوپ پیازش عالی بود ، دوستم هم از کنسومه ش تعریف کرد...
منوی اردور سرد : من کرپ بادمجان انتخاب کرده بودم ...................
سلام عموسلام پیمان جان . آقا من اتفاقی این تاپیک رو باز کردم و از خوندن پستات مخصوصآ این یکی واقعآ لذت بردم . بی نظیر توصیف می کنی اتمسفر رستوران رو . انگار خودمم واستادم اونجا از پشت پنجره به میز شما زل زدم .
فقط در حیرتم که چطور این همه غذا رو نوش جان کردی =)) دست مریزاد .![]()
درود عموپیمان @
آقا ما منتظر بهره جویی از تجربیات گرانبهای شما هستیم :دی
فقط دو تا سوال برام پیش اومد !
برای رفتن به رستوران لوشاتو ، برای یک نفر ، باید رزرو صورت بگیره یا میز خالی هم پیدا میشه ؟ ( برای شام تو پنج شنبه شب ها )
دوم اینکه من زیاد تجربه ی رستوران گردی تو ایران رو ندارم و با آدابش آشنا نیستم :| فقط یکی دو باری هانی و نایب رفتم قدیما . خواستم ببینم توو رستورانی مثل لوشاتو هم به مثل رستوران های خارج ، باید 10 - 15 درصد از بیل چک رو به عنوان تیپ و انعام به گارسون داد یا زیاد رایج نیست همچین چیزی تو ایران ؟ چون چیزی حدود 20 - 30 تومن می شه :|
پیشاپیش ممنون .
ممنون پیمان جان بابت راهنمایی هات . =)درود عمو
شما میتونین رزور بکنین از قبل ، که آدرس و شماره تلفن و ای میل رستوران رو هم میتونی گوگل سرچ کنی و هم این که توی همون سایت فیدیلیو پیداش کنی ، ولی ، بستگی داره که چند نفری میرین، چون این رستوران بزرگیه و چند تا لانج داره ، میتونه مهمونهای دو ، سه یا چهارنفره رو راحت بپذیره ولی اگه یکدفعه ای مثلا 10 نفر بدون رزرو برید ممکنه مشکل پیش بیاد ، اینو ما از همون اینفورمیشنش پرسیدیم ، برای یک نفر ، من اصلا توصیه نمی کنم که بری ، چون این رستوران اصلا اون تیپی نیست که یک نفر بره بشینه و غذاشو بخوره و بعدش هم بگه خدافظ شما ، البته که آدم آزاده هر کاری دوست داره بکنه ولی خواستم عرض کنم که این رستوران معمولا برای قرار گذاشتن و بیش از یک نفره رفتن هست ...یعنی امبیانسش اون مدلیه ، حالا خود دانی
در مورد تیپ ، میدونی که تیپ دادن یه تصمیم شخصیه و تو ممکنه که دوست داشته باشی اصلا تیپ ندی ، 10 تا 15 درصد تیپ خیلی زیاده ، خیلی ، من 5 % شنیده م ولی بازم میگم تو مجبور نیستی تیپ بدی ، ما اون شب دقیقا 8 % تیپ دادیم اون هم بخاطر این که خیلی حواسشون به من بود ! ولی اجباری نیست ، شما اگه تیپ کم هم بدی یا اصلا ندی کسی نمیاد مدیر رستورانو صدا کنه که بیا این آقا پول نمیده! ضمن این که اینجا با یه نفر طرف نیستی که ، یکی نون کره میاره یکی غذا میاره یکی دیگه سفارشتو می گیره ، تو هم در آخر یه مبلغی که دوست داری به مبلغ غذات اضافه می کنی و روی میز میذاری بدون این که اونها رو ببینی و واکنششون رو بفهمی میری بیرون ، پس راحت باش و از غذات لذت ببر.
کمتر آدم متاهلی پیدا می شه برای خرید به میدان هفت تیر نرفته باشهالته تعداد مجرد ها هم کم نیستند
کلا معتقد هستم که به جز تعداد محدودی از رستوران ها ، هیچ رستوران یا فست فود در میادین اصلی شهر وجود نداره و دلیل هم ساده هست! جای شلوغ و محل گذر نیازی به کیفیت خوب برای فروش نداره و در هر صورت فروش داره.
چند تایی فست فود توی میدان هفت تیر هست .از کباب ترکی و مرغ بریانی زیر هتل مروارید تا فست فود های شرق میدان.
اما هیچ کدام نمی تونند یه وعده غذای خوشمزه در اختیار شما قرار بدن
غذای خوشمزه می خواهید؟باید اندکی پیاده روی کنید! نترسید..بیشتر از کالری دریافتی قرار نیست کالری بسوزونید تا به غذای خوب برسید.البته فکر نکنید یک رستوران فوق شیک با کلی گارسون های پاپیون زده در انتظار شماست!!!
اینجا کبابی بهار استیک چلوکبابی معروف برای ساکنین خیابان بهار.
در اولین نظر ، هر روزی از هفته که شما تشریف ببیرید با یک صف طولانی در جلوی مغازه مواجه هستید .کسانی که می خواهد غذا بخرند و ببریند خونشون میل کنند
کبابی دو طبقه هست.هر طبقه حدود 20 صندلی داره.طبقه اول برای مجرد ها و طبقه دوم برای خانواده !میز هایی کوچک با صندلی های فلزی .اگر دو نفر هستید روی میز شش نفره ننشنید چون توی این رستوران جا حکم کیمیا رو داره و ممکن هست چند نفر مهمان میز شما بشن.
سرویس شامل ماست (خیلی خوشمزه!) پیاز و نان داغ (همان جا پخته می شه ) نارنج و پیاز هست.
کلا هیچ شلوغی بی حکمت نیست.این رو وقتی می فهمید که اولین لقمه کباب رو بخورید.کباب با گشوت گوسفند و خوشمزه با بوی ذغال.
جوجه کباب شامل یک جوجه درسته و خوشمزه
جای پارک به سختی گیر میاد.
گارسون؟کبابی هست دیگه
برای دو نفر 20 تومن همراه داشته باشید
10000+ Likeولی هیچی به غذای مادرم نمیرسه
10000+ Like
واقعا غذای مادر یه چیز دیگه اس ...
من اکثر رستوران هایی لوکس (نایب و هانی و سفیر . آریانا و شاندیز و .... ) غذا خوردم با اینکه غذاهاشون واقعا خوبه اما هرچی باشه به غذای خونه اونم با دستپخت مادر نمیرسه !!
به نظر من سوخاری کابوکی جزء اولین و معروف ترین رستوران های عرضه کننده مرغ سوخاریه.
مزه و شکلش کاملا با جای دیگه متفاوته!
سوخاری خورها یه بار امتحانش می ارزه.
در ضمن حواستون باشه اینجا یه غیر از سوخاری چیزه دیگه ای نداره.
میدان تجریش-ابتدای خیابان سعد آباد
درود3-4 سال پیش مشتریش بودم هر شب . دیگه کیفیتش اومد پایین اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست !! با اینکه هر روز از دمش رد میشم و حسرت می خوررم