• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
پیمان جان شرمنده طرف محمود آباد کجا رو معرفی می کنی و کلا ارزشش رو داره از نوشهر رفت اونجا برای غذا خوردن ؟
درود
نه اصلا از نوشهر که ارزش نداره ، من تصور کردم که محل اقامت شما نور هست ... برای همین اون حرفو زدم ...
یعنی این همه کیلومتر که بخوای بری این طرفی ، بر عکس اگه بری به اون سمت کلار آباد و عباس آباد و نشتارود و ... خیلی رستورانهای بهتری پیدا می کنی ، خیلی هاشون گمنام هستن ولی غذای خوبی میدن ، کلا اون آبادگران که خیلی خوبه ، امیدوارم که بپسندی ولی اگه باز هم دوست داشته باشی بیشتر در مورد رستورانهای غرب مازندران بدونی ، من باید بپرسم ، چون خیلی پیش ویلای ما توی نوشهر بوده ، الان خیلی ساله که اونجا رو رد کردیم و اومدیم بابلسر، در مورد رستورانهای نزدیک چالوس و متل قو و ...من مطمئن نیستم سرشون همون بلایی که سر حسن چالوسی اومده ،نیومده باشه باید از بلدش بپرسم برات ، ولی اینو میدونم که اون سمتی رستورانهاش بهترن ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پیمان جان ممنون از لطفت. برای 5-6 روز همین لاویج و آبادگران و اون غذا گیلانیه و نایب و احتمالا شاندیز نزدیک تمیشان کفایت میکنه . دیگه نیازی به رستوران دیگه ای نیست.

از دوستان هم بابت اینکه این صحبتها در تاپیک رستورانهای تهران مطرح شد معذرت خواهی می کنم.

شاد و پیروز باشید

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
خیالت راحت گرون گرون گرون :D
به نظر من که اصلا قابل قیاس با آنتروکوت نیست اینا هم محیطشون باکلاس تر هم قیمتاش :D
نتیجشو حتما اعلام کن :D

درود
خب با تشکر از مهندس میلاد برای پیشنهاد لوشاتو
من و رفیقم امشب رفته بودیم لوشاتو ، فقط بگم جاتون خالی ، معرکه بود ، جای پارک راحت ، فضای رستوران و ساختمونش خوشگل ، رفتار کارکنانش عالی و مؤدبانه ، اتمسفر سالنش محشر بود ، صندلی ها و میز عالی و ارگونومیک خوب ، اصلا خسته نمی شدی ...نوع و ولوم موزیک که پیانو بود مناسب و از همه بهتر نور سالن که خیلی کم و شیک بود ...
موقع نشستن می ایستن کت هاتونو میگیرن و همون زمان برای هر نفر یک لیوان نوشیدنی میارن که مخلوطیه از آب آلبالو ، آب پرتقال و کمی لیموناد ...بعد که منو ها رو آوردن و انتخاب کردین ، براتون نون تست و کره میارن ...
منوی سوپ : من سوپ پیاز فرانسوی و دوستم کنسومه قارچ انتخاب کرده بود که سوپ پیازش عالی بود ، دوستم هم از کنسومه ش تعریف کرد...
منوی اردور سرد : من کرپ بادمجان انتخاب کرده بودم که خیلی خوشمزه بود ، دوستم هم سالمون دودی که بازم تعریف کرد ...
منوی اردور گرم : یه دونه کیش لورن سفارش دادیم که خیلی خمیرش ترد و خودش هم خوشمزه و خوش خوراک بود ، حرف نداشت
منوی غذای اصلی : من مرغ گریل با سبزیجات سفارش داده بود که دوتا استیک طوری مرغ بود با سیر و قارچ و سیب زمینی و سوفله و هویج و پنیر و بروکلی ، حرف نداشت ، فقط من اگه درستش می کردم حتما با سیر کمتر آماده ش می کردم ، دوستم هم سینه بوقلمون پر شده سفارش داده بود که من امتحان نکردم ولی خودش که دم به دیقه به به و چه چه ش قطع نشد
منوی سالاد : سالاد گورمه سفارش دادیم که توش کاهو ، کاهو فرانسوی ، آرتیشو ، گوجه فرنگی و فلفل بود ، با سس خودش ، واقعا یکی از بهترین سالادهایی که توی رستورانها خورده م تا حالا
منوی دسر : دوستم یه چیز کیک با قهوه فرانسه سفارش داده بود من هم یه بستنی میوه ای که اصلا آدم خود قیافه شو می دید ارگاسم می شد ، جاتون خالی ، چهارتا اسکوپ بستنی خوشمزه بود ( پرتقالی و توت قرنگی و کاکائویی و وانیلی ) با توت فرنگی و آناناس و خامه و پرتقال و .... خیلی خوشگل بود ....
مرتب هم حالتو می پرسیدن ، موقع غذا هم میومدن می پرسیدن آیا فلفل میل داریم؟ اگه جواب مثبت می شنیدن می رفتن و با یه فلفل ساب گنده ، اندازه تفنگهای برنوی دلیران تنگستان برمی گشتن و فلفل سیاه می سابیدن روی غذا ، دیدن که من هم کم مونده ذوق مرگ بشم از بستنیه ، دو سه بار اومدن پرسیدن که بستنی تو دوست داری؟؟ میخوای برات طعم های دیگه هم بیاریم اضافه کنیم؟؟ خیلی تیریپ مهربونی و این حرفا
اضافه کنم که همه اینها با نوشیدنی که دوتا بطری آب پریه فرانسوی و دو تا موخیتو و یه نوشابه زیرو بود ، شد 172 هزار تومن ناقابل
حتما برید ، اگه مهمونی دارین که دوست دارین تحت تأثیر قرارش بدین ببریدش اینجا ...دعاشم به جون مهندس میلاد بکنین .... یاد منم باشین ;)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان کسی نظری در مورد رستوران ته دیگ داره ؟!‌ من عاشق ته دیگ و ته چین و این جور چیزا هستم و اینم منوش خیلی جالب به نظر میرسه !
--------------------------
آبادگران محشره !‌ البته از آخرین باری که رفتم یه 6,7 سالی میگذره ولی اون موقع که زیاد اون طرفا میرفتیم , جزو بهترین رستوران های منطقه بود و خیلی شیک و تر و تمیز بود.

سلام خدمت دوستان
یه بار اینجا رفقا درباره رستوران قاراشی ( همایون) صحبت کرده بودند . من چند روز پیش از نوبنیاد رد میشدم اثری ازش نبود. سوالم اینه که ممکنه من اشتباه کرده باشم ؟ یا اینکه واقعا بسته شده این رستوران؟
شاد باشید
شنیدم داره تغییر دکور میده !‌ من شاید یه 15,16 باری رفتم و خیلی از غذاهاش خوشم میاد ولی حقیقتش محیطش یه جوریه که اگه تا حالا نرفته باشی و اولین بارت باشه , فکر میکنی از این رستوران های سر راهی هست !‌ :دی شاید میخوان یه دستی روش بکشن !‌

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ساسان جان ارم نرسیده به کلار آباد هم رستوران بسیار خوب تر و تمیزیه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

شنیدم داره تغییر دکور میده !‌ من شاید یه 15,16 باری رفتم و خیلی از غذاهاش خوشم میاد ولی حقیقتش محیطش یه جوریه که اگه تا حالا نرفته باشی و اولین بارت باشه , فکر میکنی از این رستوران های سر راهی هست !‌ :دی شاید میخوان یه دستی روش بکشن !‌

من زیاد رفتم دقیقا همینجور هست که شما می فرمایید. ولی انصافا کیفیت خوبی داره. الان هم یکی از دوستان گیر داده ببریمش برای همین پرسیدم

ساسان جان ارم نرسیده به کلار آباد هم رستوران بسیار خوب تر و تمیزیه

مهدی جان ممنون از لطفتون . اگر فرصت شد یه سری هم به اونجا می زنیم. :)

شاد باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ویک سوال دیگه حدفاصل نوشهر تا نور رستوران خوب دوستان کجا رو معرفی می کنند .قبلا من حسن چالوسی می رفتم ولی آخرین بار اصلا از کیفیتش خوشم نیومد. توی نوشهر هم یک بار حسن رشتی رفتم که بدک نبود. ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگند.

شاد باشید

درود
راستش من اونجا ها که بودم می رفتم همون حسن چالوسی ولی آخرین باری که رفتیم در حد افتضااااح بوده ، اینو میدونم که از نور که به سمت نوشهر می ری پارک سی سنگانو که رد می کنی یه شعبه نایب باز شده اخیرا ( سمت دریا )که البته من نرفته م ... من هر موقع اونجا ها باشم ترجیح میدم یه کمی بیشتر رانندگی کنم تا برسم به رستوران آبادگران ...یا اون پلو گیلانی که نزدیکش هست ...

خب... یه کم بیشتر برانید برسید پیش ما دیگه... آخه پلو گیلانی در مازندران؟ حسن رشتی در نوشهر؟ برانید... برانید... اینجا خبرهای خوبی انتظارتون رو میکشه... :lol:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ايول كه همه طالب غذاي گيلاني هستن
من كه هر وقت تعطيلات يا مسافرت ميرم ديار اجدادم رشت (كه البته هنوز همه فاميلام غير از ما اونجا هستن) ٢ جا هستن كه نرم ميميرم
١-محمود
٢-محرم
واقعا اگه كسي رفت رشت اين ٢ جا نره كلاش پس معركس

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینها رو هم من اضافه میکنم :

1- کوروش (برای شیشلیک و جوجه محلی و اوزون برون و کولی و ماهی سفید)

2- کبابی احمد (برای ترش و دوش)

3- کبابی حاج حسین (برای دوش)

4- ترنگ طلایی - جاده جیرده (برای کسانی که انبوهی از پلوکباب به سبک رشتی دوست دارن :lol: )

5- اردشیر (چلو کباب)

6- جهانگیر (چلو کباب)

خارج از رشت :

ستاره گیلان (عسگر پهلوان) بین لاهیجان و رودسر روبروی هتل آبشار (برای فیله و ترش با یک سبک و شکل متفاوت)

پرستو ، صومعه سرا (برای چنجه و کولی و ماهی سفید بی نظیر)

خاور خانم ، چابکسر، سرولات (توپ ... :دی)

بازم بگم؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان لطفاً فقط راجع به رستوران های تهران پست بزنید تا کاربرانی که از روی عنوان تاپیک به اینجا میان گمراه نشن.

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
دیروز نه پریروز با همون دوست شکموی رستوران گردم رفتیم ته دیگ ، توی پاساژ تهران ، ولیعصر نرسیده به پارک وی
تعریف غذاشو شنیده بودیم
این رستوران غذاهای عمدتا خونگی رو با ته دیگ مربوطه سرو می کنه البته توی منوش ساندویچ هم داره که توی نون سفید های قدیمی سرو می کنه ولی ما که سفارش ندادیم ، ما لوبیا پلو و ماکارونی خواسته بودیم با میرزا قاسمی و زیتون پرورده ... که هر کدوم اون غذاها با یه سالاد من درآوردی( گوجه فرنگی و خیار بدون پیاز) و سیب زمینی سرخ شده سرو شدن ...بعدش دیدیم که روی دیوار زده کباب ازون برون و سبزی پلو که ما اونو هم بعدش خواستیم ، بگذریم که گارسون برگشت یه چوری بهمون گفت : 25 تومنه هاااااا ..... خلاصه من و رفیقم به هم نگاه کردیم و قرار گذاشتیم حسابی دفعه بعد که میریم رستوران تیپ بزنیم که طرف فکر نکنه ما خیلی بد بخت و بی پولیم
سرتونو درد نیارم کیفیت غذاهاش خیلی خوب بود ... انصافا همه چی تازه و خوشمزه ...ولی محیط رستورانش خیلی معمولی و البته تمیزه ... چیز فوق العاده ای نیست خلاصه برای جمع شدن دوستان و صرف یه غذای معمولی رو به بالا مناسبه و نمیشه این رستورانو مثلا با نایب وزرا یا شاندیز و ... مقایسه کرد
غذاهای دیگه منوش هم که ته چین مرغ ، ته چین اسفناج ، ته چین بادمجون و گوشت ، خورشت ها ، کباب ترش ، جوجه ترش ، مرغ سرخ کرده و ... از این قبیل بود، حساب ما شد 50 تومن یا یه همچین چیزی

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
سال نو مبارک
هیچی من فعلا هیچ رستوران جدیدی نرفته م فقط خواستم که نوروز رو به همه دوستان همراه در این تاپیک مورد علاقه م از این بخش تبریک بگم و آرزوی شادکامی و سلامتی برای همه تون دارم ، شاد باشید و امیدوارم تو روزهای عید هر جایی هستین خوش بگذرونین و رستورانهای خوب برید و غذاهای تپل و خوشمزه بزنین بر بدن ....

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
درود
دیروز نه پریروز با همون دوست شکموی رستوران گردم رفتیم ته دیگ ، توی پاساژ تهران ، ولیعصر نرسیده به پارک وی
تعریف غذاشو شنیده بودیم
این رستوران غذاهای عمدتا خونگی رو با ته دیگ مربوطه سرو می کنه البته توی منوش ساندویچ هم داره که توی نون سفید های قدیمی سرو می کنه ولی ما که سفارش ندادیم ، ما لوبیا پلو و ماکارونی خواسته بودیم با میرزا قاسمی و زیتون پرورده ... که هر کدوم اون غذاها با یه سالاد من درآوردی( گوجه فرنگی و خیار بدون پیاز) و سیب زمینی سرخ شده سرو شدن ...بعدش دیدیم که روی دیوار زده کباب ازون برون و سبزی پلو که ما اونو هم بعدش خواستیم ، بگذریم که گارسون برگشت یه چوری بهمون گفت : 25 تومنه هاااااا ..... خلاصه من و رفیقم به هم نگاه کردیم و قرار گذاشتیم حسابی دفعه بعد که میریم رستوران تیپ بزنیم که طرف فکر نکنه ما خیلی بد بخت و بی پولیم
سرتونو درد نیارم کیفیت غذاهاش خیلی خوب بود ... انصافا همه چی تازه و خوشمزه ...ولی محیط رستورانش خیلی معمولی و البته تمیزه ... چیز فوق العاده ای نیست خلاصه برای جمع شدن دوستان و صرف یه غذای معمولی رو به بالا مناسبه و نمیشه این رستورانو مثلا با نایب وزرا یا شاندیز و ... مقایسه کرد
غذاهای دیگه منوش هم که ته چین مرغ ، ته چین اسفناج ، ته چین بادمجون و گوشت ، خورشت ها ، کباب ترش ، جوجه ترش ، مرغ سرخ کرده و ... از این قبیل بود، حساب ما شد 50 تومن یا یه همچین چیزی
پس جای خوبیه ! :دی من همون طور که گفتم ته دیگ و اینا خیلی دوست دارم و باید یه بار برم. با خونواده هم میشه رفت یا محیطش بیشتر مناسب دوستا و اینا هست ؟!

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
پس جای خوبیه ! :دی من همون طور که گفتم ته دیگ و اینا خیلی دوست دارم و باید یه بار برم. با خونواده هم میشه رفت یا محیطش بیشتر مناسب دوستا و اینا هست ؟!

درود
سال نو مبارک
نه همون روزی که ما رفته بودیم ، میز کناریمون یه خونواده سه نفره بودن و چند تا میز اون طرف تر یه خونواده چهارنفره ...میز جلوییمون هم هشت تا دختر بودن که سرمونو بردن ، همه حرفاشونو شنیدیم از بس بلند بلند می حرفیدن، همه شون می گفتن فوق لیسانس این داریم و فوق لیسانس اون داریم و ...اونوقت از هم می پرسیدن کجا کار می کنی؟ همه شون جواب میدادن کار که نمیکنیم :))))) خلاصه ما هم پی اچ دی هامونو فرصت نشد رو کنیم :)))))
ولی کاش بعضی غذاهاشونو با ته دیگ سیب زمینی یا ته دیگ کاهو سرو می کردن ، بجز ته چینها ، بقیه ته دیگهاشون نونی هست ...
خوش بگذره

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
یه فلافلی بود تو چهار راه اسلامبول اول خ جمهوری به سمت غرب روبرو سفارت انگلیس، من هر وقت میرفتم اونجا باید یه سر میزدم، لامسب فلافل میزد، پنیر منیر قارچ کالباس کلم، همه چی میریخت توش اصلا یه وضعی ...
مشتری خارجی هم داشت ولی چند ماهه جمع شده، دهنتون آب افتاد اشکال نداره ... :D

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بچه ها رستوراني بنام شاوروان يا شاتروان (در تهران) شنيديد ؟ يكي از دوستام داشت در موردش براي بقيه حرف ميزد نشد درست بپرسم اسمش چي بود چون خودمم با يكي ديگه داشتم حرف ميزدم

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

اگر اونجا رفتید "استانبول داداش کباب" رو هم که نزدیک همونجاست یه سری بزنید کلأ غذاهاش استانبولیه

من 4-5 باری رفتم فقط مثل خوشبین مشکل پارک ماشین و جای نشستن داره

سلام

یک شب اواسط عید با خانمم و خانواده خانمم رفتیم داداش کباب و باتعجب دیدم که سرآشپز بولنت و بقیه کارگرها و آشپزها عوض شده بودن گفتم شاید رفتن مرخصی

حتی خانمی که مسوول صندوق بود هم عوض شده بود و ما طبق معمول میخواستیم "مخصوص داداش کباب" سفارش بدیم که گفتند نداریم ما هم به جاش بیتی سفارش دادیم و

باکمال تعجب دیدیم که به جای نان مخصوصی که همونجا پخت میشد بربری کنار غذامون بود .غذا رو هم که خوردم دیدم نه سوپ و نه بیتی مزه قبل رو نمیده جالب تر اینکه خود صاحب

ایرانیش جای گارسنها به مشتریها میرسید.خلاصه من همه اینها رو گذاشتم به حساب عید و اینکه سرشون شلوغ بوده و . . . . .:eek:

پنجشنبه گذشته با خانمم رفتیم رستوران حسن رشتی(خوشبین) با یکی از مشتریها صحبت کردم که بهم گفت آشپزهای قبلی با صاحب رستوران داداش کباب سردستمزد به توافق نرسیدن

و همگی برگشتن ترکیه . خیلی حیف شد هم قیمت غذاهاشون خوب بود و هم مزشون :(

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
بهترین ساندویچی که خوردم ساندویچ کباب ترکی مخلوط "زیتون" بوده. کیا ساندویچ های زیتون رو خوردن؟ دهنم آب افتاااااااااااد!
نسبت به قیمتش کیفیت غذاش فوق العادست، یعنی یجورایی مفته! استیکش هم واقعاً استیکه! نه گوشت چرخ کرده!

آدرس: ستارخان، بعد از فلکه اول صادقیه، خیابان اسدی شمالی، نبش خیابان هفدهم، پلاک ۵۸

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اومدم بگم این قاراشی همایون که صفحه قبل بحثش بود ، باز شده و تغییر دکور داده. البته خیلی هم تغییر نکرده و بیشتر دیوار و صندلی ها و اینا عوض شده. ولی غذاهاش عین قبل هست و من خیلی خوشم میاد ! :دی

بچه ها رستوراني بنام شاوروان يا شاتروان (در تهران) شنيديد ؟ يكي از دوستام داشت در موردش براي بقيه حرف ميزد نشد درست بپرسم اسمش چي بود چون خودمم با يكي ديگه داشتم حرف ميزدم
شاورما که داریم ولی این رو نمیدونم. شاید همون رو میگفته ؟

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
امشب با دوستان رفتیم پیتزا شب night توی خیابون یاسر ( نیاوران ) پیتزاش خیلی خیلی خیلی خوشمزه و پر مغز بود به معنای واقعی پیتزا بود حتما برید !

پیتزا تکی 9000 تومن و 3 نفره 24000 تومان! ارزش داشت حسابی

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
بهترین ساندویچی که خوردم ساندویچ کباب ترکی مخلوط "زیتون" بوده. کیا ساندویچ های زیتون رو خوردن؟ دهنم آب افتاااااااااااد!
نسبت به قیمتش کیفیت غذاش فوق العادست، یعنی یجورایی مفته! استیکش هم واقعاً استیکه! نه گوشت چرخ کرده!

آدرس: ستارخان، بعد از فلکه اول صادقیه، خیابان اسدی شمالی، نبش خیابان هفدهم، پلاک ۵۸

جدیداً کیفیتش خیلی اومده پائین ، قدیما خیلی عالی بود

بالا