خیالت راحت گرون گرون گرون

به نظر من که اصلا قابل قیاس با آنتروکوت نیست اینا هم محیطشون باکلاس تر هم قیمتاش

نتیجشو حتما اعلام کن
درود
خب با تشکر از مهندس میلاد برای پیشنهاد لوشاتو
من و رفیقم امشب رفته بودیم لوشاتو ، فقط بگم جاتون خالی ، معرکه بود ، جای پارک راحت ، فضای رستوران و ساختمونش خوشگل ، رفتار کارکنانش عالی و مؤدبانه ، اتمسفر سالنش محشر بود ، صندلی ها و میز عالی و ارگونومیک خوب ، اصلا خسته نمی شدی ...نوع و ولوم موزیک که پیانو بود مناسب و از همه بهتر نور سالن که خیلی کم و شیک بود ...
موقع نشستن می ایستن کت هاتونو میگیرن و همون زمان برای هر نفر یک لیوان نوشیدنی میارن که مخلوطیه از آب آلبالو ، آب پرتقال و کمی لیموناد ...بعد که منو ها رو آوردن و انتخاب کردین ، براتون نون تست و کره میارن ...
منوی سوپ : من سوپ پیاز فرانسوی و دوستم کنسومه قارچ انتخاب کرده بود که سوپ پیازش عالی بود ، دوستم هم از کنسومه ش تعریف کرد...
منوی اردور سرد : من کرپ بادمجان انتخاب کرده بودم که خیلی خوشمزه بود ، دوستم هم سالمون دودی که بازم تعریف کرد ...
منوی اردور گرم : یه دونه کیش لورن سفارش دادیم که خیلی خمیرش ترد و خودش هم خوشمزه و خوش خوراک بود ، حرف نداشت
منوی غذای اصلی : من مرغ گریل با سبزیجات سفارش داده بود که دوتا استیک طوری مرغ بود با سیر و قارچ و سیب زمینی و سوفله و هویج و پنیر و بروکلی ، حرف نداشت ، فقط من اگه درستش می کردم حتما با سیر کمتر آماده ش می کردم ، دوستم هم سینه بوقلمون پر شده سفارش داده بود که من امتحان نکردم ولی خودش که دم به دیقه به به و چه چه ش قطع نشد
منوی سالاد : سالاد گورمه سفارش دادیم که توش کاهو ، کاهو فرانسوی ، آرتیشو ، گوجه فرنگی و فلفل بود ، با سس خودش ، واقعا یکی از بهترین سالادهایی که توی رستورانها خورده م تا حالا
منوی دسر : دوستم یه چیز کیک با قهوه فرانسه سفارش داده بود من هم یه بستنی میوه ای که اصلا آدم خود قیافه شو می دید ارگاسم می شد ، جاتون خالی ، چهارتا اسکوپ بستنی خوشمزه بود ( پرتقالی و توت قرنگی و کاکائویی و وانیلی ) با توت فرنگی و آناناس و خامه و پرتقال و .... خیلی خوشگل بود ....
مرتب هم حالتو می پرسیدن ، موقع غذا هم میومدن می پرسیدن آیا فلفل میل داریم؟ اگه جواب مثبت می شنیدن می رفتن و با یه فلفل ساب گنده ، اندازه تفنگهای برنوی دلیران تنگستان برمی گشتن و فلفل سیاه می سابیدن روی غذا ، دیدن که من هم کم مونده ذوق مرگ بشم از بستنیه ، دو سه بار اومدن پرسیدن که بستنی تو دوست داری؟؟ میخوای برات طعم های دیگه هم بیاریم اضافه کنیم؟؟ خیلی تیریپ مهربونی و این حرفا
اضافه کنم که همه اینها با نوشیدنی که دوتا بطری آب پریه فرانسوی و دو تا موخیتو و یه نوشابه زیرو بود ، شد 172 هزار تومن ناقابل
حتما برید ، اگه مهمونی دارین که دوست دارین تحت تأثیر قرارش بدین ببریدش اینجا ...دعاشم به جون مهندس میلاد بکنین .... یاد منم باشین