• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رشته برنامه نویسی!

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سوال من هم هست
میخوام بخونم ولی فقط یکی از شاخه ها رو چون بعید میدونم استعدادش رو داشته باشم
میخوام برای تحصیل از ایران برم بهم گفتن بهتره بدونی

به نظرم هوش مصنوعی یا وب رشته خوبی باشه واسه پیشرفت خارج از ایران . خصوصا که دارن ادغام میشن .

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
به نظرم هوش مصنوعی یا وب رشته خوبی باشه واسه پیشرفت خارج از ایران . خصوصا که دارن ادغام میشن .

ممنون از راهنمایی
من طراحی وب html و اندکی فلش میدونم برم php و mysql بخونم خوبه

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
ممنون از راهنمایی
من طراحی وب html و اندکی فلش میدونم برم php و mysql بخونم خوبه

آره اینا خوبه ولی الان تو دنیای وب جی کوئری و آی جکس هست که دلبری میکنه :) یادگیری اینارو فراموش نکن .

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
آره اینا خوبه ولی الان تو دنیای وب جی کوئری و آی جکس هست که دلبری میکنه :) یادگیری اینارو فراموش نکن .

و سوالات من همچنان ادامه دارد :پی
میتونم خودم یاد بگیرم ، مثلا با فیلم های آموزشی و کتاب یا بهتره که برم کلاس اگر گزینه دوم صحیح میباشد و شما اطلاعی از آموزشگاه خوب دارید ممنون میشم در پخ بهم اعلام کنید

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
و سوالات من همچنان ادامه دارد :پی
میتونم خودم یاد بگیرم ، مثلا با فیلم های آموزشی و کتاب یا بهتره که برم کلاس اگر گزینه دوم صحیح میباشد و شما اطلاعی از آموزشگاه خوب دارید ممنون میشم در پخ بهم اعلام کنید

بهترین مربی برنامه نویسی اینترنت هست . شما با یه خط معمولی اینترنت راحت میتونید از قویترین استاد جهان درس یاد بگیرید :) مطلب بخونید و پله پله تمرین کنید زنگای تفریح هم سایتای مختلف رو از نظر کدنویسی بررسی کنید :) برای طراح و کد نویس شدن همیشه نباید تا آخر کد نویسی رو خونده باشید هشتاد درصد خلاقیت هست . چیزی که بهش میگن تحلیل الگوریتم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
بهترین مربی برنامه نویسی اینترنت هست . شما با یه خط معمولی اینترنت راحت میتونید از قویترین استاد جهان درس یاد بگیرید :) مطلب بخونید و پله پله تمرین کنید زنگای تفریح هم سایتای مختلف رو از نظر کدنویسی بررسی کنید :) برای طراح و کد نویس شدن همیشه نباید تا آخر کد نویسی رو خونده باشید هشتاد درصد خلاقیت هست . چیزی که بهش میگن تحلیل الگوریتم

درسته
html رو هم خودم یاد گرفتم ! البته که هنری هم نکردم
پس به همون روش قدیمی ای که داشتم ادامه میدم :) مرسی از راهنمایی های مفیدتون

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
خوبه!پس برای رفتن از اینجا هم کاربرد داره!
از خانواده نمیشه جدا شد!:(
نمیشه پروژه های اونور رو گرفت اینور درست کرد!
:blink:
جدی پرسیدی؟
از الان ناراحتی که اگر برنامه نویسی یاد بگیری و برنامه نویس موفقی هم بشی، باید از خانواده جدا بشی؟ الان مشکل شما اینه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
بابا اصا پشیمونم کردین..دیگه نمیخونم.میخام ترک تحصیل کنم.:lol:

الان رشتت چیه ؟
برا کارشناسی میخواید ؟

یکی از اقوام ما مدیریت مالی هست در بورس میلیونر شده
یکی هم اقتصاده استاد دانشگاه 4 جا کار میکنه

ولی معدلشون دوران تحصیلشون بالا بوده خیلی

اگه علاقه داری اینام بد نیست

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
:blink:
جدی پرسیدی؟
از الان ناراحتی که اگر برنامه نویسی یاد بگیری و برنامه نویس موفقی هم بشی، باید از خانواده جدا بشی؟ الان مشکل شما اینه؟

نه!یچیزی گفتم دور هم شاد شیم:D

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
کلاً شما تو هر رشته ای متخصص باشی درآمدش خوبه از کسی که نان فانتزی داره بگیر تا طراح ارشد خودرو
در مورد مشکلاتی که دوستان فرمودند هم من تا حالا چند مورد را خیلی برخورد داشتم، اول کسانی هستند که حاضرند با هر قیمتی کار کنند و بعد از گرفتن کار باعث دلخوری خودشان و مشکلات زیاد با مشتری می شوند، خوب وقتی حاضرند برای 3 روز 30 تومن بگیرند یا ارزش کارشان همینقدر هست یا دنبال تجربه و رزومه هستند
دوم گروهی هستند که فکر می کنند برنامه نویسند ولی بجز راه اندازی چند تا CMS و یا درست کردن دو تا فرم ساده تو ویژوال استودیو کار دیگه ای بلد نیستند حتی ممکن مدرک هم داشته باشند، نمونه اش را تو همین فروم هم دیدیم که دانشجو کارشناسی نرم افزار برای یه برنامه ساده تاپیک گدایی میزنه
من بعد از این همه سال برنامه نویسی چند تا پیشنهاد براتون دارم، اول اینکه برنامه نویس بودن آدم خودش را می خواد مثل هر کار دیگه ای باید برای اون کار ساخته شده باشی مثلاً بعداز 10 ساعت پشت مانیتور نشستن نه تنها خسته نباشی بلکه احساس شادابی هم بکنی، باید خیلی سمج و با پشتکار باشی ممکنه برای پیدا کردن یه راه حل چند روز تحقیق کنی، آدم اهل مطالعه هم باشی تو این کار باید هر روز کلی مطلب جدید بخونی و یاد بگیری، مورد دیگه صبر هست ممکنه شما بعد از 5-6 سال متبحر و متخصص بشید و اون موقع مشتری های خوب پیدا کنید و در آخر اینکه خودتان را بی ارزش نکنید اگر لازم هست کاری را انجام بدین، قیمت اصلی کار را طلب کنید یا اون کار را رایگان انجام بدید ولی هیچ وقت اون کار را با 20% قیمتش انجام ندید چون خودتان و کارتان را بی ارزش کردید
موفق باشید

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
کلاً شما تو هر رشته ای متخصص باشی درآمدش خوبه از کسی که نان فانتزی داره بگیر تا طراح ارشد خودرو
در مورد مشکلاتی که دوستان فرمودند هم من تا حالا چند مورد را خیلی برخورد داشتم، اول کسانی هستند که حاضرند با هر قیمتی کار کنند و بعد از گرفتن کار باعث دلخوری خودشان و مشکلات زیاد با مشتری می شوند، خوب وقتی حاضرند برای 3 روز 30 تومن بگیرند یا ارزش کارشان همینقدر هست یا دنبال تجربه و رزومه هستند
دوم گروهی هستند که فکر می کنند برنامه نویسند ولی بجز راه اندازی چند تا CMS و یا درست کردن دو تا فرم ساده تو ویژوال استودیو کار دیگه ای بلد نیستند حتی ممکن مدرک هم داشته باشند، نمونه اش را تو همین فروم هم دیدیم که دانشجو کارشناسی نرم افزار برای یه برنامه ساده تاپیک گدایی میزنه
من بعد از این همه سال برنامه نویسی چند تا پیشنهاد براتون دارم، اول اینکه برنامه نویس بودن آدم خودش را می خواد مثل هر کار دیگه ای باید برای اون کار ساخته شده باشی مثلاً بعداز 10 ساعت پشت مانیتور نشستن نه تنها خسته نباشی بلکه احساس شادابی هم بکنی، باید خیلی سمج و با پشتکار باشی ممکنه برای پیدا کردن یه راه حل چند روز تحقیق کنی، آدم اهل مطالعه هم باشی تو این کار باید هر روز کلی مطلب جدید بخونی و یاد بگیری، مورد دیگه صبر هست ممکنه شما بعد از 5-6 سال متبحر و متخصص بشید و اون موقع مشتری های خوب پیدا کنید و در آخر اینکه خودتان را بی ارزش نکنید اگر لازم هست کاری را انجام بدین، قیمت اصلی کار را طلب کنید یا اون کار را رایگان انجام بدید ولی هیچ وقت اون کار را با 20% قیمتش انجام ندید چون خودتان و کارتان را بی ارزش کردید
موفق باشید

هرچقدر میگردم اون ماسماسکو پیدا نمیکنم ک لایک کنم!!!! بهترین جمله این تاپیک!

دوستان حالا بهترین زبان واسه یادگیری برنامه نویسی حرفه ای کدومه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
موفق باشید

تایید
خیلی از برنامه نویسانی (اگه بشه اسمشون رو برنامه نویس گذاشت) اوضاع این رشته رو تو ایران خراب تر کردن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هرچقدر میگردم اون ماسماسکو پیدا نمیکنم ک لایک کنم!!!! بهترین جمله این تاپیک!

دوستان حالا بهترین زبان واسه یادگیری برنامه نویسی حرفه ای کدومه؟

بستگی داره برای چه کاری بخوای برای کجا بخوای، ایران با خارج فرق داره، فقط درامد داشتن با برنامه نوشتن فرق داره و ...
برنامه نویسی آندرویید و آی او اس (اگه حرفه ای یاد بگیری) عمرا بیکار نمیمونی، حتی میتونی یه نیم نگاهی هم به خارج رفتن داشته باشی.

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
الان برنامه نویس توی کشور خیلی زیاد شده ولی اکثرا چیز خاصی بارشون نیست. اگه بتونی چیزی یاد بگیری که سطحت رو از بقیه بالاتر ببره میتونه درامد خوبی داشته باشی.
در مورد اینکه چه زبان برنامه نویسی خوبه به نظر من بیشتر برو دنبال اینکه اصول برنامه نویسی رو یاد بگیری. بعدش دیگه یاد گرفتن زبان جدید کاری نداره. همین زبان سی که همه ادعا می‌کنن بلدن خیلی شرکت‌ها در به در دنبال برنامه‌نویس درست حسابی سی هستن که واقعا حالیش باشه. حتی شرکت‌هایی رو هم دیدم که امریه با حقوق کامل به طرف میدن تا بیاد باهاشون کار کنه. برنامه‌نویسی فقط درست کردن سایت و برنامه‌های تجاری دوزاری نیست. الان اگه بتونی برای این DSP ها برنامه بنویسی کلی شرکت هست میاد منتت رو بکشه.

موفق باشید

لایک

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
الان برنامه نویس توی کشور خیلی زیاد شده ولی اکثرا چیز خاصی بارشون نیست. اگه بتونی چیزی یاد بگیری که سطحت رو از بقیه بالاتر ببره میتونه درامد خوبی داشته باشی.
در مورد اینکه چه زبان برنامه نویسی خوبه به نظر من بیشتر برو دنبال اینکه اصول برنامه نویسی رو یاد بگیری. بعدش دیگه یاد گرفتن زبان جدید کاری نداره. همین زبان سی که همه ادعا می‌کنن بلدن خیلی شرکت‌ها در به در دنبال برنامه‌نویس درست حسابی سی هستن که واقعا حالیش باشه. حتی شرکت‌هایی رو هم دیدم که امریه با حقوق کامل به طرف میدن تا بیاد باهاشون کار کنه. برنامه‌نویسی فقط درست کردن سایت و برنامه‌های تجاری دوزاری نیست. الان اگه بتونی برای این DSP ها برنامه بنویسی کلی شرکت هست میاد منتت رو بکشه.

لایک

خوب اگه حرفه ای شدن اسونه که الان همه حرفه ای بودن!
حرفه ای شدن خیلی سخته!؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
حرفه ای شدن خیلی سخته!؟

زحمت داره به استعداد طرف هم بستگی داره خیلی‌ها استعداد این کار رو دارن و خیلی ها استعداد کارای دیگه رو دارن.
سعی کن یه مقدار دیدت رو از سطح بقیه بالاتر ببری همه فکر می‌کنن مهندس نرم‌افزار یعنی برنامه نویس اونم برنامه‌های دم دستی که همه بلدن بنویسن. ولی زمینه‌های خیلی زیاد دیگه‌ای وجود داره که معمولا کمتر دنبال اون‌ها میرن . برای همین متخصص توشون کمه. الان مثلا شرکت‌هایی که فایروال مینویسن کلی برنامه نویس با مهارت‌های خاص لازم دارن که راحت پیدا نمیشه. یکم کتابای دانشگاهی نرم افزار رو بخون تا کلا دیدی پیدا کنی که اصلا نرم افزار یعنی چی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
حرفه ای شدن خیلی سخته!؟

بستگی به تلاش و پشتکار و صبر خودتون داره و البته به استعدادتون، هر چی در این زمینه با استعدادتر باشید زودتر یاد میگیرید و پیشرفت میکنید.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
بستگی به تلاش و پشتکار و صبر خودتون داره و البته به استعدادتون، هر چی در این زمینه با استعدادتر باشید زودتر یاد میگیرید و پیشرفت میکنید.

چطوری بفهمم استعداد دارم!؟
البته علاقه به کامپیوتر دارم!
الان بیسیک و html و یکمی هم جاوا اسکریپت خوندم خیلی خوشم اومده!یعنی علاقه دارم!؟
اما تو جاوا اسکریپت چند تا تمرین بهم داد بعضیاش درگیرم کرد و نتونستم در جا بنویسم!

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
واللا رشته برنامه نویسی نمی دونم چیه ( احتمالا باید زیر مجموعه فنی حرفه ای باشه) اما خلاصه خدمتتون عرض کنم زمینه مهندسی کامپیوتر به فیلد های مختلفی تقسیم میشه و همه فیلد ها برنامه نویسی رو در خودشون دارن و به
عبارتی برنامه نویسی یه ابزاره یه یه هدف.مثل این که شما بگید رشته استفاده از سیمان درآمدش چطوره؟خب این سوال خیلی گنگه می تونید بپرسید رشته ساختن ساختمان در آمدش چطوره یا رشته ساخت سد درآمدش چطوره
فیلد هایی که می تونید وارد شید
هوش مصنوعی : استفاده از زبان های برنامه نویسی در تعامل با بیس ریاضیات قوی برای ایجاد یک فرآیند خود یاد گیری در سامانه های رایانه ای
شبکه های رایانه ای :انتقال اطلاعات در بستر شبکه های رایانه ای ( البته یه مقداری high level به مبحث می پردازند low level اش رو مهندسان مخابرات کار می کنن)
مهندسی نرم افزار -سامانه های اطلاعاتی : طراحی سامانه های اطلاعاتی ، معماری اطلاعات و ... نظیر شرکت هایی که در عرضه برنامه نویسی وب سایت ها کار می کنند
امنیت اطلاعات : رمز نگاری و پروتوکول های امن انتقال اطلاعات و ...
بیو انفورماتیک : استفاده از هوش مصنوعی در جعت الگو شناسی های آماری برای یافتن ساختار برای پروتویین و رشته های DNA و تلاش برای کشف پیش از رویداد بیماری هایی مختلف که بسیاری از اون ها ریشه ژنتیکی دارن

درآمد در ایران : واللا تو این وضعیت آشفته درآمد مهندسی کامپیوتر در ایران بد نیست اما مزیت آنچنانی نسبت به سایر رشته ها از نظر میزان درآمد هم نداره

سوالی بود در خدمتم

بالا