• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رشته برنامه نویسی!

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
واللا رشته برنامه نویسی نمی دونم چیه ( احتمالا باید زیر مجموعه فنی حرفه ای باشه) اما خلاصه خدمتتون عرض کنم زمینه مهندسی کامپیوتر به فیلد های مختلفی تقسیم میشه و همه فیلد ها برنامه نویسی رو در خودشون دارن و به
عبارتی برنامه نویسی یه ابزاره یه یه هدف.مثل این که شما بگید رشته استفاده از سیمان درآمدش چطوره؟خب این سوال خیلی گنگه می تونید بپرسید رشته ساختن ساختمان در آمدش چطوره یا رشته ساخت سد درآمدش چطوره
فیلد هایی که می تونید وارد شید
هوش مصنوعی : استفاده از زبان های برنامه نویسی در تعامل با بیس ریاضیات قوی برای ایجاد یک فرآیند خود یاد گیری در سامانه های رایانه ای
شبکه های رایانه ای :انتقال اطلاعات در بستر شبکه های رایانه ای ( البته یه مقداری high level به مبحث می پردازند low level اش رو مهندسان مخابرات کار می کنن)
مهندسی نرم افزار -سامانه های اطلاعاتی : طراحی سامانه های اطلاعاتی ، معماری اطلاعات و ... نظیر شرکت هایی که در عرضه برنامه نویسی وب سایت ها کار می کنند
امنیت اطلاعات : رمز نگاری و پروتوکول های امن انتقال اطلاعات و ...
بیو انفورماتیک : استفاده از هوش مصنوعی در جعت الگو شناسی های آماری برای یافتن ساختار برای پروتویین و رشته های DNA و تلاش برای کشف پیش از رویداد بیماری هایی مختلف که بسیاری از اون ها ریشه ژنتیکی دارن

درآمد در ایران : واللا تو این وضعیت آشفته درآمد مهندسی کامپیوتر در ایران بد نیست اما مزیت آنچنانی نسبت به سایر رشته ها از نظر میزان درآمد هم نداره

سوالی بود در خدمتم

نمیشه از خارج پروژه گرفت اینجا انجام داد!؟

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
نمیشه از خارج پروژه گرفت اینجا انجام داد!؟
از نظر تئوری کشور ما ضعیت اقتصادیش برای گرفتن پروژه از خارج بسیار عالیه..علتش هم بالا رفتن قیمت دلاره بزارید یه مثالی براتون بزنم فرض کنید 4 ماه پیش با دلار سه هزار تومان یه پروژه 3 میلیون تومانی میشد هزار دلار
الان همون پروژه سه میلیون تومانی میشه 750 دلار و به همین ترتیب هی داره ارزون تر میشه و برای اون ور آبی ها مقرون به صرفه تر...به عبارتی هرچقدر اقتصاد ما بیشتر به فنا میره گرفتن سفارشات خارجی آسون تر میشه
احتمالا شنیدید از تلویزیون که صادرات پسته ما امثال چندین برابر شده!
اما از نظر عملی چون که ما تحریم هستیم همچین کار هایی درد سر های فراوانی داره مثلا انتقال وجه ، راضی کردن طرفین خارجی به انجام معامله و .. اما شدنی است.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
والا من یه معلمی داشتم که تقریبا میشه گفت تو غرب کشور تکه
دو سال پیش می گفت یه برنامه ای برای یه شرکتی نوشته که یه ماه زمان برده و 12 تومن فروختش
می گفت گه c++ بلد باشی(الیته حرفه ای) یه دانشگاهی توی مالزی(اسمش یادم نیست) بورست می کنه و ماهی هم یه چیزی معادل چند میلیون تومن دو سال پیش پول میده

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
از نظر تئوری کشور ما ضعیت اقتصادیش برای گرفتن پروژه از خارج بسیار عالیه..علتش هم بالا رفتن قیمت دلاره بزارید یه مثالی براتون بزنم فرض کنید 4 ماه پیش با دلار سه هزار تومان یه پروژه 3 میلیون تومانی میشد هزار دلار
الان همون پروژه سه میلیون تومانی میشه 750 دلار و به همین ترتیب هی داره ارزون تر میشه و برای اون ور آبی ها مقرون به صرفه تر...به عبارتی هرچقدر اقتصاد ما بیشتر به فنا میره گرفتن سفارشات خارجی آسون تر میشه
احتمالا شنیدید از تلویزیون که صادرات پسته ما امثال چندین برابر شده!
اما از نظر عملی چون که ما تحریم هستیم همچین کار هایی درد سر های فراوانی داره مثلا انتقال وجه ، راضی کردن طرفین خارجی به انجام معامله و .. اما شدنی است.

ببخشید هی سوال میکنم!
برای یاد گرفتن هک!بعد جاوا اسکیریپت چی یاد بگیرم؟
از هک میشه در امد کسب کرد!
مثلا سایت های پو-رن رو هک کرد و شماره حسابشونو عوض کرد!؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببخشید هی سوال میکنم!

هک بدرد نمیخوره، نمیشه درامد درست و حسابی داشت.
اگه منظورت سایت خارجی باشه که کاملا غیر ممکنه، چون حساب ها به شدت کنترل میشه و بفهمن 1 سنت پول جابجا شده کل حساب رو بلوک میکنن.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
هک بدرد نمیخوره، نمیشه درامد درست و حسابی داشت.
اگه منظورت سایت خارجی باشه که کاملا غیر ممکنه، چون حساب ها به شدت کنترل میشه و بفهمن 1 سنت پول جابجا شده کل حساب رو بلوک میکنن.

یعنی حساب کسی که دزدیده رو بلوک میکنن!؟یه دزدی هم نمیتونیم بکنیم:(

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
یه توصیه ی دوستانه :

نه توی ایران و نه خارج از ایران ، ملاک انتخابت صرفا بر اسا عرف جامعه نباشه.
خودت رو بشناس > علاقه و شرایط خودت رو دنبال کن > به کارت عشق بورز > توی هر کاری که باشی موفق میشی...
برنامه نویسی نیازمند مغز ریاضی هست. ( مغز ریاضی یعنی اینکه نیمه ی چپ مغز شما فعالتر هست و قابلیت های ریاضی بیشتری داره ) اینکه میگم ریاضی ذهنت نره سمت ریاضی ای که توی مدرسه میخونی. منظورم انجام محاسبات هست که ذهن شما این کار ها رو میتونه خودکار انجام بده.
بطور مثال خود من. به هیچ وجه نمیتونم زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرم. چون ذهن من طراحی شده برای برنامه ریزی های علوم انسانی.

جوابت رو کلی دادم. برای اینکه قبل از اینکه شرایط رو بررسی کنی خودت رو بررسی کنی.
اگر خودت رو بررسی کردی و شناختی و فهمیدی که راحت اینه ، تو بدترین شرایط هم که شده راحت رو ادامه بده و ایمان داشته باش که موفق میشی.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
یه توصیه ی دوستانه :

نه توی ایران و نه خارج از ایران ، ملاک انتخابت صرفا بر اسا عرف جامعه نباشه.
خودت رو بشناس > علاقه و شرایط خودت رو دنبال کن > به کارت عشق بورز > توی هر کاری که باشی موفق میشی...
برنامه نویسی نیازمند مغز ریاضی هست. ( مغز ریاضی یعنی اینکه نیمه ی چپ مغز شما فعالتر هست و قابلیت های ریاضی بیشتری داره ) اینکه میگم ریاضی ذهنت نره سمت ریاضی ای که توی مدرسه میخونی. منظورم انجام محاسبات هست که ذهن شما این کار ها رو میتونه خودکار انجام بده.
بطور مثال خود من. به هیچ وجه نمیتونم زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرم. چون ذهن من طراحی شده برای برنامه ریزی های علوم انسانی.

جوابت رو کلی دادم. برای اینکه قبل از اینکه شرایط رو بررسی کنی خودت رو بررسی کنی.
اگر خودت رو بررسی کردی و شناختی و فهمیدی که راحت اینه ، تو بدترین شرایط هم که شده راحت رو ادامه بده و ایمان داشته باش که موفق میشی.

ممنون از توضیحاتت!
پس هوش ریاضی چیه!؟از کجا بفهمیم داریمش؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
ببخشید هی سوال میکنم!

هک که عالیه همون معلمم می گفت یکی از دوست هاش سایت یکی از دانشگاه های داخل رو هک کرده بود و نمراتش رو تغییر می داد، دانشو تعریف می کرد و... که آخرش خودش رفت و به مسولین دانشگاه اطلاع داد و اونا هم با دستمزد قابل توجهی تامین امنیت سایت رو به اون سپردن
من خودم به شخصه به امنیت علاقه دارم و اگه خدا بخواد می خوام تا آخر ادامه بدم

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
هک که عالیه همون معلمم می گفت یکی از دوست هاش سایت یکی از دانشگاه های داخل رو هک کرده بود و نمراتش رو تغییر می داد، دانشو تعریف می کرد و... که آخرش خودش رفت و به مسولین دانشگاه اطلاع داد و اونا هم با دستمزد قابل توجهی تامین امنیت سایت رو به اون سپردن
من خودم به شخصه به امنیت علاقه دارم و اگه خدا بخواد می خوام تا آخر ادامه بدم

کلا رشته جالبیه!
کارای جالبی میشه کرد:D

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
ببخشید هی سوال میکنم!
هک چی؟ برای هک هر سیستمی اول باید بفهمی چطوری کار می کنه و بعد با روش های خلاقانه بتونی ضعف هاش رو پیدا کنی مثلا برای هک سایت ها یکی از روش ها تزریق کد به پایگاه داده هست
برنامه نویس های سایت ورودی ها رو با الگوریتم هایی بررسی می کنند تا بهشون کد مخرب تزریق نشه تو باید بتونی ضعف این الگوریتم ها تو فیلترینگ رو پیدا کنی

ممنون از توضیحاتت!
پس هوش ریاضی چیه!؟از کجا بفهمیم داریمش؟
از دوستمون عذر می خوام که جای ایشون جواب میدم..
ریاضیاتی که تو علم کامپیوتر زیاد به کار میاد بیسش همین ریاضیات گسسته تو دبیرستان ، نظریه اعداد ، گراف و غیره هستش

بالا