• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفتار افراد مختلف در اتوبوس یا تاکسی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فکر کنم همینجا راجع بهش بحث کنیم خوب باشه دیگه تاپیک نزنم
اقا این ذل زدن مردا به خانوما شدیدا منو اذیت میکنه. اصلا غیرتی میشم یه جوری که میخوام یارو رو تیکه تیکه کنم. انقدر رو مخمه که با دوست دخترم امکان نداره سمت میدون تجریش پیاده برم ,هر کاری میکنم که تنها برم. خودم ادم معتقد و مذهبی نیستم اصلا و دختر بازی هم تا دلت بخواد کردم و میکنم ,ولی همون موقع که این کارارو یاد میگرفتم قانونشم یاد گرفتم..دختری که با یه مرد دیگست و دارن با هم راه میرن رو اصلا نبین انگار کلا وجود نداره. و خدا شاهده تا حالا بهش پایبند بودم.ولی الام انگار دیگه این خبرا نیست , دست دوستم تو دستمه , چسبیدیم به هم بازم خیره میشن و نگاه و حتی سرشون هم برمیگرده موقع حرکت !
بابا ما اینجوری نبودیم بخدا ,منم صد سالم که نیست از قدیما حرف بزنم ,متولد 63 هستم مگه چند وقت گذشته از اون دوران اخه !

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
آقا دیروز تو تاکسی دهن من چیز شد رسمن.

یه دختر چادری عقب نشسته. یه پسر گمونم طلبه هم کنارش. من نفر سوم رفتم سوار شم می بینم 20 سانت جا گذاشتن برام. یه لپ باسنمم جا نمیشد خ ش.

حالا چرا؟ چون دختر چادری کولش رو گذاشته بین خودش و پسرش و پسره هم یه کیف سامسونت. ینی رسمن خندق درست کرده بودن اون وسط. خلاصه با اعتراضات مکرر تونستم راضیشون کنم یه کیف رو وردارن و دو لپ باسن رو جا کنم.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
آقا دیروز تو تاکسی دهن من چیز شد رسمن.

یه دختر چادری عقب نشسته. یه پسر گمونم طلبه هم کنارش. من نفر سوم رفتم سوار شم می بینم 20 سانت جا گذاشتن برام. یه لپ باسنمم جا نمیشد خ ش.

حالا چرا؟ چون دختر چادری کولش رو گذاشته بین خودش و پسرش و پسره هم یه کیف سامسونت. ینی رسمن خندق درست کرده بودن اون وسط. خلاصه با اعتراضات مکرر تونستم راضیشون کنم یه کیف رو وردارن و دو لپ باسن رو جا کنم.
اینجا. این ناحیه ای که با رنگ قرمز مشخص کردم

NYk.jpg

باید دستتو بگیری به نواحی مشخص شده ، با نیروی دستات بدنتو از زمین جدا کنی ، بعد جفت پا بری تو
جا باز میشه واسه شما
crazy.gif

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
به نظر من مترو و اتوبوس جالب تر از تاکسی هستن. یعنی هر روز کلی سوژه توی این ها وجود داره و برای همین تکراری نمیشن !
از صحبت کردن ملت با موبایل جوری که واگن آخر مترو هم صداشون رو بشنوه بگیر تا مواقعی که یه بنده خدایی بلند میشه که یه پیرمرد بشینه و یه دفعه یه جوون میپره سریع اون جای خالی رو میگیره ! دیگه اوج فرهنگ هم توی سوار شدن به مترو دیده میشه. توی ایستگاه های شلوغ جوری حمله میکنن که آدم وحشت میکنه ! موقع پیاده شدن هم خیلی خنده دار هستن این ملت ، یه جوری با سرعت نور به سمت پله برقی میدوئن که آدم پیش خودش میگه اگه ملت ما انقدر وقت شناس هستن و ثانیه ها براشون مهم هست ، چطوری الآن اینجا هستیم !!! دیگه بگذریم از دست فروش های مترو که توی اون شلوغی و خفگی ، یه جورایی موسیقی متن مترو محسوب میشن.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه دفعه تو تاکسی جلو نسشته بودم و دو تا مرد هم عقب نشیته بودن..
یه دختر حدودا 25 ساله اومد سوار بشه.. وقتی دید عقب دوتا مرد نشتین..
اومد به من گفت ممکنه شما برید عقب..تا من جلو بشینم؟
همراه با تبسم..خیلی محترمانه ..سعی کردم ادای آدم با شعور ها رو در بیارم.. گفتم نه شرمنده..
گفت چرا ...؟؟؟
گفتم بخاطر اینکه پاهام بلندن نمیتونم عقب بشینم.. بخاطر هیمن مساله هم با ماشین قبلی نرفتم!!
گفت حالا اگه برید عقب چیزی ازتون کم میشه؟
:blink:
گفتم خانم محترم ..شما گفتید "ممکنه؟" بنده هم گفتم خیر...
آخرش یه نگاه سنگین و حق به جانب گرفت و رفت!!
اینم نتیجه با شعور بودن!!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فکر کنم همینجا راجع بهش بحث کنیم خوب باشه دیگه تاپیک نزنم
اقا این ذل زدن مردا به خانوما شدیدا منو اذیت میکنه. اصلا غیرتی میشم یه جوری که میخوام یارو رو تیکه تیکه کنم. انقدر رو مخمه که با دوست دخترم امکان نداره سمت میدون تجریش پیاده برم ,هر کاری میکنم که تنها برم. خودم ادم معتقد و مذهبی نیستم اصلا و دختر بازی هم تا دلت بخواد کردم و میکنم ,ولی همون موقع که این کارارو یاد میگرفتم قانونشم یاد گرفتم..دختری که با یه مرد دیگست و دارن با هم راه میرن رو اصلا نبین انگار کلا وجود نداره. و خدا شاهده تا حالا بهش پایبند بودم.ولی الام انگار دیگه این خبرا نیست , دست دوستم تو دستمه , چسبیدیم به هم بازم خیره میشن و نگاه و حتی سرشون هم برمیگرده موقع حرکت !
بابا ما اینجوری نبودیم بخدا ,منم صد سالم که نیست از قدیما حرف بزنم ,متولد 63 هستم مگه چند وقت گذشته از اون دوران اخه !

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
دخترا هم اینطورین "بعضیهاشون".
وقتی تنها هستن زل (ذل؟ ضل؟ ظل؟) می زنن به صورت پسر مردم
48.gif

من کنار گوشام هم چشم دارم، خیال می کنن دارم جلو رو نگا میکنم، ولی درواقع دارم میبینم که زوم کردن روی صورتم .
قباهت داره
48.gif

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دخترا هم اینطورین "بعضیهاشون".
وقتی تنها هستن زل (ذل؟ ضل؟ ظل؟) می زنن به صورت پسر مردم

من کنار گوشام هم چشم دارم، خیال می کنن دارم جلو رو نگا میکنم، ولی درواقع دارم میبینم که زوم کردن روی صورتم .
قباهت داره
:D......

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
چند سالی میشه سوار تاکسی نشدم چون موتور دارم و دیگه آدم راحته
آقای خودشه
دوستش موتور بی زبونشه
هرچی هم سورای بهت بده اعتراض نمیکنه
رفیق بی کلک موتور

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
آقای خودشه
دوستش موتور بی زبونشه
رفیق بی کلک موتور

پرچم همه موتوریا بالاس

sfouladi

Registered User
لایک‌ها
4
اینجا. این ناحیه ای که با رنگ قرمز مشخص کردم

NYk.jpg

باید دستتو بگیری به نواحی مشخص شده ، با نیروی دستات بدنتو از زمین جدا کنی ، بعد جفت پا بری تو
جا باز میشه واسه شما
crazy.gif

دهنت سرویس!!:D:D

sfouladi

Registered User
لایک‌ها
4
یه دفعه تو تاکسی جلو نسشته بودم و دو تا مرد هم عقب نشیته بودن..
یه دختر حدودا 25 ساله اومد سوار بشه.. وقتی دید عقب دوتا مرد نشتین..
اومد به من گفت ممکنه شما برید عقب..تا من جلو بشینم؟
همراه با تبسم..خیلی محترمانه ..سعی کردم ادای آدم با شعور ها رو در بیارم.. گفتم نه شرمنده..
گفت چرا ...؟؟؟
گفتم بخاطر اینکه پاهام بلندن نمیتونم عقب بشینم.. بخاطر هیمن مساله هم با ماشین قبلی نرفتم!!
گفت حالا اگه برید عقب چیزی ازتون کم میشه؟
:blink:
گفتم خانم محترم ..شما گفتید "ممکنه؟" بنده هم گفتم خیر...
آخرش یه نگاه سنگین و حق به جانب گرفت و رفت!!
اینم نتیجه با شعور بودن!!

خیلی بی غیرتی:hmm:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اتفاقا موضوع تاپیک برا منم سوال شده بود
خیلی برام جای سواله،مردایی که تو تاکسی یا مترو و ... هرجای دیگه،خودشون رو میچسبونن به یکی،اونم بنده خدایی که اهلش نیست،چی فکر میکنن پیش خودشون،جالبه که اکثر اینا،همونایی هستن که یکی به خواهر و مادر خودشون سلام هم بکنه با چاقو پارش میکنن !

نکنیم بچه ها ایکارو،از موقعی که یه کم سنم به آدما رسید،از پیش دانشگاهیی تقریبا،یادم نمیاد اصلا به خانومی تیکه انداخته باشم،یا تنه زده باشم،قبل از اونم بچه بودم،البته هیچ وقت نشد دستمو بزنم به خانومی تو کوچه و خیابون مترو و ...،اما یکی 2 بار با بچه های دبیرستان جو گرفتمون،تیکه در حد سلام علک انداختیم،ولی واقعا آزار نمیدم کسی رو
اینارو نمیگم که بگم خیلی آدم خوبیم،نه،هرکی جز این بکنه آدم نیست
این همه جنس مونث تو این جامعه محدودیت داره،آزار میبینه،فشار روشه،دیگه واقعا نهایت پستی هستش که جرات نکنه تو ماشین کنار دست یه مرد بشینه
به این فک کردین که چقد یه مرد باید خودش رو بیاره پایین،که بخواد با دست زدن به یه زن غریبه،که خود طرف هم طلبه نیست،لذت ببره ؟ چقد آدم کوچیک میشه !

خدا میدونه هر وقتم تو تاکسی نشتسم،در حدی که فیزیک بدنیم جواب داده خودم رو جمع کردم،همیشه هم قبل از اینکه بشینم تو تاکسی پول رو از جیب شلوارم در میارم تا موقع پیاده شدن مجبور نباشم دست بکنم تو جیب تنگ شلوارمو احیانا خانوم یا آدمی که بقل دستم هستش معذب شه

من اصلا آدم مذهبی نیستم،به نظرم اینا هم ربطی به مذهبی بوده نداره،اینکه کاری کنی یه خانوم بغل دستت احساس امنیت کنه،هم برا خود آدم حس خوبیه،هم در نهایت خوبیش به خود آدم برمیگرده،باید انسانیت به خرج داد کمی،نیازی نیست حتما مذهبی باشیم تا اذیت نکنینم بقیه رو
اینایی که زیاد کرم میریزن به بقیه و اذیت میکنن،معمولا زنای کرمو واسه ازدواج گیرشون میاد !

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اکثر اینا،همونایی هستن که یکی به خواهر و مادر خودشون سلام هم بکنه با چاقو پارش میکنن !

که جرات نکنه تو ماشین کنار دست یه مرد بشینه
به این فک کردین که چقد یه مرد باید خودش رو بیاره پایین،که بخواد با دست زدن به یه زن غریبه،که خود طرف هم طلبه نیست،لذت ببره ؟ چقد آدم کوچیک میشه !

اینایی که زیاد کرم میریزن به بقیه و اذیت میکنن،معمولا زنای کرمو واسه ازدواج گیرشون میاد !
حرفات خیلی قشنگ بود و عالی و درست پوریا جان
ببین اونجا که برات بولد و قرمز کردم خیلی مفهوم داره بهش فکر کنیم یکم....: ..... یه مَرد......
اسمش با خودشه اگه زن صفت نباشن!

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
آقای خودشه
دوستش موتور بی زبونشه
رفیق بی کلک موتور

رفیق بی کلک مادرزن :دی

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
آقای خودشه
دوستش موتور بی زبونشه
رفیق بی کلک موتور

دقیقا
لامصب هرجایی دلت میخواد سرشو کج می کنی مثل قرقی:cool::cool::cool:

دریای معرفت موتور

پ.ن اینجا لازم می دونم یه ناسزا (فحش) بذارم واسه ماشینایی که می بینن موتوری بغلشونه عمدا توی چاله ی آب ویراژ میدن و خیس آبش می کنن

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آقای خودشه
دوستش موتور بی زبونشه
رفیق بی کلک موتور

منم توی این چند سال شاید فقط یکی دو بار با تاکسی رفته باشم
زبون بسته ماشینم همه جا میبره من رو
رفیق بی کلک پرشیا :happy:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بیاییدفارغ از جنسیت .. كمی مرد باشید
این بار اگر زن زیبا رویی را دیدید ..
هوس را زنده به گور كنید ..
زیر باران اگر دختری را سوار كردید ..
جای شماره به او گوز هم ندهید ..
او را به مقصد مورد نظرش نرسانید
هنگام ورود به هر مكانی ..
با وقار بگویید: اول سرورت .
در تاكسی كه اصلا دختر هست سوار نشويد

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
بیاییدفارغ از جنسیت .. كمی مرد باشید
این بار اگر زن زیبا رویی را دیدید ..
هوس را زنده به گور كنید ..
زیر باران اگر دختری را سوار كردید ..
جای شماره به او گوز هم ندهید ..
او را به مقصد مورد نظرش نرسانید
هنگام ورود به هر مكانی ..
با وقار بگویید: اول سرورت .
در تاكسی كه اصلا دختر هست سوار نشويد

تت تاثیر قرار گرفتم و بی نهایت تاثیر گذار بود. ممنونم. اشک تو چشام جم شده بیشتر از این نمی تونم صحبت کنم...

ویوا بارسا

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
آقای خودشه
دوستش موتور بی زبونشه
رفیق بی کلک موتور
من الان یه دوماه که بیمش تمام شده پول ندارم بیمش کنم:(

وگرنه خیلی مرده :blink:البته همین باعث شده خیلی از جاهایی که میرم با دوچرخه برم شاید توی این دو ماه هزار کیلومتری رکاب زده باشم!
در کل به نظر من توی این دو ماه میگم که دوچرخه از موتوم بهتره و کم دردسر تر ولی به شکل عجیبی هزینه های تعمیریش از موتور بیشتره!
یعنی توی ترافیک موتورو میزاره جیبش
فرقش با موتور 10 دقیقس
دیگه نه دردسر موتور بگیر هست و نه تصادف و نه عشق گاز دادن
البته وقتی فکر اونموقع میفتم که گازو تا آخر میگرفتمو کلی حال میکردم دلم تنگ میشه براش:blush:
بیمش میکنیم بلاخره نمیزارم همینطوری ناراحت توی حیات هوا و باران بخوره!

بالا