gheysar.
همکار بازنشسته
اتفاقا موضوع تاپیک برا منم سوال شده بود
خیلی برام جای سواله،مردایی که تو تاکسی یا مترو و ... هرجای دیگه،خودشون رو میچسبونن به یکی،اونم بنده خدایی که اهلش نیست،چی فکر میکنن پیش خودشون،جالبه که اکثر اینا،همونایی هستن که یکی به خواهر و مادر خودشون سلام هم بکنه با چاقو پارش میکنن !
نکنیم بچه ها ایکارو،از موقعی که یه کم سنم به آدما رسید،از پیش دانشگاهیی تقریبا،یادم نمیاد اصلا به خانومی تیکه انداخته باشم،یا تنه زده باشم،قبل از اونم بچه بودم،البته هیچ وقت نشد دستمو بزنم به خانومی تو کوچه و خیابون مترو و ...،اما یکی 2 بار با بچه های دبیرستان جو گرفتمون،تیکه در حد سلام علک انداختیم،ولی واقعا آزار نمیدم کسی رو
اینارو نمیگم که بگم خیلی آدم خوبیم،نه،هرکی جز این بکنه آدم نیست
این همه جنس مونث تو این جامعه محدودیت داره،آزار میبینه،فشار روشه،دیگه واقعا نهایت پستی هستش که جرات نکنه تو ماشین کنار دست یه مرد بشینه
به این فک کردین که چقد یه مرد باید خودش رو بیاره پایین،که بخواد با دست زدن به یه زن غریبه،که خود طرف هم طلبه نیست،لذت ببره ؟ چقد آدم کوچیک میشه !
خدا میدونه هر وقتم تو تاکسی نشتسم،در حدی که فیزیک بدنیم جواب داده خودم رو جمع کردم،همیشه هم قبل از اینکه بشینم تو تاکسی پول رو از جیب شلوارم در میارم تا موقع پیاده شدن مجبور نباشم دست بکنم تو جیب تنگ شلوارمو احیانا خانوم یا آدمی که بقل دستم هستش معذب شه
من اصلا آدم مذهبی نیستم،به نظرم اینا هم ربطی به مذهبی بوده نداره،اینکه کاری کنی یه خانوم بغل دستت احساس امنیت کنه،هم برا خود آدم حس خوبیه،هم در نهایت خوبیش به خود آدم برمیگرده،باید انسانیت به خرج داد کمی،نیازی نیست حتما مذهبی باشیم تا اذیت نکنینم بقیه رو
اینایی که زیاد کرم میریزن به بقیه و اذیت میکنن،معمولا زنای کرمو واسه ازدواج گیرشون میاد !
لایک..