مشکلی از طرف بنده هست که برای بروزرسانی لیست هست و این مشکل ایجاد خطایی نمیکنه فقط ممکنه بعضی سایت ها بتونن وارد سایت بشن(البته امکان نمایش مطالب در اون سایت ها هم وجود نداره:general601سلام
دادا فکر کنم افزونه مشکل پیدا کرده یا برای من اینجوری شده ! وقتی فعالش میکنم یه سری کد بالای هدر میاد
اون کد رو ب راحتی میشه دور زد !با یک کد ساده میشه واسه سایت ووبلاگ
میتونید در مورد ایجاد sandbox در آیفریم یکم توضیح بدید؟حالا که یه کم استفاده کردن شما محدودیت بزار براش .
نسخه رایگانش تا 10 تا url رو بلاک کنه و نسخه تجاری نامحدود . تجاری هم همون 2-3 تومن باشه .
البته به نظر من این کار فقط وقتی بتونی مشکل sandbox رو روی iframe ها حل کنی به درد میخوره .
sandbox یک پروپرتی برای iframe هست که باعث میشه از اجرای برخی موارد در آدرس آیفریم جلوگیری کنه و برخی متغیرها رو تغییر بده .میتونید در مورد ایجاد sandbox در آیفریم یکم توضیح بدید؟
فعلا با افزونه فعلی نمیشه کاری کرد.ولی انشالله در نسخه بعدی بتونیم مشکلاتو رفع کنیم.سلام
متاسفانه این سایت بعد قیلتر شدن ادرسشو به h t t p s :// l i l i pad.ir تغییر داده و سایت منم براش دیگه بن نمیشه ! نمیشه کاریش کرد ؟
بله کاملا مشخصه کار نمیدهفعلا با افزونه فعلی نمیشه کاری کرد.ولی انشالله در نسخه بعدی بتونیم مشکلاتو رفع کنیم.
نمیدونم میشه درست کرد یا نه ولی هفته بعد روش کار میکنم:general601:بله کاملا مشخصه کار نمیده
چقدر طول میکشه درست بشه ؟
راستی وقتی صفحه ما براش باز نمیشه ممکنه بعد یه مدتی گوگل لینکای ما رو !؟
دزدی بخدا همینه ....
فعلا یه هفته صبر کنید ببینیم این افزونه رو میشه آپدیت کرد یا نه.دمت گرم
دادا یه سوال کلا چیکار کنیم ورودشون بلاک بشه به سایت !؟
هزینه سایت حرفه ای ماهی حداقل شش تومن میشه. هاست رایگان نگیری که بعدا سایت رو حذف میکنن و تمام ذحمات به باد میرهسلام
ما كه وبلاگ داريم چي كار كنيم؟![]()