سلام
در رابطه با مسئله ipod یه توضیح کلی میدم و بس چون نه حوصله QUOTE کردن دارم و نه ........
این توضیح را هم به این دلیل میدم چون بعضی ار حرفها و گفته های من تحریف شده و از قول من نادرست گفته شده .
من شب اول که رفتم آیپاد رو تحویل بگیرم به تنها چیزی که فکر نمیکردم این بود که این مشکل وجود داشته باشه .
من بیشتر به ظاهر آیپاد توجه کردم و اینکه تاچ و کلید هوم مشکلی نداشته باشه و لوازمش کامل باشه .
خوب قرار هم نبود بیشتر از این تست و کنجکاوی کنم چون داشتم از یک کاربر قدیمی که بهش اطمینان هم داشتم خرید میکردم و نیازی به این کارها نبود ( الان هم معتقدم این داستان یک سوء تفاهم هست و اصلا نباید به اینجا کشیده میشد )
من تا حالا بالای 20 مورد آیفون و آیپاد برای خودم و دوستانم خرید و فروش کردم که اولین بار هست به یه همچنین مشکلی برخورد میکنم .
بهر حال همون شب هم به داوود گفتم این آیپاد رو برای وحید میگیرم و ....
و اما داستان تست مجدد .
وحید طبق توافق قبلی با داوود آیپاد را برای من فرستاد و من همون شب که به دستم رسید رفتم پیش داوود .
البته قبلش در خانه با هدفون آیفون خودم و یک هدفون کریتیو تست کردم و نتونستم صدا بگیرم و همواره صدا از یکی از اسپیکر های هدفون به گوش میرسید .
البته با کلنجار رفتن گاها و برای یه لحظه صدا وصل و قطع میشد که برآیند این موضوع حاکی از خرابی سوکت هدفون بر روی آیپاد هست .
هنگاهی که پیش داوود رسیدم ایشون با یه هدفون که برای خودشان بود اقدام به گرفتن صدا کردن و با قرار دادن پایه هدفون در شرایط خاص (بصورت قلقی که فقط خودشون تونستند این کار را بکنند و حتی من هم دوباره نتونستم این کار را بکنم )صدای 2 تا اسپیکرها را درآوردند که چند لحظه بعد با تکانی کوچک صدا قطع شد .
و من هم خدمت ایشون عرض کردم که بپذیریم این یک ایراد هست و برای استفاده نمیشه به این گونه عمل کرد .
مثله این میمونه که یک عینک خریداری بشه و به علت ایراد در دسته هایش و برای اینکه از صورت شخص نیوفته همیشه باید سر به هوا و در حالت مشاهده آسمان از آن استفاده کرد .
ایشون هم گفتند از روز اول که خریدند همینجوری بوده و اگر از هدفون بلوتوث استفاده بشه مشکلی نخواهد بود و گفتند حاضرند هدفون آیپاد را گرفته و در ازاء آن یک هدفون بلوتوث بدهند که من عرض کردم این مسئله را با خود وحید رفع و رجوع کنید .
همون موقع هم عرض کردم که از من خواسته شده بیام اینجا و نتیجه را عینا منعکس کنم و من هم عینا به وحید نتیجه را منعکس کردم و الانم دیدم لازمه اینجا هم منعکس بشه که شد .
دیگه بقیه اش با خودتان