لول.. بابا نگو اینا ملت همه دارن خنده غش میکنن!:lol: یعنی شما به واسطه زد و بند با پایلوت مدیر نشدی :lol: نکته جالب اینه که کسی نگفته اختیار فروم دست مدیر ارشدش نیست ولی اینکه امثال تو بیان بگن رو هوا شدن مدیر بازارچه(!) جک ساله! شما میگی اثبات کنیم که چطور تو این فروم و از چه راهی به کجا رسیدی میخوای من برات اثبات کنم؟ فقط کافیه اون تاپیکی که توش فحاشی کردی به ادامین و مدیر کل فروم که زدی بودی تو گفتگوی ازاد بگی احسان برگردونه بعدش معلوم میشه کی از کجا به کجا رسیده!
چند بار این بحثو پیش کشیدم که اقا هر غلطی مدیریتی دوست دارید تو فروم بکنید ولی وقتی شروع کنید به سجاده اب کشیدن مطمئن باش من و امثال من نمردیم بیایم بگیم چه کارایی که نکردید! تو همون مدیری نبودی برای خود شیرینی تمام بخش هایی که بهت ربط نداشت میگفت منو مدیر کنید؟:lol:
دور اول مدیریتت که بلطف گوساله اعظم و خالی بند بزرگ (که بن هم شد) جناب علیرضا شیرازی شدی مدیر یادت نرفته که! هر جایی گفتن مدیر میخوایم تو گفتی من هستم! از گفتگو آزاد تا اشتراک:lol: بعدشم که با تیپا از مدیریت انداختنت بیرون اون تاپیک رو زدی و اون توهین هارو نوشتی! فکرشم نمیکردی کسی از اون دوران بمونه که بهت جواب بده! از همون زمانم شروع کردی به لابی با بهمن! من پی ام یکی از همکارای همین بازارچه رو برات ملت بزارم که گفتن اقا این بهروز لابی کرده و ما هیچ کاره ایم! اول برای رد گم کنی شدی همکار شبکه! بعدش دیدی نون تو بازارچست شدی همکار بازارچه(بدون حتی 1 پیشنهاد از سمت یوزر ها! تاپیک همکار بازارچه ر و من خودم یادمه با حمید بحث کردم و همونجا قرار شد یوزر ها پیشنهاد بدن که حتی 1 نفر اسم تو رو نیورده بود! ) بعدش گفتن شما همکار کل بازارچه ای و بعدشم مدیر اینجا! یادت نرفته اون نظرات کارشناسی اول همین تاپیک رو:lol:
از این بعد خواستی خالی ببندی و سجاده اب بکشی یادت باشه همه ملنگ نیستن!