قطعا و الان هم میگم اگه لایق خودتون نبود به کس دیگه ای نمی گفتید دوست من .....
من هم علنا میگم لیقات شما از اون پخ هم بیشتر بود:happy:
قطعا و الان هم میگم اگه لایق خودتون نبود به کس دیگه ای نمی گفتید دوست من .....
من هم علنا میگم لیقات شما از اون پخ هم بیشتر بود:happy:
دوستان خفن ترین دعوا رو تو این سایت خود من با حمید داشتم.
ولی الان خواهش دارم مراعاتشو بکنید.پسر واقعا خوبیه ولی دیگه خداییش خیلی دارید به پر و پاش میپیچید حق داره بنده خدا.
الان هم تو شرایطیه که اگه من بودم اصلا نمیومدم جواب شاکیا رو بدم میگفتم فوقش تو سایت بن میشم.
دوستان خفن ترین دعوا رو تو این سایت خود من با حمید داشتم.
ولی الان خواهش دارم مراعاتشو بکنید.پسر واقعا خوبیه ولی دیگه خداییش خیلی دارید به پر و پاش میپیچید حق داره بنده خدا.
الان هم تو شرایطیه که اگه من بودم اصلا نمیومدم جواب شاکیا رو بدم میگفتم فوقش تو سایت بن میشم.
این آقا حمید پسر خوبی هستش اما کمی حرمت شکنی کرده که من به شخصه بخشیدم!دوستان خفن ترین دعوا رو تو این سایت خود من با حمید داشتم.
مشکل ایشون چی هست ؟
3 هزار تومان واریز کردن ،روز های باقیمانده برگشت داده می شه
شماره حساب پاسارگاد یا سامان بدهند واریز بشه
UPشماره حساب ارسال شد.
من از سه روز پیش مشکل دارم و توی تاپیک تون هم مطرح کردم.
UP
هزار تا صفحه در عرض نیم ساعت رفت جلو :d
ایشون مگه تو PM به من گفته کلاه بردار که تو PM پیگیری کنم؟؟؟؟؟لطفا دعواهای شخصیتون رو توی پی ام پیگیری کنید ( پیش از آنکه دیر بشود )
سلام
من حاضرم يه باتري از اين آقا بخرم اگه درست نشد باتري و گوشي رو پس ميدم و پول هر دو رو بايد بده اين يکي از راه حلهاي مديريت بود.
اگه اوکي هست اقدام کنم.
دو مورد مشکل این دو دوستمون.. تقریبا یک ساعت و نیمه دارم پست هاتون رو از 6 صفحه قبل میخونم تا پستی رو نخونده نذاشته باشم ولی واقعا حیف وقت!! دریغ از یه پست به درد بخور.. فقط دارید جواب همدیگه رو با بازی کردن با کلمات میدین و..
از اونجایی که ظاهرا با هم دیگه گوشی هاتون رو عوض کردین، و حمید هم میگه گوشی ای که lop_po206 هم مشکلاتی داره (دقیقا چه مشکلی؟) ، چند راه دارین
اول، مشکل رو بین خودتون توی پی ام حل کنین
دوم، گوشی های همدیگه رو پس بدین و این بحث رو تموم کنین
سوم، آقای lop_po206 برای حل مشکل باتری همون طوری که حمید گفت یه باتری از خودش بخر، اگه باز هم فایده نداشت همه رو پس بده و گوشی خودت رو هم پس بگیر
چهارم، حمید شما گوشی رو پس میگیری و تست میکنی، اگه مشکل از باتری بود اون رو درست میکنی و به خریدار پس میدی
در مورد دو راه حل آخر، هزینه های پست بین هر دوتون تقسیم میشن.
در مورد راه حل آخر، اگه حمید خواست گوشی رو پس بگیره lop_po206 تا فردا ظهر قبل از ساعت 12 باید پستش کنه و شماره رهگیری رو اینجا بذاره. وقت نکردم و کار داشتم و... قابل قبول نیست.
تا نیمه شب وقت دارین یکی از این راه ها رو در پیام خصوصی انتخاب کنین. لطفا جو اینجا رو بیش از این به هم نریزید.
حمید شما فقط یه پست با بیان شیوا و قابل فهم بزن و مشکل گوشی که ایشون برای شما فرستاده رو توضیح بده.
ممنون
بفرما امیر خان
متاسفانه به رای امیر عزیز باید احترام بزارم
شما تا 12 فرصت داشتی ارسال کنی
شرمنده خودتون اقدام به ارسال نکردید و هیچ مسولیتی حتی اگر مدیر بگه قبول نمیکنم:
ايشون گفتن يک راي انتخاب بشه بعد بفرستيد منم ديشب به خود ايشون پخ دادم و خبر دادم من چه راه حلي رو انتخاب کردم . بعدش ساعت 12 برا راه حل چهارم بوده نه سوم.