• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ajhdar

Registered User
لایک‌ها
2
بابا شما ها هم که دو تا حذب درست کردید تو سایت رفیقای تو به اون فحش میدن رفیقای این به تو خودتونم که گهگداری همو مورد عنایت قرار میدین.

این عنایت در این جمله چه مفهومی غریبی داره!!!

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
این آقا sinaeslamiبرای ما قرار بود مجموعه آموزش ریاضی عمومی رو مجدد پست کنه بعد از 2 ماه هنوز خبری نیست
بار اول پست کرد دی و دی اون خش داشت و روی دستگاه کامیوتر و پخش دی وی دی اجرا نمیشد
دوباره مطرح کردم بهانه آورد هنوز خبری نشده
11 تومن هم پول یک دی وی دی رو گرفته
با توجه به این لینک تاپیک

http://www.forum.persiantools.com/t190170.html

لطفا رسیدگی شود
دوست عزیز سیدی خش نداشت و شما دارین دروغ میگین
همه فایل ها سالم هست و تست کردم و دستگاه شما ایراد داره
ولی با این حال من بهتون گفتم دوباره با هزینه خودم ارسال میکتم و آدرستون رو بهم بدین و شما بهم جواب دادین که این که آدرس من رو نداری مشکل خودته و بگرد آدرس من رو که قبلا بهت داده بودم پیدا کن
بعد بهت کنم که نت فردا بیشتر آنلاین نیستم و آدرست رو تا فردا برام پ.خ کن و اگر نتونستی تا فردا برام پ.خ کنی برام آدرست رو پیامک بفرست ولی شما در موقع مقرر برام آدرست رو پ.خ نکردی و نه برام پیامک زدی
الان که بعد از 3 هفته آنلاین شدم دیدم مثل بچه ها اینجا شکایت کردین و زیر پست های قبلی من حرف های نامربوط زدین.
مگه به زبون آنگولایی بهتون گفتم که برای ارسال یه بسته با پست احتیاج به آدرستون هستش؟
شما بر خلاف تصور من که به نظر یه آدم فهمیده ای میایومدین یه آدم بی ادبی خودتون رو نشون دادین.
شما لطف کن اون بسته ای که براتون فرستادم رو به آدرس فرستندش برام پس بفرست و شماره حسابت رو بده تا من 10 هزار تومانی که برام فرستادی و این بالا به دروغ نوشتی 11 هزار تومان رو براتون پس بفرستم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه bhrzk عزیز
اول قرار بود اینطوری باشه
ولی به خاطر این که من فرصت نداشتم دستم رسید بهشون گفتم
گفتن مشکلی نداره من پول رو نیاز دارم واریز کن هرموقع تستظ کردی مشکلی داشت من ازت پس میگیرم
من هم پول رو واریز کردم و ایپاد هم موند تا تست کنم

2روز پیش که میخواستم بفروشم
بهم پ خ داد و با تاکید گفت ازش راضی هستی!منم چون تست نکرده بودم بهش گفتم صبر کن برم خونه تست کنم ببینم
باز گفت مشکلی داشته باشه پس میگیرم
منم اومدم تست کردم دیدم دکمه home کمی مشکل داره و گفتم عصر پولم رو واریز کن
منم برات پیشتاز کنم گفت نه!میفرستی کیبرم گارانتی قبول کرد باشه!!
منم گفتم اعتماد کردم این مشکل داره باید پسش بگیری برگشت گفت اره دورغ گفتم میدونستم قطع کرد
بعدا هم گفت که جنس دست 2 گرفتی و باید مشکل داشته باشه و مثل ایفون نیست و باید مرکزش رو بزنی و همه اینطورین و منم گفتنم نمیخوام!که دیگه تماس رو هم جواب نمیدن .....
در مورد اون 48 ساعت هم برای قرار اول بود بعدا تو تلفن صحبت کردیم قرار شد برسه تست کنم
اما رسید من زمان تست نداشتم
حتی روش پسورد گذاشته بودن فقط رستور کردم و ایپاد که بالا اومد گفتم بمونه من میرم و نمیتونم تست کنم
گفتن من پول لازم هستم شما واریز کن هرموقع مشکلی بود ناراضی بود پس میگیرم

(در کل من فقط جنس رو تحویل گرفتم که مثلا اجر نباشه و گفت پول رو بریز تست رو هم هرموقع تونستی انجام بده مشکلی بود پس بده)

چند تا نکته :
1 - > تاریخ خرید شما کی بوده و چه زمانی متوجه شدید که این مشکل هست ؟
2 - > جایی این توافق شما مبنی بر اینکه اول واریز پول انجام بشه و بعد که تست شد اگر مشکل داشته باشه پس گرفته میشه , ثبت شده !؟

من از تاریخ این پست , 24 ساعت به ایشون وقت دادم تا در تاپیک حاضر بشوند و نظرات خودشون رو بدهند. بعدا تصمیم گیری خواهیم کرد .

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
چند تا نکته :
1 - > تاریخ خرید شما کی بوده و چه زمانی متوجه شدید که این مشکل هست ؟
2 - > جایی این توافق شما مبنی بر اینکه اول واریز پول انجام بشه و بعد که تست شد اگر مشکل داشته باشه پس گرفته میشه , ثبت شده !؟

من از تاریخ این پست , 24 ساعت به ایشون وقت دادم تا در تاپیک حاضر بشوند و نظرات خودشون رو بدهند. بعدا تصمیم گیری خواهیم کرد .

من کلا اگه درست گفته باشم 8 یا روز هست گرفتمو3روز پیش متوجه شدم
توافق های اویله بعضیاش تو پخ بود که اول گفتن 48 ساعت بعد تو تلفن چون گفتن پول لازم هستن وازیز کردم قرار شد
بنده تستش کنم که تو این مدت شهرستان نبودم و دنبال دادگاه و ...بودم که اومدم منزل و پ خ دادن که تو کلا مشخص میکنه چه توافقی صورت گرفته
(چون ممکنه بخوان از پ خ توافقهای اولیه استفاده کنن گفتم
اگه دقت کنین تو پ خ 2 روز پیش هم گفتن مشکلی داشته باشه پس میگیرن
حتی تو تاپیک بنده هم اومدن گفتن پس میگیرن به شرطی که من اول بفرستم و من هم قبول نکردم و گفتم اول واریز کنید بعد من ارسال کنم
اگه درست بدون بنده تو چندتا پ خ که دریافت کردم چون تنها اه اثبات حرفم هست که ایشون گفتن مشکلی داشت تست میکنم و پس میگیرن!
به دور از روز خرید و مدت خرید !چون بیشتر صحبت تو تلفن بوده
تو پ خ تاریخ
2011/7/6
3روز پیش
نترس .من که گفتم هر مشکلی داشت پس میگیرم.دیگه من که پولش رودادمبه رفیقم
دمت گرم دیگه رضا خیلی بد بین شدیا .یعنی ما جنس بد میدیم دست مردم؟

رو دادن که منم گفتم صبر کنه برسم خونه تست کردم کلا تا ساعت 3 و گفتم این مشکل داره و به درد من نمیخوره
توصیرش هم هست
اگه نیاز بود بازم میزرم
تصویر پ خ ها هم تو پستهای قبلی هست
یا علی
ممنون

Last edited:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
دوست عزیز سیدی خش نداشت و شما دارین دروغ میگین
همه فایل ها سالم هست و تست کردم و دستگاه شما ایراد داره
ولی با این حال من بهتون گفتم دوباره با هزینه خودم ارسال میکتم و آدرستون رو بهم بدین و شما بهم جواب دادین که این که آدرس من رو نداری مشکل خودته و بگرد آدرس من رو که قبلا بهت داده بودم پیدا کن
بعد بهت کنم که نت فردا بیشتر آنلاین نیستم و آدرست رو تا فردا برام پ.خ کن و اگر نتونستی تا فردا برام پ.خ کنی برام آدرست رو پیامک بفرست ولی شما در موقع مقرر برام آدرست رو پ.خ نکردی و نه برام پیامک زدی
الان که بعد از 3 هفته آنلاین شدم دیدم مثل بچه ها اینجا شکایت کردین و زیر پست های قبلی من حرف های نامربوط زدین.
مگه به زبون آنگولایی بهتون گفتم که برای ارسال یه بسته با پست احتیاج به آدرستون هستش؟
شما بر خلاف تصور من که به نظر یه آدم فهمیده ای میایومدین یه آدم بی ادبی خودتون رو نشون دادین.
شما لطف کن اون بسته ای که براتون فرستادم رو به آدرس فرستندش برام پس بفرست و شماره حسابت رو بده تا من 10 هزار تومانی که برام فرستادی و این بالا به دروغ نوشتی 11 هزار تومان رو براتون پس بفرستم.

اول اینکه دی وی دی بود
دوم من شک دارم خودت رایت کرده باشی
برای کسی سفارش گرفتی
عکس دی وی دی و تصویر فیش بانکی رو میذارم
و فایل هایی که اجرا نمیشن
دوما

من بیکار نیستم بخاطر یک دی وی دی اینجا وقت بذارم
برای من اموزش ریاضی مهم بود
تو که سرباز بودی برای چی قبول کردی سفارش گرفتی
تو که میدونستی ارزش این دی وی دی بیشتر از 10 تومنه پس واسه چی عمدی نصفشو خراب رایت کردی؟
وقتیکه ویندوزت و دی وی دی رایترت مشکل داره برای چی سفارش میگیری؟

بعدش تو که خساست بخرج میدی جلد شیلد دار که از جنس پارچه هست میخرید قیمتش دونه 20 تا تک تومنی بود تو که میدونی توی پست بسته ها رو پرت میکنن با پا میرن روش
رفتی دی وی دی رو گذاشتی توی جلد کاغذی مثل جیگر زلیخا

در هر حال بخاطر سبکسر بازی هات بعد از 2 ماه اینطوری جواب میدی
معنی کاسب بودن این نیست

تصویر فیش بانکی

http://www.pic.iran-forum.ir/images/96bldod8ki4747kvef.jpg

عکس دی وی دی ها که شما بهش میگین سی دی
http://www.pic.iran-forum.ir/images/o166xuf9bzw1zc24nt5.jpg

عکسی از فایل هایی که نه اجرا میشن و نه کپی
فقط 8 فایل از 37 فایل پارت اجرا و کپی میشن

http://www.pic.iran-forum.ir/images/27l6vaj517rw5j2szfhn.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/nndeyy7gvnn6soek9ly.jpg

Last edited:

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
خوب بزارید منم حرف بزنم
اولا که فروش این ایپاد حدود 10-14 روز پیش بوده ولی کمتر از این نبوده
جنس متعلق به من نبوده و من برای دوستم فروختم .به شخصه 2 روز دستم بود و کاملا سالم بود
من هم گفتم کلا 210 خریدارم که 5 تومان بهم بدهکار بدون رو کم میکنیم و 205 میریزم
من بهتون گفتم 210+ هزینه پست -همین طور که خودت گفتی هزینه ارسال از جنس جداس پس شلوغ نکن اگر میخواستم اون5 تومان تو رو ندم نمیدادم .
و امروز تاکیدا پ خ دادن که ایپاد رو تست کردی ازش راضی هستی؟
خوب اولا من یکمی باهات احساس دوستی کردم که اشتباه کردم
خواستم ببینم از خریدت راضی بودی یا نه
بعدشم مگر مسئولیت فروشنده فقط تا رسیدن جنس به دست مشتری هست؟
موقعی که رسید و گفتن پول رو فروی نیاز دارن و منم واریز کردم و حتی رو ایپاد پسورد گذاشته بودن
قرار شد من تا قبل اینکه پست ببنده برم برات بفرستم .تو هم قرار شد 2-3 ساعت بعدش واریز کنی .اما نریختی تا 2 روز بعد که جنس رسید دستت ریختی پول رو .غیر این بود؟
پسوردم که بهت زنگ زدم گفتم چیه .تو گفتی این نیست .نتیجه یا بلد نیستی اعداد انگلیسی رو بخونی یا یه چیزیت میشه
که امروز پ خ تاکیدی دادن که راضی هستی و منم شک کردم همین که اومدم خونه و تست کردم دیدم
مثلا هر 10 بار دکمه هوم رو میزنی 1 بار جواب نمیده
تاکیدی در کار نبود .بهت پخدادم که بگم اون 5000 باقی مونده رو چیکار میکنی .
بعدشم هر خنگی میدونه که دکمه home مقعر هست .پس اگر بد فشارش بدی ممکنه نگیره .
ایشون اول گفتن خبر نداشتن بعد گفتن بیخیال بعد هم گفتن ایپاد ها اینطوری هست و ایفون نیست که باید مرگز دکمه هوم رو فشار بدی
که گفتم این مشکل داره و بهتون اعتماد کردم و لطفا پول رو واریز کنین و پس بفرستم که گفتن نه
اول میفرستی میبرم گارانتی اگه قبول کردن باشه
بله الانم میگم قبول ندارم که ایراد داره
رو دستت مونده نمیتونی بفروشیش چرا میخوایبا بهونه بیاری پسش بدی
به خدا اگر میگفتی پسش میگیری میگفتم اره .چون خودم میدونم دستگاهم چقدر تمیز بود
بعدشم .چطور تو اعتماد نمیکنی و تا جنس نرسیده دستت پول رو نمیفرستی در حالی که خودت قرار بود بعد ارسال بسته وجه رو واریز کنی.وقتی که گفتی ایراد داره من گفتم پس میگیرم .ولی گفتم بفرست میبرم نمایندگی اگر گفتن ایراد داره من قبول دارم.بعدشم که تو اون بهونه ها رو اوردی این ایراد مسخره(که اصلا ایراد نیست) رواوردی وشرط واسه من گذاشتی.منم حرفم منطقی هست تو یه جنس از مغازه بخری خراب باشه اول تست میکنن بعد واست جبرانش میکنن
اصلا شاید خودت خرابش کردی من از کجا بدونم .شما اعتماد نمیکنی .من اعتماد کنم به ادمی که رو حرف خودشم نیست؟؟؟؟
بنده هم گفتم نمیتونم دروغ بگم واسه این پولا
و گفتم شما پس دروغ گفتین و......گفت اره من میدونستم و دروغ گفتم و شرمنده و قطع کرد
گفتم من پسش نمیگیرم با شرایط تو(که من پول رو واریز کنم و بعد شما بفرستید) گفتم توی تاپیکت بفروش
بعدشم گفتم خبر نداشتم که ایراد داره .ولی تو یه نفس وایسادی به من گفتی که نه تو میدونی-تو از قبل خبر داشتی-تو فلان-تو بهمان.منم عصبانی شدم گفتم اره من میدونستم .من دروغ گفتم و قطع کردم
اگر تو از لحن من نفهمیدی منظورم چیه دیگه خیلی....
و شرمنده و قطع کرد
بهت نگفتم شرمنده.زیاد خودت رو تحویل نگیر
خوب اگه نمیدونستی چرا میگی باید مرکز رو فشار داد!اگه از 1000 بار نمیزنه چرا نگفتین!
یکمی فکر کنی میفهمی چرا گفتم وسطش رو فشار بدی.خوبه خودت ایفون داری و نمیدونی
بعدشم من بیکارم 1000 بار دکمه گوشی روبزنم امار بگیرم ؟؟؟
من که صبر کردم رسید واریز کردم حتی گفتم تست کنم بعد واریز کنم گفتی عجله دارم و اینا...هرموقع مشکلی بود پس میگیری؟؟
دیدی قرار بود 2-3 ساعت بعد ارسال پول رو واریز کنی که نکردی.گذاشتی 2-3 روز بعد .پس طلبی از من نداری
خودت بهم sms دادی که 24 ساعت مهلت تست میدم.منم گفتم 48 ساعت بهم مهلت میدم
نه اقا میلاد با این روش نمیتونی کارو کاسبی کنی اینجا!
ببین نمیبینم زیر ایدیت عنوان خاصی نوشته باشه .که بخوای تعیین تکلیف کنی واسه کسی.این رو اویزه گوشت کن
من که نمیتونم به مردم دروغ بگم!
همین الانش همش دروغ گفتی
اگه پول رو واریز کردن بنده هیمن الان ایپادشون رو همون طور که فرستادن پس میفرستم
وگر نه با این رفتاری که کردن اجازه نمیدم اینطوری فکر کنن احوق هستم و زرنگ بازی در بیارن
اجازه شما دست بزرگترات هست.اینم که نذارم سرم کلاه بره زرنگی نیست حقم هست.
شما توی شهرتون(سراب-اذربایجان شرقی) بهش میگید زرنگی ما نمیدونیم
بعدشم هر کس اون پیام تو رو میخوند میفهمید قضیه چیه.
مدیران عزیز با تشکر از فرصتی که در اختیا رمن گذاشتید.من حرفام رو زدم.و دفاع دیگه ای ندارم
جز توضیحی که توی این پست در تاپیک ایشون دادم که بازم میزارمش
این پست را بخوانید لطفا
این ایپاد من هست که به ایشون فروختم و این شرط روهم گذاشتم که اگر ایراد داشت پس میگیرمش
حالا ایشون زنگ زدن به من میگن که دکمه ی home گوشی مشکل داره و از هر 10 بار که میزنی 1 بارش نمیگیره و میخوان برگشت بزنن .حدود 10 روز پیش هم معامله کردیم ما و خودشون گفتن که 24 ساعت مهلت تست میخوان که من گفتم 48 ساعت مهلت میدم بهت(مدرکشم موجوده)
1-دکمه کاملا سالمه و میتونم بگم از هر 1000 باری که بزنی 1 بار شاید نگیره که اونم معلومه دیگه چرا
2-ایشون از خرید پشیمون شدن حالا دنبال یه بهونه میگردن که پس بدن دلیل هم تاریخ زدن تاپیک رو ببینید کی هست؟ولی ایشون امروز 17/3/90 حدود ساعت 3 یک دفعه دستگاه رو تست کردن و به گفته ی خودشون تا این ساعت تستش نکرده بودن. پس ایشون از خرید پشیمون شدن و تاپیک فروش زدن حالام که دیدن خبری از مشتری نیست گفتن چه کاری بهتر از اینکه جنس رو پس بفرستم.منم اول قبول کردم ولی گفتم که اول جنس رو بفرستن من تست کنم .مبلغ رو براشون واریز کنم و گفتن میفرستن همون موقع منم پول رو واریز کنم که وقتی من مخالفت کردم اصلا از فرستادن پشیمون شد
یادته اقا رضا قرار شد موقع خریدش از من حدود ساعت 12 پست کنم شما هم تا 2-3 بعد از ظهر واریز کنی؟ولی تا جنس نرسید دستت واریز نکردی ؟میشه چند ساعت؟
در ضمن یادت نره سره این ایپاد به من 5000 تومان دیگه بدهکاری حتی اگر بری کره ماه بهم بدهکاری
یادته واسه 5000 خودت شرف ما رو بردی ولی من چیکار کردم در عوض؟
خیلی فکر کردی زرنگی فدات شم؟
مگه نه اقا رضا؟؟؟؟؟؟

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان اقا میلاد و اقا رضا شما با هم دوست هستید لطفا نزارید این لج بازی تون موضوع رو گنده کنه.بنظر من مشکل خاصی نیست و راحت میتوننین بین خودتون حل کنید دوستان.حالا مسائلی بوده روشن نشده بوده بین خودتون فکر کنمم راحت حل میشه.حالا لج بازی رو بزارید کنار و با احترام.. حل کنید تا 2 طرف راضی بشید
موفق باشید;)

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
خوب بزارید منم حرف بزنم
اولا که فروش این ایپاد حدود 10-14 روز پیش بوده ولی کمتر از این نبوده
جنس متعلق به من نبوده و من برای دوستم فروختم .به شخصه 2 روز دستم بود و کاملا سالم بود

من هم گفتم دقیق نمیدم روزش رو چون پست اورد

من بهتون گفتم 210+ هزینه پست -همین طور که خودت گفتی هزینه ارسال از جنس جداس پس شلوغ نکن اگر میخواستم اون5 تومان تو رو ندم نمیدادم .

من هم گفتم کلا 210 تومان که 5تومان بهم باید میدادی و که شد 205 منم ریختم بعد گفتی 5 هم باید بدی که گفتم خدایی وقت ندارم میریزم!(خودت 5تومان من رو نمیدادی!1ماه گذشت میگفتی میدم!مدرکس هم هست پس دروغ نگو)

خوب اولا من یکمی باهات احساس دوستی کردم که اشتباه کردم
خواستم ببینم از خریدت راضی بودی یا نه
بعدشم مگر مسئولیت فروشنده فقط تا رسیدن جنس به دست مشتری هست؟

من نگفتم دوستی کن باهام چون گفتی بهت اعتماد کنم اعتماد کردم!!!:hmm::hmm::hmm:
نه مسئولیتش رو شما تا 2روز پیش هم که پ خ دادی و مدرکشهم هست خدارو شکر
گفتی مشکلی داشته باشه پس میگیری
من با این شرط ازت خریدم!!!
موقعی هم که رسید من باز گفتم صبر کن حتی خواستم تستش کنم که شما روش پسورد گذاشته بودید دیگه فرصت نداشتم فایل رستور رو داونلود کردم و بهتون هم گفتم که فرصت ندارم!

قرار شد من تا قبل اینکه پست ببنده برم برات بفرستم .تو هم قرار شد 2-3 ساعت بعدش واریز کنی .اما نریختی تا 2 روز بعد که جنس رسید دستت ریختی پول رو .غیر این بود؟
پسوردم که بهت زنگ زدم گفتم چیه .تو گفتی این نیست .نتیجه یا بلد نیستی اعداد انگلیسی رو بخونی یا یه چیزیت میشه

حتما راست میگی!من دروغ میگم دیگه؟;););):lol::lol::lol:

تاکیدی در کار نبود .بهت پخدادم که بگم اون 5000 باقی مونده رو چیکار میکنی .
بعدشم هر خنگی میدونه که دکمه home مقعر هست .پس اگر بد فشارش بدی ممکنه نگیره .

من الان ایفون هم دارم ایپاد هم داشتم همه هم استفاده کردن میدونن!!!وقتی اینطوری باشه یعنی دکمه Home مشکل داره!!در مورد 5 تومان هم گفتم به چشم واریز میکنم!
اما وقتی تست کردم دیدم مشکل داره گفتم من جنس معیوب نمیخوام!
بعد فهمیدم که شما تاکید میکردی که راضی بودی منم همونطوری گداشته بود مونده بود بعد بگم اره اوکی که
فکر الانش رو کرده باشی و بگی مدرک دارم!:hmm:

بله الانم میگم قبول ندارم که ایراد داره
رو دستت مونده نمیتونی بفروشیش چرا میخوایبا بهونه بیاری پسش بدی
به خدا اگر میگفتی پسش میگیری میگفتم اره .چون خودم میدونم دستگاهم چقدر تمیز بود
بعدشم .چطور تو اعتماد نمیکنی و تا جنس نرسیده دستت پول رو نمیفرستی در حالی که خودت قرار بود بعد ارسال بسته وجه رو واریز کنی.وقتی که گفتی ایراد داره من گفتم پس میگیرم .ولی گفتم بفرست میبرم نمایندگی اگر گفتن ایراد داره من قبول دارم.بعدشم که تو اون بهونه ها رو اوردی این ایراد مسخره(که اصلا ایراد نیست) رواوردی وشرط واسه من گذاشتی.منم حرفم منطقی هست تو یه جنس از مغازه بخری خراب باشه اول تست میکنن بعد واست جبرانش میکنن
اصلا شاید خودت خرابش کردی من از کجا بدونم .شما اعتماد نمیکنی .من اعتماد کنم به ادمی که رو حرف خودشم نیست؟؟؟؟
اخه وردک خجالت نمیکشی؟خودت نگفتی اره مشکل داره؟خودت نمیگی باید وسطش رو فشار داد؟
:blink::blink::blink:
گفتم من پسش نمیگیرم با شرایط تو(که من پول رو واریز کنم و بعد شما بفرستید) گفتم توی تاپیکت بفروش
بعدشم گفتم خبر نداشتم که ایراد داره .ولی تو یه نفس وایسادی به من گفتی که نه تو میدونی-تو از قبل خبر داشتی-تو فلان-تو بهمان.منم عصبانی شدم گفتم اره من میدونستم .من دروغ گفتم و قطع کردم
اگر تو از لحن من نفهمیدی منظورم چیه دیگه خیلی....

گفتی بفروش اگه خریدار گفت مشکل داره من حل میکنم!منم گفتم نمیتونم دروغ بگم!
من کاراگاه نیستم تشخیص بدم شما عصبانی بودی یا نه!بهتم گفتم دوستانه پولم رو واریز کن همین الان هم ایپادت رو پیشتاز کنم برا خودت!
بهت نگفتم شرمنده.زیاد خودت رو تحویل نگیر

اینجا مدرسه نیست;)
منم بچه نیستم

یکمی فکر کنی میفهمی چرا گفتم وسطش رو فشار بدی.خوبه خودت ایفون داری و نمیدونی
بعدشم من بیکارم 1000 بار دکمه گوشی روبزنم امار بگیرم ؟؟؟

دیدی قرار بود 2-3 ساعت بعد ارسال پول رو واریز کنی که نکردی.گذاشتی 2-3 روز بعد .پس طلبی از من نداری
خودت بهم sms دادی که 24 ساعت مهلت تست میدم.منم گفتم 48 ساعت بهم مهلت میدم

ببین نمیبینم زیر ایدیت عنوان خاصی نوشته باشه .که بخوای تعیین تکلیف کنی واسه کسی.این رو اویزه گوشت کن

همین الانش همش دروغ گفتی

اجازه شما دست بزرگترات هست.اینم که نذارم سرم کلاه بره زرنگی نیست حقم هست.
شما توی شهرتون(سراب-اذربایجان شرقی) بهش میگید زرنگی ما نمیدونیم
بعدشم هر کس اون پیام تو رو میخوند میفهمید قضیه چیه.
مدیران عزیز با تشکر از فرصتی که در اختیا رمن گذاشتید.من حرفام رو زدم.و دفاع دیگه ای ندارم
جز توضیحی که توی این پست در تاپیک ایشون دادم که بازم میزارمش
این پست را بخوانید لطفا
این ایپاد من هست که به ایشون فروختم و این شرط روهم گذاشتم که اگر ایراد داشت پس میگیرمش
حالا ایشون زنگ زدن به من میگن که دکمه ی home گوشی مشکل داره و از هر 10 بار که میزنی 1 بارش نمیگیره و میخوان برگشت بزنن .حدود 10 روز پیش هم معامله کردیم ما و خودشون گفتن که 24 ساعت مهلت تست میخوان که من گفتم 48 ساعت مهلت میدم بهت(مدرکشم موجوده)
1-دکمه کاملا سالمه و میتونم بگم از هر 1000 باری که بزنی 1 بار شاید نگیره که اونم معلومه دیگه چرا
2-ایشون از خرید پشیمون شدن حالا دنبال یه بهونه میگردن که پس بدن دلیل هم تاریخ زدن تاپیک رو ببینید کی هست؟ولی ایشون امروز 17/3/90 حدود ساعت 3 یک دفعه دستگاه رو تست کردن و به گفته ی خودشون تا این ساعت تستش نکرده بودن. پس ایشون از خرید پشیمون شدن و تاپیک فروش زدن حالام که دیدن خبری از مشتری نیست گفتن چه کاری بهتر از اینکه جنس رو پس بفرستم.منم اول قبول کردم ولی گفتم که اول جنس رو بفرستن من تست کنم .مبلغ رو براشون واریز کنم و گفتن میفرستن همون موقع منم پول رو واریز کنم که وقتی من مخالفت کردم اصلا از فرستادن پشیمون شد
یادته اقا رضا قرار شد موقع خریدش از من حدود ساعت 12 پست کنم شما هم تا 2-3 بعد از ظهر واریز کنی؟ولی تا جنس نرسید دستت واریز نکردی ؟میشه چند ساعت؟
در ضمن یادت نره سره این ایپاد به من 5000 تومان دیگه بدهکاری حتی اگر بری کره ماه بهم بدهکاری
یادته واسه 5000 خودت شرف ما رو بردی ولی من چیکار کردم در عوض؟
خیلی فکر کردی زرنگی فدات شم؟
مگه نه اقا رضا؟؟؟؟؟؟

این پستت رو هم تو تاپیک زدی فکر کردی من با اون شرایط میفروشم!که بعدا هم نتونم بفروشم که مثلا چیکار کرده باشی؟
خودت خندت نمیگیره؟

داداش گلم من جنس ایراد دار نمیخوام
اگه قرار بودوسط رو بزنم میگفتی بنده میدونستم بعد!
شما دروغ گفتی
10 روز نباشه 100 روز باشه
من که پولتون رو ریختم!5تومان هم گفتم شما میگی باشه فرصت نشد!
من از چیزی نمیترسم اینجام من رو میشناسن
اما دوست ندارم به کسی که اعتماد مکینم بهم دروغ بگه و بهم بخنده
از حرفهای خودت هم که زدی گفتی پس میگیری
چه اول ارسال کرده باشی چه اخر من پولت رو ریختم و گفتم باشه تست میکنم
شما هم گفتی مشکلی نداره!!!
2روز پیش هم پ خ دادی باز گفتی مشکلی داره پس میگیرم
من پول دادم دستگاه سالم بگیرم
بیکار نبودی تست کنی بیخود کردی فروختی به من
فکر کردی به این راحتی میای و میگی مال دوستم بود تست نکردم به من چه؟
من مگه از دوستت خریدم؟به من ارتباطی نداره
جنس معیوب فرستادی بایدم پسش بگیری

مگه من وی رو فرستادم این بامبولهارو در اوردم؟
تا حالا تو این سایت به کسی چیزی فروختم که بتونه بگه مشکلی داره الان؟
یک بار 6 7 سال پیش با یک اقایی معامله کردم گفت فلانه و بیشار من قبول نرکدم باز اومد اینجا دیدم شاید حق با اونه
گفتم هرچقدر ضرر گردی بگو بدم حلال کن!

خیلیام خواستن از این سواستفاده کنن
من باکی ندارم
همه محل کارم خونم خانوادم رو میشناسن
با بچه طرف نیستی!
من اصلا به پول این احتیاجی ندارم
اما شما و امسال شما که فکر میکنی زرنگی میکنی و نمیزارم همینطوری سرم رو کلاه بزارین و بعد بخندین

دیگه بقیش به خودت و وجدانت بسته هست من ایپاد تعمیری و گارانتی رفته نمیخواستم و نمیخوام
اعصابم رو هم از سر راه گیر نیاوردم
:)
من همه چیز رو گفتم
این خودت این خدات
مطمعن باش این پولام خوردن نداره و فکر نکن زرنگی کردی
تو این سای با بهزاد تک.mahdico.slr.shylord.elkamino.khabalo,smss وحتی خودتون ,.....ادم دیگه که میتونن بیان بگن معامله کردم و اول واریز کردن
کوچکترین و بعد ارسال کردم همیشه هم اول دریافت کردم و بعد واریز کردم کوچکترین مشکلی پیش نیومده و میدونن محتاج این پولها نیستم و
فقط چون یک موقعی یک کسی به اسم شامی و الکس نزدیک 2.5 میلیونم رو بالاکشیدن و خیلیا میدونن حتی پول کسایی که با حرف من به این ادم اعتماد کردن رو نقدا تقدیم کردم وحتی تو خونم مهمونم بودن
اینم پ خ این اقا

URL=http://up.iranblog.com/viewer.php?file=gvl5m87aq8eaab4cvst5.jpg]
gvl5m87aq8eaab4cvst5_thumb.jpg
[/URL]

پس حرف از فروش نرفتن و نبودن خریدار نزن
من جنس سالم خواستم
اینم به قول اقا رضا و بهزاد که هزار بار گفتن اما گوش ندادم اینم باز نتیجش

منتظر نتیجه از طرف مدیرا هستم

یا علی

Last edited:

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
اول اینکه دی وی دی بود
دوم من شک دارم خودت رایت کرده باشی
برای کسی سفارش گرفتی
عکس دی وی دی و تصویر فیش بانکی رو میذارم
و فایل هایی که اجرا نمیشن
دوما

من بیکار نیستم بخاطر یک دی وی دی اینجا وقت بذارم
برای من اموزش ریاضی مهم بود
تو که سرباز بودی برای چی قبول کردی سفارش گرفتی
تو که میدونستی ارزش این دی وی دی بیشتر از 10 تومنه پس واسه چی عمدی نصفشو خراب رایت کردی؟
وقتیکه ویندوزت و دی وی دی رایترت مشکل داره برای چی سفارش میگیری؟

بعدش تو که خساست بخرج میدی جلد شیلد دار که از جنس پارچه هست میخرید قیمتش دونه 20 تا تک تومنی بود تو که میدونی توی پست بسته ها رو پرت میکنن با پا میرن روش
رفتی دی وی دی رو گذاشتی توی جلد کاغذی مثل جیگر زلیخا

در هر حال بخاطر سبکسر بازی هات بعد از 2 ماه اینطوری جواب میدی
معنی کاسب بودن این نیست

تصویر فیش بانکی

http://www.pic.iran-forum.ir/images/96bldod8ki4747kvef.jpg

عکس دی وی دی ها که شما بهش میگین سی دی
http://www.pic.iran-forum.ir/images/o166xuf9bzw1zc24nt5.jpg

عکسی از فایل هایی که نه اجرا میشن و نه کپی
فقط 8 فایل از 37 فایل پارت اجرا و کپی میشن

http://www.pic.iran-forum.ir/images/27l6vaj517rw5j2szfhn.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/nndeyy7gvnn6soek9ly.jpg
عزیز دلم من که اصلا حرفی نزده بودم و بدون چون و چرا بهت گفتم آدرست رو بهم بده تا برات بفرستم
مقصر خودت بودی که آدر ست رو بهم ندادی
من که تعهد ندادم تا آخر عمر هر روز اینجا آنلاین باشم شاید شما یه مشکلی راجع به دیسک براتون پیش بیاد
دوست مهربون این عکس هایی که فرستادی فکر نکن چیزی رو ثابت کرده و اینکه ویندوز یا رایتر یا سربازی من مشکل داشت فکر نکن دلیل بر این میشه که من به عمد دیسک خراب براتون فرستادم ، اگه شما توجه کنید همین دیسک رو برای سه یا چهار نفر دیگه هم که توی همون تاپیک درخواست دادن ارسال کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن.
الان هم متاسفانه دیگه این دیسک هارو ندارم که دوباره براتون رایت و ارسال کنم و تنها راه شما اینه که این دیسکی که براتون فرستادم رو برام پس بفرستین و پولتون رو پس بگیرین.

Last edited:

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
ببین من جنس سالم دادم به شما .گفتم پس میگیرم .پس هم میگرفتم.ولی الان با این شرایط مسخره تو پس نمیگیرم.چون جنسم سالم بوده و فرستاده شده.
تو هم نمیخواد این سابقه درخشانت رو به رخ بکشی
قابکن بزنبه دیوار
من توی یه پست حرفام رو زدم
دیگه به تو ربطی نداره.باقیش با مدیریت هست
.مدیریت هم بهم پخ بده .من قبول میکنم

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
ببین من جنس سالم دادم به شما .گفتم پس میگیرم .پس هم میگرفتم.ولی الان با این شرایط مسخره تو پس نمیگیرم.چون جنسم سالم بوده و فرستاده شده.
قابکن بزنبه دیوار
سلام
رفیق مگه شما نگفتی که اگر مشکل داشته باشه پس میگیرید!؟پس چرا الان اینقدر جبهه گرفتی به قضیه!
شما خودت قبول کردی و میگی بعضی اوقات دکمه گیر داره!پس یعنی میدونستی این مشکل رو داره و به خریدار نگفتی که همین خلاف قوانین مبادلات هست!
من جناب all4u رو میشناسم ایشون الکی معامله رو خراب نمیکنه!
هرچند ایشون هم یکم تعلل کردند در تست گرفتن از دستگاه که باعث شد کار به اینجا برسه!که اونم مطمعنن رو اعتمادی که به شما داشتند به وجود اومده!
البته به من ربطی نداره فقط پست هارو که خوندم به این نتایج رسیدم!امیدوارم هر 2دوست عزیز با هم کنار بیان!

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
قابکن بزنبه دیوار

دوست عزیز ببخشید مزاحم میشم میشه بگید شرایطشون چی بود که باعث شد پس نگیرید؟
شما گفتید مشکل داشت پس میگیرید ایشونم اعلام کردن مشکل داره. باید مشکل از نظر کی مشکل باشه که شما بگید مشکله ؟خودتون ؟

Last edited:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
عزیز دلم من که اصلا حرفی نزده بودم و بدون چون و چرا بهت گفتم آدرست رو بهم بده تا برات بفرستم
مقصر خودت بودی که آدر ست رو بهم ندادی
من که تعهد ندادم تا آخر عمر هر روز اینجا آنلاین باشم شاید شما یه مشکلی راجع به دیسک براتون پیش بیاد
دوست مهربون این عکس هایی که فرستادی فکر نکن چیزی رو ثابت کرده و اینکه ویندوز یا رایتر یا سربازی من مشکل داشت فکر نکن دلیل بر این میشه که من به عمد دیسک خراب براتون فرستادم ، اگه شما توجه کنید همین دیسک رو برای سه یا چهار نفر دیگه هم که توی همون تاپیک درخواست دادن ارسال کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن.
الان هم متاسفانه دیگه این دیسک هارو ندارم که دوباره براتون رایت و ارسال کنم و تنها راه شما اینه که این دیسکی که براتون فرستادم رو برام پس بفرستین و پولتون رو پس بگیرین.

خوب پس ثابت کردی که سفارش برای کسی میگرفتی از خودت نبوده
یا اینه الان دسترسی نداری به سیستمت که بری رایت کنی
قوانین بازارچه میگه اگر فروشنده ای جنس خراب برای خریدرا پست کنه متضمن پس دادن پول یا دوباره فرستادن جنس هستش
در غیر این صورت شما مرتکب تخلف در بازارچه شدید
اگر دی وی دی سالم باشه برای چی من باید بیام شما رو اینجا خطاب قرار بدم و اینجا شما زیر سوال برین؟
شما باید قبول کنید دی وی دی خراب برای من پست کردید

توی پی ام نوشتین که 10 تومن دیگه بفرستین تا دوباره براتون دی وی دی کپی بزنم پست کنم

اینم متنش

واقعا چه خوبه آدم پر رو و دروغگو نباشه
این چیزیکه خودت داری میگی
ضمنا شما قبلا یک تخلف از طرف یکی از فروشنده ها که این دی وی دی رو ازش خریدید دارین
این لینک مدیران قضاوت کنند

http://www.forum.persiantools.com/t190170.html

Last edited:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
ضمنا مدیران تا کی میخوان بشینن نگاه کنن ببین چی میشه؟
باید بیان این وسط قضاوت کنن

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
قابکن بزنبه دیوار

خوب با این حرفایی که زده شد همه چی معلوم هست.

طبق حرفی زده شده شما قبول دارین به نوعی مشکل یا گیر کردن دکمه..
این بنده خدا چه شرایط مسخره گفتن...:blink:

دوست عزیز شما الان می گید پس نمیگیرید و حرف مدیران هم گوش نمی کنید با این حساب خودتون رو کامل متهم می کنید...

دیگه بهتره مدیران در این مورد تصمیم نهایی بگیرن چون حرفایی که باید زده می شد شد:hmm:

این پستت رو هم تو تاپیک زدی فکر کردی من با اون شرایط میفروشم!که بعدا هم نتونم بفروشم که مثلا چیکار کرده باشی؟
خودت خندت نمیگیره؟

داداش گلم من جنس ایراد دار نمیخوام
اگه قرار بودوسط رو بزنم میگفتی بنده میدونستم بعد!
شما دروغ گفتی
10 روز نباشه 100 روز باشه
من که پولتون رو ریختم!5تومان هم گفتم شما میگی باشه فرصت نشد!
من از چیزی نمیترسم اینجام من رو میشناسن
اما دوست ندارم به کسی که اعتماد مکینم بهم دروغ بگه و بهم بخنده
از حرفهای خودت هم که زدی گفتی پس میگیری
چه اول ارسال کرده باشی چه اخر من پولت رو ریختم و گفتم باشه تست میکنم
شما هم گفتی مشکلی نداره!!!
2روز پیش هم پ خ دادی باز گفتی مشکلی داره پس میگیرم
من پول دادم دستگاه سالم بگیرم
بیکار نبودی تست کنی بیخود کردی فروختی به من
فکر کردی به این راحتی میای و میگی مال دوستم بود تست نکردم به من چه؟
من مگه از دوستت خریدم؟به من ارتباطی نداره
جنس معیوب فرستادی بایدم پسش بگیری

مگه من وی رو فرستادم این بامبولهارو در اوردم؟
تا حالا تو این سایت به کسی چیزی فروختم که بتونه بگه مشکلی داره الان؟
یک بار 6 7 سال پیش با یک اقایی معامله کردم گفت فلانه و بیشار من قبول نرکدم باز اومد اینجا دیدم شاید حق با اونه
گفتم هرچقدر ضرر گردی بگو بدم حلال کن!

خیلیام خواستن از این سواستفاده کنن
من باکی ندارم
همه محل کارم خونم خانوادم رو میشناسن
با بچه طرف نیستی!
من اصلا به پول این احتیاجی ندارم
اما شما و امسال شما که فکر میکنی زرنگی میکنی و نمیزارم همینطوری سرم رو کلاه بزارین و بعد بخندین

دیگه بقیش به خودت و وجدانت بسته هست من ایپاد تعمیری و گارانتی رفته نمیخواستم و نمیخوام
اعصابم رو هم از سر راه گیر نیاوردم

من همه چیز رو گفتم
این خودت این خدات
مطمعن باش این پولام خوردن نداره و فکر نکن زرنگی کردی
تو این سای با بهزاد تک.mahdico.slr.shylord.elkamino.khabalo,smss وحتی خودتون ,.....ادم دیگه که میتونن بیان بگن معامله کردم و اول واریز کردن
کوچکترین و بعد ارسال کردم همیشه هم اول دریافت کردم و بعد واریز کردم کوچکترین مشکلی پیش نیومده و میدونن محتاج این پولها نیستم و
فقط چون یک موقعی یک کسی به اسم شامی و الکس نزدیک 2.5 میلیونم رو بالاکشیدن و خیلیا میدونن حتی پول کسایی که با حرف من به این ادم اعتماد کردن رو نقدا تقدیم کردم وحتی تو خونم مهمونم بودن
اینم پ خ این اقا

URL=http://up.iranblog.com/viewer.php?file=gvl5m87aq8eaab4cvst5.jpg][/URL]

پس حرف از فروش نرفتن و نبودن خریدار نزن
من جنس سالم خواستم
اینم به قول اقا رضا و بهزاد که هزار بار گفتن اما گوش ندادم اینم باز نتیجش

منتظر نتیجه از طرف مدیرا هستم

یا علی

عزیز شما هم بهتره یک بار دیگه اعلام کنی جواب منفی بود دیگه ولش کن فدای سرت... سر ما هم اومده بعد رسیدن جنس سورپرایز شدیم...

حرفا گفته شد دیگه فهمیدن حق طرف کی هست.

Az yasha azad yasha insan yasha.
bash goshma goy getsin;).

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
ضمنا مدیران تا کی میخوان بشینن نگاه کنن ببین چی میشه؟
باید بیان این وسط قضاوت کنن
عزیز دلم ، الهی قربونت برم، هرچی شما بگی من قبول میکنم ولی در حال حاظر اون دیسک رو ندارم که براتون بفرستم و شما لطف کن این دیسکی که براتون فرستادم رو برام پس بفرست و من 11 هزار تومان پولت رو بهت برگردونم
اون 8 تا فایل هم به عنوان ضرر و زیانی که به شما وارد کردم ازش استفاده کنین

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
خود مدیران میان بخاطر دروغ هایی که توی معامله گفتی قضاوت میکنند

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
خود مدیران میان بخاطر دروغ هایی که توی معامله گفتی قضاوت میکنند
دروغ؟
عزیز دلم اینجوری به جایی نمیرسی
من تاحالا 10 تا راه جلوت قرار دادم ولی تو هیچ کدومش رو قبول نکردی.در حال حاضر اگه میخوای به نتیجه برسی بهترین راه و تنها راه اینه که بسته رو برام پس بفرستی و پولت رو پس بگیری ، اینجوری 8 تا فایل هم سود میکتی.
عزیزم ، من تا امشب بیشتر آنلاین نیستم و تا چند ساعت دیگه میرم ، اگه میخوای زودتر اقدام کن و خبرش رو بهم بده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا