• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
شما می فرمایید کجا بگم که کسی گوش بده؟
در خواست تعویض عنوان تاپیک به اینجا ربط داره اما تعویض نام کاربری نداره!
جــــــالبـــــــــه

دوست عزیز
همونجور که حمید گفت اصلا هیچ ربطی به بازارچه نداره و یا به جاهای دیگه ی پی تی. دوستان همکار و یا دیگر مدیران دسترسی ندارن برای انجام این کار.
فقط مدیر فنی سایت (موزمار) میتونه این کار رو کنه و به خاطر اینکه شلوغ نشه و همه هم تقاضا ندن.
بعضی وقتها این تاپیک
http://www.forum.persiantools.com/t132415.html
رو باز میکنه و هر کی توش تقاضا بده و شرایط رو داشته باشه براش انجام میده.
منتظر بمون تا تاپیک رو بیاره بالا.

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
سلام دوستان تاپیک بنده به کلی حذف شده علتش هم گفتن خلاف قوانین بازارچه ولی من خلافی مرتکب نشدم
لطفا دلیلش رو واضح بگین
اسم تاپیک : فروش مجموعه های نرم افزاری

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام دوستان تاپیک بنده به کلی حذف شده علتش هم گفتن خلاف قوانین بازارچه ولی من خلافی مرتکب نشدم
لطفا دلیلش رو واضح بگین

تاپيكت بايد انتقال داده ميشد به قسمت نرم افزار و...
حالا دليل حذف كامل رو نميدونم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
لطفا دلیلش رو واضح بگین
هر وقت اینچین مشکلات پیش اومد سریع در این بخش ها رو در جریان بگذارید
تا سریع رفع بشه

mok11

Registered User
لایک‌ها
249

سلام نه دلیلش این نبود
دلیلش این بود

طبق این بند قوانین بازارچه
11.فروش محصولاتی که کاربر، شرکت یا وب سایتی تهیه و جمع اوری کرده و در وب سایت خود می فروشد، در صورت تشخیص، خلاف قوانین می باشد و تاپیک مربوطه حذف خواهد شد. (اعم از اینکه کپی یا اوریجینال باشد. ملاک تشخصی ادمین و مدیران فروم هستند)

ولی اگه اینجوری باشه که بیشتر محصولات بازارچه زیر سوال میره؟
چون اکثرا محصولات رو از جایی تهیه میکنن و میفروشن ;)
حالا مدیران هر چه صلاح بدونن ما متیعیم

موفق باشید

PJPeyman

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. کسی از جناب ParsGM خبری نداره؟ چندین روزه که رفته و خبری ازش نیست. به سایتشم سر نمی زنه :hmm:

zippocollector

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من به شخصه تازه عضو اینجا شدم و از اینکه بالاخره یه سایت خرید و فروش توی ایران پیدا شده خوشحالم.
مشکلی که اینجا داریم و گویا حل شدنش سخته اعتماد به ارسال کالا و دریافت پول از خریداره...
من سال هاست که دارم با سایت های فروش اینترنتی خارج از ایران کار می کنم که لازم نیست بگم که ebay و amazon چقدر در این راه قدرت دارند ... اصلی که در این سایت ها بر قراره اعتماد و ارسال پول و دریافت کالا... ولی این تنها چیز نیست ... خود سایت هم حمایت می کنن از خریدار و اگر احیانا کسی پول داد و جنس نرسید امکان ارسال شکایت به فروشنده است و فروشنده موظف به بر گرداندن پول می باشد در غیر این صورت سایت پرداخت می کند چون معرف بوده....

اما .....
این مسائل برای حل مشکل ما امکان پذیر نیست! چون خریدار و فروشنده در ایران credit card ندارند و برای همین پیگیری در خارج خیلی راحتره تا ایران!!!
من چند پیشنهاد فقط می تونم بدم ... کاری که این سایت ها می کنن و ما می تونیم انجام بدیم که اول خریدار پول را واریز می کند و یک آیکن یا هر چیزی فعال بشود که پول پرداخت شد در صورتی که فروشنده جنسی را برای خریدار ارسال کرد یک آیکن یا هر چیزی برای خریدار فعال بشه که جنس ارسال شد و در نهایت یک قسمت برای فروشنده که فقط اون خریدار بتونه درونش نظرش رو برای فروشنده بذاره که رفیق بازی هم نشه....

یکم توضیح سخت شد اگه نا مفهوم بود دوباره توضیح بدم!
اگر هم بشه که از طریق کارت به کارت مبالغ پرداخت بشه این روند سریع تر پیش می ره.
ممونم.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
مطمئنا سایت همچنین کاری رو انجام نمیده
برای اعتماد سازی اول شما چند محصول رو برای کاربران فعال یا حتی مدیران بفرست و بعد پولش رو بگیر اگر کارتون مشکلی نداشت که انشاالله بعدا میتونید اول پول رو بگیرید بعد جنس رو بفرستید
چنانچه در همه موارد امکان کلاهبرداری از هم در طرف وجود داره البته قصد جسارت نبود !!

PJPeyman

Registered User
لایک‌ها
1
اینجا مدیری چیزی نداره جواب بده؟ :hmm:

1408

Registered User
لایک‌ها
57
در این زمینه مدیرها هیچ گونه حقی رو به گردن ندارن
در مورد بن کردن پاک کردن و ویرایش و اضافه و حذف از مدیرها سوال بفرمایید

متشکرم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
در این زمینه مدیرها هیچ گونه حقی رو به گردن ندارن
در مورد بن کردن پاک کردن و ویرایش و اضافه و حذف از مدیرها سوال بفرمایید

متشکرم

ايول داري
در مورد بن كردن;);)

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
آقا من تو بازارچه دانلودر هستم یکی از کاربر های قدیمی اینجا جناب berayan به من سفارش دانلود داده وگفته که عجله دارم و قتی دان کردم و بهش صورت حساب دادم دیگه جواب نداد بعد از 1 هفته اومده میگه من دادم به یه نفر دیگه برام ارزونتر دانلود کنه در صورتی که من هزینه هارو تو تاپیکم مشخص کردم وایشون میدونست
12 تومن پوله زیادی نیست , وقت و پهنای باندی هم که من هزینه کردم به جهنم ولی برخورد ایشون درست نیست امیدوارم حداقل بهشون اخطار داده بشه با بقیه این کارو نکنن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام
آقا من تو بازارچه دانلودر هستم یکی از کاربر های قدیمی اینجا جناب berayan به من سفارش دانلود داده وگفته که عجله دارم و قتی دان کردم و بهش صورت حساب دادم دیگه جواب نداد بعد از 1 هفته اومده میگه من دادم به یه نفر دیگه برام ارزونتر دانلود کنه در صورتی که من هزینه هارو تو تاپیکم مشخص کردم وایشون میدونست
12 تومن پوله زیادی نیست , وقت و پهنای باندی هم که من هزینه کردم به جهنم ولی برخورد ایشون درست نیست امیدوارم حداقل بهشون اخطار داده بشه با بقیه این کارو نکنن

دوست عزیز هیچ اخطاری نمیتونن به اون کاربر بدن..

شما واسه اینکه مطمئن بشید اون شخص حتما اون سفارشات رو میخوات و به کسِ دیگه ای نمیده ( اول ) هزینه رو دریافت میکردید بعد سفارشش رو تحویل میدادید :rolleyes:

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
بالاخره من گفتم بقیه هم بدونن
در ضمن من دانلود میکنم بعد با محاسبه حجم هزینه رو بهشون میگم
نمیشه که دانلود نکرده بگم پول بریزید شاید افتادیم مردیم یا اینترنتمون مرد !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا