دوستان به غیر از فرشاد هیچ کس دیگه ای هنوز مطلب به من نداده!
یک بخش پرسش و پاسخ آماده کن به نظرم.. سوال ها رو میتونن بپرسن و من سعی میکنم جواب هارو آماده کنم
من پرینتش کردم و خوندمش
خوب بود ولی بیشتر به کلیات پرداخته بود
امیدوارم توی شماره های بعدی وارد ریز قضایا بشه
عالی
اصولا کاربر فعال بودن امکان خاصی نیست که شما بهش استناد بفرمایید . مسلما اگر زمان خالی برای ترجمه یا گردآوری مطلب وجود داشته باشه افرادی که تیتر فعال دارن یا ندارن مطالب خودشون رو ارایه میکنند .
خب بچه ها شماره دوم و یا احتمالا شماره آخر هم برای دانلود گذاشته شد.
موفق باشید.
سلام
این پست رو ندیده بودم ، چرا شماره آخر ؟
به خاطر اينكه به تنهايي نميشه! و بايد همه دوستان دست در دست هم براي مجله زحمت بكشند و مطلب اماده كنن
سلام برادر
خیلی کار خوبیه این مجله ، بنده هم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم که کمکی بکنم.
موفق و پیروز باشید
سلام
این پست رو ندیده بودم ، چرا شماره آخر ؟
به خاطر اينكه به تنهايي نميشه! و بايد همه دوستان دست در دست هم براي مجله زحمت بكشند و مطلب اماده كنن
سلام برادر
خب منم اگه چیزی بلد باشم و بتونم کمکی بکنم ، خوشحال میشم که در خدمت باشم و کمکی بکنم.
موفق باشید
ما هم خوشحال میشیم اگه کمک کنید.
منتظر میمونم ...
سلام
خب چه کار باید بکنم؟
بگید.
سلام
اگر این مجله را به صورت اوپن سورس درست می کردید خیلی بهتر می شد
یعنی به صورت ویکی پدیایی
یعنی مقاله را اینجا می نوشتید بعد دوستان می آمدند و تغییرات را انجام می دادند , و وقتی مقاله از هر لحاظ کامل می شد بعد می رفت تو مجله ( یعنی دیگه یه نویسنده نداشت مثل ویکی پدیا حاصل جمع معلوماته همه بود *)
البته همین مجله هم الان خیلی خوب هست
اخه یک سر دبیر بگیرید
موضوع بندی کنید
من تو زمینه فروشگاه و تبلیغات می تونم کمک کنم ولی خوب اصلا تو این مجله می خواید راجع به این صحبت کنید یا نه؟
یک دسته بنتدی یک هیتی یک گروه خوصوصی واسه نویسنده ها و تایین تاکلیف از طرف سردبیر که تا فلان تاریخ مقاله یا تحقیق باید اماده باشه
عزیز من کار از پایه اشتباه بوده
....
به هر حالا سر دبیر شدن کار اسونی نیست !!!!!!