اول که انتقاد انتقاده
دوم واسه من که این همه الکیی خودم تو این تاپیک کوبوندم به درو دیوار دعوت نامه نیومده واسه من که ؟
در مورد فارکس هم
دورست همه علاقمند به اموزش هستن ولی شما میتونستید دسته بندی کنید و در هر شما یک بخش از اموزش رو بزارید
یعنی شما واسه دومینر های اینجا (کاشان وب . اقای قنبری . فخرای . ادمین دی ان جورنال و تیسدو ( ایدیش یادم نیست ) دعوت نامه دادی گفتن همکاری نمی کنن
شما واسه حمید تودی ( تو بخش فروشگاه ) حدود 12 تای هم مقاله داره اینجا اونم همین طور
به اقای فرشاد شمشاد تو زمینه خرید و فروش سایت گفتید
ایران ایزی در ضمینه سئو و بهینه سازی ( زیر مجموعه تبلیغات )
و...... افرادی دیگری که اگه مثل من دسته بندی کنی و فراخوان بدی حتما همکاری می کنن
اگه تمایل داره در این مورد بالا من هم تو سر دبیری همکاری کنم و در خوصوص جکع کردن افراد بهت کمک کنم
از افرادی که تو این لیست هم گفتم خودشون بیان بگن تمایل به همکاری دارن یا نه ؟
آواز دهل شنيدن از دورخوش است!
شما در چه زمینه ای گفتید که میتونید کمک کنید تا من شما رو به گروه دعوت کنم؟
گروه فقط جای اعضای تحریریه هست و قرار نیست هر پیشنهاد و انتقادی اونجا گفته بشه.
خب این تاپیک مخصوص انتقادات و پیشنهادات هست و شما هم تا الان جر در این دو مورد (انتقاد و پیشنهاد) چیزی نشون ندادید تا من بخوام به گروه دعوتتون کنم و شما رو یکی از اعضای تحریریه کنم.
اما این دفعه دیگه جدی میگم که خوب گوش کنی و بدونی از چیزی خبر نداری در موردش صحبت نکنی.
همه این دوستانی که نام بردی در اد لیست یاهوی من هستن و روزی چندین ساعت با هم در حال حرف زدن هستیم.
برید به همین آقای کاشان وب (مصلحی) مهندس فخرایی و یا دوست عزیزمون به قول شما تسادو! (که دیروز باهاش حرف میزدم) و مثلا حمید کپتیو و یا ...
بیایید اینجا بگید که من در مورد کار کردن تو مجله باهاتون صحبت کردم یا نه؟
برید بپرسید ازشون که چی جواب دادن.
همشون جواب دادن
وقت ندارن برای همکاری.
آقای مصلحی یا فخرایی و یا حمید عزیز بیاید خودتون هم اینجا بگید تا این آقا فکر نکنه من بی خودی حرف میزنم!
یک بار به حمید تو دی پیغام فرستادم که از مقالاتت که تو پی تی هست استفاده کنیم؟ یا مقاله جدید میتونی بنویسی برامون؟
که جواب ندادن.
مثلا شمشاد.
خودش میدونه که اونم از اول به من گفت وقت ندارم و در شماره دوم بهش اسرار کردم که یعنی چی بابا مگه چقدر وقتت رو میگیره که دو تا لینک بهم داد از مقالاتش که قبلا در همین پی تی گذاشته بوده و من از اونا استفاده کردم و یا همین دو تا نوشتش که در شماره جدید استفاده شد، از تو وبلاگش برداشتم.
اما خودش هم میاد و اینجا میگه.
فرشاد هم از اول گفت وقتم پره.
من نمیدونم شما چرا فکر میکنی من از روی هوا حرف میزنم!
شما برو تو همین صفحات اول و دوم ببین کیا اعلام آمادگی کردن و بعد ازشون خواستم بعد کمکی نکردن.
همین آقای کاشان وب (مصلحی عزیز) که یکی از بزرگان دومین ایران هست میتونه بیاد اینجا و بگه من چند مورد باهاش سر نوشتن یک مقاله کل کل کردم و خدا شاهده همیشه از نداشتن وقت گفته که میدونم راست میگه و سرش خیلی شلوغه.
شما خیلی باحال هستید که هم حکم صادر میکنید، هم دستگیر میکنید، هم خودتون حکم رو اجرا میکنید!
دمت گرم!
بابا این بنده خدا "Domain Sara" که حقوق نمی گیره بابت این کارا
یه کم آروم تر
آقا چرا شایعه میکنی برادر من!
کی گفته ما پول نمیگیریم؟
الان نصف درامد های پی تی از تبلیغات میرسه به من!