• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه تا 300 هزار ساتوشی بدون سرمایه به دست بیارید پرداخت همان روز

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
داداش لطفا توضیحات رو برای من پ.خ کن با همین نام کاربری ثبت نام کردم:general406:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
جالبه بیشترین کشوری که در این سایت فعالیت داره بعد از چین ایرانه حتی از امریکا هم بیشتر سایت اسرائیلیه

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
آقا پولو زدیم رفت تو صرافی اگه بتونی راهنمایی کنی که چطوری میشه تبدیلش کرد و جطور میشه در کل نقدش کرد ممنون میشم.
شاید کسای دیگه هم این مشکلو داشته باشن :general406:

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
استفاده از صرافی
اول در سایت صرافی عضو میشید c-cex.com
دوم پولهایی که در اکونتتون جمع کردید رو به ادرس این صرافی میفرستید fcd5ab61-8377-43c8-875f-f10d7223ea51

و از یک ربع تا دو ساعت یک ایمیل براتون میاد از طرف ادمین سایت پله
ایمیل دریافتی رو باز میکنید یک کد توش هست کامل اون کد رو کپی میکنید وارد سایت صرافی میشید در قسمت بالانس اکونتتون در صرافی
در زبانه کد اون کد رو پیست میکنید دکمه مورد نظر رو فشار میدید تا حسابتون شارژ بشه و میتونید به دلار بیت کوین داگ کوین دارک کوین تبدیل کنید قیمت فروش هم دست خودتون هست از 5 تا 15 ساتوشی میتونی بفروشی هر 150 الی 160 هزار ساتوشی هم میشه یک دلار
ادرس یا شماره حساب اکونتتون تو پلکوین و نیز کد زیر مجموعه گیریتو یه چیزی شبیه به اینهfcd5ab61-8377-43c8-875f-f10d7223ea51
رخصت
اگه بتونی این فرستادن کوین رو به صرافی به صورت تصویری توضیح بدی خیلی خوب میشه من هنوز نتونستم انجام بدم

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
سلام با همین نام کاربری عضو شدم روش کار برای من پ.خ کن ممنون

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
پخ شد

1-در قسمت داشبورد اکونتت تو پلکوین سمت چپ موس رو ببر رو کلمه اکونت رو گزینه داشبرد کلیک کن صفحه باز میشه اون پایین سمت چپ کادری هست تو کادر بزرگی ادرس پلکوین مقصد
که میخوای پول رو براش بفرستی رو وارد کن که ادرس صرافی رو تو پست قبلی گفتم خدمتت همونه. بعد تو کادر کناریش مبلغی که میخوای انتقال بدی به صرافی رو بنویس و انتقال بده.
تو صرافی باید اکونت داشته باشی پس باز میکنی اکونت تو صرافی.
وقتی پول رو انتقال دادی به صرافی یک ساعت بعد یه کد به ایمیلت میاد اون کد رو کپی و در اکونتت در صرافی وارد میشی اون بالا رو زبانه هایی که هست برو و کلمه بالانس رو پیدا کند و روش کلیک کن وارد صفحه بالانس میشی در صفحه بالانس در صرافی خارجی باز چهار تا زبانه است که یکیش به انگلیسی نوشته کد رو اون کلیک کن کدی رو که کپی کردی در اونجا پیست کن و رو دکمه جلو اون کادر کلیک کن حسابت شارژ میشه تمام

اونوقت رو کلمه ترید اون بالا کلیک کن صفحه ای که باز میشه میتونی پولی که داری به بیت کوین تبدیل کنی

Last edited:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
این اموزش تصویری کار در صرافی در اکونتتون وارد بشید و کدی که به ایمیلتون از طرف ادمین پلکوین اومده رو در صرافی جهت شارژ حسابتون وارد کنید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
بر ای درخواست از صرافی حتما باید یک حساب بیت کوین یا دلاری داشته باشید که اموزش باز کردن حساب بیت کوین تو گوگل هست بعضیا حتی نمیدونند بیت کوین و ساتوشی چیه دوستان عنوان تایپیک رو بخونید من که ننوشتم اموزش کسب درامد از اینترنت از صفر؟نوشتم ؟من که نمیتونم از صفر برا خیلا توضیح بدم بیت کوین چیه ساتوشی چیه کی بیت کوین رو اختراع کرد ضمنا برای فروش بیت کوین به ریال صرافیهای ایرانی هستند که باز تو گوگل سرچ کنید معتبرترینشون اکچنجر دات ای ار است

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
منم عضو شدم paydar1
برای منم بفرست

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
هر چند plcn میشه تقریبا یه دلار ؟

sin@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بایوزر amirbh123
عضو شدم لطفا برای منم پ.خ کنید

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
اقا شرمنده خیلی اذیتت کردیم
ولی به عنوان سوال آخر!!!
plcn و bitcoin رو چطور میشه نقدش کرد؟! یا حتی usd!
اگر در این مورد هم فرصتی بود کمک کنید ممنون میشم.

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
اقا شرمنده خیلی اذیتت کردیم
ولی به عنوان سوال آخر!!!
plcn و bitcoin رو چطور میشه نقدش کرد؟! یا حتی usd!
اگر در این مورد هم فرصتی بود کمک کنید ممنون میشم.
به بیت کوین تبدیل کنی خیلی ها هستن که بیت کوین میخرن و توی همین انجمن هم هستن الان حدودا هر 1 بیت کوین قیمتش 600 دلاره....

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
به بیت کوین تبدیل کنی خیلی ها هستن که بیت کوین میخرن و توی همین انجمن هم هستن الان حدودا هر 1 بیت کوین قیمتش 600 دلاره....
آره خوبه اکانت blockchain هم دارم میشه منتقل کرد و تلاشم دارم میکنم ببینم چی میشه نه تو این سایت کلا هرچی که توش بیت کوین باشه

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
آقا یه سوال
من 4000 تا plc دارم
اینو چه قیمتی بزارم واسه فروش بهتره که ضرر نکنم و زود فروش بره؟؟؟
35000 ساتوشی همرو بفروشم خوبه؟؟
دادا این داستان فروش رو ی توضیحی در موردش برام میدی؟!
میتونم plc رو چنج کنم ولی این داستان ارزش گذاری و قیمتو که گفتی هنوز متوجه نشدم!!!

بالا