اگه بتونی این فرستادن کوین رو به صرافی به صورت تصویری توضیح بدی خیلی خوب میشه من هنوز نتونستم انجام بدماستفاده از صرافی
اول در سایت صرافی عضو میشید c-cex.com
دوم پولهایی که در اکونتتون جمع کردید رو به ادرس این صرافی میفرستید fcd5ab61-8377-43c8-875f-f10d7223ea51
و از یک ربع تا دو ساعت یک ایمیل براتون میاد از طرف ادمین سایت پله
ایمیل دریافتی رو باز میکنید یک کد توش هست کامل اون کد رو کپی میکنید وارد سایت صرافی میشید در قسمت بالانس اکونتتون در صرافی
در زبانه کد اون کد رو پیست میکنید دکمه مورد نظر رو فشار میدید تا حسابتون شارژ بشه و میتونید به دلار بیت کوین داگ کوین دارک کوین تبدیل کنید قیمت فروش هم دست خودتون هست از 5 تا 15 ساتوشی میتونی بفروشی هر 150 الی 160 هزار ساتوشی هم میشه یک دلار
ادرس یا شماره حساب اکونتتون تو پلکوین و نیز کد زیر مجموعه گیریتو یه چیزی شبیه به اینهfcd5ab61-8377-43c8-875f-f10d7223ea51
رخصت
به بیت کوین تبدیل کنی خیلی ها هستن که بیت کوین میخرن و توی همین انجمن هم هستن الان حدودا هر 1 بیت کوین قیمتش 600 دلاره....اقا شرمنده خیلی اذیتت کردیم
ولی به عنوان سوال آخر!!!
plcn و bitcoin رو چطور میشه نقدش کرد؟! یا حتی usd!
اگر در این مورد هم فرصتی بود کمک کنید ممنون میشم.
آره خوبه اکانت blockchain هم دارم میشه منتقل کرد و تلاشم دارم میکنم ببینم چی میشه نه تو این سایت کلا هرچی که توش بیت کوین باشهبه بیت کوین تبدیل کنی خیلی ها هستن که بیت کوین میخرن و توی همین انجمن هم هستن الان حدودا هر 1 بیت کوین قیمتش 600 دلاره....
دادا این داستان فروش رو ی توضیحی در موردش برام میدی؟!آقا یه سوال
من 4000 تا plc دارم
اینو چه قیمتی بزارم واسه فروش بهتره که ضرر نکنم و زود فروش بره؟؟؟
35000 ساتوشی همرو بفروشم خوبه؟؟