lovingyas
Registered User
ما کیف پولمون و کجای این سایت صرافی باید وارد کنیم؟؟
درسته.در مورد شماره کیف پولت یا شماره حسابت تو صرافی وقتی خواستی درخواست برداشت بدی از سایت صرافی اونو در هنگام فشار دادن دکمه برداشت ازت میخواد که در صفحه 4 نحوه برداشت رو تصویری توضیح دادم که وارد صفحه بالانش میشه و ادامه مراحل![]()
گزینه Amount to sell : مقدار PLC هستش که میخوایم بفروشیم
Price per PLCN : هم قیمتی که برای هر PLCN میخوایم بزاریم برای فروش (تبدیل به بیت کوین)
درسته؟؟؟
من سوالاتی داشتم ترجیح دادم اینجا بپرسم تا توی خصوصی که دوستان دیگه شاید سوال این سوالو داشته باشن
اول اینکه
1_ کار ما دقیقا توی سایت پلکویین چی هستش؟
2_ ایمیل موقت چی هست وازکجا میشه ساخت؟
ساتوشی خورده بیت کوین هست هر 100 میلیون ساتوشی یک بیت کوین میشه که هر بیت کوین قیمتش الان فک کنم 600 و خورده ای دلار باشه تقریبا 2 میلیون تومن.3_قیمت ساتوشی چطوره؟
4- وما در سایت پلکویین چی بدست میاریم؟
5- به صرافی انتقال دادیم به چی تبدیل میکنیم؟؟
اگر هر ۱۰۰ میلیون ساتوشی میشه یک بیت کویین یعنی ۱۱ ماه روزی ۳۰۰ هزار ساتوشی بتونیم دربیاریم اونوقت میشه ۱ بیت کوین که میشه ۲ میلیون
این که خیلی زمان بر هست درست میگم؟
یه 10 نفرو باید بگیم بیان با 10 تا لبتاب هی ایمیل بسازن همش زیرمجموعه ما بشن بزنن به حساب ما میشه:
10 سیستم × هر 10 دیقه 5 تا ایمیل و حساب جدید = 100 مورد × هر مورد تقریبا 200 PLC = میشه 20000 PLC که هر 10 دیقه به دست میاد × هر ساعت 60 دیقه که میشه 6 تا 10 دیقه = 6 تا 10 تا = 20000 تا × 10 = 200000 تا PLC در ساعت که اگر 6 ساعت در روز پشت سیستم بشینیم میشه = 6 تا 200000 تا = 1.200.000 تا PLC که × 30 روزش میکنیم میشه = 36.000.000 عدد PLC
متوجه شدین اینکار از شروعش شدنی نیست؟ چون اصلا 10 تا سیستم نداریم ولی با 4 تا هم که موجوده فکر میکنم میشه یه کاریش کرد!:general308:
دوست عزیز منظورتون رو من هست؟ من کی گفتم 10 تا سیستم لازمه؟ گفتم اگه هر پلکوین رو 10 ساتوشی بفروشی![]()
من قیمت هر PLCN و آوردم رو 0.00000010 BTC ولی هنوز فروش نرفته.... !!!
سایت های دیگه ای هم هست که پلکویین رو به بیت کوین تبدیل کنه؟