رفیق این اکونت مال شماست؟چرا 5000 پله رو تو سایت دیپوزیت کردی حداکثر دیپوزیت برای استفاده از صرافی خود سایت 2 هزار تاست+0.2 بیتکوین البته میتونید برداشتش کنید
صبور باش قبل از اینکه اینجا معرفی بشه من 15 ساتوشی داشتم میفروختم و برداشت میکردم تو حساب بیت کوینم حدود دو میلیون ساتوشی کاسب شدم از همین پله کوین .فقط حالا شلوغ شده برا همینه ولی وقتی تعداد عضوها به 100 هزار برسه دیگه این مقدار کوین رو نمیده و باز نصف میشه و باز تعداد برای فروش کم میشه وقتی کم بشه و نباشه ملت چی رو میخوان بفروشن همیشه باید صبور بود ممکنه بتونی تا صد ساتوشی هم بفروشی هر کدومشو.همین الانم اگر فروش بزنی یک ساتوشی انی فروش میره فقط باید صبور بود الان شلوغه و همه دارن کوین جمع میکنند و کوینهای به دست اومده رو میفروشند و تقاضا برای فروش بالا رفته ولی وقتی کوین دهیش کمتر بشه دیگه نمیشه به این مقدار کیون کاسب شد که بخواین بفروشین تقاضا برای فروش پایین میاد و ارزشش بالاتراین کویین به نظرم ارزش وقت گذاشتن نداره چون کسی نمیخره! قیمت ۲ ساتوشی هم مشتری نداره !
کسایی که تو این کار تبحر دارن چه نظری در مورد پلکویین دارن؟
به 20 هزار نزار برسه رفیق سعی کن رو همون 8 الی 10 نهایتش انتقال بدی سیستمه دیگه ممکنه اشتباه یا خطا بده و بعد دوباره جمع کنی حالا تا ظهر صبر کن اگر نشد و مطمئنی درست انتقال دادی و یا اشتباها ایمیل اومده رو پاک نکردی به مدیرش پیام بده زود جواب میدنآقا من دیشب 20000 پله ریختم یه این آدرس : fcd5ab61-8377-43c8-875f-f10d7223ea51
اما هنوز ایمیلی نیومده که توش کدی چیزی باشه.... !!!
دفعه اول 2 ساعته اومد...
اشتباه نریخته باشم؟؟؟!!!!
خدا کنه همین جور که بگی بشهصبور باش قبل از اینکه اینجا معرفی بشه من 15 ساتوشی داشتم میفروختم و برداشت میکردم تو حساب بیت کوینم حدود دو میلیون ساتوشی کاسب شدم از همین پله کوین .فقط حالا شلوغ شده برا همینه ولی وقتی تعداد عضوها به 100 هزار برسه دیگه این مقدار کوین رو نمیده و باز نصف میشه و باز تعداد برای فروش کم میشه وقتی کم بشه و نباشه ملت چی رو میخوان بفروشن همیشه باید صبور بود ممکنه بتونی تا صد ساتوشی هم بفروشی هر کدومشو.همین الانم اگر فروش بزنی یک ساتوشی انی فروش میره فقط باید صبور بود الان شلوغه و همه دارن کوین جمع میکنند و کوینهای به دست اومده رو میفروشند و تقاضا برای فروش بالا رفته ولی وقتی کوین دهیش کمتر بشه دیگه نمیشه به این مقدار کیون کاسب شد که بخواین بفروشین تقاضا برای فروش پایین میاد و ارزشش بالاتر
فعلا نمیخوام بفروشم فقط جم میکنمرفیق این اکونت مال شماست؟چرا 5000 پله رو تو سایت دیپوزیت کردی حداکثر دیپوزیت برای استفاده از صرافی خود سایت 2 هزار تاست+0.2 بیتکوین البته میتونید برداشتش کنید
اگر نمیخوای بفروشی یا به صرافی انتقال بده اونجا نگه دار یا اگرم نمیخوای کیف پول پله رو که تو صفحه اول ورود به سایت هست دانلود کن و پولها رو به اون منتقل کن و یک بک اپ هم بگیر فکر میکنم بهتر از اینه که تو سایت باشه چون اونجوری در اختیار خودتهفعلا نمیخوام بفروشم فقط جم میکنم
از کدوم قسمتش دانلود کنم؟؟؟؟؟اگر نمیخوای بفروشی یا به صرافی انتقال بده اونجا نگه دار یا اگرم نمیخوای کیف پول پله رو که تو صفحه اول ورود به سایت هست دانلود کن و پولها رو به اون منتقل کن و یک بک اپ هم بگیر فکر میکنم بهتر از اینه که تو سایت باشه چون اونجوری در اختیار خودته
همون صفحه اول عکس کیف پول هست نیازی به ورود به اکونتت نیست کلیک کن روش و دانلودش کن و نصب کناز کدوم قسمتش دانلود کنم؟؟؟؟؟
آقا من دیشب 20000 پله ریختم یه این آدرس : fcd5ab61-8377-43c8-875f-f10d7223ea51
اما هنوز ایمیلی نیومده که توش کدی چیزی باشه.... !!!
دفعه اول 2 ساعته اومد...
اشتباه نریخته باشم؟؟؟!!!!
پس اگه واس شما هم نیومده احتمالا خودشون دیر پاسخ میدنتو اکانتت c-cex بودی بعد واریز کردی و نیومد؟
من هم دیشب ریختم نیومده ایمیلی![]()
بعلـــــــه....
منم امتحان کردم
فهمیدن
میگه ثبت نام شما مشکوک است به طور قانونی عضو بشید...
خوب شد دیشب 20000 هزارتا رو برداشتم
البته تازه اینجوری شده
چون من صبح چند بار زیر مجموعه خودم شدم و جواب داد اما الان نه.....