• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه تا 300 هزار ساتوشی بدون سرمایه به دست بیارید پرداخت همان روز

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
مثل اینکه زیادروی کردیم سایت دیگه اجازه ثبت نام نمیده!!! حالا چیکار کنیم!؟

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
خلاص...
۱۷ هزارتا رو گذاشتم ۱۰۰ ساتوشی بفروشم :)

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
مثل اینکه زیادروی کردیم سایت دیگه اجازه ثبت نام نمیده!!! حالا چیکار کنیم!؟

با مدیر سایت داشتم حرف میزدم گفنتش شما دیگه چه یاقی هایی هستین این دور از شخصیته منم گفتم میدونم میدونم:D

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
خوب شد صبح یه ده هزارتایی جم کردم:general510:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
خلاص...
۱۷ هزارتا رو گذاشتم ۱۰۰ ساتوشی بفروشم :)

آقا فکر کنم خودم بخرم ازت!!! میشه حساب به حساب انتقالش داد سکه هارو؟!

با مدیر سایت داشتم حرف میزدم گفنتش شما دیگه چه یاقی هایی هستین این دور از شخصیته منم گفتم میدونم میدونم:D

واقعا باهاش حرف زدی؟!:general304: جوابش همین بود که گفتی؟!
25r30wi.gif

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
حالا روش دیگه ای هست که بشه پلکویین جمع کرد؟

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
حالا روش دیگه ای هست که بشه پلکویین جمع کرد؟

نه فقط از زیر مجموعه گیری میشه جمع کرد:(

همون تو سایتهایی که ساتوشی میدن یکی همت کنه باز ازین حرکتا کشف کنه خوبه :D

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
یه سوال پرسیدیماااا:general304:

(این پست ویرایش شده)

Last edited:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
خوب خوشبختانه یا بدبختانه این سایت مثل اینکه فهمیده و به خودش اومده برای اینکه کوینش ارزش دار بشه جلو این زیاده روی رو گرفته البته بازم فردا یا یکی دو روز دیگه امتحان کنید ببینید باز میشه راهش یا نه .حالا دیدید گفتم برای با ارزش شدن این کوین و فروختنش به قیمت بهتر صبور باشید نرید دو ساتوشی بفروشید اونایی که این چند رو از این فرصت استفاده کرده و کلی کوین به جیب زدن صبور باشن موقع خوشحالیشون هم میرسه حتی مدیر سایت قول رسید این کوین به یک دلار رو هم داد یه سری گرچه من بعید میدونم ولی مطمئنا از این که هست خیلی بیشتر میشه
امیدوارم دوستان یه سود خوبی بکنند اونایی که زحمت کشیدن و بیش از 15 ساتوشی بفروشند البته اگر کسی به 15 راضی باشه چون راه تقلب بسته شده تا چند روز دیگه راحت میتونه ابش کنه رو همون 15

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
خوب خوشبختانه یا بدبختانه این سایت مثل اینکه فهمیده و به خودش اومده برای اینکه کوینش ارزش دار بشه جلو این زیاده روی رو گرفته البته بازم فردا یا یکی دو روز دیگه امتحان کنید ببینید باز میشه راهش یا نه .حالا دیدید گفتم برای با ارزش شدن این کوین و فروختنش به قیمت بهتر صبور باشید نرید دو ساتوشی بفروشید اونایی که این چند رو از این فرصت استفاده کرده و کلی کوین به جیب زدن صبور باشن موقع خوشحالیشون هم میرسه حتی مدیر سایت قول رسید این کوین به یک دلار رو هم داد یه سری گرچه من بعید میدونم ولی مطمئنا از این که هست خیلی بیشتر میشه
امیدوارم دوستان یه سود خوبی بکنند اونایی که زحمت کشیدن و بیش از 15 ساتوشی بفروشند البته اگر کسی به 15 راضی باشه چون راه تقلب بسته شده تا چند روز دیگه راحت میتونه ابش کنه رو همون 15
من هنوز تو فرستادن پله به صرافی مشکل دارم تا حالا هم چند هزار تا از پله هامو از دست دادم هر کدی که به میل میاد کپی پیست میکنم میزنه کد اشتباه
5555555.PNG

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
من هنوز تو فرستادن پله به صرافی مشکل دارم تا حالا هم چند هزار تا از پله هامو از دست دادم هر کدی که به میل میاد کپی پیست میکنم میزنه کد اشتباه
5555555.PNG

فعلا شما دست نگهدار به صرافی انتقال نده انتقال بدی سریع میخوای بفروشیش اگه نمیشه ول کن

احتمالا بعد از یه مدت ارزشش بیشتر میشه اونموقع بفروش

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
فعلا شما دست نگهدار به صرافی انتقال نده انتقال بدی سریع میخوای بفروشیش اگه نمیشه ول کن

احتمالا بعد از یه مدت ارزشش بیشتر میشه اونموقع بفروش
من فقط میخوام یه دفعه انتقال بدم تا یاد بگیرم دوباره مشکل پیش نیاد من 150000 هزار تا پله روزی که افتتاح شد جمع کردم تو سه روز اونموقع قیمتش 1 سنت بود دو سه ماه قبل ولی خرید و فروش نمیشد بیشتر کاربرا انجمن پولفا تو رویا سیر میکردیم فکر میکردیم میلیونر میشیم با این کوین هنوزم که هنوزه دارمشون

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من فقط میخوام یه دفعه انتقال بدم تا یاد بگیرم دوباره مشکل پیش نیاد من 150000 هزار تا پله روزی که افتتاح شد جمع کردم تو سه روز اونموقع قیمتش 1 سنت بود دو سه ماه قبل ولی خرید و فروش نمیشد بیشتر کاربرا انجمن پولفا تو رویا سیر میکردیم فکر میکردیم میلیونر میشیم با این کوین هنوزم که هنوزه دارمشون
رفیق مطمئن باش کد رو دقیق و درست کپی نمیکنی دقت کن ببین چی رو داری کپی میکنه از اونجا که دو نقطه گذاشته به بعد رو کپی کن و اینکه یه وقت قسمت سفید رنگ یا خالی جزو کپی نباشه فقط اون کده رو کپی گرفته باشی دقت کن هیچ مشکلی تو کدا نیست هیچ

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
رفیق مطمئن باش کد رو دقیق و درست کپی نمیکنی دقت کن ببین چی رو داری کپی میکنه از اونجا که دو نقطه گذاشته به بعد رو کپی کن و اینکه یه وقت قسمت سفید رنگ یا خالی جزو کپی نباشه فقط اون کده رو کپی گرفته باشی دقت کن هیچ مشکلی تو کدا نیست هیچ
داداش دمت گرم مشکلم حل شد من نمیدونستم که از دو نقطه به بعد رو کپی کنم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
فعلا فقط با تغییر ای پی میشه عضو شد ولی ممکنه تا چند روز دیگه برگرده به حالت اول ممکنه. با شرط بندی رو مسابقات فوتبال هم میشه کاسب شد مثلا امشب رو المان دیپشبم مشخص بود برزیل میترکه

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
با لینک شما خواستم ثبتنام کنم.با پیغام زیرمواجه شدم:
The registration is suspected to be illegal. Please, use legal methods in order to increase your PLCN amount.
راهنمایی می فرمایید؟
ضمنا" بگم که با تغییر آی پی هم خواستم عضو شم ولی نشد

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اگر دفعه اولت بوده نباید اینکارو میکرد شاید کلا اجازه عضویت برا ایرانیها رو لغو کرده .من با مرورگر تور عضو شدم شد تور تغییر ای پی هم میده هر از چند دقیقه

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
به نظر میاد که شما میتونید روزی یک دفعه زیر مجموعه خودتون بشید با همون روش الان امتحان کنید نتیجه رو بگید یعنی روزی 200 پله اگر ای پی مختلفم داشته باشید روزی یک دفعه میتونید ازش استفاده کنید

بالا