مثل اینکه زیادروی کردیم سایت دیگه اجازه ثبت نام نمیده!!! حالا چیکار کنیم!؟
ای ول دمت گرم :-D :-D :-Dبا مدیر سایت داشتم حرف میزدم گفنتش شما دیگه چه یاقی هایی هستین این دور از شخصیته منم گفتم میدونم میدونم![]()
خلاص...
۱۷ هزارتا رو گذاشتم ۱۰۰ ساتوشی بفروشم![]()
با مدیر سایت داشتم حرف میزدم گفنتش شما دیگه چه یاقی هایی هستین این دور از شخصیته منم گفتم میدونم میدونم![]()
حالا روش دیگه ای هست که بشه پلکویین جمع کرد؟
من هنوز تو فرستادن پله به صرافی مشکل دارم تا حالا هم چند هزار تا از پله هامو از دست دادم هر کدی که به میل میاد کپی پیست میکنم میزنه کد اشتباهخوب خوشبختانه یا بدبختانه این سایت مثل اینکه فهمیده و به خودش اومده برای اینکه کوینش ارزش دار بشه جلو این زیاده روی رو گرفته البته بازم فردا یا یکی دو روز دیگه امتحان کنید ببینید باز میشه راهش یا نه .حالا دیدید گفتم برای با ارزش شدن این کوین و فروختنش به قیمت بهتر صبور باشید نرید دو ساتوشی بفروشید اونایی که این چند رو از این فرصت استفاده کرده و کلی کوین به جیب زدن صبور باشن موقع خوشحالیشون هم میرسه حتی مدیر سایت قول رسید این کوین به یک دلار رو هم داد یه سری گرچه من بعید میدونم ولی مطمئنا از این که هست خیلی بیشتر میشه
امیدوارم دوستان یه سود خوبی بکنند اونایی که زحمت کشیدن و بیش از 15 ساتوشی بفروشند البته اگر کسی به 15 راضی باشه چون راه تقلب بسته شده تا چند روز دیگه راحت میتونه ابش کنه رو همون 15
من هنوز تو فرستادن پله به صرافی مشکل دارم تا حالا هم چند هزار تا از پله هامو از دست دادم هر کدی که به میل میاد کپی پیست میکنم میزنه کد اشتباه
![]()
من فقط میخوام یه دفعه انتقال بدم تا یاد بگیرم دوباره مشکل پیش نیاد من 150000 هزار تا پله روزی که افتتاح شد جمع کردم تو سه روز اونموقع قیمتش 1 سنت بود دو سه ماه قبل ولی خرید و فروش نمیشد بیشتر کاربرا انجمن پولفا تو رویا سیر میکردیم فکر میکردیم میلیونر میشیم با این کوین هنوزم که هنوزه دارمشونفعلا شما دست نگهدار به صرافی انتقال نده انتقال بدی سریع میخوای بفروشیش اگه نمیشه ول کن
احتمالا بعد از یه مدت ارزشش بیشتر میشه اونموقع بفروش
رفیق مطمئن باش کد رو دقیق و درست کپی نمیکنی دقت کن ببین چی رو داری کپی میکنه از اونجا که دو نقطه گذاشته به بعد رو کپی کن و اینکه یه وقت قسمت سفید رنگ یا خالی جزو کپی نباشه فقط اون کده رو کپی گرفته باشی دقت کن هیچ مشکلی تو کدا نیست هیچمن فقط میخوام یه دفعه انتقال بدم تا یاد بگیرم دوباره مشکل پیش نیاد من 150000 هزار تا پله روزی که افتتاح شد جمع کردم تو سه روز اونموقع قیمتش 1 سنت بود دو سه ماه قبل ولی خرید و فروش نمیشد بیشتر کاربرا انجمن پولفا تو رویا سیر میکردیم فکر میکردیم میلیونر میشیم با این کوین هنوزم که هنوزه دارمشون
داداش دمت گرم مشکلم حل شد من نمیدونستم که از دو نقطه به بعد رو کپی کنمرفیق مطمئن باش کد رو دقیق و درست کپی نمیکنی دقت کن ببین چی رو داری کپی میکنه از اونجا که دو نقطه گذاشته به بعد رو کپی کن و اینکه یه وقت قسمت سفید رنگ یا خالی جزو کپی نباشه فقط اون کده رو کپی گرفته باشی دقت کن هیچ مشکلی تو کدا نیست هیچ