EH$@N
Registered User
با T610 سوني اريكسون هم ميشه اينكارو كرد؟
به نقل از Sayrex :فقط نوكيا .
از اون فايل تو گوشي همش رو بايد كپي كرد جاي اسم بلوتوس نوشت؟؟؟ ، همش کپی نمیشه، حدود 6 خط که 3 خطش کپی میشه!!!به نقل از Sayrex :) نه نمیشه متاسفانه ...
به نقل از Danial-Dabiri :از اون فايل تو گوشي همش رو بايد كپي كرد جاي اسم بلوتوس نوشت؟؟؟ ، همش کپی نمیشه، حدود 6 خط که 3 خطش کپی میشه!!!
blue(tab)tooth(tab)
[left]blue(tab)tooth(tab)
خوب من اين كار رو كردمبه نقل از starsoheil :نخیر ، بلکه این اسم یه چند کلمه ایش از کادر میزنه بیرون و با رنگ نارنجی نمایش داده میشه.
متن شما رو ريختم كه هيچ اشكالي نباشه توش!به نقل از starsoheil :ببینید در قسمت نام بلوتوث یک بهم ریختگی رو میبینید که مثلا کلمه ای از کادر زده باشه بیرون؟ اگه ندیدین مطمُن باشین راه رو اشتباه رفتین.
راستی این متن رو خودتون ساختین یا فایل ما رو گرفتین؟
همونطور هم كه گفتين يه كلمه نارنجي خارج كادر بودبه نقل از Danial-Dabiri :متن شما رو ريختم كه هيچ اشكالي نباشه توش!
من اینو تازه دیدم. تو گوشی 6630وقتی اسم بلوتوث رو تغییر میدیم گوشی های دیگه که سرچش می کنند باز هم اسم nokia 6630 پیدا می کنند نه اسمی که تغییر پیدا کرده . نمیدونم هم چرا. شاید به همین خاطر گوشی 6600 ریست نمی شده.همونطور هم كه گفتين يه كلمه نارنجي خارج كادر بود
يعني تو 6630 اين كارو نميشه كرد؟به نقل از ..hamid.. :من اینو تازه دیدم. تو گوشی 6630وقتی اسم بلوتوث رو تغییر میدیم گوشی های دیگه که سرچش می کنند باز هم اسم nokia 6630 پیدا می کنند نه اسمی که تغییر پیدا کرده . نمیدونم هم چرا. شاید به همین خاطر گوشی 6600 ریست نمی شده.