سلام چند تا راه رو بگو . تشکر
فروش محصول اختصاصی. هم محصول فیزیکی می تونید بفروشید و هم محصول آموزشی.
سلام چند تا راه رو بگو . تشکر
یکتانت واریزی داره یا نهالان متاسفانه تبلیغات آنلاین دست تپسل و یکتانت افتاده، به نظر من واقعا برای سایتهاو وبمسترها روند کنونی بسیار خطرناک هست.
یکتانت سر موعد مقرر واریزی را انجام میدهیکتانت واریزی داره یا نه
در واقع اگه بخواهیم با یک دید عمیق و آینده نگر نگاه کنیم، راه حل دیگه به غیر از پولی کردن مستقیم محتوا اینه که یک کیف پول جهانی برای کاربر تعریف بشه و کاربر اون کیف پول رو مثل هزینه اینترنتش به صورت دوره ای شارژ کنه و به ازای بازدید از هر صفحه مبلغی خودکار از اون کیف پول کسر بشه و به کیف پول صاحب محتوا منتقل بشه! در یک نمونه کوچیک ترش، مثلاً کاربر در اینستاگرام کیف پولش رو شارژ کنه و به ازای هر بازدید یا لایکی که انجام میده، مبلغ بسیار اندکی از کیف پولش کسر و به کیف پول صاحب محتوا اضافه بشه.واقعیت اینه باید محتوا پولی بشه، کانال های کسب درامدی غیر از تبلیغات نیاز هست برای وبمستر ها. حتی سایت های خارجی مثل medium هم برای مشاهده مقالات بعد از یه مدتی پول می خوان از بازدید کننده. اونا درامد تبلیغات خوبی هم دارن، ولی محتوا همیشه برای کاربر رایگان نیست.
حالا سوال اصلی اینجاست که چطوری وب مسترها رو می شه راضی کرد برای همکاری؟ مثلا اگه خواستن برای نشون دادن قدرت وبمسترها یه سیستم تبلیغاتی رو تحریم کنن به مدت یک روز، چطور می شه اکثر وبمستر ها رو راضی کرد (یا حداقل اطلاع داد) که انجام بدن؟ولی در کوتاه مدت، همون غیررایگان کردن محتوا چاره کاره. الآن هم بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم، دیگه محصولات دیجیتالی مثل قبل، به صورت رایگان در دسترس نیستند و خیلی از سایت های ارائه فایل های گرافیکی و اسکریپت و قالب، محصولاتشون رو پولی کردن و یا خیلی از ویدیوهای آموزشی فقط در ازای خرید اشتراک یا خرید دوره در دسترسه.
حدود نیم میلیون ممبر پوش دارمحالا سوال اصلی اینجاست که چطوری وب مسترها رو می شه راضی کرد برای همکاری؟ مثلا اگه خواستن برای نشون دادن قدرت وبمسترها یه سیستم تبلیغاتی رو تحریم کنن به مدت یک روز، چطور می شه اکثر وبمستر ها رو راضی کرد (یا حداقل اطلاع داد) که انجام بدن؟
احساس می کن قدرت دارن، باید حتما پی گیری کنین. حتی اگه احساس کردین مدیرش هم بد صحبت می کنه شکایت کنین.حدود نیم میلیون ممبر پوش دارم
تیکت داده بودم یه سوال بپرسم پشتیبان اکانت که یک خانوم هست خیلی بد جوابمو داد
میخواستم بگم دوزار میندازن جلوت که بیای اینطور با ناشر برخورد کنی و به مدیرشون گزارش بدم
گفتم ولش کن الان بیکار میشه آه و نفرینش میگیره
این دسته از وب سایت ها در صورت همکاری نکردن با بخش کوچیک تر، نشون می دن انحصار طلبی دارن.در مورد اتحاد، سوال اصلی همکاری سایتهای پربازدید مثل، فرار، خبرآنلاین و امثال آنها می باشد، زیرا اگر سایتهای پربازدید همکاری نکنند امکان تحرم خیلی کم هست
حالا برای حل مشکل، وبمسترها باید دنبال درآمد جایگزین و بدون واسطه بگردن. وقتی این مشکل حل بشه، اتوماتیک مشکل کم بودن درآمد از تبلیغات کلیکی هم حل میشه! چون دیگه وبمستر، یه درآمدی داره و حاضر نمیشه به هر قیمتی، تبلیغات نمایش بده.