• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رونالدو

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از f@rshad_it :
به نظر من رونالدینیو با همه عظمتش قابل مقایسه با رونالدوی بارسا نیست!
رونالدینیو کجا میتونه ریزه کاریهای رونالدو رو با توپ انجام بده؟

نوکرتم که بازيکن شناسی و فوتبالی :)

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
رونالدینیو رو بیش از اندازه بزرگ کردند. خودتون مقایسه کنید آیا رونالدینیو از نظر فنی با زیدان و رونالدوی دوران اوج قابل مقایسه هست؟! رونالدینیو مثل رونالدو توان نفوذ به دفاع های چند نفره رو داره؟(مثل کریمی:cool: ) و یا مثل زیدان روی توپ تسلط داره؟ البته با زمان اوج این اسطوره ها مقایسه کردم .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از f@rshad_it :
رونالدینیو رو بیش از اندازه بزرگ کردند. خودتون مقایسه کنید آیا رونالدینیو از نظر فنی با زیدان و رونالدوی دوران اوج قابل مقایسه هست؟! رونالدینیو مثل رونالدو توان نفوذ به دفاع های چند نفره رو داره؟(مثل کریمی:cool: ) و یا مثل زیدان روی توپ تسلط داره؟ البته با زمان اوج این اسطوره ها مقایسه کردم .
مقایسه ی جالبی کردی , ولی با چیزی که من از رونالدینیو دیدم و میبینم احتمال میدم که شما یکی دیگه رو با رونالدینیو اشتباه گرفتی.
21.gif
109.gif

united

Registered User
لایک‌ها
1
همه از بهترينها هستند ، اما هنوز کسی به کاملی رونی جونم نرسيده و نخواهد رسيد.
ايتاليا رو هم بيخيال ، فعلا که بهترين تيماشونو برزیلیها ميچرخونند : کاکا - ديدا - امرسون - کافو - آدريانو - مانسینی - سزار - سرجينهو - .................... اونا بايد فعلا فکر صعود از گروهشون باشن .....
رونیییییییییییییییی برای آلمان آماده باش ...........

نه تنها همه این برزیلیهایی که گفتی بلکه همه برزیلیهایی که قبلا در ایتالیا بازی کردند و کلا همه خارجیهایی که در ایتالیا بازی کردند ( به غیر از شوچنکو )
هرگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز نتونستن در سری آ آقای گل بشن :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
در طول 110 سال سابقه برگزاری مسابقات سری آ شوچنکو تنها بازیکن خارجی بوده که آقای گل شده
پس دیگه اسم برزیلیها رو نیار که برزیلیها هیچی نیستند فقط شانس دارن

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از united :
همه از بهترينها هستند ، اما هنوز کسی به کاملی رونی جونم نرسيده و نخواهد رسيد.
ايتاليا رو هم بيخيال ، فعلا که بهترين تيماشونو برزیلیها ميچرخونند : کاکا - ديدا - امرسون - کافو - آدريانو - مانسینی - سزار - سرجينهو - .................... اونا بايد فعلا فکر صعود از گروهشون باشن .....

نه تنها همه این برزیلیهایی که گفتی بلکه همه برزیلیهایی که قبلا در ایتالیا بازی کردند و کلا همه خارجیهایی که در ایتالیا بازی کردند ( به غیر از شوچنکو )
هرگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز نتونستن در سری آ آقای گل بشن :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
در طول 110 سال سابقه برگزاری مسابقات سری آ شوچنکو تنها بازیکن خارجی بوده که آقای گل شده
پس دیگه اسم برزیلیها رو نیار که برزیلیها هیچی نیستند فقط شانس دارن

اينا رو شما از کجاتون در آوردين ؟!؟!؟؟! بيرهوف ، آموروسو ، فان باستن، ...... link شو هم واست ميذارم که الکی ارائه فضل و دانش نکنی اينجا. !! :wacko:

united

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از RoniJeng :
اينا رو شما از کجاتون در آوردين ؟!؟!؟؟! بيرهوف ، آموروسو ، فان باستن، ...... link شو هم واست ميذارم که الکی ارائه فضل و دانش نکنی اينجا. !! :wacko:

واقعا راست میگی حق با شماست
راستش این حرفو دو سال پیش یکی از گزارشگرا گفت دقسفا نمیدونم کدومشون بود ( باور کنید دروغ نمیگم )
من نمیدونم چرا باور کردم ولی حالا که دقیقتر فکر کردم میبینم که ...
واقعا که این گزارشگرا چقدر نوبرن

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از united :
واقعا راست میگی حق با شماست
راستش این حرفو دو سال پیش یکی از گزارشگرا گفت دقسفا نمیدونم کدومشون بود ( باور کنید دروغ نمیگم )
من نمیدونم چرا باور کردم ولی حالا که دقیقتر فکر کردم میبینم که ...
واقعا که این گزارشگرا چقدر نوبرن

منظور ؟!؟! ميشه بگی از نظر تو کی خوبه ؟

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
الات هم که بازی آث و بارسل ، انگاری مسابقه برزيلياست .. کاکا ، ديدا ، سرجينهو ، کافو با رونالدينهو ، بلتی ، ادميلسون ، موتا ...

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
Former Brazil national coach Tele Santana has died at the age of 74.

چه تاسف برانگيز :(

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
BRAZIL has a bit of homework to do before its World Cup clash with Australia in Munich on June 18, if the words of star striker Ronaldo are any guide.

The Real Madrid forward declared he had never heard of champion Socceroos Harry Kewell and Mark Viduka.
:))
Ronaldo claimed he only knew of one Australian player, "the one who plays for Osasuna" -- meaning John Aloisi, who scored the winning penalty in the playoff shootout against Uruguay but who actually left Spanish side Osasuna months ago to join Alaves.

And his comments came despite having twice played against the Socceroos, including a number of the current Australian squad, during the 1997 Confederations Cup.

In an interview with Alpha magazine, Ronaldo also said teams such as Australia would be "all excited" about playing in the World Cup, but warned that progress to the second round would be "more difficult".

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از RoniJeng :
من هم موافقم، انصافا وین رونی یکی از پدیده های جام میتونه باشه.

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
چیییییییییی ؟!؟! قاطی کردی يا خودتو زدی به اون در ؟!؟؟! مگر هر رونی رونالدوی عزیز ميشه !!!!

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از RoniJeng :
مگر هر رونی رونالدوی عزیز ميشه !!!!
باز از اون حرفها زدی، نه تنها هر رونی بلکه هیچ رونی ای نمیتونه رونالدو بشه مثل اینکه هیچ زیدانی نمیتونه بکهام یا فیگو یا رونالدو بشه. رونی فقط همو وین رونی است.:p

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
Real Madrid are set to tempt Inter into selling Adriano by offering Ronaldo and Antonio Cassano in exchange.

Reports in Italy on Tuesday suggest that the Spanish giants are ready to sacrifice their two attacking talents for the unhappy Brazilian striker.

اين يعنی چی ؟ اما اينتر هم خوبه .... اميدوارم اونجا به حال بياد :)

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
"Ronaldo is one of the best players in the world and doesn't need to prove anything to anybody," said his teammate and two-time FIFA player of the year Ronaldinho. "We need him, just as he needs us."

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
Ronaldo approaches the 2006 World Cup in one of the worst slumps of his career. Fans have been jeering him and commentators have been criticizing him. Even the great Pele has hit out at him.

But as far as Ronaldo is concerned, everything is just fine.

"I've been faced with tough challenges my entire career," he said. "But now I know that I'm strong enough to overcome them. I'm certain that I'll be well prepared for the World Cup."

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
چرا کسی اينجا رو تحويل نميگيره ؟!؟! :(

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
May 12, 2006
After pursuing treatment at the Real Madrid, for the injury on his right thigh, Ronaldo is participating today of a shooting for a Siemens commercial. Cicinho, Sergio Ramos, his team mates, went with him.

بالا