به نقل از f@rshad_it :به نظر من رونالدینیو با همه عظمتش قابل مقایسه با رونالدوی بارسا نیست!
رونالدینیو کجا میتونه ریزه کاریهای رونالدو رو با توپ انجام بده؟
نوکرتم که بازيکن شناسی و فوتبالی
به نقل از f@rshad_it :به نظر من رونالدینیو با همه عظمتش قابل مقایسه با رونالدوی بارسا نیست!
رونالدینیو کجا میتونه ریزه کاریهای رونالدو رو با توپ انجام بده؟
مقایسه ی جالبی کردی , ولی با چیزی که من از رونالدینیو دیدم و میبینم احتمال میدم که شما یکی دیگه رو با رونالدینیو اشتباه گرفتی.به نقل از f@rshad_it :رونالدینیو رو بیش از اندازه بزرگ کردند. خودتون مقایسه کنید آیا رونالدینیو از نظر فنی با زیدان و رونالدوی دوران اوج قابل مقایسه هست؟! رونالدینیو مثل رونالدو توان نفوذ به دفاع های چند نفره رو داره؟(مثل کریمی) و یا مثل زیدان روی توپ تسلط داره؟ البته با زمان اوج این اسطوره ها مقایسه کردم .
به نقل از united :همه از بهترينها هستند ، اما هنوز کسی به کاملی رونی جونم نرسيده و نخواهد رسيد.
ايتاليا رو هم بيخيال ، فعلا که بهترين تيماشونو برزیلیها ميچرخونند : کاکا - ديدا - امرسون - کافو - آدريانو - مانسینی - سزار - سرجينهو - .................... اونا بايد فعلا فکر صعود از گروهشون باشن .....
رونیییییییییییییییی برای آلمان آماده باش ...........
نه تنها همه این برزیلیهایی که گفتی بلکه همه برزیلیهایی که قبلا در ایتالیا بازی کردند و کلا همه خارجیهایی که در ایتالیا بازی کردند ( به غیر از شوچنکو )
هرگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز نتونستن در سری آ آقای گل بشن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در طول 110 سال سابقه برگزاری مسابقات سری آ شوچنکو تنها بازیکن خارجی بوده که آقای گل شده
پس دیگه اسم برزیلیها رو نیار که برزیلیها هیچی نیستند فقط شانس دارن
به نقل از RoniJeng :اينا رو شما از کجاتون در آوردين ؟!؟!؟؟! بيرهوف ، آموروسو ، فان باستن، ...... link شو هم واست ميذارم که الکی ارائه فضل و دانش نکنی اينجا. !! :wacko:
به نقل از united :واقعا راست میگی حق با شماست
راستش این حرفو دو سال پیش یکی از گزارشگرا گفت دقسفا نمیدونم کدومشون بود ( باور کنید دروغ نمیگم )
من نمیدونم چرا باور کردم ولی حالا که دقیقتر فکر کردم میبینم که ...
واقعا که این گزارشگرا چقدر نوبرن
من هم موافقم، انصافا وین رونی یکی از پدیده های جام میتونه باشه.به نقل از RoniJeng :رونیییییییییییییییی برای آلمان آماده باش ...........
باز از اون حرفها زدی، نه تنها هر رونی بلکه هیچ رونی ای نمیتونه رونالدو بشه مثل اینکه هیچ زیدانی نمیتونه بکهام یا فیگو یا رونالدو بشه. رونی فقط همو وین رونی است.به نقل از RoniJeng :مگر هر رونی رونالدوی عزیز ميشه !!!!