• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریویو - وقتی قیصر پاشنه ی وی جی ایش پایین بود -

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
پارسا جان خسته نباشی
خیلی عالی بود

جسجار رو تصور بکنین که یکم وزن کم کرده و رژیمه ، دوربینش مخوف شده و کلی کارا بلد شده .

:lol:

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
پيش از هرچيز مجددا تشکر ميکنم از جناب manuelcalavera بابت رويوي بسيار عالي ايشون که با قلمي شيوا و دلنشين نگاشته شده و ممنونم از ايشون که اجازه دادن اين پست رو براي آشنايي با بنچمارکهاي اين گوشي ارسال کنم.

براي مقايسه بنچمارکهاي تايتان2 رو در کنار 3 گوشي ديگه که در کلاس برابري از نظر فرکانس کاري قرار دادند تقديم ميکنم . براي حذف اثر ورژن ويندوز سعي کردم تمام موارد wm6 باشد بجز در مورد E-Ten M600+ که در کنار ساير گوشي هاي مبتني بر چيپ S3C2440 سامسونگ فاقد ساپورت wm6 چه رسمي و چه غير رسمي است . بنچمارکهاي اين گوشي تحت wm5 و و صرفا براي جنبه تاريخي قضيه و نشان دادن اختلاف بزرگ بين اين دو چيپ سامسونگ آورده ام و اثبات اين نکته معماري سي پي يو مهمترين فاکتور در پرفورمانس هست .

کد:
TyTn
-----
Chipset: Samsung SC32442A @ 400Mhz

E-tem M600+
----------
Chipset: Samsung S3C2440 @ 400Mhz

XDA Atom
--------
CPU: Intel XScale PXA272 @ 416Mhz

HTC TyTn II
---------------
Chipset: Qualcomm MSM 7200 @ 400Mhz

TyTN   		XDA Atom	TyTn II		M600+

CPU index  		1203		1342		1550		1483.04
File system index  	141		69		168		152.14
Graphics index  	1171		2801		3530		2737.61
Spb Benchmark index  	329		137		401		369.3

در پرفورمانس سي پي يو 7200 در راس قرار ميگيره البته اختلاف در حد خطاي تست هست و نميشه به کمتر از 10% اختلاف اهميت چنداني داد.
پرفورمانس گرافيکي اختلاف فاحشي رو بين اين ديوايسها نشون ميده . کنترلر گرافيک چيپ 7200 با اختلاف حيرت انگيزي سريعتر از بقيه است . سامسونگ c32442 چهره ضعيفي از خودش نشون ميده که اين ضعف در بنچمارک ديوايسهاي ديگه مبتني بر اين چيپست که عمدتا تمام ايتن ها هستند چه در qvga و در vga مجددا نمود پيدا کرد و بعيده به دليل نقص درايور شتابدهنده 2D اونها باشه. نکته مثبت ديگه در مورد تايتن 2 وجود شتابدهنده گرافيکي 3 بعدي است که در اينجا اطلاعاتي مربوطه ارائه نشده اما از اين نظر در سطحي بسيار بالاتر نسبت به 3 رقيب ديگه قرار ميگيره.

نکته جالب تاثير عالي ويندوز موبايل 6 در پرفورمانس گرافيکي تايتن هست . نسخه ناقص درايور کنترلر گرافيکي اين ديوايس ها که همراه نسخه ارژينال ويندوز اونها يعني WM5 AKU2.6 بود و سبب کندي وحشتناک اين ديوايسها شده بود جايگزين کرده و حالا اين درايور شامل تماه بهينه سازي هاي 3.3 aku شده که روي گوشي هاي cingular 8525 نصب شده بود و باعث بهبود معني دار پرفورمانس گرافيکي شده بود و اسکور گرافيک رو از 700 به 1200 رسونده بود و acceleration تحت tcmcp نيز فعال ميشه.

بنچمارکها هم مويد اين حقيقت هستند که قيصر واقعا پلتفرم سريعي است و نماينده شايسته اي براي نمايش کارايي چيپ مدرن 7200 کوالکوم محسوب ميشه . فقط اي کاش وي جي آ بود !

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فقط اي کاش وي جي آ بود !
من هم جاي HTC بودم قيصر رو VGA نميكردم. وقتي كه يه ديوايس با تمام امكانات توليد بشه يعني از بين بردم بازار بقيه ديوايسها و ديواسهاي آينده... هميشه يك چيزي رو بايد كم گذاشت، در قيصر ال سي دي VGA است...!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من هم جاي HTC بودم قيصر رو VGA نميكردم. وقتي كه يه ديوايس با تمام امكانات توليد بشه يعني از بين بردم بازار بقيه ديوايسها و ديواسهاي آينده... هميشه يك چيزي رو بايد كم گذاشت، در قيصر ال سي دي VGA است...!
البته اینفرارد و تی وی اوت و رادیو اف ام هست از نقائص قیصر هست .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بجرين جان بيخيال شو... بچه ها به همين VGA راضي هستند...
جدا" هاااا ! :D پاه تم اساسی ...

جناب Athlon64x2 عزیز ، سلام ؛ از اطلاعاتتون بسیار ممنونم ، ریویوی ناقص منو به بهترین نحو ارتقاء دادین .

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
كم اوردن Kaiser جلوي P735:
ببينيد:
براي من خيلي عجيبه:

HTCTytn2_89_large.jpg

HTCTytn2_90_large.jpg

HTCTytn2_92_large.jpg

HTCTytn2_88_large.gif

جناب Athlon64x2 خوشحال ميشم درمورد اين Benckmarkهاي ضعيف Kaiser (بدور از انتظار) توضيح بديد...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا حامد به شدت دستت طلا ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر این ایندکس ها درست باشه ( من نمی فهمم منظور اینکه نوشته توربو مود برای ایسوس چیه ، شاید دستگاه در این حالت ، مثل اسب باطری مصرف کنه ، که اصلا به نظر من چیز دندان گیری نمی شود ) ولی در حالت عادی اگر ایندکس سی پی یو اتم که یک سی پی یو صرفا ً متوسط هست ، یا ام700 ( و ایضا ایکس 500 پلاس ) برتر از کوالکام باشند ، حسابی ناامید کننده هست.البته یادتون باشه که کوالکام سی پی یو های همگرایی در راه داره که تا 1 گیگا هرتز کلاک می شن
موفق باشید

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من نمی فهمم منظور اینکه نوشته توربو مود برای ایسوس چیه ، شاید دستگاه در این حالت ، مثل اسب باطری مصرف کنه ، که اصلا به نظر من چیز دندان گیری نمی شود
منم همينو ميخواستم بپرسم؛ اين جريان توربو چيه؟ البته يادمه عليرضا يه بار گفت پاكت پي سي هاي ايسوس همچين فيكچري دارند كه حالت سي پي يو رو تغيير بديم (اميدوارم درست نقل قول كرده باشم).

ولی در حالت عادی اگر ایندکس سی پی یو اتم که یک سی پی یو صرفا ً متوسط هست ، یا ام700 ( و ایضا ایکس 500 پلاس ) برتر از کوالکام باشند ، حسابی ناامید کننده هست.
من به اين ايندكس شك دارم. توي كلي رييو از كوالكم تعريف شده حالا اين ايندكس خلاف اينو داره ميگه. مخصوصا ايندكس گرافيك...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خیلی عجیبه من که کف کردم !
ولی من با این بنچ مارک ها بازم بیخیال قیصر نمیشم
بالاخره تا 200 ساله آینده هم هیچ گوشی ای رو کامل نمیزنن
ولی کاشکی حداقل tv out داشت
کاش ..!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خیلی عجیبه من که کف کردم !
ولی من با این بنچ مارک ها بازم بیخیال قیصر نمیشم
بالاخره تا 200 ساله آینده هم هیچ گوشی ای رو کامل نمیزنن
ولی کاشکی حداقل tv out داشت
کاش ..!

اگه از کیبورد استفاده نداری برو سراغ X800 ، P535 ، Life .
TyTn II خیلی بزرگ و سنگینه. (نظر شخصی)
لولاهاش هم درست حسابی و سفت نیست و وقتی بازش میکنی نمیتونی با جهت ها کارکنی.:blush:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
منم همينو ميخواستم بپرسم؛ اين جريان توربو چيه؟ البته يادمه عليرضا يه بار گفت پاكت پي سي هاي ايسوس همچين فيكچري دارند كه حالت سي پي يو رو تغيير بديم (اميدوارم درست نقل قول كرده باشم).

من به اين ايندكس شك دارم. توي كلي رييو از كوالكم تعريف شده حالا اين ايندكس خلاف اينو داره ميگه. مخصوصا ايندكس گرافيك...
مثل اينكه تو اين وضعيت سي‌پِي‌يو به 520 MHz كلاك مي شه. باتري هم 3 ساعت بيشتر نمي تونه دووم بياره.
(دستگاه قديمي اي مثل دستگاه من اون هم با باتري 1100 mAH با بيشترين نور و كلاك به 624 MHz سه ساعت و نيم دووم مي ياره. حالا نيم ساعت هم مي گيم به خاطر GSM !)
اديت:
=============
راستي اون جاهايي كه زده error يعني چي؟!
169.gif

يعني به جز htc p6300 بقيه نمي تونن يه فايل word باز كنن؟!
34.gif

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اگه از کیبورد استفاده نداری برو سراغ X800 ، P535 ، Life .
TyTn II خیلی بزرگ و سنگینه. (نظر شخصی)
لولاهاش هم درست حسابی و سفت نیست و وقتی بازش میکنی نمیتونی با جهت ها کارکنی.:blush:

من کیبورد برام خیلی مهمه
در ضمن طراحی قیصر رو با هیچ گوشیه دیگه ای عوض نمیکنم همین !!!!!!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من کیبورد برام خیلی مهمه
در ضمن طراحی قیصر رو با هیچ گوشیه دیگه ای عوض نمیکنم همین !!!!!!!

احسنت به این اراده راسخ!
آقا مبارکه
اگه خودت میدونی که میتونی با این گوشی لذت دنیوی رو ببری و احتیاجاتت و برطرف میکنه، اصلا شک نکن
شاید چیزایی که از پاکت پی سی مد نظر منه اصلا برای تو قابل فهم نباشه یه ایده بچه گانه فکر کنی و حتی بالعکس!
قیصر در اینکه تو ریویو ها مشخص شده کمی مشکلات داره
ولی بازم هم برای خودش قدرتی حساب میشه
گوشی های دیگه ای هم وضع بهتری از قیصر ندارن و هرکدوم مشکل خاص خودشو داره
اگه از لحاظ مالی مشکل نداری، مطمئنا تا یکی دوسالی مهمونت هست
تا اون موقع هم گوشی های بهتری هم ریلیز میشه و میتونی استفاده کنی
حتما به فکرش باش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
احسنت به این اراده راسخ!
آقا مبارکه
اگه خودت میدونی که میتونی با این گوشی لذت دنیوی رو ببری و احتیاجاتت و برطرف میکنه، اصلا شک نکن
شاید چیزایی که از پاکت پی سی مد نظر منه اصلا برای تو قابل فهم نباشه یه ایده بچه گانه فکر کنی و حتی بالعکس!
قیصر در اینکه تو ریویو ها مشخص شده کمی مشکلات داره
ولی بازم هم برای خودش قدرتی حساب میشه
گوشی های دیگه ای هم وضع بهتری از قیصر ندارن و هرکدوم مشکل خاص خودشو داره
اگه از لحاظ مالی مشکل نداری، مطمئنا تا یکی دوسالی مهمونت هست
تا اون موقع هم گوشی های بهتری هم ریلیز میشه و میتونی استفاده کنی
حتما به فکرش باش

بلاخره یکی درد دل ما رو فهمید :rolleyes:
بابا آدم که عاشق بشه دیگه ......
ولی من به این نتیجه رسیدم که نباید صبر کرد برای گوشی خوب چون هیچ گوشی ای خوب نیست (به معنی کامل)
و تا n سال دیگه هم پیدا نمیشه
:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بلاخره یکی درد دل ما رو فهمید :rolleyes:
بابا آدم که عاشق بشه دیگه ......
ولی من به این نتیجه رسیدم که نباید صبر کرد برای گوشی خوب چون هیچ گوشی ای خوب نیست (به معنی کامل)
و تا n سال دیگه هم پیدا نمیشه
:blush:

نگو که دلم خون از دست این لایف
looking%20around2.gif
praying.gif

بالا