سلام دکتر جان
حقيقتش رو بخواهيد اونقدر دوستان و مديران گرانقدر انجمن خوب پي پي سي نسبت به بنده لطف و محبت روا داشتند که نميدونم با چه زبوني بايد تشکر کنم. من هيچ کاري نکردم صرفا اندک مطلبي که جمع اوري کرده بودم و حتي يکبار قولشو به شما دادم که در مورد سي پي يوها ارسال کنم به تناسب بحث بخشي رو ارسال کردم آنهم در سپاس از انبوه مطالبي که از شما و همه اساتيد آموختم و مشکلاتي که به سرانگشتان دوستان حل شده بود. اين من هستم که سپاسگزارم
در مورد ديتا شيتهاي سي پي يو هاي xscale اينتل بدترين اتفاقي که افتاده حذف شدن لينکها در سايت اينتل هست و متاسفانه سايت مارول هم اون داکومنتها رو عرضه نميکنه . من دارم همه رو و سعي ميکنم روي آرشيوم پيدا کنم و ارسال کنم اما هنوز تک و توک ميشه مطالبي يافت
http://www.pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a270
http://www.pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a272
به وضوح در مورد pxa272 ذکر شده که
Special Features:
64MB embedded Intel StrataFlash ROM (32 bit wide), Wireless Intel SpeedStep Technology, Intel Wireless MMX
همينطور سايت ويکي پديا که منبعش همون داکومنتهاي اينتل بوده
http://en.wikipedia.org/wiki/XScale
The PXA270 is clocked in four different speeds: 312 MHz, 416 MHz, 520 MHz and 624 MHz and is a stand-alone processor with no packaged memory. The PXA271 can be clocked to 312 MHz or 416 MHz and has 32 MiB of 16-bit stacked StrataFlash memory and 32 MiB of 16-bit SDRAM in the same package. The PXA272 can be clocked to 312 MHz, 416 MHz or 520 MHz and has 64 MiB of 32-bit stacked StrataFlash memory.
سعي ميکنم د يتاشيتها رو پيدا کنم و ارسال کنم که خيلي دقيقتر و کاملتر توضيح داده شده
در مورد فوتون هم با نظر شما موافق هستم . گرچه قراره q1/q2 2008 گوشي هاي مبتتي بر اونو در بازار ببينيم اما سکوتي عجيب و غريب در موردش وجود داره که ميتونه دو دليل داشته باشه . يکي تاخير در انتشار اون که اتفاقا محتمل هست و ديگري تغييرات راديکال در مينيمم نياز سخت افزاري که باعث ميشه گوشي هاي موجود در بازار روي دست توليد کننده ها باد کنه که به نظر من اينهم مهمه .
در مورد ويندوز موبايل 5 همين اتفاق افتاد . وفتي اچ تي سي يونيورسال (جسجار خودمون) ماهها روي هوم پيج ميکروسافت جا خشک کرد اما حتي تا 6 ماه بعد گوشي هاي 2003SE معرفي ميشد! هر چه اختلاف در پلتفرم حداقل مورد نياز با آنچه امروز ست شده بيشتر باشه مسلما مدت زماني طولاني تر طول خواهد کشيد که گوشي هاي مبتني بر فوتون بصورت انبوه و به شکلي که حق انتخاب براي خريدار محفوظ باشه و قيمت نيز مناسب باشه در دسترس قرار بگيره .
در مورد انتخاب گوشي x800 از سوي شما فکر ميکنم من مجددا سو تفاهمي رو سبب شدم که عذر ميخوام . اتفاقا در ايميلي که يکي از دوستان بسيار عزيز سايت ارسال کرده بودند اين جمله رو نوشتم که براي کسي که عمر ديوايس مورد استفادش يکي دوساله انتخاب اين ديوايسهاي نسل سوم wm5 (ترجيح ميدم به اين نام صداشون بزنم تا wm6( بسيار هم منطقيه و اتفاقا به عنوان الگو دکتر جان خودمونو مثال زدم اما اونطرف قضيه رو نگاه کنيد . دوستي ديوايسي واقعا عالي همچون اتم اگزک داره که چه در پرفورمانس سي پي يو چه در پرفورمانس گرافيکي برتري محسوسي نسبت به بخش عمده گوشي هاي امروزي بازار داره . شخصا اعتقاد دارم بسياري از ديوايسهاي امروزي بازار کمبود عمده اي نسبت به ديوايسهاي نسل سوم ندارند بخصوص که قابليت آپگريد همه آنها به فوتون در آينده زير سواله . در مورد فليم هم واقعا نميشه ساپورت افتضاحش رو دور از نظر داشت . اتم لايف صاحب wm6 شد چراکه o2 همين گوشي رو با نامي ديگه در بازار اروپا توزيع کرد و صد البته با wm6. ولي هنوز فليم جزو هيچ پکيجي توزيع نشده و اتفاقا بازار عمده توزيعش آسيا بوده که کمي دل آدمو ميلرزونه .
بنده کوچکتر و بسيار کم اطلاع تر از آنم که انتخاب شما رو تاييد کنم اما حس ميکنم با توجه به نوع کاربردي که شما از ديوايس داريد و مدت زماني که از گوشي بصورت 150% کار ميکشيد انتخابي بسيار خوب و منطقي انجام داديد بخصوص که کمتر ديوايسي با سطح تجهيزات x800 و قيمت مناسب در بازار پيدا ميشه و با افزايش سرعت سي پي يو 25% افزايش سرعت نسبت به x500+ نيز شاهد خواهيم بود و با رامي بهينه سازي شده قطعا ميشه پرفورمانسي کاملا قابل قبول ازش انتظار داشت.
ارادتمند و دوستدار هميگشي
علي