• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زدن سایت رو بدون هیچ اخطاری فیلتر کردن

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
هر چیزی که تو سایتت یک درصد احتمال میدی مجرمانه باشه رو حذف کن این تو سریعتر رفع فیلتر شدن سایتت کمک میکنه
چن ماه پیش سایت منو فیلتر کردن هر دفه چن تا لینک میدادن هی حذف میکردم دوباره میدادن و منم حذف میکردم و نزدیک ده دفه همینطور ادامه داشت
فک کنم یکماهی طول کشید تا رفع فیلتر شدم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
هر چیزی که تو سایتت یک درصد احتمال میدی مجرمانه باشه رو حذف کن این تو سریعتر رفع فیلتر شدن سایتت کمک میکنه
چن ماه پیش سایت منو فیلتر کردن هر دفه چن تا لینک میدادن هی حذف میکردم دوباره میدادن و منم حذف میکردم و نزدیک ده دفه همینطور ادامه داشت
فک کنم یکماهی طول کشید تا رفع فیلتر شدم

من رو کلمه های رابطه جنسی این ها لینک های اول بودم و پر مخاطب ولی مطلب دری وری نزاشته بودم یا چرت و پرت ، همش مفید بود و جنبه علمی داشت ف نمی دونم چرا دادنمون تو هوا جالبه 3 ساله صفحه اوله 3 سال هم هست تو فیلترینگ ثبت شده ، جالب تر از اون اینکه هیچ پیامی چیزی ندادن

یه سیستم پاپ آپ هم داشت رو سیستم که اونم بالا نمی یاد (nicepopups.ir/ البته دقیق نمی دونم دارم صرفا و صرفا حدس میزنم ) ، گفتم شاید ماله این باشه که سایت پاپ اپ داشته ( البته حدسه همش )

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
من رو کلمه های رابطه جنسی این ها لینک های اول بودم و پر مخاطب ولی مطلب دری وری نزاشته بودم یا چرت و پرت ، همش مفید بود و جنبه علمی داشت ف نمی دونم چرا دادنمون تو هوا جالبه 3 ساله صفحه اوله 3 سال هم هست تو فیلترینگ ثبت شده ، جالب تر از اون اینکه هیچ پیامی چیزی ندادن

یه سیستم پاپ آپ هم داشت رو سیستم که اونم بالا نمی یاد (nicepopups.ir/ البته دقیق نمی دونم دارم صرفا و صرفا حدس میزنم ) ، گفتم شاید ماله این باشه که سایت پاپ اپ داشته ( البته حدسه همش )
اگه رو این کیبورد ها ورودی داشتی همینکه چوب تو استینت نکنن و به فیلتر ختم بشه خیلیه من یه وبلاگ داشتم مثل خودت دوسال اصن ازش بیخبر بودم
توش ترانه گوگوش و اکادمی و اینا گذاشته بودم بعد دوسال چنان چوبی کردن تو استینم که هیچوقت یادم نمیره البته واسه من اخطارش اومده بود و منم میگفتم ولش کن بابا و حذف نکرده بودم تا اینکه...

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
سایت منم بی اخطار قبلی فیلتر کردن
اول فیلتر میکنن بعد ایمیل میدن به هاستیه قطع کن
بعد درخواست میدی میزنه چرا سایتت بالا نمیاد ( باید بهش بگی خودتون ایمیل دادین - دوبار اینجوری شده برا من ) :general304:
بعد دوباره ایمیل میدن به هاستیه
سایت که باز میشه تازه دنبال مطلب و تگ میگردن چرا فیلتر شده :general304:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

اصلا ربطی به پاپ اپ نداره.اینا فقط میخوان فیلتر کنن
وگرنه یکی از پستایی که واسش اخطار اومده بود دو ساله رو سایته .حالا سوال اینجاس مگه تو این دو سال این مطلب موردی نداشت که اخطار بدن و الان گفتن پاکش کن:general710:
کلا نزدیک اتنخابات که میشه باید سایت رو بست :D

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
البته یک چیزی را بگم معمولا بدون دلیل سایتی را فیلتر نمی کنند. مثلا یکی از دوستان چند سال پیش پاندای کونگ فو کار را نوشته بود پاندای ک.و.ن فو کار یک دونه فاصله بی جا ده بود :D سایتش فیلتر شد. چون اینا که نمیان یکی یکی سایت ها را چک کنند. ربات داره یک کلمه مورد دار ببینه فیلتر میکنه کاریم نداره چه سایتی هست.
و فقط یک راه دیگه داره که سایت فیلتر بشه اونم اینه که کسی گزارش بده که اونم همینجوری الکی نیست. مطمئن باشید اگر چیزی داشته باشه فیلتر می کنند. صد در صد کسایی که می گند ما هیچی نداشتیم اقراق می کنند.
کاری ندارم بعضی ها را فیلتر نمی کنند :D ولی اونهایی که فیلتر می کنند بی دلیل نیست.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اوه!
یه مدته چقدر زیاد سایت فیلتر میکنن :|
معروف و غیر معروف هم نداره، همینطوری یلخی یلخی!
فکر میکنم چون دم انتخاباته اینکارو میکنن
یه نمونه سایت بنده خدا @siavashx، بخاطر 1 کلمه ک حذف شده بود، فیلتر کامل کردن!
فقط 1 یا 2 اخطار بیشتر نداشت ک سریعا رسیدگی کرد، ولی بعد از چند روز کاملا فیلتر شد
نمونه دیگه سایت خودم، بره قسمت جستجو سایت، اخطار میاد :| :| :|

و کلی سایت معروف و غیر معروف دیگه ک این مدت فیلتر شدند

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگه رو این کیبورد ها ورودی داشتی همینکه چوب تو استینت نکنن و به فیلتر ختم بشه خیلیه من یه وبلاگ داشتم مثل خودت دوسال اصن ازش بیخبر بودم
توش ترانه گوگوش و اکادمی و اینا گذاشته بودم بعد دوسال چنان چوبی کردن تو استینم که هیچوقت یادم نمیره البته واسه من اخطارش اومده بود و منم میگفتم ولش کن بابا و حذف نکرده بودم تا اینکه...

خب ما که خزعبل توش ننوشتیم یا فیلم پ== ورن که شیر نکردیم که عزیز من که مطلب بدرد بخور بی نهایت معمولی نوشتیم توش

اوه!
یه مدته چقدر زیاد سایت فیلتر میکنن :|
معروف و غیر معروف هم نداره، همینطوری یلخی یلخی!
فکر میکنم چون دم انتخاباته اینکارو میکنن
یه نمونه سایت بنده خدا @siavashx، بخاطر 1 کلمه ک حذف شده بود، فیلتر کامل کردن!
فقط 1 یا 2 اخطار بیشتر نداشت ک سریعا رسیدگی کرد، ولی بعد از چند روز کاملا فیلتر شد
نمونه دیگه سایت خودم، بره قسمت جستجو سایت، اخطار میاد :| :| :|

و کلی سایت معروف و غیر معروف دیگه ک این مدت فیلتر شدند

منار میدزدن بعد یادشون میافته باید براش چاله بکنن

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
خب ما که خزعبل توش ننوشتیم یا فیلم پ== ورن که شیر نکردیم که عزیز من که مطلب بدرد بخور بی نهایت معمولی نوشتیم توش

منار میدزدن بعد یادشون میافته باید براش چاله بکنن

سلام.
سایتتون همین بوده؟؟
amozande.ir

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
کسی میدونه چقدر طول میکشه تا internet.ir جواب بده
پنل کاربری که جواب ندادن فقط مراحل رفع فیلتر هر دو هفته طی شد ! و یا رد میکنن یا ادامه رفع فیلتر !!
بخش تماس با ما چند روز قبل هر 24 ساعت جواب میدادن ،
بهترین کار اینه که فردا صبح بهشون زنگ بزنید زودتر جواب میدن ، تاثیرش بیشتره ..!!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
پنل کاربری که جواب ندادن فقط مراحل رفع فیلتر هر دو هفته طی شد ! و یا رد میکنن یا ادامه رفع فیلتر !!
بهترین کار اینه که فردا صبح بهشون زنگ بزنید زودتر جواب میدن ، تاثیرش بیشتره ..!!

دو هفته که طی نشد کلا هیچ پیامی ندادن 4 روزه فیلتر کردن ( ۱۳۹۴/۱۱/۱۵ ) ، بعد از 2 هفته تماس میگیرن ، اگه توهر شهری یه سیستم میزاشتن آدم میتونست مراجعه کنه راح تر اقدام کنه ، زنگشون زدم میگن سایت اگه مشکل داشته باشه یه ضرب فیلترش می کنن ( همین بلایی که سر ما آوردن ) البته من زنگ زدم به این شماره که تو internet.ir گذاشتن ، گفتش خودشونکارار رو بهتون میگن ، حالا نمی دونم چیزی میدونست یا نه ، کلا اینجا گیر افتادی حله دیگه تمومه دهنت سرویسه

(درصورتی که با مشکل فنی مواجه شدید مراتب را از طریق درگاه انتقادات و پیشنهادات دبیرخانه کارگروه و یا با تماس با شماره تلفن : 38582314 پیگیری نمایید)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

میدونید به چه شماره ایی باید تماس بگیریم ؟

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
میدونید به چه شماره ایی باید تماس بگیریم ؟
همین بوده شماره دیگه متاسفانه نتونستم گیر بیارم ، من سه ماهه که بازیم میدن خدایش وبه داره میگیره فرت فیلتر کردن !

Last edited:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دو هفته که طی نشد کلا هیچ پیامی ندادن 4 روزه فیلتر کردن ( ۱۳۹۴/۱۱/۱۵ ) ، بعد از 2 هفته تماس میگیرن ، اگه توهر شهری یه سیستم میزاشتن آدم میتونست مراجعه کنه راح تر اقدام کنه ، زنگشون زدم میگن سایت اگه مشکل داشته باشه یه ضرب فیلترش می کنن ( همین بلایی که سر ما آوردن ) البته من زنگ زدم به این شماره که تو internet.ir گذاشتن ، گفتش خودشونکارار رو بهتون میگن ، حالا نمی دونم چیزی میدونست یا نه ، کلا اینجا گیر افتادی حله دیگه تمومه دهنت سرویسه

(درصورتی که با مشکل فنی مواجه شدید مراتب را از طریق درگاه انتقادات و پیشنهادات دبیرخانه کارگروه و یا با تماس با شماره تلفن : 38582314 پیگیری نمایید)
من هرچی این پستت رو خوندم نفهمیدم:general709:
میشه ترجمه ش کنی؟:general504:

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
یکی از سایتای من فیلتر شده بود خیلی سریعتر رسیدگی کردن واسه پالایش
چون حجم سایتای فیلتر شده زیاده طبیعتا زمان بر هست تا کارشناس چک کنه و بفرسته
سایت یکی از دوستای منم فیلتر شده خیلی روند رفع فیلترش کنده

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
دیگه با این شبکه های اجتماعیه معتبر که اومده , سایت زدن و سایت داشتن به صرفه نیست
من که به تلگرام کوچ کردم و دیگه از دردسر های قیلترینگ راحت شدم , درامد بیشتری هم میشه کسب کرد

بالا