بنده خدا رو گواه میگیرم که یک عده آدم سادیسمی و مریض روحی روانی نشستن اونجا دارن عقده های روحیشون رو خالی میکنن . سایت بنده رو مسدود کردن بعد زدن محتوای مجرمانه رو حذف نکردی ! جالبه که اصلا هیچی هم برای حذف بهم اعلام نکرده بودن ! آخه خدا لعنتت کنه وقتی سایت من مسدود شده من چطور محتوا رو حذف کنم !
اینا یک مشت آدم مریضن حتی نمیزارن مردم 2 زار پول دربیارن . یاد اون دستفروشایی میوفتم که از همه جا مونده , برا سیر کردن شکم زن و بچه شون گوشه پیاده رو میشینن دستفروشی میکنن و برادران چشم دیدن همینارم ندارن ! میان بساطشون رو جمع میکنن و کار رو به جایی میرسونن که دستفروش رو خودش بنزین میریزه خودش رو آتیش میزنه . خدا شاهده که تا الان چند تا دستفروش و میوه فروش خودشون رو آتیش زدن چون این حکومت نمیزاره یک لقمه نون حلال دربیارن . حالا برو دزدی کن و سر مردم رو کلاه بزار ! یه شبه میلیاردر میشی کسی هم کاریت نداره !
بعضیا هم خدا میدونه به کجا وصلن ! مثل دوستان که به سایت بیتوته اشاره کردن ! به بنده اعلام کردن که حق نداری مطالب زناشویی و ازدواج بزاری ! در صورتی که یه سایتی مثل بیتوته صدها مقاله جنسی روشه ! بعضی از سایت ها هم که به صورت علنی وقیحانه ترین مطالب رو با تیتر رابطه م*ق*ع*دی و امثالهم میزارن و آشکارا توضیح میدن و تشویق میکنن ! این سایت ها هم آزادانه دارن فعالیت میکنن ! معلوم نیست دارن از این سایتایی که چندین و چند میلیون درآمدشونه و جزو سایت های پربازدید ایرانن , چقدر باج و خراج میگیرن که فیلترشون نمیکنن و آزادشون گذاشتن ! در هر صورت بنده یکبار هم به ساماندهی تیکت زدم و بهشون گفتم که صبح تا شب برای سایتم زحمت کشیده بودم . بالاخره اون دنیایی هم هست ان شالله اونجا به خاطر حقی که از مردم پایمال کردین باید جواب پس بدین.
مملکتی که توش امیر تتلو داره راست راست میگرده و رو ناو ارتش کلیپ پر میکنه و از ارتش تقدیر نامه میگیره , اما سایتی که آهنگهای امیر تتلو رو پخش کنه فیلتر میشه !!!! :general502::general502::general502: