• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زدن سایت رو بدون هیچ اخطاری فیلتر کردن

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
کاملا درست و منطقیه حرفاتون.
فقط من یه چیزی رو نفهمیدم.
قسمتی از پستتون گفتید با سایت های اسپم هیچ کاری ندارن پس چرا بلاگ خوان ها یکی یکی فیلتر و بسته میشن؟
میشن ولی نه به اون شدتی که بهس سایت هایی که تگ داشتم گیر دادن
یعنی فشاری که بهس ایت هایی که تگ چرت میدادن خیلی بیشتر بود تا سایت های فیدخوان
همین الانش کلی فیدخوان تو نتایج گوگل هس

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
برای پیگیری حضوری کجا باید بریم دقیق ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با درخواست رفع فیلتر شما مخالفت شده است. شما می توانید پس از حذف محتوای مجرمانه تارنمای خود یک ماه دیگر مجددا درخواست نمایید

:general602::general602::general602::general507::general507::general507: مملکت شیر تو شیر که میگن دقیقا منظورشون اینه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بعد از اینکه 10 روز طول کشید تا درخواست ما رو بررسی کنن حالا این جوابو دادن:

"تارنمای شما در حال حاضر قابل مشاهده نیست و بدین لحاظ تا زمان رفع این مشکل امکان پیگیری درخواست رفع فیلتر شما وجود ندارد.لذا می بایست نسبت به رفع مشکل مذکور اقدام و سپس از طریق بخش پرس و جو ، مراتب را به کارشناس مربوطه اعلام نمایید. ضمنا درصورتیکه نیاز به ارائه توضیحات و یا دریافت راهنمایی داشتید می توانید از طریق بخش پرس و جو با کارشناس مربوطه گفتگو کنید"

آدم تا چه حد نباید از مغزش استفاده کنه؟ بنده خدا خودت درخواست دادی سایتو مسدود کنن چرا نمی فهمی؟
واسشون توضیح دادم و دکمه "محتوا بارگزاری شد" رو زدم. دیدم تمام مراحل برگشت به حالت اول! یعنی دوباره باید 10 روز منتظر بمونم تا بررسی کنن! باهاشون تماس گرفتم گفتن باید صبر کنی مراحل طی بشه!

واقعا باید خندید یا گریه کرد؟
بعد از گذشت دو ماه همچنان فیلتریم، حتی بررسی هم نکردن!

mj.x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
بنده خدا رو گواه میگیرم که یک عده آدم سادیسمی و مریض روحی روانی نشستن اونجا دارن عقده های روحیشون رو خالی میکنن . سایت بنده رو مسدود کردن بعد زدن محتوای مجرمانه رو حذف نکردی ! جالبه که اصلا هیچی هم برای حذف بهم اعلام نکرده بودن ! آخه خدا لعنتت کنه وقتی سایت من مسدود شده من چطور محتوا رو حذف کنم !
اینا یک مشت آدم مریضن حتی نمیزارن مردم 2 زار پول دربیارن . یاد اون دستفروشایی میوفتم که از همه جا مونده , برا سیر کردن شکم زن و بچه شون گوشه پیاده رو میشینن دستفروشی میکنن و برادران چشم دیدن همینارم ندارن ! میان بساطشون رو جمع میکنن و کار رو به جایی میرسونن که دستفروش رو خودش بنزین میریزه خودش رو آتیش میزنه . خدا شاهده که تا الان چند تا دستفروش و میوه فروش خودشون رو آتیش زدن چون این حکومت نمیزاره یک لقمه نون حلال دربیارن . حالا برو دزدی کن و سر مردم رو کلاه بزار ! یه شبه میلیاردر میشی کسی هم کاریت نداره !
بعضیا هم خدا میدونه به کجا وصلن ! مثل دوستان که به سایت بیتوته اشاره کردن ! به بنده اعلام کردن که حق نداری مطالب زناشویی و ازدواج بزاری ! در صورتی که یه سایتی مثل بیتوته صدها مقاله جنسی روشه ! بعضی از سایت ها هم که به صورت علنی وقیحانه ترین مطالب رو با تیتر رابطه م*ق*ع*دی و امثالهم میزارن و آشکارا توضیح میدن و تشویق میکنن ! این سایت ها هم آزادانه دارن فعالیت میکنن ! معلوم نیست دارن از این سایتایی که چندین و چند میلیون درآمدشونه و جزو سایت های پربازدید ایرانن , چقدر باج و خراج میگیرن که فیلترشون نمیکنن و آزادشون گذاشتن ! در هر صورت بنده یکبار هم به ساماندهی تیکت زدم و بهشون گفتم که صبح تا شب برای سایتم زحمت کشیده بودم . بالاخره اون دنیایی هم هست ان شالله اونجا به خاطر حقی که از مردم پایمال کردین باید جواب پس بدین.
مملکتی که توش امیر تتلو داره راست راست میگرده و رو ناو ارتش کلیپ پر میکنه و از ارتش تقدیر نامه میگیره , اما سایتی که آهنگهای امیر تتلو رو پخش کنه فیلتر میشه !!!! :general502::general502::general502:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سایت ما دقیقاً به خاطر این بازی ها بدون اخطار قبلی فیلتر شد:
https://cafebazaar.ir/search/?q=makeup&l=fa

مسئولین کمیته محترم مصادیق محتوای مجرمانه و بنیاد ملی بازی های رایانه ای از این بازی ها با عنوان بازی های غیراخلاقی یاد می کنن.
حالا چرا کافه بازار برای این بازی های غیراخلاقی اخطاری نمی گیره، چرا فیلتر نمی شه و چرا مثل ما نباید مجوز بنیاد ملی داشته باشه خدا می دونه.

mj.x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
واقعا چقدر سخته که با مردمی ذلیل زندگی کنی . اگر مردم درستی داشتیم مملکتمون این نبود .

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
واقعا چقدر سخته که با مردمی ذلیل زندگی کنی . اگر مردم درستی داشتیم مملکتمون این نبود .
به جای لعنت کردن تاریکی، شمعی روشن کن!
شما که ذلیل نیستی، پاشو یه حرکتی بزن که مردم هم پشت سرت راه بیفتن! نمیشه خودت کاری نکنی، توقع داشته باشی بقیه برات کار کنن!

mj.x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
به جای لعنت کردن تاریکی، شمعی روشن کن!
شما که ذلیل نیستی، پاشو یه حرکتی بزن که مردم هم پشت سرت راه بیفتن! نمیشه خودت کاری نکنی، توقع داشته باشی بقیه برات کار کنن!

شما اینو جایی بگو که وقتی حرکتی میزنی 4 نفر حمایتت کنن ! به قول یکی از دوستان از پهن بخار بلند شه از این مردم بلند نمیشه . من چرا کاری کنم وقتی هیچکس پشتم درنمیاد ؟! شما همین حالا یه تاپیک بزن که وب مسترا جمع شن یه حرکت اعتراضی انجام بدن . اگر بیشتر از 3 نفر ازت حمایت کردن بیا بزن تو گوش من . دیدم که میگم عزیزم.

mj.x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
زنگ زدم کمیته مصادیق مجرمانه میگه مگه ما بیکاریم هر روز بیایم به تو اخطار بدیم ؟! برا چی مطالب غیر مجاز منتشر کردی اصلا ؟!

اینا فکر کنم خسته شون شده بسکه صبح تا شب تو اینترنت گشتن دیوونه شدن , select all کردن بعد دکمه فیلتر رو زدن همه رفتن مرخصی:D

mohsen_msl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من یکی از وبسایت هام تو رزبلاگ بود از روزی که در سامانه ثبتش کردم با ایندفعه 5 بار فیلترش کردن یعنی به اینجام رسیده
هرچی میگم آقاجان خب بگید چه صفحه ای حذف کنم ! چرا ایمیل برای بنده نمیاد و فیلتر میشم جواب دیگه میدن !!
بین این چندبار بنابر درخواست بنده رفع فیلتر بعد سه هفته فیلتر میشه !! میخوام درخواست کنم شاید راضی بشن سایت رو باز کنن من کلش رو حذف کنم :general710:

مشکل اصلی اینجاست که اونا توجهی به محتوای سایتت نمیکنن
فرض کنید یه متنی یا کلمه ای را جستجو کنید.
تو نتایج جستجو سایت شما بیاد! همین کفایت میکنه تا سایتتون فیلتر بشه
تنها کاری که تونستم بکنم بعد از سه بار فیلتر شدن یکی از سایت هام این بود که اون لینکی که تو گوگل سایتم رو نشون میداد تو وبمستر تولز گوگل درخواست حذفش را ارسال کردم
دیگه فیلتر نشد!

بالا