peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
توهم زیدید چرا پس لرزه هاش کلا حس نمیشه،بتز خوبه ریز ریز ازاد شه
نه خیر توهم نزده منم سمت شرقمدوستم تو مهراباد رود هن ِ ، میگه هی به صورت خفیف این زلزله ها تکرار میشه
نمی دونم توهم زده یا واقعیتو میگه
تو راه كرونا نميگيره؟!اگر پس لرزه ها جدی هست افتک رو راهی اسپانیا کنیم حفظ جان افتک یه وظیفه شرعی و حق الناس هست
با هواپیما شخصی میرهتو راه كرونا نميگيره؟!
نه خیر توهم نزده منم سمت شرقم
هی داره تکرار میشه
همین 10 دقیقه پیش هم اومدش
دیشب نزدیک 3 نصف شب 3 تا اومده به فاصله 5 دقیقه
مثل اینکه نمیخواد دست از سرمون برداره
بازم تو روز خوبه . حواست هستشخفنترین زلزلهای که تو عمرم حس کردم، برمیگرده به ۲۸ خرداد سال ۸۶ تو قم. بزرگیش ۵.۶ ریشتر بود.
اون موقع داشتم برای کنکور آماده میشدم. تو طبقهی دوم خونه، وسط هال، دمر خوابیده بودم داشتم کتاب رو ورق میزدم. کم کم کل بدنم شروع کرد به ویبره زدن. خیلی ریز شروع شد. منم اولش اهمیت ندادم. گفتم حتماً باز یه ماشین سنگین داره از جلو خونهمون رد میشه. خونه کنار خیابونه و حس کردن اینجور ویبرهها اونم تو طبقهی دوم، یه چیز طبیعیه برامون.
بعد دیدم نه. این ماشین سنگینه هرچقدرم دراز باشه، تا الان باید تموم میشد. خیلی طول کشید و کم کم دیدم صدای در و پنجرهها داره بلند میشه. لرزش خیلی بیشتر شد. فهمیدم زلزلهست. از جام پریدم فرار کنم بیرون. از راه پلهها رفتم پایین، اومدم در خونه رو باز کنم بزنم بیرون، دیدم فقط یه شلوارک کوتاه تنمه، موهامم شلختهس. پشیمون شدم، در رو بستم
برگشتم رفتم تو پارکینگ پناه گرفتم. آخرین ثانیههاش، دیگه رسید به اوجش. مثل گهواره همهچی تکون خورد دو سه بار.
کل این وقایع تو سی چهل ثانیه اتفاق افتاد و شدتش افزایشی بود و اگه از اول تا آخرش به شدت ثانیههای آخرش بود، خیلی خسارت میزد. چند تا خونه ترک خوردن و شیشههای مغازهها شکست. دو سه نفرم زیر دست و پا زخمی شده بودن. تو خونههای طبقه بالای تهران هم احساس شده بود حتی. ۳۵ تا پسلرزه هم داشت و جزو معدود زلزلههایی بود که داشت وسط ظهر اتفاق میافتاد. مردم انقدر ترسیده بودن که بعضاً تا دو سه روز تو پارکا میخوابیدن.
با خر تک سرنشین میفرستیمش آذوقه هم بار یه خر دیگه میکنیمش یکی دوماهه میرسهبا هواپیما شخصی میره
تو راه اشتباهى ميزننش!!با هواپیما شخصی میره
سمت ما کلاغ نداره ولی سگها یخورده دمه صبحی سر و صدا میکردنكلاغا خيلي سروصدا ميكنن نكنه باز خبريه؟
بهار شده و فصل جفت گیریكلاغا خيلي سروصدا ميكنن نكنه باز خبريه؟