الان بخواب شب اماده باشههرچى ميخواد باشه من كه خوابم مياد...
فرموده اند اينا پس لرزه هاى همون زلزله ٥ ريشترى هسن! و تا دو ماه بعد زلزله امكان پس لرزه وجود داره...
پ ن: از كجا معلوم پيش لرزه نباشه؟!
آره ديدم!در جواب طرف، فرمودهاند که :
طرف گفته : مثل زلزله نپال خواهد بود
هشدار دو پیش زلزله... ...
زودتر ميخوابم كه اگه اومد متوجهش نشمالان بخواب شب اماده باشه
۹۰ درصد مقاوم رو از کجا اوردی؟ همینطوری شخمی رو هم سوار میکنن میره بالا کجا مقاومه؟ تا میتونن از مصالح و بادبند و .. میزنن اونوقت مقاوم هست نود درصد1 - با تکنولوژی امروزه ، زلزله به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست
2 - زوج زلزله هم اینطوری نیست که اگه دو تا زلزله بیاد ، بعدی شدیده ! اصلا از نظر علمی همچین تعریفی نداره . یه اصطلاحی رو شنیده فقط خواسته جو بده خیلی عوامل دیگه توش دخیله
3 - احتمال اومدن زلزله تهران هر لحظه وجود داره نه به خاطر زوج زلزله و ... ( 1 ثانیه دیگه ، امروز ، این هفته، این ماه ، این سال یا حتی 10 ، 20 و ... سال دیگه ) به خصوص ایران که کلی گسل فعال و غیر فعال داره و جالبه بدونید تهران فقط یکی از شهر هاست که شاید وضعش از خیلی از شهر ها هم بهترباشه به خاطر ساخت های اصولی تر ولی بافت قدیمی هم داره و یا مناطقی که از نظر زیر ساخت ها مشکل دارن و ...
4 - 90% خونه ها در برابر زلزله مقاومن حتی اون خونه های 30 یا 40 ساله قدیمی ! اما دیوار ها و خرابی های داخلی هستش که باعث جراحت و مرگ میشه نه اینکه الزاما خود ساختمون خراب بشه
5 - هر کی گفت ساختمون ضد زلزله ، پیش بینی زلزله و از این دست صحبتا ، بدونید چرت و پرت میگه
جزئیات رو رعایت بکنید ، خیالتون راحت باشه ، به این چرتو پرتا هم گوش نکنید
بر اساس آیین نامه لرزه ای ، طراحی سازه برای زلزله اصولی انجام میشه۹۰ درصد مقاوم رو از کجا اوردی؟ همینطوری شخمی رو هم سوار میکنن میره بالا کجا مقاومه؟ تا میتونن از مصالح و بادبند و .. میزنن اونوقت مقاوم هست نود درصد
ایین نامه کیلو چنده رشوه میگیرن خوبم میگیرنبر اساس آیین نامه لرزه ای ، طراحی سازه برای زلزله اصولی انجام میشه
اجرای نقشه ها با سازنده ( پیمان کار و مجری و سرمایه گذاره ) و مهندس ناظر هم روی اجرا نظارت میکنه ( اینکه میگن ناظرا رشوه میگیرن قبول دارم ولی اون مواردی که رشوه میگیره اصلا جدی نیست و گیر الکیه ! اگرم روی موارد جدی رشوه بگیره جزء همون 10% هستش ! )
اصول رو مجبورن رعایت بکنن
در خوشبینانه ترین حالت ( علمی و نه حرف عوام ) یه زلزله 7 ریشتری در تهران در مرحله اولیه 3 میلیون کشته خواهد داد ( سرچ کن اینترنت رو خودشونم اینو اعتراف کردن )متاسفانه توی ایران مردم انتظار دارن توی یه زلزله 5 میلیون نفر بمیرن که بهش فاجعه بگن !
کشته شدن 100 هزار نفر توی زلزله یعنی فاجعه ...
یعنی 1% ساختمونا غیر اصولی باشن ، 100 هزار نفر کشته میشن
عجــــــــــب ، نگفتم که رشوه نمیگیرنایین نامه کیلو چنده رشوه میگیرن خوبم میگیرن
بله قبول دارم ، واسه همین گفتم 10% !در خوشبینانه ترین حالت ( علمی و نه حرف عوام ) یه زلزله 7 ریشتری در تهران در مرحله اولیه 3 میلیون کشته خواهد داد ( سرچ کن اینترنت رو خودشونم اینو اعتراف کردن )
رشوه و ناظر اینا به کنار اما کلا نصف ساختمونایی که ساخته میشه به علت اجرای نادرست حداقل یک یا چند مرحله ساخت چه خواسته چه ناخواسته درصد مقاومت در برابر نیروهای جانبی و زلزله و اینها با چیزی که محاسبه شده تفاوت داره و به دلایل بسیار و تراکم ساخت ساختمانهای متفاوت کنار هم زلزله با قدرت بالای ۷ در تهران حداقل همون ۳۰ درصد رو به آوار تبدیل میکنه که البته امیدواریم اینطور نشهایین نامه کیلو چنده رشوه میگیرن خوبم میگیرن
اينقدر انرجى منفى نفرستيد! ايشالا كه چيزى نميشه...
كنايه بود!!!بله انشاالله که گربه است
مرحله بعدی هم که میدونی مرگ همه هست چون 100 هزار تا جسد مثلا توی تهران باشه تو چند روز عفونت و بیماری همه شهرو میگیره و کارشناسای خودیشون هم میگن ایران نه امکانات داره که بقیه رو نجات بده و راه های ورودی شهر هم و معابر هم طوری ساخته نشده که پیش بینی همچین اتفاقی رو کرده باشن یعنی یه همچین اتفاقی بیوفته همه با هم میریم پیش هایدهعجــــــــــب ، نگفتم که رشوه نمیگیرن
شما دقیق بخونی متوجه منظورم میشی
بله قبول دارم ، واسه همین گفتم 10% !
یعنی 1 میلیون نفر مستقیما تحت تاثیر تخریب ساختمونشون هستن و کشته میشن
از اون 9 میلیون نفر هم ، اگه فرض کنیم 20% به خاطر اقلام غیر سازه ای و رعایت نکردن چیدمان منزل کشته بشن ، 1.8 میلیون اینجا داریم
1.8 + 1 = 2.8 یا همون 3 میلیون نفر
رو هوا نگفتم 10%
این مرحله اوله . تعدادی هم زخمی و ... که بعد از زلزه به هزار و یک دلیل جونشون تو خطره
هدفم از این اطلاع رسانی اینه ، اگه کسی نگران جونشه فکرشو بنره سمت غیر اصولی بودن خونه ! چیدمان خونه رو جوری در نظر بگیره که به خاطر یه گلدون و شیشه و تابلو و دیوار خارجی و ... کشته نشه ! موارد جزئی خیلی مهم تره ...