تاپیکتونو دنبال میکنم مگه میشه این طرح های زیبا "تشکر " نداشته باشه !هنوز دکمه ارسال رو نزدم اطلاعیه تشکر شما اومده :general304:
مرسی
تاپیکتونو دنبال میکنم مگه میشه این طرح های زیبا "تشکر " نداشته باشه !هنوز دکمه ارسال رو نزدم اطلاعیه تشکر شما اومده :general304:
مرسی
آره متوجه شدم. اتفاقا بسیار جالب بود ... یک برشی از فیلم عکاسی !ممنون
اون I در نماد Imazh تکه ای از یه فیلم هست، شما متوجهش شدین؟ (فقط می خوام بدونم طرح منظور رو چطور می رسونه
متشکرمجناب دانش پور طرح ایماژ بسیار عالی شده واقعا دستت درد نکنه
یک تشکر خالصانه از عرفان میکس
خوشحالم که خوشتون اومده، وظیفه بود.اقای دانش پور ، لوگوی ایماژ فوق العاده زیباست البته دلنشین و جذاب
مرسی واقعا دستتون درد نکنه
جا داره همینجا از صبوری شما تشکر کنم
یه سوال دارم جناب سنوجانی اون وقت اگه یه نفر این لوگو رو سیو کنه و کپی رایت رو برداره چی ؟دوستان از این به بعد لوگوهایی که توی GR تائید میشن برای فروش جهانی هم اینجا میزارم ببینین.
لینک: http://graphicriver.net/item/shadow-master-logo/8608271?WT.ac=category_thumb&WT.z_author=noyzen
این اولیشون هست:
مشاهده پیوست 651040
لوگو ها وکتورشون ارزش دارن و اگرم کپی بشه تو ایران که پیگیریش راحته اونورم فک نکنم کسی اینکارو بکنهیه سوال دارم جناب سنوجانی اون وقت اگه یه نفر این لوگو رو سیو کنه و کپی رایت رو برداره چی ؟
لوگو بصورت اختصاصی بنام من ثبت شده، اگر کسی هم کپی کنه و استفاده کنه هیچ ارزشی نداره مگر اینکه مثلا بره روی تی شرتش چاپ کنه ولی در صورت استفاده تجاری و عمومی قانونی باهاش برخورد میکنن.لوگو ها وکتورشون ارزش دارن و اگرم کپی بشه تو ایران که پیگیریش راحته اونورم فک نکنم کسی اینکارو بکنه
موتوشکرمدرود, کارهاتون فوق العاده زیبان
میخوره پلن خرس باشه خیلی خوب و ارزون ماشالا
من خودم مدت زیادی نیست اونجام، انواع راهنما ها رو داره باید سر حوصله بخونی...سلام اخوی
یه لوگو زدم واسه داعش
همین جنایات گروه تروریستی
میخوام واسه فروش بزارم /GraphicRiver
میتونی راهنماییم کنی ؟!
طرح هم لوگوتایپ فارسی قدرتمندی داره و هم نماد شرکتی خیلی قوی ...
طراحشم خودم هستم کار رو هنوز تو نمونه کارها هم قرار ندادم
عضو هم هستم
ممنون میشم راهنماییمون کنید جناب